2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpilcim bende eşinin sana yaptığı yardımları gıpte ederek okuyorum
ne güzel maşallah
dediğin gibi çalıştığın için sana kıyamıyo sanıırım
benim eşimde ben hamileyken çok yardım edrdi bana
hatta camlarımı bile silmişti :)))

zuzi saikalın kilosu çok iyiydi hatırladığım kadarıyla zayıfladımı yoksa

ayşegül bizim apartman parmakla gösterilir burda tam bir aile apartmanıyız
gece gündüz hiç çekinmeden kapısını çalıp yardım isteyebileceğim komşularım var çok şükür
bu konuda çok şanslıyım
yalnız geçen bahsetmiştim ya karşıma yeni gelen komşumu gözüm tutmadı
benimle aynı fikirde olan arkadaşlarım var

doğaça uyguladığın taktik bugün tutmamış :))
zeynepte 2-3 gece bizim yaptığımız uyku numarasıyla uyumuştu
ama sora yemedi :)))
daha sallanmak istiyolar ya
kendi kendilerine uyumaları için biraz daha beklicez sanırım

arkadaşımın bebeği oldu onu görmeye gittik az önce
zeynep çok sevdi bebeği oyuncak zannetti yavrum sürekli kucağına almak istedi vermeyincede ağladı
biraz yatırdım kollarına öyle sevindiki

ama dışarısı acayip soğuktu
sarıp sarmaladım ama inşallah üşümemiştir

zeynozuzimurti yaz canım geldikçe yaa deryanıda dediği gibi kimseler kalmadı bizim topikte
Allah bağışalsın senin meleğinide

sagolun canlarım benim
nerde kızım çok huysuz diş çıkarıyoruz gecemiz gündüzümüz karıştı valla.siz benden daha iyi bilirsiniz çok zor bebek büyütmek sizi okudukça gelecekte beni neler bekliyor görüyorum

kızlar bebeğinizin kaç dişi var.benim oğlumun 8 dişi var kaç aydır diş falan da çıkarmıyor.ama iştahı çok iyi maşallah diş agrısı çekmiyor ya ondan mı acaba..köpek dişi çıkaran var mı ? çok zor çıkıyor diyorlar....

merhaba arkadaşlar

valla unutuunuz belki beni ama giremiyorum buraya ....ama aklmdasınız. kendime 5 dakka zaman ayırdım ona da buraya girdim. geçmişi okuyamadım sizler ve yavrular iyisinizdir inşalallh. benim yavrular iyi şükür de anaları kaçırmak üzere. 3 haftadır müfettiş var evrak yaz yaz bitmiyor. yarında benim dersime gelecekler ayyyy çok şikayet gibi oldu ama bunaldım valla. tatil olsa da ohhh desek.

kendinize ve sevdiklerinize ii bakın. öpüyorum hepinizi ...

geçmişe bir baktım şaşırdım doğrusu:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

eskiler gelmiş çoğalmışız hatta yeni arkadaşlarda gelmiş .......çok sevindim yaaaa:sm_cool::sm_cool:

canım aramıza hoşgeldin umarım sende hemen gitmezsin....

Bizim cadının ünvanı çoktur yemek konusunda asla yemez doğuştan...dşimiz 17 tane dişimiz çıktı..sadece en arkadaki sol altta vede sağ sol üstteki son azılar kaldı...yani köpekelri hep çıkarttık biz...

sağol canım belkide genetiktir doğru..ecrin bişeye sinirlenmemişti kendi yapıyor...hoşuna gidiyor bu tür huysuzluklar yaramazlıklar ama benim hiç hoşuma gitmiyor....:çok üzgünüm:
maşallah diyorum kızına.galiba genetik bişey bu.canım kızın neye bu kadar sinirlendi ki...

herkese hayırlı cumalar ......erkenciyiz ecrin 7 buçukta kalktı ee ne yapalım bizde kalktık halbuki 2 de yatmıştık ya.....uykum var....

günaydıııın bizde yine iştahsız bi sabahla güne merhaba dedik doğaçla yeni arkadaşımız sormuş bizimde 12 dişimiz var bayadır diş çıkarmadı ama arada huysuzlanıyo yakında sanırım bizimde sıra köpeklerde canım 4 azısı var bide üstte altta 4er var o kadar bu arada bizde geç çıkaranlardanız ama çıktıktan sonra hızını alamadan 2şer çıkardı ondan bu kadar dişi

günaydın...
enesle akşam top oynadık görseniz nasıl mutlu oldu...
artık bişeylerle oyanlasın ya

birde enese bir soru sorduğumuz zaman eeee diyor ( neee anlamında ama çok güzel söylüyor)
öle dediği zaman yiyesim geliyo ama alıştırmamak lazım dimi

hayırlı cumalar kızlarr
yasemin üstüne düşürmedikten (Allah korusun) sonra bişey olmaz canım yaa inş arkadaşın ikizleri gidip gelip yumrukluyolar tvyi alçakta bi tv ünitesi hatta sehpanın üstünen tvnin üstünwe çıkıyolarmış kötünün kötüsü var kafamçokkarıştı
secosel benim kızımında 10 tane dişi var zaten geç çıkardı sonra bayaaa 6 dişta kaldık bi kaç ay sonra iki haftada 4 azı çıkardı bizim şimdi üstte 2 diş onun yanındakiller geç kaldı çıkmadı heralde onlar çıkar daha köpeklere var zamanımız
bende sabah işe geç kalma pahasına bime gittim eceye ütü masası seti aldım koşa koşa kapıya bıraktım beni görmesin diye koşa koşa işe geldim tekrar yoruldum valla daha sabahtan
sonra aradım bakıcıyı masasının üstüne çıkıp otuu ottuu diyomuş dedim biraz oynasın kaldır akşama kadar halletmesinde ben bi bakyıım nasıl bişeymiş ayy hep böyle yapsam aslında haftayada çok güzel şeyler var bimde hepsini almka istiyorum laelaelaelaelae

ecenin ütü masası seti hayırlı olsun...

benim de bir arkadaş anlattı iki yaşındaki çocuk sen git tv ünitesinin üstünden televizyonu çek üstüne kaçmış Allahtan kafasına gelmemiş işaret parmağı boydan boya kırılmış ameliyata almışlar doktor fizik tedaviye devam ediceksin demiş, eser kalabilir demiş yinde ucuz atlatmışlar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…