yalnızlığa deyinmişsiniz ay benim yerimde olsanız arkadaşlar napardınız bilmem benim eşim yurt dışına gider işi gereği bide 40 günlüğüne ben yalnız bi başıma kalırım valla rada bi görümcem kalmaya gelir ama onunda okulu var her zaman kalamıyo mecburen ama hiçte korkmam ben o konuda çok cesaretliyimdir bide alışkanlık heralde evimizde dördüncü kat giriş kat olsa belki korkardım duamı okuyorum kapımıda sıkıca kilitlerim allaha emanet yatarım valla:şimdilerde gitmiyo artık çocuklarını çok özlüyo ya patronuna demiş ben dayanamıyorum benim yerime başka arkadaş yollayın demiş napsın oda haklı dimi ha işini soracak olursanız ihale uzmanı bu kadar konuşmaya merak etmişsinizdir diye yazdım
valla bende bilmiyorum yasemincim hep diştendir diyorum çünkü yemediği zamanlar hep el ağızda ısırıp duruyor,hepsi çıksada kurtulsak..bugün biraz yedi çok şükür o yüzden mutluyum opuyorumnanaktanderyacım önceden teo yerdi ne oldu anlamdım bu yavruyu.....
Ayy evet serpİlcİĞİm Çok zormuŞ ayırmak valla ama mecburen ben soĞuk bİŞİ İÇsem onun karnı aĞrırdı benİm nerem aĞrısa oda huysuzlanırdı onun İÇİn daha İyİ olur İnŞallah zaten faydası vasa yeter bu kadar
Bizde bugün güneşi görünce dışarı attık kendimizi önce dışarıda parklarda falan gezindik sonra ayaklarımız bizi babaneye götürdü o da evde yanlızmış temizlik yapıyormuş limon sıktık temizliğine :))
yazdan beri oturmaya gitmiyordum ilk defa gittim bugün ,aslında asrını uyutup orda bırakıp yürüyüşe çıkmak vardı aklımda ama kahve falan derken güneşi batırdım sonra da akşam vakti çıktım yürüyüş yaptım dona dona.. inşallah şifayı bulmamışımdır ..
orada asrın gerçekten çok mutlu oluyo yaaa,evleriçok geniş ve ferah halı falan da yok oradan oraya koşturuyor parmağında oynatıyor dedesiyle babannesini ama bana yaptığı gibi ne kendini yerlere atıyor ne de mızıldanıyor sıpa,zaten hep bizlereee yaaa..
ben bugün kilo olayında tavan yapınca yine diet moduna girdim başladım bakalım umarım sonucunu görürüm ,gitsin artık şu kilolar yapıştı kaldı yaaa...
canım bende yazın yıkattım ama ben bayramdan sonra yıkattım yani ramazandan sonra bayram öncesi yıkatırsan katakulliye getiriyolar yoğunluktan dolayı normal günlerde yıkat yada daha iyi bi halı yıkamacı bul ben çok memnun kaldım valla yeni aldığımda bile bu kadar güzel değillerdi diye bile düşündüm doğrusu ama şimdi gel görki pislik içindeler yine çocukla mahvoluyolar ya yazı beklemek zorundayım ben yine yer yok yasak dediğin gibi ya bizde mevlüt falan okutmak bile yasak doğaçın sünneti için kayınvalidelerde yapmayı düşünüyoruz mevlütü falan burada çok kurallar var mesela çanak anten balkona koymak yasak mangal yapmak semaver yakmak falan yasak burda yok ama ankarada balkona çamaşır sermekte yasaktı görüntü kirliliği yapıyomuştünaydınn kızlarrrrr
eceyi uyuttum eşimde dün bana iş bırakmamış sağolsun bizeceyle gezmeye gittik oda evdeydi temizlik yapmış kaydirigubbakcemile3 arada rollerideğişmek iyi oluyo yaww bugün ufa tefek işlerim var şimdi oturdum biraz
yasemin en iyisini yapmışsın ya imkanım olsa bende halı yıkamak istiyorum ama burda yasak hem hemde yer yok yıkayacakzaten yıkatmaya veriyoruz
ya aslında shaggy halımı silsem dedim ama olmııııcak denedim de yıkatmak istemiyodum ama önümüzdeki ay yıkatayım bari ayşegül sen hiç yıkattınmı canım halılarını yazın yıkatmıştım ama hiç temiz yıkamamışlar hainler öylece gelmiş halılar şimdi çok kirlendiler
walla hafta içi hava çok güzel oluyo hatasonu bozuyo tam gezceemiz zaman dün arabasını istemedi yürüdü hatta artık yürümerkde zor geliyo kucak istiyo ece hanım öyle gittik sabahda bayaa bi ayaz vardı ama tenhayken markete gittik orda sallana at büyük kaydırak filanvar oynadı bayaaa biyazcık da üşüdük inş bişey olmaz
Selam arkadaŞlar gecemİz gayet gÜzel geÇtİ hİÇ umduĞum gİbİ olmadı uĞurcan sadece ezan vaktİ kalktı meme İstedİ ben yİne eeee dedİm sonrada bİskÜvİlİ sÜt getİrdİm bİr bİberon İÇtİ yattı valla meme aklına bİle gelmedİ ay Öncelerİ en az beŞ sefer kalkardı gıcıklıĞına memeİÇİn bugÜn Ümİtsİzdİ anladı olmadıĞını hİÇ kalkmadı bu gÜnde hİÇ İstemedİ meme falan yırttık yanİ ama gÖsÜslerİm sİlİkonlu gİbİ Şu an dokunsan patlİcak gİbİler valla keŞke hep bÖyle kalsa solmasa ne İyİ olur yaaaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?