Ay bu arada doğaç yine güldürdü beni yerim ben keratayı espriden falan da anlıyo yani sıpaaa.. Ankara planınız yokmu yakınlarda teoş özlemiş arkadaşını tabi anası da ..:)
ayyyy çok özledim ankarayı seni ve teoşuda ama eşimin işnden dolayı kıpırdayamıyoruz bi yere ya yıl bitmeden son izninide kullnabilirse kullncaz o zaman düşünüyoruz aslında bu bayram bile bayramın 2. günü nöbetci eşim bandırmaya kayınvalidelere gitmek bi zor olacak bi günlüğüne gidip gelicez çok sıkıldım bende
deryacım sadece evi beğenmememde değil ya mesela evime bi obje almak istesem burda güzel şeyler yok alabileceğim olsada tanesi 100 liradan başlayan şamdandan başlıyo süper bi dükkan var onada güçmü yeter ya doğaçta ayrı bi başımın tatlı belası bi şeyi yerinde bırakmıyo ondanda içimden gelmiyo almak pahalı pahalı alsam taksitle diyorum kırarsa içim yanar evdeki tek tük objelerimi koyacak yer bulamıyorum artık doğaçın gazabından benim mobilyalarım akça ağaç beyaza yakın yani herşey uygun olmuyo resim çerçeveleri falan genelde kahve tonlarında gümüş renkler uyar gibi geliyo bulamıyorum piyasada aslında outletler var buraya yakın arabayla yarım saatlik mesafede orda mudo var ama güzel şeyler göremedim genelde tabak çanak var süs eşyaları fazla yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?