2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevdacım dün zeynep in hastalığını yazınca çok korktum acaba mı diye ateşi düşmüyo filan yazmışsın çok şüür iyileşmiş ama tüm grip vakalarına domuz gribi tedavisi yapıyolarmış nolur nolmaz diye Allah korusun yaa bende o bebeği duyunca endişelendim

yaa başka bişey olmaz demii boğazları kzarık ecrininde buralarda çok şükür daha raslanmöadı domuz gribine ama..offf off bizde hasta felan değiliz eşim ben ...ve ayrıca ecrini okişama yasağı verildi kesinlikle temas yok artık çok uzun bir süre kime anlatacağım bunu bilemiyorum ....

aynıyız yaa bu kadar olur... aynı seyı ıkıg un evvel Aralda yaptı mutfak halım berbat halde hani şu eti puflar varya uzerı beyaz marşmelov olanlardan onu aldı yemek ıcın bende ıcerı geldım bı gıttım kı uzerıne surmuşşş yerlere surmuşşşşşşşşş halı bembeyaz yapış yapış.. uzerını cıkardım hemen yıkadm ama yerlerı sılsemde gıtmedı.. ama ben hıc bı zaman cok tepkı vermıyorum ..

anlatıyorum uzun uzun aslında normalde hıc sabırlı deılımdır hemen parlarıma ma bı tek ogluma karsı cok sakinim... opuyorumnanaktan

bızde de babası cok pımpırıklı sureklı pesındeler aılecek oraya dokunma bunu yapma sunu yapma aral buraya gel araaalllll araallllllllllll
o yuzden cocuk hep benı ıstıyor sıkılıyor onlardan bu sacma engellemelerden..vede ılgıden.. sureklı herseyıne mudahale edılıyor bebegımın ben harıcınde..
bende pısırık olsun ıstemyorum ..

babannesıne karısmayın dedıgımde karıstırsın dolapları cekmecelerı dedııgmde aa babası hıc boyle deıldı dıyor e babası gıbı olmak zorundamı sımdıkı cocuklar hep böyle dıyorum bende :hulya:

Yasemincim geçmiş olsun cimcimeye nazar da değiyordur arada oku annesi ,benim de hiç adetim değildir daha doğrusu aklıma gelmez arada okumak falan..hiç nazar boncuğu takmadım ben hatta!

resim için yorumuna da tsk ederim o senin güzel bakışın canım..

okişama olayını bende anlamadım :uhm: bir de bence yemeklerini katılara doğru geçirtmeye bak ileide çok zorlanırsın teyzemin oğlu küçükken hep senin yedirdiğin gibi yediği için şimdi 13 yşında hala kekin içinden bile üzüm ayıklar falan..bırak alışsın yaaa

geçmiş olsun yasemincim iyiki götürmüşsün inş çabuk atlatır
okişama da okşama sanırım ama bi çocuk okşamadan nasıl durur gelir sürtünür yaa işiniz çok zor enfeksiyon kapmamas içinmi okşanmıııcak yıkasan elini sürekli yinede mi yasak anlamadım

slm kizlar..
aysegülcüm yanliz degilsin zeynepte bana baba diyo israr edince enne diyo..ama agzndan baba düsmüyo sabah babasini görünce babaaaa diyo geliyo öpüyo kak kak diyo aldiriyo..
bizimde azi disleri zorluyo kizimi,huyu degisti resmen..bi süre yukumuz düzene sokuyoz sonra huzursuzluk derken bouluyo yemek olayida öyle bakiyorum istahi güzel iyi iyiyo bi bakiyom yemek istemiyo begenmedimi diye baska sey deniyorum...
disleri zorlayinca kati gidada ona zor geliyo bir süredir kahvatisi 7-8 bebe biskuvisi 1 kasik bal veya bögürtlen marmelati,1 yumurta,bi kasik taze peynir ihlamur veya sütle karisitirip yiyodu bugün sükür yumurtayi catalla kendi yedi ekmegini küp küp peynirle marmelat sürdüm onlarida yedi..
ben 2 gün ders veriyom babaya kaliyo ozaman..alistirmis cizgifilmle yemeye ddim böle olmaz zorla c.filmsiz yemeye döndük..
su aralar en cok nolllduuu diyo sonrada düstü diyo..
benim terliklerimi giymeye bayiliyo özellikle süslüyse topukluysa,kiyafet bile ayiriyo bazen istemedigini giydiremiyorum...

yasemincim ecrinin psikolojik durumu sizin durumunuza bagli bence..bizden biliyorum,birgün babasiyla tartistik ogün okadar hyusuzlandiki yemek istemedi uyumadi bi gerildi zor sakinlestirdim babasyla karar verdik onun yaninda bida tartismayacagiz..halbuki cok sertde degildik..
bizimkide deryaninki gibi bi durumda bende bana bir bayana davranilmasi gerekendende farkli davranilmasini istemiyorum saka bile olsa..aramizda hep bir muhabbet hos görü olsun istiyorum.en ufak bir söz ima zorla degilde gönülden özür dilenmedikce düzeltemiyor beni..bana sen cok nazlisin diyor...

ışte odamızzzz teyzeleri daha tam bitmedi gerçi halımız yok (sponsor arıyoruz ) perde olarak da kırmızı stor ve arabalı tül buldum ondan alcaz tabi bir de saat falan ben süslerim daha oğluşumun odasını..

Kızlar hani resimde kitaplık varya onu biz yaptık yani benim eski kitaplığımı sprey boyayla kırmızıya boyadık eşim de damalı bordür bulmuş yapıştırdık bedavadan dolabımız oldu yani nasıl bellimi? bir tane daha dolap var onu da oyuncak dolabı yapcaz boyanmayı bekliyor bir de ona tekerlekli kulp falan alcaz..
evle oynamaya bayılıyorum ben biraz param olsa neler yapcam yaaa...

yatak dediğiniz gibi kenarlarından düşmek zor ama asrın kafayı çok vuruyor o tahtalara,zıplıyo falan..

kızlar yani kimseler kucağına alıp sevmeyecekmiş o telaşla okşama yok yani sevme yok anlamında yazmıştım idareedin artık beni.......dr.her ay hasta olduğundan insanlarla toprakla temasa geçmemesi gerektiğini okşamayı verin bir kaç ay dedi yani bende dr.dediğini yazdım işte....

adasim yanlis anlasilmaya sebeb oldum seni kirdim sanirim afedersin..insan ne kadar ugrassada morali bozuk olunca cocuklar ilgilenmek oynamak zor oluyo yapsada zevkli olmuyo.yazmadim say hatta sileyim seni kirmak istemem..Allah yardimcin olsun..

ayyyy kızlar oku oku bitmedi deryacım ilk fotoyu eklediğinde gece cevap yazdım gitmemiş maşallahlarla dolu bi yazıydı teo gerçekten çok büyük gösteriyo ama kilolu bi çocuk değil boyuna göre oldukça normal

iştah konusuna gelince bizdede durum aynı yemiyo ya doğru dürüst bugün akşam biraz yedi demin eşim mandalina yedirdi malum zarı var onun midesini bulandırdı kustu ne yediyse üstü başı gitti yani bugünü toplasan bişey yok midede sinir oluyorum bende özellikle kahvaltıda sizin anlattığınız gibi zeytinmiş peynirmiş hiiiiç ağzına sokmuyo annem varken ne iyiydi ya sağolsun özendirirdi doğaça kilolu bi kadın bide maşallah iştahlı eli boş durmazdı doğaçta özenirdi bende çok az yiyen biriyim iştahlı değilim ara ara elime alıp yiyeyim doğaça yediriyorum oda sıkılıyomu ne yer gibi numara yapıyorum ama kanmıyo ya
konuşma olayına gelince dediğiniz gibi numaradan anne demiyo ha ben kimim diyorum baba diyo bida soruyorum bu sefer dede diyo ama kahkaha atarak diyo canı isterse anne diyo ama genelde hep baba diyo maşallah ya sizin bülbüllere özellikle ecrine bizim facede gördüğünüz konuşmaların üstüne bişey eklenmedi hala aynı çok geri ya konuşmada ama saçma saçma bıcırdanıyo özellikle dedeler ve ninelerle telde konuşurken saçma saçma arapça gibi konuşuyo geveze yani ama her dediğimi anlıyo ya halı kıvrılmış mesela düzelt annecim diyorum eğilip düzeltiyo sen odada otur ben mama yapayım dedim gitti tv karşısına yastık almış kafasına yatmış izliyo ben sistemi bilmiyomuşum dedim ya odaya göndermem gerekiyo demekki en sevdiği şey salatalık kemirmek eline veriyom gidiyo vermezsem mızırdanıyo bacağımı arasından çıkmıyo salatalık bitince yine veriyom eline gidiyo tvye baby tv oldu içim dışım zaten ezberledim bütün bölümleri şarkıları deniz sizde var sanırım digitürk sevdiği karakterler tuli oliver drako büyük baba volter aslında çok izletmekte iyi değil ama sıkılıyo çocuklar ya dışarıda soğuktan çıkılmıyo oyuncaklarda bi yere kadar sıkılıyolar biz konuşsak sürekli oda olmuyo bi yönden seviniyorum tv izlemesine dikkat eksikliği yok demekki diye hareketli hiperaktif diye korkuyodum hiperaktiflikte dikkat eksikliği oluyo bişeye odaklanamıyo ondan ona geçiyo dikkati
yasemincim canım seni çok iyi anlıyorum canım hassas bi durumdasın yasemin kırıcı bişey söylememiş canım kendinden örnek vermiş o eşinede allah vicdan versin görmüyomu ya ne kadar uğraştığını ecrinle yalnız başına mücadele ettiğini değerini bilmiyo ay sinir oldum sana vuran elleri .... ya çok sinirleniyorum ben ya bu şiddet olayı beni acayip deli ediyo ya annem babamdan çok yerdi gözümün önünde o günler aklıma geliyo deliriyorum ben şiddeti yapan aciz erkek sadece gücü kadına yeten kendine güveni olmayan karakterlerdir benim gözümde

ayyy deryacım odanız hakkında yorum yapmamışım bu arada doğaç geldi nenne dedi sağolsun :) süper yaaaaaaaa oda gerçekten çok güzel olmuş sen zaten kendini aşmışsın ne desem az valla ahhh ahhh çok param olsa seni çağırır odaları dekore ettirirdim sana tabi önce kendi evim olmalı belkide ondan içimden gelmiyo benim diyorum kötü ev vede geçiciyiz niye boşuna masraf yapayım diyorum oturuyorum oturduğum yerde bizim burda bi resim var sadece duvarımda oda eşimde düğün fotosu başka bişey asılı yada çakılı değil bu eve bişey yakıştıramıyorum ben içimden gelmiyo

ya ben bu ara çok beceriksizim kızlar deli olacam ya geçen hazır kadayıf aldım bi güzel tarife göre şerbet yaptım paketi delikmiş şerbet ak sen sonra başka kaba geçirdim bida şerbet yaptım döktüm ona uygun kapta bulamadım kocaman bişeye koydum olmadı ya kısacası offf bugünde kabak tatlısı yaptım ama kabak iyi çıkmadı tel tel oldu iyi pişti ama patates gibi değil tel teldi o da hüsran yani kek yaparım bi pişti derim bıcak batırıp anlarım çıkarırım soğutup dilimlerim içi pişmemiş falan ya üst üste oluyo bunlar ya bendemi bişey ver olaylarmı normal değil anlamadım yemeklerdede ya çok tuzsuz yada tuzlu yapıyorum ben mutfağımı sevmediğim için olduğunu düşünüyorum hiç sevmiyorum nefret edercesine üstelik ya o kadar sinirim mutfağa offf offff sivile güzel mutfaklı bi eve çıkmayı çok istiyorum eşim demişti ilk sene çıkalım istersen diye keşke kabul etseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…