2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm. kızım 6 haziran doğumlu. nasıl besliyorum? sana bir günlük menüsünü anlatayım kızımın.
sabahları saat 9.30 gibi. 1 yumura sarısı ve 7_8 tane bebe bisküvisi
saat 12.30_13.00 gibi. sebze çorbası ( her zaman farklı sebzeler ve bazende kıyma katıyorum.)
saat 16.00 gibi. yogurt,meyve artık ne istersem yada kızım neyi isterse..
saat.19.00 gibi. evde ne varsa tarhana mercimek çrbalarından biri.
ve yatarkende 21.00 gibi. ülkerin pirinç unu muhallebisi veriyorum yani vermeye çalışıyorum. her zaman da yediğini söyleyemem. bi günü bi gününe uymuyor. tabi ne zaman isterse emziriyorum birde. işte böyle benim beslenme düzenim.
peki sen neler veriyorsun bebeğine seni de dinlemek isterim.. görüşmek üzere...

a.s.selam canım.benm kızm 25haziranda dogu.
bende anlatim bak.kafamçokkarıştısabah yumurta peynir.6tane cicbebe az sütle veryom.
sona öglen uyumadan önce pirinçunu.uyanıyo2gbi corba dedgn gbi her sebzeden kıymalı kusbasılı.içiryom.sonra ögleden sona yogurt meyve.aksam üstü emiyo.1sonra bitki çayı gaz içinfisfisfis.uyumadan önce ballıirmikli mama yiyo.gece sabaha kadar3 5kez emiyo.bukadar.su aralar güzelim hasta hiç birini yemiyo.ama gnel beslenmemmz bu canım.örümcekte sürekli geziniyo karıstırmadıgı iş yok.otuturup oyun oynuyoz.gecede engeç 22,30da uyuyoz:uhm:.senn ki geziniyomu örümcekle?emeklemiyo kızm bide saga sola dönük uyumuyo hep sırtüstü.nasıl normalmi.sennki neler yapıyo.cvb bekliyorm.öp bebişi.:teytey::teytey::teytey:

a.s.selam canım.benm kızm 25haziranda dogu.
bende anlatim bak.kafamçokkarıştısabah yumurta peynir.6tane cicbebe az sütle veryom.
sona öglen uyumadan önce pirinçunu.uyanıyo2gbi corba dedgn gbi her sebzeden kıymalı kusbasılı.içiryom.sonra ögleden sona yogurt meyve.aksam üstü emiyo.1sonra bitki çayı gaz içinfisfisfis.uyumadan önce ballıirmikli mama yiyo.gece sabaha kadar3 5kez emiyo.bukadar.su aralar güzelim hasta hiç birini yemiyo.ama gnel beslenmemmz bu canım.örümcekte sürekli geziniyo karıstırmadıgı iş yok.otuturup oyun oynuyoz.gecede engeç 22,30da uyuyoz:uhm:.senn ki geziniyomu örümcekle?emeklemiyo kızm bide saga sola dönük uyumuyo hep sırtüstü.nasıl normalmi.sennki neler yapıyo.cvb bekliyorm.öp bebişi.:teytey::teytey::teytey:

evet gezmezmi. o yürüteç iyiki var. çoğu zaman benim kurtarıcım oluyo.:teselli:
oda abisiyle kovalamaca felan oynuyor yürüteçdeyken. oda seviyor yani.
benim kızımda daha çok sırt üztü yatıyor ama vücudunu dödürmesede kafasını sürekli uykusunda sağa sola çeviriyor.
bu aralar en sevdiği şey alkış ve babasına bye bye yapmak.müzik duyduğunda hemen alkış yapıp zıplıyor. çok çabuk büyüyorlar..kelime olraka da en net söyledikleri anniii,baba ve mama. bu aralar ağzı laf dolu .kendini bişeyler söylemek için çok zorluyor.
sanada çok geçmiş olsun.bebişler hastayken insanın psikolojisi çok bozuluyor. ne yapacağını bilemiyor. bi konuşabilseler en azında nereleri ağrıyor söyleyebilirler. tekrar çok geçmiş olsun ve allah şifa versin bebeğinea.s.

sevcecim benimde geçen hafta oldu.kıpırdayamadım.apandisittir diye çok korktum..neyseki annemlerdeydim.eniştem geldi muayene etti.kabızlık sancısıdır dedi.bol bol kuru kaysı yedim..iyi geldi.karnımın altında sağ tarafta çok şiddetli bir sancıydı...hamilelilk döneminde bu tür sancılar daha belirgin oluyormuş telaş etme.....

evet bende çok mutlu oldum seninle tanıştığımıza. fikir alışverişlerinde bulunuruz seninle. insanın bazen ihtiyacı oluyor senin gibi bir arkadaşa.

bir önceki notunda kızım emeklemiyo demiştin ya benim kızımda emeklemiyor hala. ama beklemiyorumda emeklemesini.çünkü oğlumda 10 aylıkken emekledi ve 11 aylıkkende yürümüştü. ben şimdi hep oğlumla kıyaslıyorum kızımdaki gelişmeleri. ama diş konusunda abisinden hızlı çıktı hınzıra.s oğlum 8 aylıkken çıkarmıştı dişini, kızım 7 aylıkken çıkardı.

sende kendine ve bebişine çok iyi bak.görüşmek üzere:dance:

Amin , hayırlı olsun canım hoşgeldin..

hayırlı olsun bebişin Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin. bende haftasonu gördüm bebişimi tam 710 gram olmuş ne çabuk büyüyolar :sm_cool:

merhaba bayanlar sizden baska hziranda dogum yapan yok galiba ben varim
benim adim hatice 15 haziran dogumlu bir oglu m var ismi Taha Furkan
gecen ay kontrollerimizde kilo 9500 boyda 71.5 cikmisti

slm aramıza hoşgeldin.a.s.
evet bizden başka yok demiştik bizde ama neyseki sende varmışsın.paylaşımlarda bulunuruz seninlede arkadaşım.
görüşmek üzere daha sonra.. bebeğine de maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün inş.

merhaba bayanlar sizden baska hziranda dogum yapan yok galiba ben varim
benim adim hatice 15 haziran dogumlu bir oglu m var ismi Taha Furkan
gecen ay kontrollerimizde kilo 9500 boyda 71.5 cikmisti

selam arkadasım aramıza ho9şgeldin.2kişydik 3olduk.bende öykü kızm 25hazranda dogdu.masallh bebeişlrimize.alah bagışlasın sennkinide.:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…