Ecoşun elinden çıkan yaprak sarmalarını yiyesim geldi valla:)) hımmmm cokacimcoook
serpilcim bayılıyorum sana yaaa..ne güzel rahat rahat bırakıyorsun eceyi eline kalem,boya falan verebiliyorsun ..ne mutlu eceye aslında! ben teo eline kalem alınca hemen çaktırmadan alıyorum çünkü neresi denk gelirse çiziyor yaaaa..
bir tek şu yazı tahtasıyla yapıpsiliyor (onu da çok sevdi iyiki hatırlattın ayşegülcüm yaaa )
Aslında özgür bırakmak taraftarıyım ama sonrası çokuğraştırıyor ve lekeler çıkmıyor ki..
benim hallarda aynen yıkanmakistiyor süreklisiliyorum coslayla falan ama yıkanınca tertemizoluyor tabi..
helal valla yasemincim bu soğukta,ecrinle iyi bitirmişsin tüm evi dip,köşe..
diyorum ya asrın bana bu aralar hiçbirşey yaptırtmıyor sürekli yanında olcam beraber oturcaz istiyor..
Aralda güle güle kullansın oyuncaklarını gerçitepesine çıkarak başalmışgüzel kullanmaya :))
bende çok istiyordum masa sandalye almayı (kayulu:)) ama sizin yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim biz hala mama sandalyesinde faaliyet yapabiliyoruz aynı görevi görüyor işte..
ben teoya koltuk alcam küçük çocuk koltuklarından ablamlarda ve arkadşımda var oraya gidince bayılıyor hiç üstünden inmiyor hem yumuşak olduğu için istediği gibi çıksın üzerine..
ve bu aralar oyun parkı çok işimize yarıyor demiştim sanırım içini boşaltıp top havuzu yaptık diye teo oraya bayılıyor sürekliorada oynuyoruz beraber..
nermincim uğurcana memeyi bıraktırman kolay oldu fazla zorluk çıkarmadı sana
keşke zeynepte şimdiye kadar emseydi sadece 5,5 emdi oda mama desteği ile
bu arada canım yazı şeklin çok karışık okurken zorlanıyorum harflerin bazıları büyük bazıları küçük yazıyo
altta yazı tiplerinden değiştirebilirsin onu
aynı dert bizdede var deryacığım akşam geliyo yemeğini yiyor birde çay yapsanda içsek diyo tammam olur yapıyoruz çayı çay demlenene kadar bende bulaşıkları topluyorum makinaya tıkıyorum ardından çayları doldurup odaya gidiyorum bide bakmışım adam uyuyuvermiş sonrada uyandıramıyosun zaten eve 8;30 gibi geliyo işte anlayn yaniAyşegülcüm iyi kurtulmuşsun diş olayından gözün aydın :))
kocalar hep aynımı yaaa..
biz yine son günlerde aynı sebeplerden tartışıyoruz daha doğrusu ben çok üzülüyorum,bunalıyorum ve ağlama krizlerine giriyorum..
eşim yorgun olduğunu söyleyip yemek yiyor sonra asrınla beraber yatıyor yani uyuyakalıyor ve uykusu çok ağır bir daha uyandıramıyorum ee ben zaten akşama kadar tek bir insan görmeden ,oğluşla uğraşıyorum ( o da bu aralar deliediyor beni ,hiçbişey yaptırmıyor iş,yemek,pc..) akşamda iki çift laf etmek istiyorum insana açkaldım resmen yaaa..
çok yanlızım ve o bunu anlamıyor sürekliüzerime oynuyor bende çok sıkıldım anlıyacağınız,evin içinde çürüdüğümü hissediyorum resmen..
sizde de böyle oluyor mu yaaa..
çok mu abartılı bişey istiyorum anlamadımki..
sorma deryacım deniz gelecek güya hala bekliyorum
dışarıda özdilekte falan buluşalım dedim bana çok ters dedi
deniz koruparkta buluşalım ozaman
oralar ikimizin tam ortası bak hafta arası ayarlayalım mutlaka bende çok istiyorum seni ve aralı görmeyi
sevda aynen boyle yazmıs bende aynen boyle anladım aysegulcum yanlıs anladımadım bacım. bnm ona bıze gel deyısımı hatırlatmak ıcın cvp yazdım sevdacıma..
yoksa bende cok ıstıyorum onunla gorusmeyı ama olmuyor oyle kolayca .. sıtedekılerle bıle gorusemıyorum
walla sütüm azdı zor emzirdim mamayla gittik hatta ecede ama o günleri hala özlüyorum nasıl sinir olur ağlardım halbuki sonrada tam o tadını aldığında bıraktırdım keşke evde olsaydım da emzirseydim hala (gerçi o belki bırakırdı damla damla süt netsin ki ona) yalnız bırakınca gerçekten yemeside uykusuda birazzzzcık düzene giriyo ; teonun hali geldi gözümün önüne ne kadar tatlı oluyodur derya insan çok mutlu oluyo emzirirken çocuğunun mutluluğunu rahatlığını görünce ece ben pijamalarımı giyince yakasından elini sokuyo memeee meemmeee diye bi okşuyo sonra ayıp ört deyip çıkarıyo sapıkmıdır nedir ya bu çocuk :roflol:Slmmmm nihayet oturabildim şuraya..
onun emmesini merak edenlere evet koca danam zor sığıyor kucağıma artık :))
genelde oyun oynarken falan bazen aklına geliyor açıyor,ayakta emiyor iki çekiyor cuk cuk sonra oyuna devam..(hali çok komik gerçekten)
ya da kucağımdaysa bi memeyi emerken öbürünü de açıyor elleriyle diğer memeyi mıncıklıyor,ucunu sıkıştırıyor falan.. (tabi bazen gıdıklanıyorum,bazen canım acıyor)
bazende yine ikisinibiden açıp bi birini bi diğerini emiyor oyun yapıyor sıpa..
:))
deryacım en sevdiği oyuncaları kalem ve defterleri ecenin oyuncakçılarda şaşırıyo tahta alıyoruz kalem alıyoruz kaç yaşında bide şöyle bişey var diyolar 1 buçuk deyince resimmi çiziyo diyolar ewet arada kanepeleri duvarları sandalyeleri boyuyo ama napıyım onun mutluluğu için değer diyorum herzamanda silmiyorum öffffff bide onlarlamı uğraşcam daha doğrusu bi sildim çok çıkmadı bende bıraktım :lepi: zaten genelde wcnin oraı karlıyo ben wcdeyken bana süpriz lsun diye çıkınca gözleri parlaya parlaya bakk diyo -tatlicadiarzu- sanırım ilerde orayı ecenin karalama duvarı yapıcam bi deneyelin yazın boyayınca kapanıyosa ellemem boyasın sonra badana yaparızEcoşun elinden çıkan yaprak sarmalarını yiyesim geldi valla:)) hımmmm cokacimcoook
serpilcim bayılıyorum sana yaaa..ne güzel rahat rahat bırakıyorsun eceyi eline kalem,boya falan verebiliyorsun ..ne mutlu eceye aslında! ben teo eline kalem alınca hemen çaktırmadan alıyorum çünkü neresi denk gelirse çiziyor yaaaa..
bir tek şu yazı tahtasıyla yapıpsiliyor (onu da çok sevdi iyiki hatırlattın ayşegülcüm yaaa )
Aslında özgür bırakmak taraftarıyım ama sonrası çokuğraştırıyor ve lekeler çıkmıyor ki..
benim hallarda aynen yıkanmakistiyor süreklisiliyorum coslayla falan ama yıkanınca tertemizoluyor tabi..
ben teoya koltuk alcam küçük çocuk koltuklarından ablamlarda ve arkadşımda var oraya gidince bayılıyor hiç üstünden inmiyor hem yumuşak olduğu için istediği gibi çıksın üzerine..
ve bu aralar oyun parkı çok işimize yarıyor demiştim sanırım içini boşaltıp top havuzu yaptık diye teo oraya bayılıyor sürekliorada oynuyoruz beraber..
yaa ewet eve gelip iki iş yapması bile harika oluyo eşim bi ara çok yoğundu şimdilerde en azından yazılıları bitti sadece haftasonu özel dersleri için çalışıyo ama akşamları zamanını bize ayırıyo eceyle oturup resim yapıyoalr bende işlerimi yapıyorum gece eceye uyanıyorum diye kalkıyo kahvaltıyı hazırlıyo yada bende önce gitiğinde sofrayı hazırlıyo yemek ısıtıyo filan off nasıl işime geliyo benimde hediyede çiçekte gözüm yok bunları yapsın yeter bide bizim paralar hep ortak yerde duruyo hani benim para msenin paran yok hesabımız bellidir her zaman ikimizde bişey alsak niye aldın demeyiz tabiiki ama mesela ben eşime hediye alıyım diyorum onun parasından almış gibi oluyo evlenice olumyo yaa yada alışverişe birlikte çıkıyoruz habersiz alalmıyoruz filan bekarken kolaydı hediye almakyanlız değilim yanii...
bunu ona söylediğimde kötü bi alışkanlığım yok,içkim,sigaram,başka kadın,dayak vs..diyor daha ne istiyormuşum herşeyi abartıyormuşum..ama iyibi koca olmak için bunları yapmamak yeterli değil işte!
bana kadın olduğumu hissettirdiyorum,daha saygılı ol,bana yardımcı ol,beni düşünerek bişeyler yap sırf ben mutlu olayım diye falan diyorum..Çiçekmiş,hediyeymiş öyle şeylerde de gözüm yok bana davranış olarak düzgün olsun yeter ama..tabi bu yorgunlukla çok zor diyor ..offffff
geçmiş olsun canım inş devam etmez gerçekten çok ağırmış yazık adama kızma o uyumasn da kim uyusun düzelir ilişkiniz bir ay sabret sen Allah şifa versinBu aradaesracım geçen eşimin sonuçlarını sormuşsun yazcaktım unutmuşum canım..Çok şükür korktuğumuz gibi değil canım..
sonuçlara göre midesinde helikobakteri diye bir bakteri varmış mideye yapışıp kalan bişey tüm şikayetler ondanmış şimdi günde 2 antibiyotik bir ilaç kullanıyor çok ağır antibiyotikler günlük 3000mg falan 2 hafta kullancak sonra 1 ay sonra tekrar test yapılcak hala devamsa duruma göre kolonoskopi yada endoskopi yapılcak sanırım..ve bu ilaçlarda uyutuyor olabilir kocişi dimi yaaa..
nermincim iknici çocuklar her yonden daha kolay oluyo heralde hem biz tecrübeli oluyoruz hem onlar daha uysal oluyo benim şimdiye kadar gördüklerimdede hep ikinciler kendi işlerini kendileri hallederlerayy sorma ikinci gün baya bi sorun çıkardı unuttu artık benim büyük oğlumda sadece 4;5 ay emdi oda zar zor istemedi memeyi oda mamayla büyüdü şimdi hala zorla yemek yer ikinciler demekki farklı uğurcandan belli cokacimcoook
geçmiş olsun canım inş hemncik iyileşir batuşmerhaba kızlar
bende 2 gündür batuhanla uğraşıyorum grip oldu bugün doktora gitiik ilaç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?