2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

...............:

Son düzenleme:
yanlız değilim yanii...
nolcak bunların hali nasıl islah etcez bu kocaları yaaaa..:))
evet işte benim sorunum da o ilgisizlik..eskiden aşırı ilgisinden bunalıp yıllarca uğraştırdığım kocam bu işe şaşırıyor ama bu sonucu değiştirmiyor..ben sevildiğimi hissetmiyorum artık..

bunu ona söylediğimde kötü bi alışkanlığım yok,içkim,sigaram,başka kadın,dayak vs..diyor daha ne istiyormuşum herşeyi abartıyormuşum..ama iyibi koca olmak için bunları yapmamak yeterli değil işte!
bana kadın olduğumu hissettirdiyorum,daha saygılı ol,bana yardımcı ol,beni düşünerek bişeyler yap sırf ben mutlu olayım diye falan diyorum..Çiçekmiş,hediyeymiş öyle şeylerde de gözüm yok bana davranış olarak düzgün olsun yeter ama..tabi bu yorgunlukla çok zor diyor ..offffff

[

serpilcim eceyede aferin sana yardımetmesi yanında durması bile çok güzel bende teşvikediyorum yanıma oturtuyorum ama ecrin eline aldığıyla hoop ayağ kalkıp başlıyor koltuklara sürmeye ....

Son düzenleme:
Bu aradaesracım geçen eşimin sonuçlarını sormuşsun yazcaktım unutmuşum canım..Çok şükür korktuğumuz gibi değil canım..
sonuçlara göre midesinde helikobakteri diye bir bakteri varmış mideye yapışıp kalan bişey tüm şikayetler ondanmış şimdi günde 2 antibiyotik bir ilaç kullanıyor çok ağır antibiyotikler günlük 3000mg falan 2 hafta kullancak sonra 1 ay sonra tekrar test yapılcak hala devamsa duruma göre kolonoskopi yada endoskopi yapılcak sanırım..ve bu ilaçlarda uyutuyor olabilir kocişi dimi yaaa..

selam kızlar nasılsınız baya kaynatmışsınız denizciim nerelerdesn yoktun hoşgeldin yasemin sana gelince kışın ortasında halı kuruttuğun için sana kocaman bi aferin valla biz ankarada çamaşırı zor kurutuyoruz sen halı kurutmuşsun çok iyi valla güle güle kirletin evinizi canım biz artık mart gibi yıkarız heralde sizin yine bi tane benimki iki çocuk ev hiç düzenli durmuyo benim canavarlardan

ayy sorma ikinci gün baya bi sorun çıkardı unuttu artık benim büyük oğlumda sadece 4;5 ay emdi oda zar zor istemedi memeyi oda mamayla büyüdü şimdi hala zorla yemek yer ikinciler demekki farklı uğurcandan belli cokacimcoook

merhaba kızlar
baya kaynatmışsınız gene :))

bende 2 gündür batuhanla uğraşıyorum grip oldu bugün doktora gitiik ilaç verdi

batuhanında 1 haftadır uyku saatleri çok değişti
önceden sabah 9,30 da kalkardı 1,30 uyurdu 3 de kalkıp gece en geç 12 de uyumuş olurdu
şimdi 11 de kalkıyo öğlen 5 de uyuyp 7 de kalkıyo sonrada gece 3 te uyuyo

aynı dert bizdede var deryacığım akşam geliyo yemeğini yiyor birde çay yapsanda içsek diyo tammam olur yapıyoruz çayı çay demlenene kadar bende bulaşıkları topluyorum makinaya tıkıyorum ardından çayları doldurup odaya gidiyorum bide bakmışım adam uyuyuvermiş sonrada uyandıramıyosun zaten eve 8;30 gibi geliyo işte anlayn yani

batuhana geçmiş olsun canım bu aralar hepsi sapıttı uykuyu düzelirler inşallah bizmkilerde gribal enfeksiyon geçiriyorlar şu anda bizde ilaç yazdırdık bugün

deryacım batuhanla teonun kiloalrı emmek :))

deryacım bende de aynı sorun var eşimde işten gelir pc başına oturur ben sofrayı hazırlayana kadar da ne kadar otursam kardır hesabında (

denizcim umarım hayırlısı olur

ayşegülede darıldım falan demiş ya o yazıyı sandım ben onu tagladın sandım ne şaşkınım ben yaaa :kedi:

kızlar şu an sizin eşlerin uyku muhabbetini okuyunca yazayım dedim benim eşim halının üstünde şu an şu yazıyı yazarken horulduyo dibimde uyuyakalmış adam yorulmuş çok kaç gündür görüşmüyoruz ya mesai nöbet derken bitmiş ben ona nasıl diyeyim şimdi ilgilen diye sağolsun gelirgelmez iltifatlara boğuyo zaten yeter doğaça bile büyüabi olda annen gibi güzel bi kız bul diyoo tabi bu beni gururlandırıyo
geçmiş olsun nurancım batuşa inş. atlatır biran önce sizede geçmiş olsun nermincim bizdede aynı çay muhabbeti her akşam olur

denizcim inş. iş olur bu kez canım ya artık girersin işe ya bişey diyimmi iş verenler bizim çocuklu olmamızdanda istemiyolar iş vermeyi zırt bırt izin isteriz diye sanki bizim hakkımız yok çocuğumuz var diye çalışmıcaz benim bide özel sektördeki sorunum asker ailesi olmamız geçici görevde olduğumuz için adamlar diyo yarın gider bu tayini çıkar diyolar ondanda iş yok bize ya kendi işin olacak yada memur olacaksın başka şans yok malesef

walla sütüm azdı zor emzirdim mamayla gittik hatta ecede ama o günleri hala özlüyorum nasıl sinir olur ağlardım halbuki sonrada tam o tadını aldığında bıraktırdım keşke evde olsaydım da emzirseydim hala (gerçi o belki bırakırdı damla damla süt netsin ki ona) yalnız bırakınca gerçekten yemeside uykusuda birazzzzcık düzene giriyo ; teonun hali geldi gözümün önüne ne kadar tatlı oluyodur derya insan çok mutlu oluyo emzirirken çocuğunun mutluluğunu rahatlığını görünce ece ben pijamalarımı giyince yakasından elini sokuyo memeee meemmeee diye bi okşuyo sonra ayıp ört deyip çıkarıyo sapıkmıdır nedir ya bu çocuk :roflol:

deryacım en sevdiği oyuncaları kalem ve defterleri ecenin oyuncakçılarda şaşırıyo tahta alıyoruz kalem alıyoruz kaç yaşında bide şöyle bişey var diyolar 1 buçuk deyince resimmi çiziyo diyolar ewet arada kanepeleri duvarları sandalyeleri boyuyo ama napıyım onun mutluluğu için değer diyorum herzamanda silmiyorum öffffff bide onlarlamı uğraşcam daha doğrusu bi sildim çok çıkmadı bende bıraktım :lepi: zaten genelde wcnin oraı karlıyo ben wcdeyken bana süpriz lsun diye çıkınca gözleri parlaya parlaya bakk diyo -tatlicadiarzu- sanırım ilerde orayı ecenin karalama duvarı yapıcam bi deneyelin yazın boyayınca kapanıyosa ellemem boyasın sonra badana yaparız
oyun parkına bende top almak istiyorum burda bulabilirmiyim bakmadım yeni bi oyuncakçı açılmış getirtirler belki ankaradan am gündüz topları yay gece topla ; orası bizim yatağımız ya aynı zamanda zor olurmu bilmiyorum ama ecenin de bayılcaana eminim
dediğin koltuklaran abimin kızındada vardı dayısı yapmış ona ece çok sevmişti ama bizim evde yer yok oda yaparsak belki alırım
ya bideben her işi yaptırıyorum ona mesela sofra bezi götürmek onun sorumluluğunda eğer o götürmezse kızıyo bize nasıl mutlu oluyo takdir edilince yemeği kendisi yiyo çoğu zaman ona iki kaşık çatal getiririm ben birini kendi kulalnır biriyle ben yediririm döke saça yiyo batıyo ortalık ama olsun

yaa ewet eve gelip iki iş yapması bile harika oluyo eşim bi ara çok yoğundu şimdilerde en azından yazılıları bitti sadece haftasonu özel dersleri için çalışıyo ama akşamları zamanını bize ayırıyo eceyle oturup resim yapıyoalr bende işlerimi yapıyorum gece eceye uyanıyorum diye kalkıyo kahvaltıyı hazırlıyo yada bende önce gitiğinde sofrayı hazırlıyo yemek ısıtıyo filan off nasıl işime geliyo benimde hediyede çiçekte gözüm yok bunları yapsın yeter bide bizim paralar hep ortak yerde duruyo hani benim para msenin paran yok hesabımız bellidir her zaman ikimizde bişey alsak niye aldın demeyiz tabiiki ama mesela ben eşime hediye alıyım diyorum onun parasından almış gibi oluyo evlenice olumyo yaa yada alışverişe birlikte çıkıyoruz habersiz alalmıyoruz filan bekarken kolaydı hediye almak

geçmiş olsun canım inş devam etmez gerçekten çok ağırmış yazık adama kızma o uyumasn da kim uyusun düzelir ilişkiniz bir ay sabret sen Allah şifa versin
nermincim iknici çocuklar her yonden daha kolay oluyo heralde hem biz tecrübeli oluyoruz hem onlar daha uysal oluyo benim şimdiye kadar gördüklerimdede hep ikinciler kendi işlerini kendileri hallederler

merhaba kızlar

bende 2 gündür batuhanla uğraşıyorum grip oldu bugün doktora gitiik ilaç verdi
geçmiş olsun canım inş hemncik iyileşir batuş

denizcim inş iyi geçmiştir görüşmen hayırlı haberlerle dönmüşsündür evine
özel sektör gerçekten çok zor maddi olarak iyi ama iş yükü çalışma saatleri bide ayşegülün dediği gibi izin .... zor ama tabii bi şekilde çalışmakda çok iyi oluyo en iyi tarafıda çalışmaya alışık insanlar evde bunalıyo yaa ben işi bıraksam evde yapamam diyoruz keza haftasonu evde kalıyorum ondsa bile kaçıyorum evden bayanssulusmile
dersanede birlikte çalıştığım okuldan arkadaşınla dün tlfda konuştuk ben 1.5 sene çalışmıştım sonra evlencem diye bıraktım (bazen pişman oluyorum ama sonu yok o işin) o 5. senesinde bıraktı (vay be şimdi sayınca ne çok geldi 5 sene olmuş bi okulu bitireli :1shok:) neyse kadrolu atandı şimdi o ne ya senelerce kendimi parçalamışım diyo şimdi herkse bırakıp devlete geçiyo zaten diyo yaşlandım resmen diyo

ecenin uykusu da bi düzene giremedi yaa sinir oluyorum haftasonu süper 8 de bizimle kalkıyo o bizi kaldırıyo daha doğrusu sonra peşimde koşarken öğlen iki oluyo zaten gezmeye gidiyoruz her cts orda uyuyo 1 buçuk iki saat 4 e kadar filan sonrada gece uyuyo 10 buçuk 11 gibi
ammmaaaa hafta içi bizim sesimize uyanıyo çoğu zaman 7 buçukta sonra 9 da uyumuş mesela dün 12 ye kadar sonra 3 te bidaha uyumuş 45 dk sonrad agece uyumak istemiyo haliyle çok kötü oluyo böyle haftaiçi iki kere uyuo hep birre düşürsek diyorum salıncağı gösterip sütt diyomuş iki sallanıyo hemen uyuyo diyo sanırım salıncağı çıkarcam gerçi ozamanda dizine yatıp uyuyodu bakıcının sıkılıyo heralde evde hiç dışarı çıkmıyo ya yaza düzelir diyorum oyun oynuyoruz saklambaç filan oyuncaklarını döküyoruz ama uykusu gelince gözü görmüyo bşeyi diyo kadında haklı kayınvalidemdede olurdu öyle ama tabii büyüdü artık daha düzenli olsun istiyorum
baklaım yazı bekliicez heralde sabriye abladan memnunuz çünkü ; kimse annesi gibi bakamıyo çocuğu çalışınca düzen oturtmak çok zor ; ona gittiği günlerdede günde bir kere uyuyo mesela değişki geliyomuş evi gezecem derken uyumuyomuş hatta zor uyutuyomuş ordada yaa heralde sıkılıp uyuyodur dimi kızlar kadına bire düşür oyala filan demeyim yazı bekleyelim değilmi kızlarrr zaten öyle düzenli uykusu olan yok heralde dimi

Son düzenleme:
kızlarr gunaydın tunaydın her ne ıse..

esm bu geceden gıdıyormuşşşşşş...
gece 12 de gelıp evden alacaklar ona valız hazırlamam gerek ..
hava alanına gıdıcekler sabaha karsı 5 te de uçakları kalkıyor
Allahım hayırlısıyla gıdıp gelır ınşallah..
içime bir korku düştü nedense..
o da hıcc gıtmek ıstemıyor
bu arada ıstanbula gıdemıyorum cunku yegenım canakkaleye gııdıyormuşş
benı alıcak kımse yok arabasıyla ordan taksıde cokk fazla yazıyor bızım eve
ayrıca eşım taksıylede ızın vermıyorr..
of offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…