zeyneptede iştah sıfır bu aralar
en son yedirme tekniğim ise mutfak tezgahı
hastayken bir kere yesin diye tezgahın önüne sandalye koymuştum çeşmeyide ılığa ayarlayıp açmıştım orda cezve kaşık yıkarken falan ağzına bir iki kaşık vermiştim
şimdide onu alışkanlık edindi elimde ne zaman tabak görse hemen koşup sandalyeyi çekiyor tezgahın önüne musluğuda açıyo orda yicekmiş
bende mecbudren boğazından yeterki bir iki yudum geçsin diye orda beslemeye çalışıyorum
hanfendi iki üç kaşık yicek diye boşuna su akıtıyorum
Saolun teyzeleri Teoş da sizi kocamannnn öpüyomuş..
Bi oturtmuyor bilg. başında yaaa hemen gelip deyaaaa delll diyip elimden tutup götürüyor beni içeri..
Ben kışlıkları ancak bu haftasonu çıkarabildim ama bi halimi görseydinizzz saçlar sinirden dik dik oldu resmen :) babasıyla içeride durmuyo gördü beni geliyim elbiselerle oynayım istiyo bişlukta bi geldi tüm katladıklarım,yıkanacaklar,verilecekler hepsini birbirine kattı attııııııı diye bağıra bağıra oynadı öyle güzel eğleniyordu ki engel olmadım
Dün akşam da yemek yaparken çıldırttı aynen ayşegülün dediği gibi bacaklarımın arasında oynuyo zaten tüm dolapları yere indiriyo ne varsa yerlerde.. gitmiş çöp kutusunu karıştırmış sen çayı al yerlere dök her yer çay olmuş görünce çıldırdım tam da yemeğe misafirimiz vardı (amcası gelcekti ) sonra verdiğim gofreti yere atıp ezmiş her yer batmıştı ve tabi ben artık sinirlerime hakim olamıyorum ama sonra kızdım diye çok üzülüyorum..
Ayşegül dün bende seyrettim doktorum programını ne güzel anlattı kadın yaaa gerçi ben de sürekli peşindeyim karışmıyorum ona sevgi ve güveni vermek için çabalıyorum ama eşimle çok çatışıyoruz çok bağırıyor,parlıyıveriyor birden sürekli peşinde her yaptığına müdahale ediyor kızıyor vs.. ne olcaksa böyle bilmem ben pısırık çocuk istemiyorum yaaa kendine güvenen herşeyi yapabilirim güvebniyle büyüsün istiyorum offf yine geldi tatlı belammm..uyutayım da geliim odamız tamamlanmadı ama son halini eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?