Ayşegülcüm bende aynı konuda canım çok sıkılıyor ecrinde ne bensiz uyuyor ne yiyor nede beni görmeden duruyor hep mızıklıyor evde dışarıda yani k.valdemlerde üzerimden giyor sadec annemlerde bide ozman iyi oluyoruz ama evde çok aşırı mız mız ağlıyor hep yaa sinir oluyorum her yere benide götürüyor parmağımda tutyor anne anne diye sıkılıyorum zaten ecrinde böyle mız mız olunca sinir oluyor...
kızlarrrr çok sıkılıyorum ben yaaaaaaaaaa sebebini bilmiyorum belki havalardandır hep kapalı hepkapalı canım hiç bişeyle meşgul olmak istemiyor her gün bi diğerinin aynısı renksiz sabah kalk doğaçın karnını dour oyna onunla uyut iş yap yemek yap uyansın doyur tekrar sonra yine oyun bu kadar hayat ya hergün aynıııı sizde nedir durum aynımısınız iş bakıyorum netten ama balıkesirde satış pazarlama işinden başka işte yok delircem yaaaa canım örgü örmek istiyo ama doğaçla bu çok zor şişler bi yerie batıcak diye korkuyorum rahat vermiyo ders çalışayım diyorum kpss için doğaç eşim varken bile beni görmeyince deliye dönüyo ağlıyo yemek yiyince akşamları mutfağın kapısını kapatıp iş yapıyorum topluyorum babasının burnundan getiriyo taki ben çıkana kadar onuda yanıma alsam rahat vermiyo geliyo bacağımın arasına giriyo ağlıyo kucağına al diye dün hele çok huysuzdu dişten sanırım ucu gözüküyo dişin eşimle karşılıklı konuşamadık bile dün ağlamasından konuşma dediğim normal günlük konuşma eşimde doğaça çok sinirlenip bağırıyo sus bi artık yeter diye tabi o zaman daha çok ağlıyo al şunu elimden bi kaza çıkıcak diyo biz eşimle doğaç doğdu doğalı ağlamasından çok çektik herşeye çok çabuk göz yaşıyla ağlıyo sırf bu yüzden dr.a bile götürdüm hiç bi sorunu yok diyolar inanırmısınız hocaya götürdüm doğaçı yazın aslında çok tasvip ettiğim bi durum değil bu ama bu hoca para avcısı biri değildi o yüzden götürdüm para almıyodu senin içinden kopup vermek istersen veriyosun öyle biriydi yengemde götürmüştü kendi kızını onada küçükken ateşli bi rahatsızlık geçirmiş kızın bi dr.a götür demişti bunu duymakta beni itti götürmek için hacı hocalar genelde dr. lafını kullanmaz malum neyse götürdüm dediki kızım çocuğun çok sağlıklı hiç bir sorunu yok dedi sadece çok nazlı yapısı gereği o yüzden böyle dedi içim rahatladı ama gelgelelim evde gerginlik yarattığıda bi gerçek komşularımda çok söylüyo doğaçın ağlama sesleri yukarılara kadar geliyo diye bi şeyi elde edemesin basıyo çığlığı yada bişey zararlı yapma oğlum elin acır falan diyelim oturur ağlar kafasını yerlere vurur küt küt oyuncaklara saldırıp yerlere fırlatır çığlıklı ağlar bana tokat atar saçımı yolar ısırır offf yaaaa çok sıkıldım doğaçın bu durumundan hayatımızı o kadar çok etkiliyoki yerimden kıpırdayasım bişey yapasım gelmiyo sizlerdede varmı bu durumlar sadece banamı özgü acaba
kızlarrrr çok sıkılıyorum ben yaaaaaaaaaa sebebini bilmiyorum belki havalardandır hep kapalı hepkapalı canım hiç bişeyle meşgul olmak istemiyor her gün bi diğerinin aynısı renksiz sabah kalk doğaçın karnını dour oyna onunla uyut iş yap yemek yap uyansın doyur tekrar sonra yine oyun bu kadar hayat ya hergün aynıııı sizde nedir durum aynımısınız iş bakıyorum netten ama balıkesirde satış pazarlama işinden başka işte yok delircem yaaaa canım örgü örmek istiyo ama doğaçla bu çok zor şişler bi yerie batıcak diye korkuyorum rahat vermiyo ders çalışayım diyorum kpss için doğaç eşim varken bile beni görmeyince deliye dönüyo ağlıyo yemek yiyince akşamları mutfağın kapısını kapatıp iş yapıyorum topluyorum babasının burnundan getiriyo taki ben çıkana kadar onuda yanıma alsam rahat vermiyo geliyo bacağımın arasına giriyo ağlıyo kucağına al diye dün hele çok huysuzdu dişten sanırım ucu gözüküyo dişin eşimle karşılıklı konuşamadık bile dün ağlamasından konuşma dediğim normal günlük konuşma eşimde doğaça çok sinirlenip bağırıyo sus bi artık yeter diye tabi o zaman daha çok ağlıyo al şunu elimden bi kaza çıkıcak diyo biz eşimle doğaç doğdu doğalı ağlamasından çok çektik herşeye çok çabuk göz yaşıyla ağlıyo sırf bu yüzden dr.a bile götürdüm hiç bi sorunu yok diyolar inanırmısınız hocaya götürdüm doğaçı yazın aslında çok tasvip ettiğim bi durum değil bu ama bu hoca para avcısı biri değildi o yüzden götürdüm para almıyodu senin içinden kopup vermek istersen veriyosun öyle biriydi yengemde götürmüştü kendi kızını onada küçükken ateşli bi rahatsızlık geçirmiş kızın bi dr.a götür demişti bunu duymakta beni itti götürmek için hacı hocalar genelde dr. lafını kullanmaz malum neyse götürdüm dediki kızım çocuğun çok sağlıklı hiç bir sorunu yok dedi sadece çok nazlı yapısı gereği o yüzden böyle dedi içim rahatladı ama gelgelelim evde gerginlik yarattığıda bi gerçek komşularımda çok söylüyo doğaçın ağlama sesleri yukarılara kadar geliyo diye bi şeyi elde edemesin basıyo çığlığı yada bişey zararlı yapma oğlum elin acır falan diyelim oturur ağlar kafasını yerlere vurur küt küt oyuncaklara saldırıp yerlere fırlatır çığlıklı ağlar bana tokat atar saçımı yolar ısırır offf yaaaa çok sıkıldım doğaçın bu durumundan hayatımızı o kadar çok etkiliyoki yerimden kıpırdayasım bişey yapasım gelmiyo sizlerdede varmı bu durumlar sadece banamı özgü acaba
anaaa bnm yazdıklarım arka sayfada kaldııı nannnnn
bu arada dero kılo olayı nasıl gıdıyor canım... bu yazın o mayokınıyı gıymezsen gelıp elınden alcam ona göre :) :mymeka:
zaten eşlerle ilgili sorunlarda çocukların sürekli sorunlu gibi davranıp alıştığımız düzeni sarsacak kadar tepkili hareketleri sebebp oluyo tetikliyor yani aynıyız bizde elini veriyo gidiyoz ee nereye hiç bi yere hep kendisiyle ilgilenmemi istiyo doğaç ama hep hiç başka bişeyle uğraşmama tahammülü yok onunla konuşcam onunla oynuyacam yapıyorum yapmayan biride değilim o yüzden bi işi yaparken oyun gibi yapıp onunla birlikte halletmeye çalışıyorum çok zor oluyo bu şekildede bişey yapamıyorum yine yani offf yaaaa ağlamasa bi şeyi istediğinde ağlamadan anlatabilse keşke sabah doktorum programını izledim aynısını yapıyorum zaten ya hep yanında olduğumu hissettiriyorum yumuşak konuşuyorum olumlu davranmaya çalışıyorum ama çok hırçın mesela annecim su içecekmisin diye uzatıyorum suluğu elinle it demi istemiyosan ama bu yerlere atıyo istemiyorum diye annecim tamam istemiyosan vermiyorum diyorum sanki ümüğüne yapışıp zorla yaptıran biriymişim gibi davranıyo alakası yok ben bebekliğinden beri çok müdahaleci bi anne olmadımki zaten buradada hep yazarım sizlere çok rahat davranıyorum ona karşı çekmece karıştırcaksa dağıtır karıştırır hiç kızmam müdahelelerim çok yoktur ama bu ağlamalar deli ediyo eşimide benide ama eskiye bakarsak bu hali daha iyi tabi bebekken daha çok çektik o zaman iyi hatırlarım o ağlar ben temizlik yapardım 7 gün 24 saat nerdeyse ağlayan bi bebekti abartmayım uyuduğu zaman dışında hep ağlardı :) komşulara gideriz ağlar sıkılır komşular der uykusu geldi herhalde yeni kalktı derim acıktı derler yeni yedirdim derim eee nesi var derler bu böyle derim eve geliriz ağlama biter elimden tutar oyuncaklara oynamaya o ağlayan çocuk gitmiş bir anda neyse yanından kalakarım mutfağa yönelirim arkamdan ağlayarak koşar bacağımın arasına girer al beni kucağına diye ayyyy neler neler işte ya
deryacım bir link var indirdim 5 dakika da 800 adımmı öle bir şey 1 saatliğini de indirmem lazım ama ben bunu evde anca hafta sonu yapabilirim çok iyi aslında..... ama vakit yok kibiliyorsunuz çalışıyorum enes hafta sonu uyuduğunda biraz etrafı toparlıyım ya da dinleneyim derken vakit geçiyor
sen faydasını görmüşsündür sanırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?