2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bunu çok sevdim canım çok güzel bir renk bende düşünebilirim:)) nerden buldun bu resimleri bu arada?

nermincim allah kolaylık ve sabır versin canım yaaa..hem yanlızlık konusunda hem de memeden kesme konusunda..
40gün kadar bisüre 2 çocukla yanlız kalmak çok zor olmalı ben tek çocukla eşim yanımda olduğu halde çoğu zaman sorumluluklardan,monotonluktan bunalıyorum sen altından kalkabiliyorsan helal valla!

bizim de memeden kesilme zamanımız geldi aslında çünkü iyice sardırdı bu aralar yemek yemiyor emmek istiyor ama nasıl??
off çok zor olcak ikimiz açısından da gece uyanınca falan napcam ben,asrın öyle süt falan da içmez çok işim var çokkkk! ben şu kışı bekliyorum anne sütü hastalıklardan koruyormuş ya o yüzden kış bitimine kadar inekliğe devam :))
deryacım önceden teo yerdi ne oldu anlamdım bu yavruyu.....
valla bende bilmiyorum yasemincim hep diştendir diyorum çünkü yemediği zamanlar hep el ağızda ısırıp duruyor,hepsi çıksada kurtulsak..bugün biraz yedi çok şükür o yüzden mutluyum opuyorumnanaktan

bizim porsiyonlar da minyatür :) yani yedi diye sevindiğim miktar 4küçük köfte,3 kaşık bulgur pilavı ve ayran bu bile bu aralar başarı çünkü dediğim gibiyoğurt yiyip yatıyordu falan..

çorbayıda 15 - 20 tatlı kaşığı kadar falan yer yediği zaman..

ya bizde hiç öyle şeyler olmadı yada olduysa da ben anlamadım.Zaten kızlar biliyormusunuz hamileliğin başından bu güne kadar hiçgrip vs hasta olmadım kendi kendime nazar değdircem şimdi...:)) ama iyi yırttım portakal sularıyla falan

Bizde bugün güneşi görünce dışarı attık kendimizi önce dışarıda parklarda falan gezindik sonra ayaklarımız bizi babaneye götürdü o da evde yanlızmış temizlik yapıyormuş limon sıktık temizliğine :))

yazdan beri oturmaya gitmiyordum ilk defa gittim bugün ,aslında asrını uyutup orda bırakıp yürüyüşe çıkmak vardı aklımda ama kahve falan derken güneşi batırdım sonra da akşam vakti çıktım yürüyüş yaptım dona dona.. inşallah şifayı bulmamışımdır ..
orada asrın gerçekten çok mutlu oluyo yaaa,evleriçok geniş ve ferah halı falan da yok oradan oraya koşturuyor parmağında oynatıyor dedesiyle babannesini ama bana yaptığı gibi ne kendini yerlere atıyor ne de mızıldanıyor sıpa,zaten hep bizlereee yaaa..

ben bugün kilo olayında tavan yapınca yine diet moduna girdim başladım bakalım umarım sonucunu görürüm ,gitsin artık şu kilolar yapıştı kaldı yaaa...

canım allah bozmasın aranızı iysiniz maşallah...sonuna kadar sana katılıyorum bu yarmazlar hep annelerine yapıyorlar yaaaaa

Selam arkadaŞlar gecemız gayet gÜzel geÇtı hıÇ umduĞum gıbı olmadı uĞurcan sadece ezan vaktı kalktı meme ıstedı ben yıne eeee dedım sonrada bıskÜvılı sÜt getırdım bır bıberon ıÇtı yattı valla meme aklına bıle gelmedı ay Öncelerı en az beŞ sefer kalkardı gıcıklıĞına memeıÇın bugÜn Ümıtsızdı anladı olmadıĞını hıÇ kalkmadı bu gÜnde hıÇ ıstemedı meme falan yırttık yanı ama gÖsÜslerım sılıkonlu gıbı Şu an dokunsan patlıcak gıbıler valla keŞke hep bÖyle kalsa solmasa ne ıyı olur yaaaf

Derya haklısın ıkı ÇocuĞun yÜkÜ baba olmayınca Çok aĞır oluyo gerÇekten oda daha gıtmıcek zaten Şehır ıÇı gezıcek artık benımde dengem ıyıce bozuldu doĞal olarak ama napcan mecbur sendemı memeyı bıraktırıcan teoŞa ayy uĞurcan dÜnden berı sankı sevgılısınden ayrılmıŞ gıbı bı sakın bı mazlum gÖrsenız acırsınız neyse ama kurtulduk darısı sızın baŞınıza canım

tünaydınn kızlarrrrr
eceyi uyuttum eşimde dün bana iş bırakmamış sağolsun bizeceyle gezmeye gittik oda evdeydi temizlik yapmış kaydirigubbakcemile3 arada rollerideğişmek iyi oluyo yaww bugün ufa tefek işlerim var şimdi oturdum biraz
yasemin en iyisini yapmışsın ya imkanım olsa bende halı yıkamak istiyorum ama burda yasak hem hemde yer yok yıkayacakzaten yıkatmaya veriyoruz
ya aslında shaggy halımı silsem dedim ama olmııııcak denedim de yıkatmak istemiyodum ama önümüzdeki ay yıkatayım bari ayşegül sen hiç yıkattınmı canım halılarını yazın yıkatmıştım ama hiç temiz yıkamamışlar hainler öylece gelmiş halılar şimdi çok kirlendiler
walla hafta içi hava çok güzel oluyo hatasonu bozuyo tam gezceemiz zaman dün arabasını istemedi yürüdü hatta artık yürümerkde zor geliyo kucak istiyo ece hanım öyle gittik sabahda bayaa bi ayaz vardı ama tenhayken markete gittik orda sallana at büyük kaydırak filanvar oynadı bayaaa biyazcık da üşüdük inş bişey olmaz

canım bende yazın yıkattım ama ben bayramdan sonra yıkattım yani ramazandan sonra bayram öncesi yıkatırsan katakulliye getiriyolar yoğunluktan dolayı normal günlerde yıkat yada daha iyi bi halı yıkamacı bul ben çok memnun kaldım valla yeni aldığımda bile bu kadar güzel değillerdi diye bile düşündüm doğrusu ama şimdi gel görki pislik içindeler yine çocukla mahvoluyolar ya yazı beklemek zorundayım ben yine yer yok yasak dediğin gibi ya bizde mevlüt falan okutmak bile yasak doğaçın sünneti için kayınvalidelerde yapmayı düşünüyoruz mevlütü falan burada çok kurallar var mesela çanak anten balkona koymak yasak mangal yapmak semaver yakmak falan yasak burda yok ama ankarada balkona çamaşır sermekte yasaktı görüntü kirliliği yapıyomuş

selam kızlarrr
bi kaç gündür geziyorum bende bugün evde kalabildim ama akşama eşimin arkadaşına davetliyiz ayy ne iyi geliyo gezmek demi kızlar
açılıyorum vallahi gezince dün avm ye gittik zeynep çokkk eğlendi star parkta ne var ne yok hepsine bindi ve hepsindende inerken ağladı
tabi zeyneple birlikte bende bindim çok zevkliydi hepside
avm nin içini gezdiren tren var en çokta onu seviyo zeynep en arka vagona oturduk balkonluydu orası :)
gelene geçene öpücük verip el salladı herkes ay şuna bak ne sevimli falan dedi :)
akşama indirmesen gezice hanfendi ağlamasını zor sustturduk benzini bitmiş çalışmıyo bozulmuş kaka olmuş diye diye alt kata indik gezerken sesini duydu tiyen tiyen diye yukarıyı gösterdi

halılarımı bende enson ağustosta yıkatmıştım ama dediğiniz gibi şimdide yıkansalar çok iyi olcak
halı yıkama makinesi kullanan varmı kızlar
alsammı diye düşünmeye başladım yaz temizliğinde yine yıkatmaya veririzde en azından ayda birde evde kendimiz yıkarız halıları ve koltukları
arkadaşımda var vallahi abartmadan 2 haftada bir halılarını koltuklarını yıkıyo biraz fazla titiz kendisi
o kadar sık yıkamaya rağmen 10 yıllık eşyaları hiççç yıpranmamış zarar vermiyo demekki

nermincim uğurcana memeyi bıraktırman kolay oldu fazla zorluk çıkarmadı sana
keşke zeynepte şimdiye kadar emseydi sadece 5,5 emdi oda mama desteği ile

bu arada canım yazı şeklin çok karışık okurken zorlanıyorum harflerin bazıları büyük bazıları küçük yazıyo
altta yazı tiplerinden değiştirebilirsin onu

deryacım bide ben teo mun meme emişini çok merak ediyorum
koca sıpa ya ne tatlı oluyodur kimbilir emerken :)))
yerim ben onu
ama sütün yaradı derya gelişimi çok çok önde gidiyo maşallah
tabi bu boy biraz ırside olabilir ama ben bu konuda memenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum

günaydınnnn herkese mutlu bir hafta diliyorum....
ay bende teoşun meme emme şeklini hayal ediyorum da şimdi küçük bir dana.... (cok cok cok :)

bizim halılar yazın girişinde bir de kışın girişinde yıkandı annem fırsat bulduğu an siler.. ama gelin görünki bizim halılar da pislik içinde

kızlar gunaydınnn yoktum
ınternet bozuldu .. neyse bugun burdayım artık .. neler yaptınız herkes ıyımı bı gecmıse bakayım cok yazmamıssınızdır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…