2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaaaa ne kadar az kişi kaldık böyle dimi..
yani bakın ader,atike,betül,ezgi,elifnihal,nihal,sibel,saturn vs..birsürü kişi vardı ama şimdi hiç biri girmiyor
hatta mrb bende aranıza katıldım diyen de bikaç kişi vardı hatırlarsanız onlarda tek mesajlıkmış..
herkesi kaçırıyomuyuz ne ?bilmiyorumkismile

evet berenbebek seninle de tanışmak isteriz.. oku oku nereye kadar!

Son düzenleme:
bende varım şeyy sizi takip eden yan topikten2009 haziran annelerinden
kk ya girince önce bizi sonra hemen sizi okuyorum.takipteyim senin eşini dr götürmen ,aldığın elbiseler ,elti adayı ile yılbaşı :)
deniz ist bula gitti eşi almanyada
ayşegül denize gitmeyi düşünüyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
biri sizi gözetliyor :)

Çok tatlısın canım :))
ee madem bizi takiptesin arada yorumlarınıda yaz emi..senide tanıyalım bebişini de ..
şimdi ne tatlıdır o..öp yerime mıncır emi..
bebek özledim ben yawww..dün teonun bebeklik videolarına baktım ekranın içine dalasım geldi daha şekerlermiş o zaman yaww..

ewet canım eşim konusunda çok şanslıyım maşallah diyim de yengeç burcu ve ailesine bağlı çıkarken badana yapıyoruz annem bayram temizliği yapıyo yardım edeyim babannem geldi bugün 1 ay bide kalacak bugün yanında olayım yada baklava yapıyolar makarna kesiyolar evde olayım yardıma ihtiyaçları olabilir diye beni kaç kere ektiğini hatırlarım Allah ım bu adamla evlenilir mi ya hergün annesini görmek isterse ya birlikte oturalım derse sadece annesinde yapıp bunları evlendikten sonra yapmazsa vs bi sürü şey düşünmüştüm o zaman hiçbiri çıkmadı düşündüklerimin düzeni seven biri ünvteyi dışarda okudu konyaya onun öğrenci evine gitmiştim bi zerre toz yoktu eşyalarının üstünde kitapları filan hepsi düzenli tertemiz sabah tek başınada olsa kahvaltısız çıkazdı evden evlendi hala öyle ece geç uyusun amaannn sabah toplarım çok uykum var diyip yatabiliyorum ama o yatmaz kesinlikle toplancak ortalık amann işte biraz ütopik aslında dimi yazarken bende diyorum böyle kocamı olur diye ama bende var :lepi: Allah bozmasın

derya bizim arabamız olsa ben sana çoktan glmiştim hee kaydirigubbakcemile3 seviyoruz çünkü biz gezmeyi evde biraz durayım sıkılıyorum ece de bana benzemiş akşamları bile 2 3 gün çıkmasın asabileşiyo atta diye dönüp duruyo mecbur çıkıyoruz kaydirigubbakcemile5
iştah konusunda bende muzdaribim bu aralar akşamları bişey yemiyo en son çare krem peynir fındık ezmesi getiriyorum ekmeğine sürüp yiyo biraz yoksa ben eve gitmemden itibaren süttt süttt diye sayıklayıp ağlaaya başlıyo
gece yine elli kere kaldırdı beni babsı bi yelteniyo almak için ağlıyo sabah kızdım bende ne istiyosan babandan iste yeter dedim yaa giyinemiyorum odadan çıkamıyorum uyuo ama kuş uykusu babsının kucağında durdu adamı öpmeye doyamadı öpmeye gelince babası gece uyandırmaya gelince ben kızıyorum bazen lmaz:

zeynozuzimurti yaz canım geldikçe yaa deryanıda dediği gibi kimseler kalmadı bizim topikte
Allah bağışalsın senin meleğinide

aynen ayşegülcüm bizim pskolojimizi bozan şey iştahsızlığı birde uykusuzluk yaramazlık vs de eklendimi tamam artık çekilmez oluyorlar....

canım ileride beki görüşebilirsin QUOTE=ayşegül çelik;10995308]evet gördüm serpilcim kızıl bi renk baya bende doğaçı sallamıyorum artık kendi haline bırakıyorum sallasamda uyumuyo inat ediyo saatlerce sallıyacak halim yok ya dün uyuyakalmış kendi kendine kanepede ben mutfakta yemek yapıyodum 3 gibi uyumuş bugünde inş. öyle olur iştah yine gitti doğaçın nolacak buçocuğun bu hali deli olucam yaaa

kızlar bi komşuyla tanıştım 2gün önce iki çocuğu var biri kız biri oğlan oğlan küçük olan doğaç aynı yaşta hatta gün farkı var aralarında maviş bişey aralın uzun saçlısı gibi bişey çok şeker fakat kadın kafama göre değil sizce görüşmelimiyim doğaç için oyun oynamaları için kadını anlatayım azcık çocuklarına terbiye için yemek yemiyo diye yatak odasına kilitliyomuş çok sinirliyim ben döverim falan diyo hiç çekinmeden anlatıyo çocuğu çok yaramaz değil ama paylaşımı bilmiyo ablası olduğu için kıskanmayı öğrendiğinden olsa gerek diyorum ne dersiniz görüşeyimmi görüşmeyeyimmi[/QUOTE]

Son düzenleme:
ayyy canım ya nasıl takip ediyosun ya biz senin zamanında burayı zor takip ederdik bebekler yüzünden maşallah senin bebiş uslu herhalde benimk hep ağlardı ya şimdi o kadar olmasada müsade ediyo nete girmemeopuyorumnanaktan

maşallah serpil eşine gerçekten annesi çok güzel yetiştirmiş kız benim eşimde yengeç burcu ama öyle düzen tertip yoktur yardım falan üşengeçtir çok ama ailesine düşkünlüğü yemeğe düşkünlüğü tam bi yengeç evine geleneklerine bağlı bi erkektir annesinin yemekleri varsa yoksa onu bilir onun gibi arar ama bi ocaktaki yemeği ısıtıp yeme işine üşenir o derece

size düşkünlüğü bile yeter bence ayşegül
benim babamda öyleydi annesi babası arasın sabahın körüde olsa koşar giderdi bizede öyleydi ama hani onalra yaptığını bizden esirgemedi nur içinde yatsın
yaa ev hanımı olsam bu kadar yapmaz belki hani evi temizlemek gibi çalışınca değişiyo herşey
kayınvalidemde salı günü atom aldı ankarada onkoloji hastanesinde yatıyo yarın sabah çıkacak konuşuyoruz sesi çok iyi çok da etkilememiş ilaç kemoterapi görenler çok rahatsız olurlar öyle olursa naparız diyodum içimden şimdi 15 gün evde ziyaretçi yasak radyasyonu atana kadar ondan sonra gelirler bize 15 tatilde
dün demiş eşime serpil annesini özlemiştir sizgelin ister diye yok dedim ya özledim ama biz oraya gidince acayip masraf yapıyoruz bide demiştim araba almadan gelmem garii diye bizi özleyen bize gelsin ablamları filan çağırcam bi hafta onlar gelse annemle bi haftada görümcemler kayınvalidemle 15 tatil biter işte zaten benim iznim yok da eceye bakıcak adam olsa iyi olur bakıcıyada izin veririz o da diş yaptırcakmış benim dişimde bugün takılcak inş

okuyup kaçanlardan biri de benim:kedi:
hamileyken haziran annelerine giriyordum, ama 28 mayısta doğum yaptım. ama gene de alışkanlık olmuş kk ya girdiğim zaman buraya uğramadan geçemiyorum. opuyorumnanaktan yazılarınızdan hepinizi tanıyorum, ama biraz yoğunum öğrenciyim ve çocukla yazamıyorum. okuyup kaçıyorum, 1-2 kere sobelendiğim de oldukaydirigubbakcemile3

evet canım haklısın zaten bu yönüyle kendini bana çekti diyebilirim herşeyi bizimle yaşamak ister 1gün nöbeti olsa dahi çok özler bizi özlemle gelir eve
bu arada dünki gibi yaptım yine doğaçı park yatağına koydum biraz anne diye bağrındı ilglenmedim sesi kesildi uyudu yine sanırım bu yöntem süper ya hep böyle uyutmak istiyorum artık
bu arada haklısın serpilcim araba olmadığı için zor çocukla yollara çıkmak bende şimdi önümüzdek hafta izne çıkıcak eşim acaba antalyaya annememi gitsek diye düşüdüm biraz önce msnde bi arkadaşımla yazıştım çok uzun yol burnunuzdan getirir sizin dedi düzelmemişmidir acaba huysuzluğu yolculukta hep burnumuzdan getiriyodu ya bizim arabada ağlamıyo artık ama 12 saatlik yol antalyada ya durmazmıki acaba ben bıktım artık kayınvalidelere gitmekten ya hep aynı hep aynı onlara karşı değil isteksizliğim farklı yere gidip gezmek istiyorum her bayram seyran zaten ordayız annemi özledim babamı özledim hele babamla görüşmeyeli bi sene olcak nerdeyse kayınvalidelere kalsa hep onlarda olalım başka yere gitmeyelim antalyayı iklim yönündende istiyorum doğaçı hasta etmeyiz herhalde orda sıcak buralara göre diyorum siz ne dersiniz kızlar

evet zuzi bende görüyorum seni ama yasemin yani karamsar arkadaşımızda aslında mayıs annesi ama oraya takılmıyo sende gelebilirsin ne var sanki çocuklar arasında gün farkı var

mayıs annelerine zaten hiç uğramadım bile. ben kendimi hala haziran annesi hissediyorumkaydirigubbakcemile3 benim acele kız 2 hafta erken gelmeseydi haziran annesi olacaktımyerimseniben
girdiğim zamanlar okumaya çalışıyorum yazılarınızı, bebekleriniz napıyor, ne yiyor, ne içiyor diye bakıyorum.
Bu aralar iştahsızlık hepimizin sorunu galibamafoldumben benim kızım da yemiyor bu aralar

zuzi zeynepte 29 mayısta doğdu bende burayı terketmedim canım
senide daha sık görmek isterim
biz burdakai dostluğumuzu çok ilerlettik birbirlerimizin özel hayatına kadar gidik hatta:))))

benimde dün misafirlerim vardı
apartmandaki bütün komşuları topladım
hazır toplanmışken yasin okuduk bide çok güzel oldu
evlendiğimizden beri bi tek zeynebe mevlit okutmuştum
iyi oldu okumamız evimize melekler dolmuştur o anda
bir gün önceden temizliğimi yaptım mis gibi böreğimi geceden sardım gündüz onlar gelmeden pişirdim
bisküvili pasta yaptım yine geceden
bide misafirler gelmeden biraz öncede arkadaşım gelip kısır yaptı
daha fazla yapmak isterdim ama ancak 3 çeşit yapabildim
servis yapmaya yakında zeynebi uyuttum oda çok iyi oldu
komşularım şaşırdılar bu çocukla hem bunları yapmışsın hemde evin mis gibi tertemiz dediler
o anda kendimle gurur duydum :)))))

ayşegül bahsettiğin komşunun psikolojisi bozuk bence
ne demek çocuğu kilitlemek ya
çocuk korkudan delirir
ayyyyy ondan korkulur bencede görüşme canım

evet sevdacım görüşmicem hem bende sevmedim kadını bana göre arkadaş değil o da önemli zaten bu arada doğaçı uyudu zannetmiştim uyumamış ağlamaya başladı baya bi ağladı gittim yanına küsmüş bana ama sonra tekrar normale döndü ama hala uyumadı dimdik ayakta bugün eşimde nöbette baş başayız yine oğluşumla ben çok sıkıldım ya ne güzel kızlar ya misafirleriniz falan oluyo bende o da yok ya offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…