2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

HAYIRLI OLSUN CANIM ECENıN ÜTÜ MASASI akannehir

Son düzenleme:
Canım benim ...annesiyle vakit geçirmek hoşuna gitmiştir....evet canım ya bende çok sıkılıyorum ne oynuyor benimle nede kendi hep arkada önde geziniyor yaa zarara çalışıyorlar akılları fikirleri yaramazlık....
günaydın...
Enesle akşam top oynadık görseniz nasıl mutlu oldu...
Artık bişeylerle oyanlasın ya

Ayşegülcüm aynen bizde zaten yazmaktan ben sıkıldım sşizde okumaktan sıkıldınız ne olacak bizim bunların halleir yaaa 3 kaşık çorbaayı zor içirdim...

Son düzenleme:
evet yasemincim nolcak buları hali ya hava alsın diye kantine kadar gittik geldik çubuk kraker aldım geldik bide onu yedi portakal suyuyla ya balık yağı iştah şurubu hepsindende veriyorum anlamıyorum bu çocuğu ya niye işlemiyo ben su içsem yarıyo bu çocuklara bişeycik olduğu yok düne kadar 11e geldi geliyodu kilosu dünkü iştahsızlık yarım kiloyu yine götürdü malesef aynı sayıyo hala yesede almıyoki bünyesi dr.a gitmekten de nefret ediyorum her gittiğimde kilo alması gerekiyo diyo üstümde baskı hissediyorum iyice geriyo beni

yasemin bende eceye ne zamandır boya kalemi defterden başka oyuncak almıyodum ama bu şimdi indirimde diye merak ettim aldım ama ütünü pek yüzüne bakmıyomuş sanırım kaldırırm seneye oynasın
haftayada yine böyle gidersem elektrikli süpürge gelicek kalırsa alırım inş

ooooo kızlarrrr

ne güsel yaaa iyi ki o mesajı yazmışım herkes burdaymış meğer veeee birileri bizi gözetliyormuş :)) gözetlemeyin kızla herkes katılsın sohbete zamanınız yoksa bile bi mrb diyip çıkın kibilelim kaç kişiyiz.. ama ne yalan söyleyim berenbebeği merak ediyorum en çok okuyan o ve ondan tık yok :))

canım biliyorsun ecrinni kilo sorunu vardı ama şu vitamin çok işe yaradı istersen bir al da dene derim hani hiç yememesine rağmen aldı gerçekten vimin c adı da....ama iştah sıfır...

Dün çok kötü bi gündü sabah kahvaltı yapmamıştı teo 2 kaşık kaşık mamasını zorla yedirdim..sonra akşama kadar hiç bişey vermedim beraber mercimek çorbası yaptık (bi de ben iyice vitaminli olsun diye pirinç,bulgur,soğan,patates,havuç ne varsa atıyorum ) madem yemiyo bundan yesin de bişeylerden vitamin alsın diye..
neyse hevesli havesli yaptık sonra masaya oturduk kayuu açtık veee teo elimi ittirdi yemiycem diye kıyameti kopardı tadına bile bakmadı bi kaşık sokayım diye uğraştım saçı başı çorba oldu ve ben patladımmmmmmmmmmmm önce ona bağırdım sonra üzüldüm sonra da niye yemiyor bu çocuk diye ağlamaya başladım ama öyle böyle değil hüngür hüngür şaşkın şaşkın beni seyretti sen mama yemiyosun diye ağlıyorum dedim anladı ve süt dökmüş kedi gibi baktı durdu (ama yemedi)
sonra salona gittim orda oturdum ,bi baktı beni bulamadı evde aranmaya başladı deyaaaaa,deyaaaaa diye..(bende gıcığım ya biraz uğraştırdım onu ) neyse buldu beni ama 2 saat falan küs kaldık yani ben küstüm hiç yüzüne bakmadım ne şebeklikler yaptı,gelip sarılmalar,öpmeler,gülücükler falan hep başarısız oldu..

sonra babası geldi ona anlatmış içerde deyaaaa üüüüüüüüüüğüüü diye ağlamış mamaaaaa ,bıdı dıdı bişeyler söylemiş..yani türkçe meali derya ağladı mamam yemiyosun diye küstü bana :)))

neyse son bir denemeyle çorbayı içirtmeyi başardım çünkü akşam oldu ve açtı meme de vermedim inatla..hepsini içti üzerine de yoğurt yedi tabi benden mutlusu yoktu akşam rahat yattım ve barıştık,seviştik o 2 saatin özlemini çıkardık oğlumla..

ay ne çok yazmışım kısaca artık yemezse aç bırakcam acıkınca yiyo valla...

öfff yememesi çok kötü dimi yaa bizimkide öyle şimdi sinir ediyo beni akşam varsa yoksa şeker aburcubur istiyo
bizim balıkyağımız az kladı bitince vermiiicem daha öylede böylede dönem dönem iştahı düzelip bozuluyo

zeynebinde 16 dişi var
üst sağ sol en arka
alt sağ sol en arkalar kaldı onlarda çıktımı 20 yi tamamlıyoruz nihayet
kızlar inşallah çürümez kuzularımızın dişleri ayyy çok korkuyorum
onun ağrısına nasıl dayanırlar bide biliyosunuz yaşı dolmadanda çekmiyorlar süt dişlerini çürükte olsa ağrıda yapsa mutlaka ağızda tutmaya çalışıyo doktorlar

kıyamam teoya anlıyolar ya küstüğümüz filan bazen ben ağlıyorum senin gibi derya sonra susunca ece gelip ağla diye yüzüm kapatıyo benimki gaddar biraz ama küsüp konuşmayınca sırnaşıyo bana yüz bulamayınca babasını öpüyo şap şupp banada karşıdan öpücük atıyo barışırsan senide öpücüğe boparım böyle diyo sıpa

bugün akşam arkadaşlar gelcek (eşler iddiaya sardılar yine az parayla yuvarlaya yuvarlaya kartopu yapcaklarmış :)) aslında olması zor bişey değil benimde aklıma yatıyor işin inceliklerini öğrendik kocişle ve salak gibi tek kuponla o parayı nasıl bastık diye kızıyoruz hala kendimize..

belki elti adayı da gelcek yine ,bir de bu gece görelim yılbaşında konuşamadık pek tanıyamadım ..kafamızda çok soru işareti var,bakalım..

teoş babanesinde bende iş yapcam şimdi sonrada pizza falan çok işim var çoookkkk..yarında misafir var napcaksam offfff!

maymunnn ece çok zilli bu kızlar yaaaa:)))

kızlar siz nasıl sayıyosunuz dişleri yaaa ben elyordamıyla bakıyorum arkalar full öndede bir tek köpek dişi kaldı sanırsam..
evet ya sevda abur cubur,şeker vermemek lazım çürümesin pirinçler sonra..

sorma sevda bende çok korkuyorum ecenin üst iki dişi lekeli zaten demir damlasından inşallah bişey olmaz ; yoks dediğin gibi görümcemin oğlunun çürüdü hepsi dökülmesini bekliyolar çekmiyolar arada ağrıyomuş yazıkk

Bir de dün akşam babası yine uyukluyordu teo bakmış babasının gözler kapalı şşşşşşttttt dedisonra uyanmayınca deyaaaa deyaaaa baba eeee eeee diyor bana şikayet ediyor babasını uyudu diye ,çocuk bile biliyor kızdığımı :))) çok güldük yaaaaa..

deray kolay gelsin çocukla hem akşam hem gündüz misafir çok zor oluyo brinde ağırlayan e birinde giden sen olcan en ideali
ama bırakcak kimsen var o açıdan şanslısın

ya öff bende kendime sinir oldum yemekte
çok yumuşak yüzlüyüm
bi şalım vardı kayınvalidem ördü herkes hayran oldu biri gelinine örcekmiş versenefial ndedi veriyim bi ar adedim o gün hımm ver hemen çıakrayım dedi verdim artık sonra başka arkadaş istei onada verdim şimdi samimi olmadığım birine verip ona vermesem ayıp olur ondan başkası almış vs vs en sonundaaldım şalımı geri çok şükür öğlen yemekte başka arkadaş istedi haftasounçıkarttırayım çrş geri veriiym sana dedi iyi dedim kahretsin al ama hiç takamadım çok kalmasın dedim herkes isteyio duruyo dedim bi daha verirsem iki olsun anaaaa bi yayıldı örnek takasın gelmiyo şimdi

ben ne vitamin nede balık yağı şurubu veriyrom kızlar acaba vermem gerekiyomu ?
zeynebinde iştahı yok ve ancak musluğu açarak yedirebiliyorum biliyosunuz

zeynep uyuyodu uyandı onu salladım tekrar ayağımda yine daldı
yatıralı 15 dakika olmuştu ya neden uyanıyor hemen anlamıyorum

serpilcim ece ütüsüyle oynar inşallah
her seferinde oyuncak almıcaz diyoz yine dayanamayıp alıyoz :)))
onlardan çok biz meraklıyız oyuncaklara :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…