2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sen bızım kadar sık gırmedıgınden olsa gerek yazdıklarımı gormemıs olabılırsın
ben sana gelemıyorsam sen gel dıye soyledım kac kere ..
oralar bana arabayla cokk yakın ama otobusle yada metroyla nasıl gıdılır bılemıyorum vede o sekılde cok ters..
metroyla gelsem oraya kadar yok aralla ztn tek basıma hayatta bınemem benı rezıl eder bas edemem
bırde cantasıdır fln tasıyamam
arabayı kullanabılsem ınan hep gelırdım
hem bugune kadar arabada hep esımde oluyordu arabayla ıse gıdıp gelıyordu ama artık araba verdıler bızım araba evın onunde duruyor bırgun kayınpederıme soyleyeyım benı ve aralı getırsın sana
yada dedıgım gıbı sen gel bana kaydirigubbakcemile5

bende halılarımı yıkamaya verıcem..
yada balkonda kendımde yıkayabılırım yapmadıgım sey deıl hem cok sevıyorum halı yıkamayı

kızlar bugun 15,30 da ıs gorusmem var
bnm tel kapanmıs sarjı bıtıp esıme ulasmıslar buyuk bır fırma yıne
bakalımmm gıdıp gorucem..

bu arada esım 13 unde almanya yolcusu..
onu sımdıden ozledım
hem bugunlerde bana cok ılgısız cok yorgun ondan sanırım

o almanyadayken 4 gun ıstanbulda kalalım dıyorum Aralımla
egere yegenım yenıkapıdan arabayla bızı alabılırse gıdebılıcez..
ancak o sekılde ızın verdı esım

slm kızlar
bugün yine randevum var dişçide sonra eşimle buluşcaz dolaşcaz biraz onunda öğleden sonrası boşş yupppiiiiiii :lepi:
yasemin aferin valla bi hızla yaptın bitirdin işleri ben bu aralar paso geziyorum elim iş tutmuyo evde ama akşama arkadaş gelicek banyoyu elden geçirmem lazım bi de biraz yemek yaparım zaten dün kızımla yaprak sarmışız babaya yemek mi yapıyosun kızım diyorum yemeee diyo yaprakları tencereye attı içinede harcı koyup karıştırdı ece usulü sarma oldu :roflol::roflol:
deniz bende nerde bu kız diyodum yoksam kaymaya mı gittiler diye düşündüydüm daha sabah hoşşgeldinnn

bu arada bızde sevdanın dedıgı oyuncakcıya gıttık hafta sonu
Arala oyun cadırı vede masa sandalye takım aldık .. ama cadırı mahfettı uzerıne cıkmaya fln calıstı
masasınıda kurduk kagır kalem fln verdık ılk 1 dk oturdu cokkkk sevındı fln derken hoppp sandalyesyı aldı kapatıp acmaya calıstı
dunde ben yokken sandalyeden duşmuşş şapşalım
ya bnm oglum oturamıyor
yanı yanımda zorla oturttugum zaman zaman sureklı kıpır kıpır oturup lkalkıyor fln bıseyler yapıuyor
kesın hıperaktıf aysegul gelınce goreceksın ve bana hak verıceksın

ahh nerde srpılcım kaymaya kar yok kı
yağıyor sonra hafta boyu suren aşırı lodostan erıyor karlar..

dun bı yer var esımle sureklı gıttıgımız baya olmustu gıtmeyelı esım bana surprız yapıp oraya goturdu dagdan ınınce hemen orda yemek yerdık kayaktan ınenlerın cok ugradıgı bı yer
neyse konusuyorlardı ya sezon bıttı dagda kar yok fln dıye

umarım bı guzel yagarda bı kerede olsa gıderız

aysegul ne zaman gelıyorsunuz cnm karar verdınız mı

Allah kavuştursun şimdiden ne kadar kalıcak bencede gidin yaa ev çok sesssiz sıkıcı gelir sana şimdi ayyyyyy ewet benim eşimde öyle bu araalr çok çalışıyo dersler egzersiz özel ders bilmem ne iki çift laf edemiyoruz yaa bende sıkılıyodum bi ara artık kendimi atıyorum evden nolursa olsun ama o bi gün evde kaldı temizlik yptı garibim opuyorumnanaktan

ecede
bu aralar mutfakda ben iş yaparken sandalyede oturuyo kağıt kalem veriyorum çiziyo filan ama o da 5 dk sonra meyveleri yere atmaya başlıyo muzların kabuklarını soyup bi ısırık alıp geri koyuyo sandalyeyi çiziyo en sonundada masaya çıktı dün rahatladı offfffff offffffffff kurtlu bunlar yaa zaten sıkıdı artık yemek yemek de istemiyo ne yemek yapııcamı şaşırdım yaa canı istiyo başta sonra dönüyo gidiyo şaşkın

bide biz hep yerde yiyoruz o raaht otursun diye ama oda oturmuyoki gezip duruyo çok açsa oturup yiyo 2 dakka masada yediğimiz zamanda yine kısa bi süre oturuyo bide kendi yiyo iyi oluyo aslında masaya geçsek artık iyi olcak bizim için

valla dun c. tesı aldıklarımı kaldırdık cunku mahfettı hemde masasının uzerıne cıktı fln
dun gıttım ona pastel boya aldım neyse bıraz oyalandı tabı bnm eslıgımde ama sonra yıne azıttıı
boşa verdık o paraları aldıklarımıza..
esımde kızdı bı daha buna oyuncak yok dıye..

aynen canım yaa ecrinede ilk aldığımda sandalye masa takımını 1 kere oturdu sonra sandalyenin üzerine çıktı dikildi sonra masanın altına girmeye başladı düşürdü masayı felan şimdide süs olarak bekliyor...nasıl bu yaramazlar böyle yaa:umursamaz:

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim dişimi taktırdım ama emanet gibi hissediyorum nedense neyse denizcim 20si gibi izne çıkıcaz aksilik olmazsa bursa öncemi olur sonramı bilmiyorum eşimin yüzünü göremiyorum kaç gündür yok mesai yok nöbeti hiç bitmedi plan falan yok yani daha bu arada sevda sana darılmamışki bana darılmış yazıyı iyi okumadınmı canım ben sana demedimmi deniz sizin ev bizim akrabalara yakın ondan uğrayabiliriz diye sevda mudanyadaydı yanılmıyosam oraya gitmiştik baya bi şehir dışında bi yer fırsat bulmamız zor çocukla ordan oraya telaşına düştük valla hasta etmeden sağsalim şu tatili bitirsek bi
yasemincim niye hırpaladın kız kendini o kadar yazık canına şu soğukta hasta olursun canım ya kıyamam

doğaçta pek farksız sayılmaz bence deniz gelirsek sende görürsün zıp zıp bişey yalnızken değil ama insan görünce şımarıyo çok değişiyo huysuz nazlı bişey oluyo baş başayken annesini öpen seven cici bi çocuk oluyo ya insan varken yemekte yemiyo benimle baş başayken yiyo oyunlarla yiyo tv karşısında falan insan görünce çok değişiyo

sorma deryacım deniz gelecek güya hala bekliyorum
dışarıda özdilekte falan buluşalım dedim bana çok ters dedi
deniz koruparkta buluşalım ozaman
oralar ikimizin tam ortası bak hafta arası ayarlayalım mutlaka bende çok istiyorum seni ve aralı görmeyi

sevda aynen boyle yazmıs bende aynen boyle anladım aysegulcum yanlıs anladımadım bacım. bnm ona bıze gel deyısımı hatırlatmak ıcın cvp yazdım sevdacıma..
yoksa bende cok ıstıyorum onunla gorusmeyı ama olmuyor oyle kolayca .. sıtedekılerle bıle gorusemıyorum

kızlar ben cıkıyorummm ıs gorusmesıne gıdıomm
dua edın bana sans dıleyın..
hayırlısıyla olsun

hepınızı opuyorumm

Slmmmm nihayet oturabildim şuraya..

nbrsiniz kızlar moraller iyidir umarım..

1,5 saattir teoyla cebelleşiyorum uyutamadım bitürlü sıpa beni kandırıp iniyor yataktan en sonunda kızdım sıkıştırdım kolumun arasına da uyudu..

onun emmesini merak edenlere evet koca danam zor sığıyor kucağıma artık :))
genelde oyun oynarken falan bazen aklına geliyor açıyor,ayakta emiyor iki çekiyor cuk cuk sonra oyuna devam..(hali çok komik gerçekten)

ya da kucağımdaysa bi memeyi emerken öbürünü de açıyor elleriyle diğer memeyi mıncıklıyor,ucunu sıkıştırıyor falan.. (tabi bazen gıdıklanıyorum,bazen canım acıyor)
bazende yine ikisinibiden açıp bi birini bi diğerini emiyor oyun yapıyor sıpa..

ama yemek yememesinin en büyük nedeni emmesi sanırım süt onu tıkıyor..zaten iştahlı biçocuk değil muzla,yoğurtla falan idare ediyor akşama kadar..
2 gün öncesinirimden resmen ağladım,eşimle tartıştık..sebep yememesi!
akşma kadar çeşit çeşit yemek hazırladım bir tanesini bile yediremedim ve akşam aç aç yatınca sinirlerim boşaldı deli gibi ağladım (sabaha kadar beni sömürüyor açlıktan uyuyamıyor)
bir yandan diyorum kilosu vücuduna oranla gayet iyi,zayıf değil ama vücuduna giren vitaminli bişey yok işte!nereye kadar böyle yemiycek çıldırcam yaaa valla yasemin seni çok iyi anlıyorum canım!

Kılosunun iyiolması da sanırım sütten yani hala emdiğinden ..evet sevdacım senin de dediğin gibi sütüm çok yaradı yavruma doğduğunda ilk ay sütüm yoktu ,gelmediçok ağladım, üzüldüm..ilk ay sadece 50 gr almıştı teo o da mama sayesinde ama sonra bi geldi pir geldi 4 aylıkken sadece sütüm sayesinde 10kilo oldu biliyorsunuz doktorumuzda söylüyordu sütüm çok yağlı o yüzden yarıyor ilk zamanlar sağardım biberonun üzeri 1 parmak kaymak olurdu (bende bozuldu sanıp dökerdim )
her ne kadar şimdi yaramaz anne sütü deseler de bence hala yarıyor yoksa teo çok zayıf kalırdı..batuş da hala emiyor acaba bunlar ondan semirdiler ki:))

Deniz bu günde yazmasaydın wanted ilanı verecektim hakkında...:)) özlettin kendini..

Zaten hepimizhaftasonu tatilyapmışız çok fazla giren olmamış..

Şans seninle olsun denizcim,inşallah bu sefer olur (tabi hayırlısıysa )

Ayşegülcüm iyi kurtulmuşsun diş olayından gözün aydın :))

kocalar hep aynımı yaaa..

biz yine son günlerde aynı sebeplerden tartışıyoruz daha doğrusu ben çok üzülüyorum,bunalıyorum ve ağlama krizlerine giriyorum..

eşim yorgun olduğunu söyleyip yemek yiyor sonra asrınla beraber yatıyor yani uyuyakalıyor ve uykusu çok ağır bir daha uyandıramıyorum ee ben zaten akşama kadar tek bir insan görmeden ,oğluşla uğraşıyorum ( o da bu aralar deliediyor beni ,hiçbişey yaptırmıyor iş,yemek,pc..) akşamda iki çift laf etmek istiyorum insana açkaldım resmen yaaa..
çok yanlızım ve o bunu anlamıyor sürekliüzerime oynuyor bende çok sıkıldım anlıyacağınız,evin içinde çürüdüğümü hissediyorum resmen..
sizde de böyle oluyor mu yaaa..
çok mu abartılı bişey istiyorum anlamadımki..

Ecoşun elinden çıkan yaprak sarmalarını yiyesim geldi valla:)) hımmmm cokacimcoook

serpilcim bayılıyorum sana yaaa..ne güzel rahat rahat bırakıyorsun eceyi eline kalem,boya falan verebiliyorsun ..ne mutlu eceye aslında! ben teo eline kalem alınca hemen çaktırmadan alıyorum çünkü neresi denk gelirse çiziyor yaaaa..
bir tek şu yazı tahtasıyla yapıpsiliyor (onu da çok sevdi iyiki hatırlattın ayşegülcüm yaaa )

Aslında özgür bırakmak taraftarıyım ama sonrası çokuğraştırıyor ve lekeler çıkmıyor ki..

benim hallarda aynen yıkanmakistiyor süreklisiliyorum coslayla falan ama yıkanınca tertemizoluyor tabi..

helal valla yasemincim bu soğukta,ecrinle iyi bitirmişsin tüm evi dip,köşe..
diyorum ya asrın bana bu aralar hiçbirşey yaptırtmıyor sürekli yanında olcam beraber oturcaz istiyor..

Aralda güle güle kullansın oyuncaklarını gerçitepesine çıkarak başalmışgüzel kullanmaya :))
bende çok istiyordum masa sandalye almayı (kayulu:)) ama sizin yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim biz hala mama sandalyesinde faaliyet yapabiliyoruz aynı görevi görüyor işte..

ben teoya koltuk alcam küçük çocuk koltuklarından ablamlarda ve arkadşımda var oraya gidince bayılıyor hiç üstünden inmiyor hem yumuşak olduğu için istediği gibi çıksın üzerine..

ve bu aralar oyun parkı çok işimize yarıyor demiştim sanırım içini boşaltıp top havuzu yaptık diye teo oraya bayılıyor sürekliorada oynuyoruz beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…