bende varım şeyy sizi takip eden yan topikten2009 haziran annelerinden
kk ya girince önce bizi sonra hemen sizi okuyorum.takipteyim senin eşini dr götürmen ,aldığın elbiseler ,elti adayı ile yılbaşı :)
deniz ist bula gitti eşi almanyada
ayşegül denize gitmeyi düşünüyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
biri sizi gözetliyor :)
Ay serpilcim çalışıyorken bile vakit bulup hafta sonlarını günlerle doldurmuşsun ya helal valla sana..
benim gözüm hiç kesmez öyle şeyleri teoyla bir de sanırım çok fazla tanımadığın kişiler..Allah kolaylık versin canım!
geçen yazmayı unutmuşum eşine de alkış yollayacaktım sanal sanal hatta en ideal eş plaketi falan verelim ve maşallahhhh diyim de hep böyle kalsın! adam günlerce yoğun çalışıp yorgunluğun acısını evde temizlik yaparak mı atlattı yani..vallahi helal bizimki en dinlenmiş haliyle bile ben demezsem yemek yediği tabağı bile kaldırmaz sen yazınca ütopik koca gibi geliyor senin eşin..:)
haber verirler her halde serpilcim eğer iletişiminiz varsa öyle cumburlop olmaz sen çocuklusun düşünürler bence ayyy bugün sinir kat sayım artmış bi haldeyim doğaç yemek yemiyo sallamayı bıraktım uyuyacağı yok masanın üstünde kase vardı sen el at düşür kır bi yerine bişey olcak diye iyice sinirlendim aldım bunu sessizce park yatağına koydum ilgilenmedim kapattım tvyi falan anne diye seslendi durdu ilk başta sesi kesildi gittim uyuyakalmış oh be hep böyle yapıcam bundan sonra bırakıcam yatağına gidicem sıkılınca uyuyacak mecbur ben ağlamasından korkmuştum ama olmadı şükür inş. alışır böyle yatmaya iştahsızlığı deli ediyo beni çeşit çeşit mamalar sundum önüne sevdiği herşeyi yüzüne bakmadı bi süt içti onunla duruyo koca gün kızlar bu yemeyen çocuk ve bizlerin hali ne olacak ya psikolojiyi allak bullak ediyo ya hasta olacak diye korkuyorum yoksa kilosu umrumda değil
ayyy canım ya nasıl takip ediyosun ya biz senin zamanında burayı zor takip ederdik bebekler yüzünden maşallah senin bebiş uslu herhalde benimk hep ağlardı ya şimdi o kadar olmasada müsade ediyo nete girmemeopuyorumnanaktanbende varım şeyy sizi takip eden yan topikten2009 haziran annelerinden
kk ya girince önce bizi sonra hemen sizi okuyorum.takipteyim senin eşini dr götürmen ,aldığın elbiseler ,elti adayı ile yılbaşı :)
deniz ist bula gitti eşi almanyada
ayşegül denize gitmeyi düşünüyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
biri sizi gözetliyor :)
kızlar yaaaa ne kadar az kişi kaldık böyle dimi..
yani bakın ader,atike,betül,ezgi,elifnihal,nihal,sibel,saturn vs..birsürü kişi vardı ama şimdi hiç biri girmiyor
hatta mrb bende aranıza katıldım diyen de bikaç kişi vardı hatırlarsanız onlarda tek mesajlıkmış..
herkesi kaçırıyomuyuz ne ?bilmiyorumkismile
evet berenbebek seninle de tanışmak isteriz.. oku oku nereye kadar!
size düşkünlüğü bile yeter bence ayşegül
benim babamda öyleydi annesi babası arasın sabahın körüde olsa koşar giderdi bizede öyleydi ama hani onalra yaptığını bizden esirgemedi nur içinde yatsın
yaa ev hanımı olsam bu kadar yapmaz belki hani evi temizlemek gibi çalışınca değişiyo herşey
kayınvalidemde salı günü atom aldı ankarada onkoloji hastanesinde yatıyo yarın sabah çıkacak konuşuyoruz sesi çok iyi çok da etkilememiş ilaç kemoterapi görenler çok rahatsız olurlar öyle olursa naparız diyodum içimden şimdi 15 gün evde ziyaretçi yasak radyasyonu atana kadar ondan sonra gelirler bize 15 tatilde
dün demiş eşime serpil annesini özlemiştir sizgelin ister diye yok dedim ya özledim ama biz oraya gidince acayip masraf yapıyoruz bide demiştim araba almadan gelmem garii diye bizi özleyen bize gelsin ablamları filan çağırcam bi hafta onlar gelse annemle bi haftada görümcemler kayınvalidemle 15 tatil biter işte zaten benim iznim yok da eceye bakıcak adam olsa iyi olur bakıcıyada izin veririz o da diş yaptırcakmış benim dişimde bugün takılcak inş
okuyup kaçanlardan biri de benim:kedi:
hamileyken haziran annelerine giriyordum, ama 28 mayısta doğum yaptım. ama gene de alışkanlık olmuş kk ya girdiğim zaman buraya uğramadan geçemiyorum. opuyorumnanaktan yazılarınızdan hepinizi tanıyorum, ama biraz yoğunum öğrenciyim ve çocukla yazamıyorum. okuyup kaçıyorum, 1-2 kere sobelendiğim de oldukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?