2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offf be güzelim hamilesin madem öyle bilmediğin birşeyi yemeseydin keşke..
ama çok kafana taktıysan hastaneye acile git ve nst ye gir kalp atışlarına falan bi baksınlar,seninde için rahat etsin..
umarım bi sorun yoktur..

yaseminnnn açılmadımi link..tüh yaaa sizlerle paylaşmak istedim,mutlaka görmelisiniz..
arıyorum tüm sitelerde bu şekilde bu video acaba neden?

videoyu kaldırdılar mı acep? hep aynı şey çıkıyor turuncu bi ekran ve yazılar var dimi..neyse düzelirse yada bulursam koyarım yine..

günaydın iyi yolculuklar denizcim bendede açılmıyo deryacım
yasemin resim çok küçük rengi algılayamadım ben ismi ne rengin ben bakayım netten

slmmm deniz iy yolculuklar canım ; iyi eğlenceler
bende anlamadım rengi ama tarçın bakır mı diyodun bi ara yasemin yoksa o sen değilmiydin:uhm: resmini ekle canım en kısa zamanda saçında görelim

günaydın iyi yolculuklar denizcim bendede açılmıyo deryacım
yasemin resim çok küçük rengi algılayamadım ben ismi ne rengin ben bakayım netten

tarçın bakır ayşegül ben şimdi baktımda yaseminin eklediği resimle aynı
bende böyle istiyorum aslında ama sonra renk değiştirmek çok zor dedi kuaför bana bilmiyorum napıcam belki biraz daha kahveye yakın olur seninki kızıla yakın heralde yasemin

yaa kızlar birazda sabahtan gelin yaa valla canım sıkılıyo haziran annelerindende çalışan yok bi esra var oda yoğun heralde halaaa :1no2: ya canım bişey yapmak istemiyo buraya geliyorum kimse yok ... desperate housewifes ı izledim 4 5 bölüm bu sezon izleyemiyorum o da bitti şimdi napıcam bakalım

evet gördüm serpilcim kızıl bi renk baya bende doğaçı sallamıyorum artık kendi haline bırakıyorum sallasamda uyumuyo inat ediyo saatlerce sallıyacak halim yok ya dün uyuyakalmış kendi kendine kanepede ben mutfakta yemek yapıyodum 3 gibi uyumuş bugünde inş. öyle olur iştah yine gitti doğaçın nolacak buçocuğun bu hali deli olucam yaaa

kızlar bi komşuyla tanıştım 2gün önce iki çocuğu var biri kız biri oğlan oğlan küçük olan doğaç aynı yaşta hatta gün farkı var aralarında maviş bişey aralın uzun saçlısı gibi bişey çok şeker fakat kadın kafama göre değil sizce görüşmelimiyim doğaç için oyun oynamaları için kadını anlatayım azcık çocuklarına terbiye için yemek yemiyo diye yatak odasına kilitliyomuş çok sinirliyim ben döverim falan diyo hiç çekinmeden anlatıyo çocuğu çok yaramaz değil ama paylaşımı bilmiyo ablası olduğu için kıskanmayı öğrendiğinden olsa gerek diyorum ne dersiniz görüşeyimmi görüşmeyeyimmi

görüşme bence ayşegül ; bi kere zaten bu aralar paylaşmayı bilmiyolar çok kavga ediyolar eee kadın zaten sürekli çocuklar evde kavga ediyo diye kızıyomuş şimdi doğaçla filanda olunca kızcak belki vurcak çocuğuna sen de kötü hissediceksin kendini doğaç ta etkilenicek
yaşıtlarıyla güzel oynuyolar kışnı özellikle vakit geçirmesi açısından iyi ama ben görüşmezdim yine de ya da bi iki görüş bakalım nasıl olucak sizle birlikteyken

kadın benimde içime sinmedi tarzı kültürü bana göre değil çocuğu odaya kiltlemek falan hatta bana öneri gibi anlatıyo yemek yemediği için çocuğunu aç bırakmış sonra nasıl yedi diyo nasıl yapabiliyoki bunu ben yapamam valla çocuk mama demiş vermemiş yalvartmış öyle diyo bunları duyunca bana göre gelmedi açıkcası

huuuuuuuuu yine mi kimse yok
gidiyom geliyom uğramamış kimse yafff aklinialirimsmile
bi güne girmiştim eşimin arkadaşlarının eşleriyle pek kafa dengi değiller ama ayda bir giderim diye sıkılıyodum o zaman sözde 15 inden sonraki ilk pazar diye anlaştık ilkine gittim sürekli tarih gün değiştiriyolar şimdi 4. cüsü olcak yine cts olsun demiş kadın dedim ben yine gelemem artık şubatta siz bana gelirsiniz bu ne yaaa ben de şimdi sizi istemiyorum ekiyorum gibi bi duruma düşüyorum ama dedim arkadaşa da benim bi cts pzarım var pazarları ayda bir günüm war diye cts lere iki gün daha koydum her cts doluyum diye ; şimdi onlar bana da gelmez bari önceden söyleseerde kaç kişi gelckelerini ona göre hazırlansam bende guclubacismile

haber verirler her halde serpilcim eğer iletişiminiz varsa öyle cumburlop olmaz sen çocuklusun düşünürler bence ayyy bugün sinir kat sayım artmış bi haldeyim doğaç yemek yemiyo sallamayı bıraktım uyuyacağı yok masanın üstünde kase vardı sen el at düşür kır bi yerine bişey olcak diye iyice sinirlendim aldım bunu sessizce park yatağına koydum ilgilenmedim kapattım tvyi falan anne diye seslendi durdu ilk başta sesi kesildi gittim uyuyakalmış oh be hep böyle yapıcam bundan sonra bırakıcam yatağına gidicem sıkılınca uyuyacak mecbur ben ağlamasından korkmuştum ama olmadı şükür inş. alışır böyle yatmaya iştahsızlığı deli ediyo beni çeşit çeşit mamalar sundum önüne sevdiği herşeyi yüzüne bakmadı bi süt içti onunla duruyo koca gün kızlar bu yemeyen çocuk ve bizlerin hali ne olacak ya psikolojiyi allak bullak ediyo ya hasta olacak diye korkuyorum yoksa kilosu umrumda değil

aman isteyen gelsin yaa zaten dışardan söylüyoruz bi tatlı çay tamam
ben sürekli günün değiştirilmesine sinir oluyorum
ayşegül sorma ecede haftasonundan beri pek güzel yemiyo sıkıldımı noldu anlamıyorum hele akşamları sürekli süt istiyo yemek yemiyo bi ara benle oturur ne güzel yerdi yine gıcık bi dönmedeyiz muzdan elmadan da sıkıldı diyo bakıcısı ıhlamurdanda istemiyomuş onları
uyku meselesine gelince bende haftasonu salıncağını çıkartıcam akşamları ayapımda yada battaniyede salarız çünkü uyumuyo uykusu gelsede bide ben çok geçe kalmasını istemiyorum en geç 11 de uyumuş oluyo
ama gündüz diicem süt istesede ver içsin ama sallama kendi uyusun gündüz uykusu gelince uyuyo çünkü bakalm biz de böyle çözmeye çalışcaz günde iki uykuyu mesela bugüm erken uyanmadı 8 buçukta kalkmış sabah ki uykusu gitti inş tek uyuyacak

berenbebek SOBEEEEEEEEEEE ; canım sayfamızın müdavimlerindensin sen de katıl bize okuyup çıkma yaz bişeyler

Gecekuşunuz geldiiiiiiiiiiiii....

teo nihayet uyudu..tabi babası ondan önceyemek yer yemez ağırlık çöktü diyip yattı yatış o yatış..sinir oluyorum yaaaaa insan karısıyla iki çift laf etmezmi söyleye söyleye,küze küse sıkıldım artık bundan sonra sallamıycam bi de böyle deniyim o istesin beraber oturmayı falan..ne diye ben çırpınıyorum anlamıyorum..gerçi tüm gün mutfak ve oda arasında mekik dokuyorum patlamak üzereyim eşime göre yine sanal alme daldım,napıyım başka alternatif yok :))

teo derseniz o da doğaç gibi bugünde yemedi ve ben çıldırdım kahvaltıda az bişey yemişti akşama kadar başka bişey yemedi şimdide azıcık muz yedirdim ve öyle yattı..nasıl bi bünye ,nasıl bir mide anlamış değilim..
bu iştahsızlık dişle falan alakalı değil bence yaaa bir ayı geçti hep aynı bu çocuk abur cuburu yiyor yemekolunca kıyamet kopuyor da o ağız açılmıyor..

ve kızlar işin ilginç tarafı kilo almış:)) sanırım sütüm hala yarıyor yoksa hiçbişey yemiyor yaaaa..
bu arada patlamayan bir tane köpek dişimiz kaldı diğerleri sanırım tamam..

Ay serpilcim çalışıyorken bile vakit bulup hafta sonlarını günlerle doldurmuşsun ya helal valla sana..
benim gözüm hiç kesmez öyle şeyleri teoyla bir de sanırım çok fazla tanımadığın kişiler..Allah kolaylık versin canım!

geçen yazmayı unutmuşum eşine de alkış yollayacaktım sanal sanal hatta en ideal eş plaketi falan verelim ve maşallahhhh diyim de hep böyle kalsın! adam günlerce yoğun çalışıp yorgunluğun acısını evde temizlik yaparak mı atlattı yani..vallahi helal bizimki en dinlenmiş haliyle bile ben demezsem yemek yediği tabağı bile kaldırmaz sen yazınca ütopik koca gibi geliyor senin eşin..:)

benim de misafirler kapıda cuma akşamı arkadaşlar gelcek,cumartesi de eşimin ananesi,teyzesi falan..
offf onlar gelince geriliyorum yarın temzilik yapmam lazım ancak biter bir de pasta börek telaşesi tabii...
her ikisine de pizza yapcam hem çok pratik ,hem herkes seviyor hem de zaman açısından şipşak..yanına da ?

eşim annesine, ananemler gelmesin kıza telaşe yaptırmayın biz size gelelim orada görüşelim demiş ama olmaz öyle de dimi kızlar..

sonra gelinin evini .ok götürüyor heralde çağıramadı bizi falan derler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…