2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Saolun teyzeleri yaptık bişeyler daha bitmedi gerçi ,bir de duvara kare renkli raflar var ya ondan alcam kırmızı kırmızı.. resimlerinden kolajlar yapıp kocaman bastırtcam falann..bakalım yavaş yavaş olur inşallah!
güzel sözleriniz için de tsk ederis teyzeleri evet Ayşegülcüm teo kilosunu hiç göstermiyo hatta bu hafta yemedi yüzü falan küçücük kaldı heralde boydan dolayı..zaten anlamıyorum doğru dürüst yemiyo yine iyi kilo alıyo hala süt kilo aldırmıyodur demi? Ayşegülcüm durumlar nasıl sizde maddi açıdan bilmiyorum ama ev hiç içine sinmiyorsa kiraya çıkın canım öyle isteksiz isteksiz oturursan ne oturunca huzur bulursun ne de evini benimsersin..ayrıca napcan camı,kapıyı sen istediğin gibi döşe evini zevkine göre gittiğin yere sonuçta onları da götüreceksin
Allah hepimize gönlüne göre bir ev ve o evde de bol kahkahalı ,huzurlu bir yaşam versin inşallahhhh..

Ay bu arada doğaç yine güldürdü beni yerim ben keratayı espriden falan da anlıyo yani sıpaaa.. Ankara planınız yokmu yakınlarda teoş özlemiş arkadaşını tabi anası da ..:)

Ay bu arada doğaç yine güldürdü beni yerim ben keratayı espriden falan da anlıyo yani sıpaaa.. Ankara planınız yokmu yakınlarda teoş özlemiş arkadaşını tabi anası da ..:)

ayyyy çok özledim ankarayı seni ve teoşuda ama eşimin işnden dolayı kıpırdayamıyoruz bi yere ya yıl bitmeden son izninide kullnabilirse kullncaz o zaman düşünüyoruz aslında bu bayram bile bayramın 2. günü nöbetci eşim bandırmaya kayınvalidelere gitmek bi zor olacak bi günlüğüne gidip gelicez çok sıkıldım bende
deryacım sadece evi beğenmememde değil ya mesela evime bi obje almak istesem burda güzel şeyler yok alabileceğim olsada tanesi 100 liradan başlayan şamdandan başlıyo süper bi dükkan var onada güçmü yeter ya doğaçta ayrı bi başımın tatlı belası bi şeyi yerinde bırakmıyo ondanda içimden gelmiyo almak pahalı pahalı alsam taksitle diyorum kırarsa içim yanar evdeki tek tük objelerimi koyacak yer bulamıyorum artık doğaçın gazabından benim mobilyalarım akça ağaç beyaza yakın yani herşey uygun olmuyo resim çerçeveleri falan genelde kahve tonlarında gümüş renkler uyar gibi geliyo bulamıyorum piyasada aslında outletler var buraya yakın arabayla yarım saatlik mesafede orda mudo var ama güzel şeyler göremedim genelde tabak çanak var süs eşyaları fazla yok

Ohhh yasemincim ne güzel senden bunları duymak yaaa valla çok sevindim canım eşin yola gelcek ben inanıyorum en azından hatalı olduğunu farkında olması bile yeter gerisini psikolog çözer inşallah.. senin kozun zaten ecrin olsun ona karşı herhangi bi yanlış hareketinde hemen Ecrini hatırlat ,onun psikolojisini,ilerisini vs.. vijdan azabı duyar ve susar emin ol hiç bir ebebeyn bunu bile bile yapamaz..
ne güzel bak özür dilemeler,hediyeler falan çok güzel bence hep dediğimiz gibi iş stresi falan,bunları takıyordur yoksa elbetteki seni çok seviyordur bunu en iyi sen bilirsin..Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu arttırsın inşallah canım..

Gel valla canım bi fırsat bulursan yazın ters oldu sen geldin,ben gittim ama bu sefer ankarayı bekliyorum bekçi gibi :)) hem arabayı da kullanıyosun artık gezeriz belki bana da güç verirsin bende korkumu yenerim hı?
Süs eşyalarını oturma odasından falan bende kaldırdım mecburen ama salonuma dokunmadım çünkü kapısı kilitli duruyor Teo girmiyor yani..Ben önceden de hediyelik dükkanım olduğu için süs eşyalarına zaafım var resmen ama koyacak yer yok çoğu dolaplarda yada balkonda kutuların içinde,dükkan varken hep toptancılardan ucuz ucuz alıyodum gerçi o zaman evim yoktu evlenmemiştik şimdi gitsem neler alınmazki oralardan ama şimdi de toptan alamam :))
Ben zaten aldığım hiç bir şeye çok para vermem herşeyin uygunu ve kaliteli görüneninden yanayım asla öyle dediğin gibi 100tl falan vermem bende..şu ikea ankaraya bi açılsa çıkmam sanırım çok merak ediyorum zaten yaaa..O Asrının odasına almak istediğim kare rafşar orada çok ucuz ama nasıl gitcem işte...denissss bursada var yollasana banaaaa :)))

günaydııın ben yanlış anlamışım yasemincim canım çok sevindim eşinin yola geliyo olmasına hediye olayına falan demekki o da üzülmüş

deryacım bizim şu an lojmandan çıkmamız zor maddi olarak biraz toparlanalım diye istedim bende 4 sene daha hakkımız var 5. sene zaten mecburi kiraya çıkıcaz işte o ev istediğim gibi olacak inşallah ya yerlerimizin fotosunu çekip göndersem içler acısı gerçekten halılarım falan eşyalar sönük duruyo bu evde yakışmıyo artık ank. gittikçe beğendiğim şeyleri alıcam kısmetse lojmanın bide iyi bi yönü doğaç için buralar güvenlik yönünden iyi parkı gazinosu herşey elinin altında yürüyüş parkı bile var sabredicem 2.yide seneye yapmayı düşünüyoruz o da taşınırken nerden baksan 2yaşında olur baya büyütmüş olarak giderim
araba olayına gelince arabayla uzun yol hele bide kış mevsimi zor gelmem canım ya gelirsek büyük ihtimal trenle geliriz eşim hala sürüş denemelerinde kendi kendine alıp çıkıyo sürüp geliyo kısa mesafe burda komşularımda sıradalar öğret diye ama korkuyorum çünkü kendi arabamıza alıştım allah korusun bi zarar veririm arabalarına diye tırsıyo insan alışınca kendi arabasına başkasınınki zor geliyo bide doğaç unsuru var diyorum kadınlara onu kime bırakıcam diyorum hep olmuyo tabi ya ben bütün kadınlar sürsün istiyorum ya cesaretlensin istediği yere özgürce gitsin istiyorum sende cesaretlen deryacım gerçekten insan daha bi kendini güçlü hissediyo güzel bi duygu araba sürmek helede azıcık sürat yapmak acayip adrenalin valla

günaydın kızlar
yasemin eşinin düzelmesine sevindim inş daha da iyi olur
teo nun odasına bayıldım yazmışmıydım bilmiyorum dün akşam bakmıştım resimlere deryacım seneye bende kızıma oda hazırlarken senden fikir alayım barii bizdede bi kitaplık var bak onu boyamak süper bi fikir atarız artık diyodum bide ece indiriyo tüm kitapları aşağı o yüzden istemiyorum ama alışır o zamana kadar ayyyyy işi gücü ders yapmak bizikininde ne zaman arasam resim yapıyo ktap okuyo oluyo kitaplar ters oluyo bazen elinde ama bebebbebebebeb diye okuyo kaydirigubbakcemile3 inş hep böyle hevesli olur kitaplara karşı ama şimdiki kadar hor kullanmaz -tatlicadiarzu-
ev konusunda benimde ok eksiklerim var yaa sinir oluyorum hep erteliyoruz herşeyi sonra alırız borçlar bitsin filan ilk evlenirken en iyisi herşeyini tam alcaksın ama işte biz tayinciyiz boşver dedim bide benim iişim yoktu o zaman borcunu biz ödedik diye istemedim filan sonra pişman oldum tabiii şimdi değiştirmek istesen var daha 4 senelik bunlar diyorum kıyamıyorum ama çok da sevmiyorum eşim daha bu sabah diyodu bu geçen sene şunun borcu vardı bu sene dolaplarçıktı seneye olcakmı acaba borcumuz diye ooooooo dedim sen dertetme ben hazırladım oturma odasıyla ecenin odasının taksitleri olcak o zamanda bide nasıl olsa eskye gideriz diye iyi bişeyler almak istemiyodum ama baktım ki atamıyorum değiştiremiyorum alcam anasını satayım artık delikafadulden

ayyyyyyy bide eşim müdür yardımcılığı sınavına girmişti cumartesi sorular yayınlandı kendisine göre kötü ama kırıkkaleye göre oldukça iyi bi puan geliyo çok şükür tam karar veremedi tercih yapıp yapmamak konusunda ama yaz tatilinde canı sıkılıyo onun ya sanırım yapacak iyi bi okul açılırsa Allah ım her sınavda derece yapıyo bana da bulaşsa biraz şu adamın aklı kaç senedir sürtünüyom şu kpss yi halletsem offf offffffffffffffffffff

gunaydın kızlar ay uzun uzun yazmıssınız bazılarını okuyamadımmm

aysegul cnm ıkeada aradıklarını kesın bulursun sen her renk cerceve var hatta ben evıme almıstım ordan .. bana bakın bırakın ankarayı fln hem daha sırada once bız yanı bursa oldugumuza gore buraya gelın deryacımla beraber. ıkeayada gıderızz tey tey tıssss

deryacım odanız super o dolapta harıka olmuş yaa yaratıcı kadın senı .. bende evdekı şeylerı degerlendırmeyı cok severım ve becerırım ama artık vaktım yokkkkk (

yasemin geçmiş olsun canım ecrine
nazar olayına çok inanırım bende
kesin ecrinede nazar değiyor canım bol bol oku babamın bana öğrettiği bi dua var bu duayı bir topluma girince dışarı çıkınca uyuturken falan hep okurum ben bide üç harflilere karşıda koruyormuş insanı
çok inanınıyorum bu duanın korumacılığına tabi önce allaha
yazıyorum bak bismillahirrahmanirrahim
eüzü bi kelimetillahit tammati min şerri ma halak

canım bide nihat hatipoğlu hoca varya geçen oda bir dua okudu ve bunu çocuklarınızı uyuttuktan sonra mutla 3 kere okuyup üzerlerine üfleyin dedi ben onuda yazayım inanan herkes okuyabilir
bismillahirrahmanirrahim
Bismillahillezi Lâ Yedurrü meâs mihi şey-ün fil-erdi ve lâ fissemai ve hüves semiül âliym"
buraya yazmadan önce teyit etmek için internettende araştırdım az önce gerçekten bu duayla ilgili çok güzel şeyler yazıyo
bu duayı google yazıp bakabilirsiniz

denizzz hane sen bana gelcektin
canım gelemezsen ortada bi yerde buluşalım yaa
valla çok uzadı bu iş artık
haber bekliyorum serden

bılıyorum canım yaa.. ama nasıl gelıcegımı dusunuyorum orası bana o kadar ters kı ..
bı c tesı dısarda mı bulussak dıyorum ama benı ancak esım 4 den sonra getırebılıro o gunde.. tek basıma aralla gelemem ..
bırde aralla dısarda ne kadar rahat ederım ayrı bır konu.. en ıyısı ev dıyorum

ben boylee dusunuyorum bayadır ıstee ısın ıcınden cıkamıyorumm

günaydııııınnn kızlar valla deniz ben bursada olcaktımki görüşmeden duramazdım muhakkak tanışırdım sevdaylada seninlede kırıkkaleye serpilin yanına gitmemde annem oralı normalde bilmediğim bi yere gitmem zordu ondan bursaya gitmek zor geliyo bana bilmediğim bi yer olduğu için inşallah kısmet olurda gelipte tanışırım sizinlede deryayla serpile gittiğime çok seviniyorum onlarla tanıştığıma yine olsa yine giderdim valla keşke hepimiz aynı şehirde yaşasak hep görüşebilsek kafa dengi arkadaş bulmak zor valla

aaaaaaaaa kımse ugramamıs ayol
gunaydın kızlarr

aysegulcum guzel dıyorsunda arabasız aralla bana cok zor sevda cok ters oturuyor bana ama gıdıcem ınşallah bende sevdaya gıtmeyı tanımayı cok ıstıyorum ozellıkle zeynep ı cok mrk edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…