mayıs annelerine zaten hiç uğramadım bile. ben kendimi hala haziran annesi hissediyorumkaydirigubbakcemile3 benim acele kız 2 hafta erken gelmeseydi haziran annesi olacaktımyerimseniben
girdiğim zamanlar okumaya çalışıyorum yazılarınızı, bebekleriniz napıyor, ne yiyor, ne içiyor diye bakıyorum.
Bu aralar iştahsızlık hepimizin sorunu galibamafoldumben benim kızım da yemiyor bu aralar
Çok tatlısın canım :))
ee madem bizi takiptesin arada yorumlarınıda yaz emi..senide tanıyalım bebişini de ..
şimdi ne tatlıdır o..öp yerime mıncır emi..
bebek özledim ben yawww..dün teonun bebeklik videolarına baktım ekranın içine dalasım geldi daha şekerlermiş o zaman yaww..
zeynozuzimurti yaz canım geldikçe yaa deryanıda dediği gibi kimseler kalmadı bizim topikte
Allah bağışalsın senin meleğinide
ayyy canım ya nasıl takip ediyosun ya biz senin zamanında burayı zor takip ederdik bebekler yüzünden maşallah senin bebiş uslu herhalde benimk hep ağlardı ya şimdi o kadar olmasada müsade ediyo nete girmemeopuyorumnanaktan
kızlar bebeğinizin kaç dişi var.benim oğlumun 8 dişi var kaç aydır diş falan da çıkarmıyor.ama iştahı çok iyi maşallah diş agrısı çekmiyor ya ondan mı acaba..köpek dişi çıkaran var mı ? çok zor çıkıyor diyorlar....
Cadımın 17 dişi varrrrrrr
maşallah diyorum kızına.galiba genetik bişey bu.canım kızın neye bu kadar sinirlendi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?