2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegülcüm bende aynı konuda canım çok sıkılıyor ecrinde ne bensiz uyuyor ne yiyor nede beni görmeden duruyor hep mızıklıyor evde dışarıda yani k.valdemlerde üzerimden giyor sadec annemlerde bide ozman iyi oluyoruz ama evde çok aşırı mız mız ağlıyor hep yaa sinir oluyorum her yere benide götürüyor parmağımda tutyor anne anne diye sıkılıyorum zaten ecrinde böyle mız mız olunca sinir oluyor...

kızlar selammmmmmmmm

ay dun gece aral uyutmadı benı daha dogrusu bızı.. ah ahh ortamıza aldık uyumadı delırttıı

esımle dısarı cıkmıstık avm ye gıttık guya bana bıseyler alıcaktık ama esıme aldık :))) olsun knedıme almıs gıbı sevındım
sonra 10 a dogru eve geldık babaannesı uyutmus neyse bız 2 ye dogru yattık bu sefer tamuykuya dalacakken aral bey uyandı tepeme cıkıyor yastıkların uzerıne cıkıp uyumaya calısıyor parmagını gozume sokuyor vs derken cıldırdım kızdım ona ben gıdıyorum dıye agladı kafasını orama burama sokup :)) neyse hadı dedım yatti yapıyoruz bak aydede uyumuş karanlık olmuş herkesler uyumuş dedım eger gozunu açarsan gıderım heeee dedım neyse 1-2 saat dıdınmeden sonra uyudu

cok azgın bugunlerde cokkkk abahta babanneye verdı esım ben uyuyım dıye 11 gıbı geldıler kapıyı açtılar hemen yanıma koştu yataga annnneeeee annnnneeee muck mucuk ve hemen parmak tutma ışlemıyle benı kaldırdı :)) hala sureklı buzdolabını açıyor onune sandalye kouyorum o kadar guclu kı saldalyeyeıde kenara cekıp acıyor
ck harekjetlı
az oncee uyudu 2 saat kadar uyur soranlar ıcın yazıyorum .. aksamda10,30 gıbı yatar.. sabah 8 gıbı 7,30 gıbı uyanıyor bu sekılde duzenızımız

serpilcim eceye ben bıtıyorum yaa cok tatlı bişey kendını o kadar kolay sevdırıyor kı maşallahh .. yaptıgınada cok guldum cnm bnm yaa kardeşınıde kendıne benzetırmışş pamuğum bnm

deryacım hoşgeldın canımmm
dedıklerıne katılıyorum yasemının acılen tavrını koyması lazım .. sert ve tutarlı bır sekılde tabıkı..

vallahı ben esıme gıderım dedııgım an ınanır cunku hıc bır zaman ona ben senn avuclarındayım ızlenımını vermedım .. yapım ona karsı bıraz tatlı sert..
bnce kadınlarda ış bıtıyor

yasemıncım sen bı evden gıt bakalım ecrını al ıkı gun hıc aramadan sormadan tepkısızce annenın evınde kal bakalımo ev nasıl zından gelıcek kocana.. o sessızlık o sızsızlık nasıl bogacak onu.. tabı o blofunu yutmadıgı ıcın sımdı hadı bakalım gıtt kolaysa dıyebılıyor.. cunku senden emın senın susmana kabullenmene alışmış ve bunu bırazcıkta sen yapmışsın arkadaşım

şımdı bıraz değişim zamanı...

zaten eşlerle ilgili sorunlarda çocukların sürekli sorunlu gibi davranıp alıştığımız düzeni sarsacak kadar tepkili hareketleri sebebp oluyo tetikliyor yani aynıyız bizde elini veriyo gidiyoz ee nereye hiç bi yere hep kendisiyle ilgilenmemi istiyo doğaç ama hep hiç başka bişeyle uğraşmama tahammülü yok onunla konuşcam onunla oynuyacam yapıyorum yapmayan biride değilim o yüzden bi işi yaparken oyun gibi yapıp onunla birlikte halletmeye çalışıyorum çok zor oluyo bu şekildede bişey yapamıyorum yine yani offf yaaaa ağlamasa bi şeyi istediğinde ağlamadan anlatabilse keşke sabah doktorum programını izledim aynısını yapıyorum zaten ya hep yanında olduğumu hissettiriyorum yumuşak konuşuyorum olumlu davranmaya çalışıyorum ama çok hırçın mesela annecim su içecekmisin diye uzatıyorum suluğu elinle it demi istemiyosan ama bu yerlere atıyo istemiyorum diye annecim tamam istemiyosan vermiyorum diyorum sanki ümüğüne yapışıp zorla yaptıran biriymişim gibi davranıyo alakası yok ben bebekliğinden beri çok müdahaleci bi anne olmadımki zaten buradada hep yazarım sizlere çok rahat davranıyorum ona karşı çekmece karıştırcaksa dağıtır karıştırır hiç kızmam müdahelelerim çok yoktur ama bu ağlamalar deli ediyo eşimide benide ama eskiye bakarsak bu hali daha iyi tabi bebekken daha çok çektik o zaman iyi hatırlarım o ağlar ben temizlik yapardım 7 gün 24 saat nerdeyse ağlayan bi bebekti abartmayım uyuduğu zaman dışında hep ağlardı :) komşulara gideriz ağlar sıkılır komşular der uykusu geldi herhalde yeni kalktı derim acıktı derler yeni yedirdim derim eee nesi var derler bu böyle derim eve geliriz ağlama biter elimden tutar oyuncaklara oynamaya o ağlayan çocuk gitmiş bir anda neyse yanından kalakarım mutfağa yönelirim arkamdan ağlayarak koşar bacağımın arasına girer al beni kucağına diye ayyyy neler neler işte ya

Varya Ayşegül yazdıklarının altına imzamı atıyorum ben yazsam aynısının tıpkısını yazardım çünkü durumlar gerşekten hepimizde aynı yaaa...nolcek bunların hali bilmem bizim üst kattaki komşumda aynısını söyledi geçen çok ağlıyo bazen niye diye karı-koca merak ediyorlarmış gidip sorsak mı bişeyimi var diye :)) bilmiyorlar ki şımarıklığından ağlıyor..aynen gidiyo prizlere tv fişini çekiştiriyo,koltuklara çıkıp zıplıyo,nerde oynanmıycak bişey var buluyo ya resmennn evde herşey heryerde artık,eski evimden eser kalmadı.. Bir de artık kapıları açmayı öğrendi sokak kapısı da dahil bastırıp açıyo,çıldırcam yaa hadi onu kilitliyorum ama banyonun kapısı sadece içeriden kilitleniyor ,çok korkuyorum ben görmeden gircek diye..

bende zaman bulamıyorum her yere koşturmaya ,bölünmeye kendime ayırdığım tek vakit o uyurken pc başına oturmam.

kış da geldi resmen bu haftasonu yaaa yine başladık geçen seneki gibi evden çıkamamaya (aman çocuk üşütür hasta olur,domuz gribi vs..) nasıl geçcek bilmem tek başına.. iş bende istiyorum ama kafamda da çok soru işareti var zaten iş de yok ortada!

canım yalnız değılsın
bızde de durumlar benzer.. ben monotonluktan nefret eden bır ınsanımdır hep bır hareketlılık hep bır degısım olmuştu evlenenen kadar hayatımda.. ben hep sosyaldım.. gezmedıgım hafta sonu yoktu .. ama evlenınce dunyam bambaşka oldu ve bazen sızlerlede paylaştıgım gıbı bu durumu kaldıramıyorum
ıstanbulu cok ozluyorum ordakı yaşantımı ara arada olsa yaşamak ıstıyorum
tabıkı eşımle..
cunku eşımle flort ederknde cok gezerdık bara fln gıderdık sımdı yok oyle bısey..

cocuk oluncada cok degıstı hayatımız allah acılarını bızlere gostermesın ama bızım coculklarda bıraz zor yanı
bır kere cok cok hareketlıler.. aralda da aynı dogğaç ın tavırları var.. bensız hayataa durmuyor çişe bile onunla gıdıyorum ıstedıgı olmayıncakendını yere atıyor yemegı onunla yapıyorum sırt agrım aral yuzunden son surat devame dıyor cunku sureklı kucak ıstıyor sarılmak ıstıyor parmak tutmalarımzı uykusunda bıle deavm edıyor uyurken parmagımı asla bırakmıyor ... sabır edıcezz.. gecıcek bu gunlerde hep boyle olmayacaklar ya

ayrıca bnmkısı tv flnda ızlemez... oyle cızgı flm fln yok yanı bızde.. baby tv de yumurtaları ayıcık boniyi birde dogum gunu şarkılarını ızler amaaa benımleee.. asla ben baska odaya aralsız gıdemem ..
ama doğaç kadar aglamaz aral bı ıkı aglar oz yaşı bıle cok gelmez sonra susar..

bılmıyorum kı ayşegul yaa.. bu yaz bıraz daha rahat edıcez heralde..

dun bız esımle aksam dısarı cıktık oyle ıyı geldıkı aral yanımzda olsa sınırden delıye donup eve gelırdım 30 dk sonra cunku hıc durmuyor ztn arabasını kaldırdırk asla bınmıyordu

annen yazın gelırse yıne rahat edersın belkı kuşum kaydirigubbakcemile5

anaaa bnm yazdıklarım arka sayfada kaldııı nannnnn

bu arada dero kılo olayı nasıl gıdıyor canım... bu yazın o mayokınıyı gıymezsen gelıp elınden alcam ona göre :) :mymeka:

ben bayadır ış arıyorum ama tık yokk.. o kadar eksık varkı ozellıkle ruhen ıyı hısettmem ıcın ıse gırmem lazım
eşım ek ış arıyor cok kötu ya durumlar hayat ne kadar pahalı azına tukureyımm

anaaa bnm yazdıklarım arka sayfada kaldııı nannnnn

bu arada dero kılo olayı nasıl gıdıyor canım... bu yazın o mayokınıyı gıymezsen gelıp elınden alcam ona göre :) :mymeka:

İlahi denisssskaydirigubbakcemile3 valla mehter takımı gibi yaaa iki ileri bir geri!naniknanik yavaş yavaş ama sağlam adımlarla benimki..artık hergün 1 saat yürüyorum leslie teyzeyle bakalım faydası olcakmı? yaaa beni eşim bozuyo onun gece atıştırmaları abur cuburları hiç bitmiyo her gün 1 lt kola biter bizim evde (allahtan diet alıyoz artık) yanında gofret,büsküvi vs..

ban bi zayıflayım istemem mayokini falan ben kendi ellerimle gönderirim sana vallaaaa :))

CANIM AYNI YANİ İNANIRMISIN ECRİN PARMAĞINI EMER UYKUSU YOK AÇ DEĞİL OLSADA YEMİYOR UYUZ UYUZ MIZIKLIYOR AMA HERKES YA UYKUSU VAR SANIYOR YADA AÇ YEDİRMEDİM SANIYORLAR Kİ ÖYLE DEĞİL UYUTMAYA ÇALIŞIYORUM UYUMUYOR YEDİRMEYE ÇALIŞIYORUM YEMEİYOR...OFF YANİ..ANLAMIYORUM SABIR DİYORUM YA ALLAH DİYORUM BAŞKADA YOK ...DELİRMEME BELKİDE AN MESELESİ...YANİ BEN ECRİNDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM DE BİRDE HAYATI ZATEN ÇOK ZOR ECRİNLEDE BAŞETMEK İÇİN SABOR LAZIM AĞLAMALARINA OLSUN HER ŞEYİNE AMA BENDE PKOLOJİ SIFIR ARTIK....klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

Ben çıkıyorum arkadaşlar ecrinni aşırı huysuz bu gün dr.götüreceğim ayy ....inş..hasta olmamıştır ...

deryacım bir link var indirdim 5 dakika da 800 adımmı öle bir şey 1 saatliğini de indirmem lazım ama ben bunu evde anca hafta sonu yapabilirim çok iyi aslında..... ama vakit yok ki biliyorsunuz çalışıyorum enes hafta sonu uyuduğunda biraz etrafı toparlıyım ya da dinleneyim derken vakit geçiyor
sen faydasını görmüşsündür sanırım....

slm kızlar
yasemin geçmiş olsun inş bişeyi yoktur havada çok soğukyaa hastaneler nasıldır kimbilir Allah kimsei düşürmesin oralara biz dün çok sıkıldık markete gittik alışverişe sulu kar yağıyodu ecenin yağmurluğunu örttüm arabasının filan ama dönüşte ne mümkün oturmadı arabasını bile benim sürmemi istiyo arkadaşlarımızla karşılaştık dönüştü o sürdü ecenin arabasını farkedince incen diye yıktı ortalığı o soğukta indi yürüdü
ece ben evde olduğum zamanlarda acayip huysuz aynen sizdeki durumlar bidede var babasını gülerek işe yollluyo akşam gelkince gülerek karşılıyo ben giderkende gelincede ağlıyo yapışıyo bacaklarıma babası yanımızdan kalksın baba bba diye ağlıyo gelince ittiriyo yanyana gelemiyoruz ben zaten hiç ayrılamıyorum hiç durmuyo babasında resim çizdircek kalemi babası alıyo ondan çekip bana getiriyo elinden kumandayı alıyo bana veriyo eşimn teli alıp bana getiriyo adamcaaaazı sindirdi iyice kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu da bi dönemdir geçer inşsllah çabuk geçer :Saruboceq:

ayşegülcüm gördüğün gibi seninle yanı duyguları paylaşıyoruz...
hepimiz aşağı yukarı aynıyız.
bana da hayatım çok monoton geliyor enesi bırakıp işe gitmek içimi acıtıyor
kızlar daha önce söylemiştim ben annemle oturuyorum annemin evindeyiz
kendi düzenimi kurmak istiyorum
eşime güvenemiyorum işi bıraksam eşim hemen kayınvalidemin yanına gidelim diyor bende bunu istemiyorum
bu sebeple çalışmaya devam etmem gerekiyor
anneme yakın bir yerde ev bulmamız lazım.
yaza doğru beyimiz taşınalım diyor nasıl olcak nasıl yapıcaz bilmiyorum
deniz hayat maalesef çok pahalı
eşimle biz toplamda 2.000 lira alıyoruz
daha öncede söylemiştim eşim kooperatif ödemesini yapıyor
ben evin geçimini sağlıyorum
bak kira vermiyorum inan 1000 lira yetmiyor hep eksilerdeyim ne yapıcam bilmiyorum
her ay mutlaka ekstra masraf çıkıyor hep kendi ihtiyaçlarımı erteliyorum
bende hep bekarlık zamanlarıma özlem duyuyorum hey gidi günler hey......

ewet yaa çalışsanda yetmiyo öyle bi zamandayız ki para daha eve gitmeden bitiyo sonra ayın sonunu getir getirebilirsen yaa biz evlendik bişey anlamadık ne gezebildik ne bişey alabildik kendimize gençken para biriktirelim diye daha borçlarımız duruyoken bide ev borcuna girdik esracım dediğin gibi extra masraf çok oluyo benim kardeşim işsiz anneminde babamdanakalan maaşı var ma yetmiyo elimde olsa ona yardımım dokunsun istiyorum ama olmuyo yaa çok üzülüyorum Allah yardımcımız olsun cümlemizin

bak bunu da senden duydum bir de ona bakıyım :)) Asrın uyandı ne güzel yürüyodum yarım kaldı o uyanıkken yaptırmıyo,kıyameti koparıyo kapat diye..

Zaten uyanınca yine bi kriz geçirdik saçma sapan ağlıyo kafayı sağa sola vuruyo emzirdim falan da sakinleşti biraz deli mi ne ?

selam kızlar iki üçgündür giremiyorum geçmişe henüz bakmadım umarım herkes iyidir

kızlar zeynep hastalandı

onunla uğraşıyorum hiçbirşeyi yokken ateşlendidr. gittik boğazı hafif kızarmış dedi antibiyotik verdikullanıyoruz ama tam iyileşti derken tekrar ateşleniyor 38,5 oldu en fazla
hatta düngeceacile gittik çok korktum hiç bu kadar çıkmamıştı ateşi doktora ilaç kullandığımız halde ateşi ara ara çıkıyo dedim
iki üç gün sürebilir dedi ateş düşürücü iğne yaptı ve soğuk bez uygulaması yaptı hemşireler
şu andada uyuyor ama yavrumun hiç hali yok (
ilk defabu kadar bitkin görüyorum kuzumu çokkk üzülüyorum kızlar

sevdacım geçmiş olsun.... Allah acil şifalar versin.
eneste ateş olayını daha yeni attattı.....
biraz öksürüğü var

Ayy herkeste aynı sorunlar yaaa bir dokun bin ahhhh işit olayı resmen bizde de aynı tabiki hele bu ay göçtük iyice kredi kartı gelirimizden daha fazla geldi nasıl ödencek bunca şey bilmem o yüzden benim de çalışmam şart oldu yaaa.. bende bekarken çok güzel harcardım gezer tozardım ayda bir bursaya giderdim mesela (ondan çok severim ),eşim de öyle deli gibi para harcardı (bazen bilinçsizce ) ama şimdi ikimizden de eser yok malesef ,sürekli alışveriş yapan ben aylardır doğr dürüst bişey almadım üstüme ( zaten zaman da yok ) her ay babam Teonun masrafları için bi miktar gönderiyor saolsun o çok işimi görüyor ama nereye kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…