2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende miyde sorunları başladı birazcık yesem sanki boğazıma kadar doluyum gibi sürekli gaz yapıyo kusmak istiyorum ve kusamıyorum benim gibi olan varmı aranızda............

mide yanması sorunu bendede var kızlar özelliklede akşam yattığımda başlıyo.yediklerim sanki sanki boğazımda duruyo gibi.
çok rahatsız oluyorum
ama az kaldı kızlar biraz daha sabredelim
bebeklerimizi kucağımıza alınca unutucaz tüm bunları

kızlar bende dahil olmak üzere sayfamızı çok boşladık yaaa
neden böyle oldu
sanırım artık hepimiz zaman geçtikçe hamileliğe adepte olduk ve korkularımızda hafifledi
bu yüzden olabilirmi???

ama benim tansiyon problemim devam ediyor
çok düşünce hemen uzanıp ayaklarımı yüksek biyere kaldırıyorum
ayrıca tuzlu çubuk krakerde çok iyi geliyo hem tansiyonuma hemde midemdeki yanmalara

kızlar cildinizde değişiklikler oldumu sivilcelenme lekelenme falan gibi
çok şükür benim şi,mdilik bişey yok ilerleyen zamanlarada olurmu bilemem
hıııı
sadece göbeğimden başlayıp aşağıya kadar inen kahverengi bi çizgi oluştu
oda zaten doğumdan sonra geçiyomuş diye biliyorum
bide tırnaklarım çok çabuk uzuyorrr

slm kızlar bende miyde sorunları başladı birazcık yesem sanki boğazıma kadar doluyum gibi sürekli gaz yapıyo kusmak istiyorum ve kusamıyorum benim gibi olan varmı aranızda............

kızlar bende de bu sorunlar başladı iki gecedir sanki yediklerim gitmio hepsi midemde kalıo gibi ben de kusmaya çalışıorum kusamıorum aynı dilek gibi:1no2:
ay nası zor bişey boyuna yemeklerden sonra evde yürüyorum. ama bana mısın demio şimdi böööle zorlanıosak daha sonralarda neler olur kim bilir yaaatatlicadiarzutatlicadiarzu

kızlar cumartesi randevum var ve cinsiyet değişecekmi diye çok merak ediyorum.ben 16 haftalıkken öğrendim ondan sonra gittiğimde göstermedi.
şimdide merak ediyorum ........

merhaba saden bebişlerimizin doğum tarihleri aynı,aynı zamanda meslektaşız.bebişinle beraber aramıza hoşgeldin
Teşekkür ederim Ayça:teytey:.Konyadasın sanırım ne güzellsırnaşık şey ben orda okudum çok severim Konya yı.Tayin iseyeceğimiz yerlerden biriyerimseniben
İnşallah zamanında sağlıkla gelir kuzularımız.Ben erken gelmesinden çok korkuyorumbenneyaptımki

kızlar yemeğini az az ve sıksık yiyen var mı? aranızda ben beceremiyorum ve sürekli kahvaltılık türü şeyler yemek istiyorum oda ekmek yediriyo 21 haftamdayım ve toplam 6 kilo aldım yüzümde hafif lekelenmeler başladı atletlerim göbeğimin üstüne çıkıp duruyo büyük beden çamaşır almayada başlıyacam ama çalışıyorum hiç vaktim yok alışveriş yapmaya göbeğim büyüdükçe hamileliliğin gerçekten hazır olmayan biri için çok zor olduğunu anlıyorum bütün fiziğin bünyen değişiyo içinde bi canlı kıpır kıpır o kadar istememe rağmen ben bile takıntı yapıyorum kötü görünüyorum diye sonra içimdeki kıpırtı beni kendime getiriyo canım yavrum benim sevmek için can atıyom. :dance:

arkadaşlar aşerme olaylarınız nasıl gidiyo ben yeşil ekşi erik istiyorum bi çok yere sordurduk ama bulamadık sizde durumlar nasıl...

valla kızlar ben de bööle yakınıodum gecen cuma bi hastalandım üşütmüşüm besin zehirlenmesi de varmış hastanede serum yedim o zaman anladımki sağlık gibisi yok. takmıştım kilo alıorum die ama hastalık gelince önce sağlık diosun bebişinin sağlığını düşünüosun. ben de kendime moral olsun die göğüsten bollaşan elbiseler alıorum siz de böle küçük şeylerle mutlu edin kendinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…