ayşegülcüm sen kadının samimiyetine inanmadığın için sana her hareketi batmış olabilir....
canım bencede içine sinmiyosa yol ver anneler hisseder bence herşeyi bizim iç güdülerimiz kuvvetli içine kulak ver o sana doğru olanı söyler dün ben karşı komşumdaydım söylediği her sözden işkillendim mesela kendi bi çocuğa bakıyo ama çocuk hem kız hemde 2.5yaşında çok usluymuşta bilmem ne doğaç benim ömrümü yiyomuş ama doğaç çok küçük daha o kızla kıyaslanamazki bide doğaç çok sıkıldı oyuncak yok bişey yok biraz huysuzlandı uykusu geldi onun deyip durdu ben bilmezmiyim çocuğumun uykusunu yeni kalktı dedim beni istemediğini doğaça katlanamadığını sezdim ve gidiyorum dedim arkamdan uğurladı ama dursaydın biraz daha falan lafını bile etmeden uğurladı sonra yine gel falan dedi ama samimi gelmedi bana şimdi apt. bizim gruplaşma var 2ye bölünmüş bu gittiğim kişiyle iyiydik önceden onun küs olduğu kişilerlede görüşmeye başlayınca değişti kadın değişmeyeceğini söylemişti bana ama ben hissediyorum ya başka kimsede hissetmedim bu tavırları aslında gitmicektim ama bendeki durumda ben gruplaşmanın içinde değilim sinyali vermek herkesle barışığım küs değilimi göstermekti ama bida düşünmüyorum özel davet ederse belki giderim ha bu arada doğaç her yaramazlık yaptığında otur yerine bilmem ne bağırdı bende doğaça bak teyze kızıyo otur oğlum falan dedim ama içimdende kırıldım çocuğuma başkasının terbiye vermeye çalışması beni sinir ediyo sizdede varmı bu duygular kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?