2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dunku goruşmemı hıc sormayın yaa
bu gıttıgım yer meger danışman fırmaymışş yanı asıl yere ışcı buluyorlarmışş..
asıl yerse anasının nıkahında bı yer ve ış başı saatı 8 .. yanı 6 da fln kalkmam gerekıyor
bırde az parayla en ıyı elamanı bulmaya calısan bı fırmaymışş
ama cok buyuk bır fırma

ay mıllet kafayı yemış yaa

eşım o ış olmaz dedı.. bende tabıkı bakalım arayacakmı dun goruştugum adam

kızlar.. aslında burdan kabataşada gemı var sabah 9 da.. eger ona bılet alırsam 11,30 gıbı fln orda olurum ve hemen onundne tarabya ustu otobuslerı kalkıyor .. ablamın annemın evıne cok yakın bırakıyor
bırde bunu teklıf edıcem eşıme

denizciğim eşin sağlıcakla evinize dönsün canım;:benim eşimde akşam izmir yolcusu iki günlüğüne gidiyo ben yine çocuklarla yalnız kayınvalidemler yakın ama onlardada rahat edemiyorum iki çocukla en iyisi kendi evim bide ben yalnız kalmayı seviyorum çocuklarımla başbaşa

allah kavuştursun kızlar tez zamanda bir araya gelin inş. bizde aynı şehirde ayrı gibiyiz ya haftasonumuz bile yok (((((

serpilcim enes uykuyu 1 e düşürdü... uzun zamandır bu böyle...

sabah 7:00-7:30 gibi ayaklanır 12-1 gibi uyur 1 yada 2 saat arası uyur akşam da 10 a kadar uyumuş olur

ama diyelim ki sabah 9-10 gibi uyursa akşam üstü yine uyuyor ve buda bizim bittiğimiz anlamına geliyor... hele hafta için edenk gelirse offff......

bizde düzenli değiliz anlayacağın....

bence sen bakıcıya söyle elinden geldiğince alıştırmaya çalışsın....

selam kızlar
denizcim ben biraz sitemkar yazmışım sanırım yorumumu seni kırdıysam kusura bakma arkadaşım
derya sana aralı al sevdaya git diya yazınca bende biraz şımarıklık yapayım dedim
yoksa senin tekliflerini biliyorum hatta sinemaya gidin zeynebi bana bırakın bile diyosun eksik olma canım

aral çadır ve masadan hoşlanmadı sanırım ama bence kaldırma onladı aradada olsa gidip oyalanır biraz
zeynepte artık eskisi gibi masasına oturmuyo sadece eline defterini kalemini alınca oturuyo sanki sadece o iş yapılıyo orda :))))

ah sevdacım o cadırın nasıl kuruldugunu bılıyorsun cubukları var zar zor kurduk .. klavuzu yokmuşş ıcınde cunku
neyse aral cubukları kırdı sevdacım .. ve bantla yapıştırıp anlayacagı zamana kadar kapalı balkoda kaldırmaya kararverdık
aynı sekılde masası ve sandalyesıylede kendıne zarar verdı
o yuzden kaldırdık

ev oyuncak dolu ama bnm oglum en cok zeka gelıstırıcı seylerı sevıyor
raylı trenı bıle var ama kırıp dokuyor dıye onuda kaldırdık
bırde hedıye gelen cok buyuk uzaktan kumandalı jeep lerı arabaları var onlarda saklı duruyor
bır kere gosterelım dedık kumandalarını vermeden yemek yesın dıye tabı uzerlerıne cıkmaya zıplamaya fln calıstı .. mahfetcek dıye kaldırıyoruz mecburen

Son düzenleme:
denizicm nermincim Allah sağsağlim kavuştursun kocalarınıza...

batuhan bugün daha iyi gibi ilaçların etkisi belkide ama çok öksürüyo
2 tane diş çıkardı arkalardan oda üstüne geldi mızmızlanıyo iyice

yasemincim foto bekliyoruz unutma...

denzicim ayşegülünde dediği gibi çocuklu olduğumuz için iş bulmak biraz zor oluyo
eşininde içine sinmemiş anlaşılan umarım daha iyi bi iş bulursun

sagolun kızlar aminnnn
geberdım sabahtan beı temızlıktır utudur valız yerlestırmektırr
canım cıktı oglen yemegı yıyemedım henuzz

oturdum valal yorulmusum ya
kabatas gemısıne bınıcezz ablam gelsın alsın aralla benı iett var ztn hemen onunde
ablamın evıne yakın otobus var bıner gıderız

kızlar yaa bır arkadasım vardı kız ıngıltereye fln gıtmıştı neyse maıllesıyoruz arada
gelmıştı ıstanbula gerı fb de calısmaya baslamıstı

ev almısssss ve gerı londraya donmuşş
ya mrk edıyorum bu ınsanlarda ne şans var böylee :))
bızde londraya yerlesmeyı dusunuyoruz eşımle
ama aral varken cokk zor dıye konuşuyoruz hep
ne dersınız oyle bışey yapalım mı ??
bnm en buyuk ablam 20 küsür yıldır orda yaşıyor
ıngılız vatandaşlıklarıda var
ablama soruyorum burasıda cok zorlaştı denız senın bıraktıgın gıbı deıl dıyor

canım londraya yerleşmeyi bizde çok düşündük
eşimin kuzenleri falan hep ordalar kaç kere bizide davet ettiler
bende gitmek istiyorum ama ne biliyim korkuyorumda yabancı memleket
ben batuhan için istiyorum aslında daha iyi eğitim için gelecek için

gerçi sen gitmişsin ama bende bilemiyorum

senin adına sevindim canım git biraz soluk al ailenle eğlen güzel vakit geçir denizcim batuhanada tekrar geçmiş olsun nurancım umarım çabuk atlatır üst üste gelmiş dişle çok zor
yasemin saçını merak ettim kız koy resminide bakalım olmazmı

o oyuncak olayında babam almış kumandalı daha küçüktü verdik eline şu an param parça evde geziyo bundan sonra almıcam öyle oyuncak biraz daha aklı başına ersin alırız diyorum

ayy ewet yasemin saçını bende merak ettim kendinmi boyadında açılmadı çok canım bende açık birenk yaptırcamda benimkide açılmazmı acepppp

yurtdışına imkanınız var neden duruyosunuzki bence kızlar keşke benimde imkanım olsa gitsem ülkemi seviyorum ama yönetenlerden memnun değilim ve onlar yüzünden geleceğimiz elden gidiyo şimdi çocuklarımızın sonu ne olacak diye düşünüyorum bence eğitim için çocukların şart yurtdışında eğitim alırlarsa kpss falan kaygısı olmadan ülkede aranan kişiler olurlar bu yönden bakınca yine ülkemiz için ilerlemesi için açılmamız gerekiyo yurtdışına bıktım ben gelişmekte olan ülke kavramından ülkemi gelişmiş bi ülke olarak görmek istiyoruz siz ne düşünüyosunuz sınava çok karşıyım yarış halinde gençler istedikleri değil iş kaygısı yüzünden istemedikleri yerlerde eğitim görüyolar insanlar yeteneklerine göre sınıflandırılmal bence verim başka türlü olmaz

ayyy nasıl yazmışım ya tam ekonumist gibi döktürmüşüm nasıl sinirlendiysemkaydirigubbakcemile3

valla ayşegülcüm iyi döktürmüşsün
ama doğru düşünüyosun bende bunları düşünüyorum
dediğim gibi biz bunu bayadır düşünüyoduk ama olmadı korktuk

:))) sana sonuna kadar katılıyorum arkadasım
aynı fıkırdeyız..
sımdıe sımle telde konustuk .. ablamlada gorusmem lazım
gercı o kesın gelmeyın der cunku kendısı orayı sevmıyor ..
gurbet cok zor dıyor
ama burayada yerlesmıyor..
ben Aral ıcın gıderım.. bende sevmıyorum orayı soguk bır yer..
yaz mevsımı desen gunese hasretler

off bılmıyorum kı
bırde cok samımı arkadasım orda beraber okumuştuk
orda tanısmıtık.. o kaldı orda evlendı ıkı cocugu oldu
o da ıyı deıl durumlar dıyor hep ban ama durumlarıda super yanı
sankı gıdıp evlerınde kalıcaz nıye boyle soyluyorlarkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…