hayırlı cumalar kızlarr
yasemin üstüne düşürmedikten (Allah korusun) sonra bişey olmaz canım yaa inş arkadaşın ikizleri gidip gelip yumrukluyolar tvyi alçakta bi tv ünitesi hatta sehpanın üstünen tvnin üstünwe çıkıyolarmış kötünün kötüsü var kafamçokkarıştı
secosel benim kızımında 10 tane dişi var zaten geç çıkardı sonra bayaaa 6 dişta kaldık bi kaç ay sonra iki haftada 4 azı çıkardı bizim şimdi üstte 2 diş onun yanındakiller geç kaldı çıkmadı heralde onlar çıkar daha köpeklere var zamanımız
bende sabah işe geç kalma pahasına bime gittim eceye ütü masası seti aldım koşa koşa kapıya bıraktım beni görmesin diye koşa koşa işe geldim tekrar yoruldum valla daha sabahtan
sonra aradım bakıcıyı masasının üstüne çıkıp otuu ottuu diyomuş dedim biraz oynasın kaldır akşama kadar halletmesinde ben bi bakyıım nasıl bişeymiş ayy hep böyle yapsam aslında haftayada çok güzel şeyler var bimde hepsini almka istiyorum laelaelaelaelae
günaydın...
Enesle akşam top oynadık görseniz nasıl mutlu oldu...
Artık bişeylerle oyanlasın ya
günaydıııın bizde yine iştahsız bi sabahla güne merhaba dedik doğaçla yeni arkadaşımız sormuş bizimde 12 dişimiz var bayadır diş çıkarmadı ama arada huysuzlanıyo yakında sanırım bizimde sıra köpeklerde canım 4 azısı var bide üstte altta 4er var o kadar bu arada bizde geç çıkaranlardanız ama çıktıktan sonra hızını alamadan 2şer çıkardı ondan bu kadar dişi
evet yasemincim nolcak buları hali ya hava alsın diye kantine kadar gittik geldik çubuk kraker aldım geldik bide onu yedi portakal suyuyla ya balık yağı iştah şurubu hepsindende veriyorum anlamıyorum bu çocuğu ya niye işlemiyo ben su içsem yarıyo bu çocuklara bişeycik olduğu yok düne kadar 11e geldi geliyodu kilosu dünkü iştahsızlık yarım kiloyu yine götürdü malesef aynı sayıyo hala yesede almıyoki bünyesi dr.a gitmekten de nefret ediyorum her gittiğimde kilo alması gerekiyo diyo üstümde baskı hissediyorum iyice geriyo beni
zeynebinde 16 dişi var
üst sağ sol en arka
alt sağ sol en arkalar kaldı onlarda çıktımı 20 yi tamamlıyoruz nihayet
kızlar inşallah çürümez kuzularımızın dişleri ayyy çok korkuyorum
onun ağrısına nasıl dayanırlar bide biliyosunuz yaşı dolmadanda çekmiyorlar süt dişlerini çürükte olsa ağrıda yapsa mutlaka ağızda tutmaya çalışıyo doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?