aynen ev işi yapınca belime ağrılar giriyor,tv seyretmek sıkıyor kitap okuyorum ve internete giriyorum veee yemek yiyorum bu gidişle sonum ne olacak hiç bilmiyorum bu kilolar birikiyor resmen ,bu havada yürüyüş de olmuyor zaten ben de çok sıkılıyorum yaaa...
ya bu arada eskilerin laflarına inanırmısınız bilmem ama ben saçlarımı kestirmeye çekiniyorum (hani bebeğin ömrü azalırmış derler) çok kırıldılar ama yine de ne olur ne olmaz diye doğuma kadar bekliycem sanırım sizde durumlar nasıl ?boya,kesim...
ben klasik müzik dinliyorum sık sık.internete girerken ilk müziği açıyorum.bebişlerimizin ruhsal gelişimleri açısından çok faydalıymış tavsiye ederim..15 gün evde değildik ev çok kirlenmişti.temizlik yaptım.yeni bitti..birazdanda akşam yemeğine başlayacam...kızlar ben hamileleğim boyunca sevmediğim gıdaları yemekte çok zorlanıyorum..başta balık olmak üzere süt,pekmez..ama mutlaka yiyorum...herşey bebişim için..doğumdan sonra ilk yiyeceğim şey çiğ köfte olacak.çok seviyorum ,birde sanki özellikle çocuklar ellerinde çiğ köfte tepsileriyle evlere gelip satıyorlar.kapıyı almıyoruz diyip gözüm kalarak kapatıyorum.elimdeki sütü içmeye devam ediyorum sizdede oluyormu
benim süt ve balıkla aram bozuk nolcak bilmiyorum süt içince bulantı yapıyor bende o açığı peynir ve yoğurtla kapatıyım diyorum ama onlarda midede ekşime yapıyor şaşırdım kaldım.benim gibi balık yiyemeyen varmı aranızda napıyorsunuz,vitamin haplarıyla takviye yapan varmı?doktoruma söylesem yemek zorundasın hap falan olmaz diyecek biliyorum
bende senin gibiyim balığı tüketmeye çalışıyorum ama herzaman olmuyor ya birazda zahmetli iş balık... doktorum genede balık yağı hapı verdi hergün onu içiyorum ama tabiki balığın yerini tutmayacağınıda söylüyor... süt içemediğim için zaten hergün kendime kızıyorum ama elimden bişey gelmiyorki
ya bu arada eskilerin laflarına inanırmısınız bilmem
ama ben saçlarımı kestirmeye çekiniyorum (hani bebeğin ömrü azalırmış derler) çok kırıldılar ama yine de ne olur ne olmaz diye doğuma kadar bekliycem sanırım sizde durumlar nasıl ?boya,kesim...
banada kayinvalidem demisti bu sözü
bana sacma geldi kusura bakmayin
saclarim cok kirilmisti hem dibi gelmisti (hamile kalmadan önce röfle yaptirmistim)
kestirdim simdi cok rahatim güzelde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?