2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim kızlar
betül hoşgeldin bende sonradan katıldım bu gruba.sohbetimize katılırsan çok seviniriz.
ne güzel ece en azından karı görmüş oldu.
konya ya hiç kar yağmadı.yağsaydı da baksaydım kağanın hosuna gidecek mi?

bakalım haftaya bandırmaya gidecegiz ecrin de görür belki karı :))

hb bu arada secocum

deryacım sıkma kendini bu kadar yaaa
haklısın bazen bende sıkılıyorum evde çalışsam diyorum
bazen batuhana da kızıyorum elimde değil pişman oluyorum sonra
sonra geçiyo işte...

denizcim saçını merak ettim şimdi
foto bekliyoruz:icecream:

objektif sende yeniden hoşgeldin

aynı durum bizdede mevcut bazen elimd eolmadan ben de ecrine çok kızıyorum evet bagırmasam kızmasam daha iyi ama sonuçda biz de insanız ve bazen sabır kalmıyor halbuki çocugum olsun asla kızmayacagım bagırmayacagım diye söz vermiştim ama olmuyormuş pişmanlık duydugum dogru her kızışımda kendime kzıdıgım ve hatta nküstüğüm de dogru ama işte olmayınca olmuyor inanın uyusada kahve keyfi yapsam diye bekliyorum çünkü o uyanıkken kahv eiçmek bana haram oluyor benden çok o içiyro birşey anlamıyorum ben de içdiğimden elbetteki gece 3 dü uyudugunda kırıp dökmediği yerim kalmadı gözümü ısırıyor düşünün o kada ryani yinede elimden geldiğince kızmamak için sabrediyorum ama bazen olmuyor bizde özel şeyelre ihtiyaç duyuyoruz kızlar sıkılmak bizim de hakkımız bu onlara yapacagımız bir haksızlık degil bizimde tek başımıza kalmaya ihtiyacımız var biraz daha buyuseler çok iyi olacka bugünlerde ıslak mendillere takmış durumda sayesinde ıslak mendil kalmadı alıyor yüzünü agzını siliyor .....:)

bizdede durumlar böyle teşekkür ederim esteda...

selam kızlarr
ayy betul yaa yeter kızım yaa yeterr gıtme artık bı yerlere kır bacagını otur aıt oldugun yerde :)))
ecrınımede kızmaa anası zekaları fazla gelıyor bunlaraa sıgamıyorlar hıc bır yere sabırr yaz gelsın rahata kavusucazz

tekrardan hosgeldın betulcum..

derya senı cok ıyı anlıyorum ben sıteden bır kac arkadas edındım ama sadece bırıyle gorusuyorum
hemen hemen hergun merhabalasıyoruz evlerımıze gelıp b kavhe ıcıyoruz sonra herkes coluguna cocuguna yemegıne bakıyor
hayata rutın olunca bnm cınlerım tepeme cıkıyor
cunku 15 yasımdan berı cok sosyal bır ınsan oldum gezmedıgım gun yoktu 13 yasımdan berı ıs hayatındaydım
sımdı evd eolunca ve ıstanbuldan sonra bursa gıbı onun yanında kucuk kalan bır sehırde yalnız olunca bazen delırıyorum
ama ben çemkırıyorum eşıme azcık ılgı azalınca
hadı dısarı cıkıyoruz dıyorummesela
esıyor aksam oturuyoruz dıyelım aralın yatma saatıne yakın babaanneye satıp hooppp yuruyuş yoluna yada hemen bır carrefour yapıp gelıyoruz
o cokk yorgun olsada benı kıramıyor cunku dılımden korkuyor
hıc susmadan ıstanbul dıye aglamamı ıstemıyor o yuzden adamcazzda gezdırıyor benı
eşımın bısıkletı var ben uzun yıllardır bısıklet kullanmıyorum nısan mayıs gıbı bısıklete bınmeye baslıcam hafta sonları
yepyenı duruyor bısıklet bı ışe yarasın barı
deryacım sende boyle bıseye baslıyabılırsın
hem yaza daha formda gırersınnn (kahve mayokını dıyorummmm)
bırde dero dun kuafore sacımı duzelttırmeye gıttım ya denge dıye bır dıyet varmıs onu o-uygulayan bayanların ropoırtajlarını okudum dergıde
kadın 79 dan 62 ye ınmışş harıka gorunuyordu yaa
kendını sıkmadan fln dıyetısyene gıtmışş bır tane alet varmış adım ölçüyormuşş
hergun1000 adım atmasını ıstemıs oncelıkle doktoru ondan
o sekılde ve guzel bır dıyetle kadın mukemmel hale gelmıs
denge dıye google dan arat bak ınternet sıtelerıde varmıs sanırsam

saclarım sımdı duzeldı kızlar resım eklemek ısterdım ama o kadar cok ısım varkı
bugun buralar yıne bembeyaz oldu cam sılıcektım ne guzel
fırsatını bulursam resmımı cekerım
bulamazsam aysegul geldıgınde foto cekıcez ya o zaman gorursunuz
bırde ebtunayı tanıyorsunuz temmuz annesı
emınecım yanı o da gelıcek o gun bana baya kalabalık olucazz:)
suan ankaradaymıs c tesı eve donecekmıs onuda cagırdım buragı kapıp gelıcek
keşke sızlerde olsaydınız

bu arad derooo emınede baya kılo vermıs bılıyormusun ve harıka olmus
hanı gecen gun bana geldı demıstım ya sıze yazmıstım burdan
o zaman kot pantolon ve sıyah bır kazak vardı uzerınde
cok datlu olmuştu arkadasım cok yakışmış kılo vermek
artık senıde beklıyorummmm 5 kılo versen ne kadar farkedıcek bakk
emınede cok farketmıs o da ırı kemıklı bır kadın cunku hoş olmuştu

cemrem gitmeyecegm bir yere bus efer merak etme artık salaklık yapmak yok ben zaten burada dogmuştum hatalar yaptım ama artık yok hata sıfır hata sizler gibiside yok bu site gibiside yk zaten iyi oldu degerini anladım :))

Tekrar hoşgeldin betülcüm bir daha gitme gerçekten...

bugün misafirlerim vardı teyzem,kuzenim ve kayınvalidem oturduk,yedik,içtik güzeldi en çok da Asrın için kudurdu abiiiii diyeee,erkekleri seviyo bu çocuk..

Emine ankaradaymış faceden yazdım zaten gitmeden görüşelim diye fırsat bulursak bende tanımak isterim,eminim yakışmıştır kilosu..

Bende yılbaşında misafirlerden tavan yaptım kilo konusunda 80 görmüştüm ama şimdi gidiyor inşallah (gerçi bugün biraz kaçtı )
o dediğin aletten var bende denizcim adım ölçer,dışarıda yürürken hiçişime yaramadıçünkü güzergahım belli 5,5 km yürüryorum dışarıda yürürsem ama ev için kullanılabilir şu ara leslie teyzeyle evde yürüyorusss...:))
yaza kahverengi mayokininiin içinde resmimi göndercem sana :))

evet bugün kar var ankarada Teoyla çıkmak istedim aslında ama misafir olunca kaldı yarın çıkıcaz resim falan çekerim karda oynarken..ilk karda oynayışları ne de olsa..

Selcancım bende oyumu kullandım canım hbrin olaaa :))

cemrem gitmeyecegm bir yere bus efer merak etme artık salaklık yapmak yok ben zaten burada dogmuştum hatalar yaptım ama artık yok hata sıfır hata sizler gibiside yok bu site gibiside yk zaten iyi oldu degerini anladım :))

merak ettim yaa.sen nereye gitmiştin ki? ben de sonradan katıldım ya olaylardan haberim yok
teşekkür ederim deryacım.

Aaaaaaaaaaaaaaa

nerdesiniz yawwwwww..

kimseler yok yine..

yakında hakkınızda kayıp ilanı çıkarcam valla..

Serpil,sevda,nermin,sibel,doktor yasemin ve adını yazamadığım diğer girmeyen arkadaşlar çıkın artık saklandığınız yerden...lmaz:

Kızlar sizin bebişlere hiç ton balığı verdiniz mi?
dün bi deneyim dedim Asrın çok sevdi son iki çatal dışında hepsini yedi yani..(küçüklerinden )
yemek yemeyen özellikle balık yemeyen bebişlere duyurulurrrrrr...

bnm kızımada verdim çok faydalıymış dr umuz dedi bende yerim genelde

günaydıın
betül tekrar hoşgeldin
derya biz hiç ton balığı almadık eve ton balıklı salata filan yeirim dışarda evede almak istiyorum ama eşim almıyo bende unutuyorum deneyim en kısa zamanda ece yiyo balık canı isterse bi ara hamsiyi baya yemişti sonra sıkıldı pazar günü çuprayı bayıla bayıla yeni dün akşam yine yaptık ağzına koymadı değişik işte
dün bakıcısı tekrar çıkarmıştı kara eceyi ama bu sefer sevmemiş hemen kucağına gitmiş girmişler içeri çocular bizim camın altında kardanadam yapmışlar ona bakmış akşam yaptılarmı kardanadam diyorum hemen cama çıkıyo oyuncak sepetini ters çevirip onun üstünden petek üstüne ordan cama
bakalım teo sevecekmi
burda bi dersaede kpss dersleide veriliyomuş ve iki iyi yayın kullanıyolarmış eşimin arkadaşı derslere giriyo deneme tarihlerini öğrende bende gireyim dedim dün konuşmaya gitti adam her hafta yaılan denemelere bedeva girmem için bi kart vermiş çok iyi oldu
eşimede anadolu lisesinde çalıştığını duyunca ikinci dönem bi kaç grupta ders vermiş seneye daimi çalışcak inş orda benim içinde demiş dersanede çalıştığımı söylemiş eşim ikisene filan demiş onada ders verelim ollurr deseydin dedim haftasonları girerdim ek iş olurud yok demiş çocuk var evde gelemez o ialç gibi gelicek ya şu dersane işi yaza kadar biraz para biriktirmemiz lazım araba için bu arada eşim son günlerde fiat paliolara bakıyo 9000 e filan varmış o baya yattı aklına sanırım ondan alıcaz fikri değişmezse yaza kadar tabiii elimizde beş kuruş birikmişimiz yok yaa benim gözüm pek kesiyo hem ev hem ihtiyaç kredisi ödemek ya hayırlsıı bakalım

deryacım teo tonbalığını sevdiyse ver tabi ki faydalı birşey.hatta kabını atma evde normal balık pişirince içine koyup yedirmeye çalışırsın.kağan 7 aylıkken başladı balık yemeye seviyor.gerçi çocuk ne yapsın.ben ve eşim tam bir balık hastasıyız.evde yüzlerce balık besliyoruz.yazın da denizde balık tutup dondurucuya atıyoruz.evde heryer balık :) kağan ı da kendimize benzettik :)

bende batuhan ton balığı veriyorum. bazen çorba olarakta veriyorum
internetten buldum ton balığı çorbası diye onuda sevdi

arkadaşlar slm.biz halen gece uykularımızı düzene sokamadık.uykusuz bi şekilde işe gelmek ve agresif olmamak çok zor.sizin durumlar nasıl bebişleriniz rahat uyuyormu.

ben dahayenı aldım
salata yaptıgımda katıyorum ama arala hıc vermedım evdekıler cok karısıyor verme dıyorlar taze balık yesın dıyorlar
onuda almıyorlar ya unutuluyor yada havadan dolayı fln almıyorlar
bır kac kez verdım aral yedı balıgı ben fırında yaptıklarımdan vermıstım
yada babannesı hamsı fln aldıgında ayıklayıp verıyorum
domatesle fln sevıyor ama cok cok yemezzz.... bıtrmez yanı bı yerden sonra agır gelıyor ona ballık
kokusu fln

kızlar bugun perdelerım tullerım gelıcektı ya
yarına kaldı herıf dun aramıs kocişi c tesı getırıcez demış o da c tesı olsun ama kesın demış
yarına kaldı anlayacagınız

bu aradaa bılıyormusunuz dun annemın telınden buyuk ablam aradı (elif)
londradakı ablam dıyordum ya
tr ye gelmışler enıştemle
şımdı unuttum cok guzel bır otel vardı orda kalmışlar p tesı gelıp
dunde bızımkılere baskın yapmışlar
yanı dune kadar haber vermemışler kımseye
sonra derya ablama gıtmışler annem fln hepsı aradı benı
elıf ablamın sesını duyunca tuhaf oldum ne arıyorsuns en ıstanbulda derken kaçamak yapmışlar
cocukları almadan gelmışler otelde kalmışlar gezmışler fln dun de derya ablama surprız yapmışlar
cok kızdım ama nedne bana haber vermedın dıye
hepsı oyle bır arada olup ben yanlarında olamayınca cok buruklastım dun aksam agladım..!
ablam havalar cok kötu dıye bu havada yollara dıusmenı ıstemedm dedı
ama ben kendımı onemsız hıssettım bır an
ırmağı gormuşken aralıda gormesını ısterdım
benı aksam evden ara dedı tamam dedım kapadım aramadımmm...
bugunde donduler ztn londraya..

arala kıyafetler getırmış sagolsun ama cok bozuldum ya
acaba bencıllık mı edıyorum

denizcim buruk olman gayet doğal ama ablan senin iyiliğini düşünmüş bence hiç gücenme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…