2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın. teşekkür ederim cananur...a.s. söylediğin gibi yaptım olmuştur inş

2.düzey ultrasonu herkes yaptırdımı kızlar yaa doktorum bana öyle bişeyden bahsetmemişti yarın gidicem sorayım bari..

canim ben nickimi degistirdim eski nickim 16 sirada ilayda
benimde oglum olucak insallah adini kaan ilker koyacagiz
tabellada ismimi degistirirsen sevinirim
simdiden ellerine saglik cok tesekkür ederim :icecream:

merhaba arkadaşım bende bu son zamanlarda güçlü tekmeler hissedemiyorum
tekmeleri daha önceden kasıklarımda hissediyordum vede çok güçlüydü
şimdi ise karnımda va bazende yan taraflarda hafif tekmeler hissediyorum
ve genelde böyle dönüyo gibi geliyo banada
demekki rahim büyüdükçe bebekte yukarı çıkıyo canım
sendede aynı şeyler olduğunu okuyunca biraz rahatladım
bu haftalarda bunların olması normal demekki
ne güzel ya bu sayfada olmasa harşeyi kafamıza takıcaz
iyki burda buluşuyoruz

Tanyeri 22 yada 23. haftalarda her gebeye 1. düzey ayrıntılı ultrason yapılıyor.Benim gibi riskli gebelere de 2. düzey ultrason yapılıyormuş-benim diyabetim var bu arada o yüzden yapıyorlar-.Ben doktordan öyle duymuştum.Allah bebeklerimize sağlık versin ihşallah.

yarın doktoruma sorcam geçen ay gitmiştik bana ne şeker yüklemesinden ne de 2 . yada 1. düzey ultrason filan hiçbirinden bahsetmedi. sadece bir ay sonra beyin gelişimi tamamlanıcak ona bakıcaz dedi...

ben geçen hafta gittiğimde şeker yüklemesi yapıldı bana
allaha şükür normal çıktı sonuç

ayçaa benide eklermisin listeye 3 haziran kızımız olcak ama isim bulamadık hala:roflol:

kızlar kocişleriniz ne aaldı bakalım dün
benim kocacım 2 tane gül almış biri benim için biride küçük sevgilim kızıma dedi
canım kocam benim

isim konusunda bende hala kararsızım yaaa tanyeri ne kadar zormuş isim bulmak
eskiden alttarafı bi isim buluruz diyodum ama bizim kız doğcak nerdeyse biz hala isim aramaktayız :))))

bir sürü isim wardı aklımızda hamile kalmadan önce şimdi hiç birini beğenmiyoruz prensesimize yakıştıramıyoruz :) bakalım son anda birinde karar kılar koyarız belki

kızlar bende bugün tetanaoz aşısı oldum hemşireler 1ay sonra yine gel dediler hemde gittiğim hafta 3gün boyunca gitcekmişim daha ne kaldıki gitmemizi gerektiren zaten kontrollerimiz yapılıyo doktorlar tarafından bide bizim bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı çok uzak ve vasıta geçmiyo ordan hiç ! hemşireler bile çok çekiyomuş vasıta sorunundan CADIARZU

slm.kızlar haftaya şeker yüklemem var bakalım nasıl çıkacak ayrıca ultrasona gireceğim bakalım bebişim ne yapıyor...ya kızlar bebişlerinizin kiloları nasıl hafatanıza göre boyu felan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…