2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz eceye her vitamini aldık bebekken dvitten sonra polivit supravit adını unuttum başkada vardı hepsi yarım kaldı düzenli kullanmadı acd3 aldık en son yazdan önce onu biraz kullandı sonra ben yazın bıraktım hiç vermedim kış başlarken balık yağı aldım onu iyi içiyo bitmek üzere bitince hiçç almııcam artık eğer esra sürekli kullandıysa enes biraz ara ver bence druna bi sor yada fazla vitamin kullanmakda iyi değil bi şişeyi bitirirsen verme sonra başka ara ver demişti bana dr ama ne kadar ara vermek lazım bilmiyorum
enesindemi iyi değil iştahı sen ne için kullanıyosun valla ben bunu bırakıcam aslında ama hadi içiyo diye devam ettiriyorum zaten bakıcısı veriyo onuda haftasonu vermiyorum tatillerde vermiyrum filan

serpilcim 1 aydır ara verdim zaten
iştah sıfır
bi gün aç geziyor
ertesi gün yiyor belli olmuyor ki dengesizlik var...
supravit verdiğimde iştahı biraz daha iyiydi....

Saolun fıstıklar valla sizi okudukça yaşadıklarım normal yani diyip seviniyorum ne garip dimi :))
Hepsiaynı demekki bu aylarda aynı yaramazlıklar..
teo da iyice konuşmayı ilerletiyor papağan gibioldu bi kelimeyi çok tekrarlarsan hemen kapıyor artık..geçen yazıyım dedim 50 tane falan kelime biliyor şuan sanırım..

vitamin bende vermiyorum aldığım balık yağının içinde vitamin ve mineral de var aslında ama hep unutuyorum vermeyi..

kızlar nerdesiniz? ne zaman buluşuyosunuz? büyük buluşma ne zamannnnn uzaktan sizi takipteyizzzz :))

kızlar tunaydınnnnn

deryacım salma lutfen kendını boyle ya.. canın sıkıldıkca yaz burda takıl
ıyıkı ınternetımız var kızlar bırde olmayanları dusunun nasıl deşaj oluyorlar kımbılır

sibelll sobbbeeeeeeee

ya kızlar haberınız varmı aysegul ler ne zaman bursada olucaklardı hafta ıcı ama gun vermemıstı sanırsam
bırgun onceden arasında ona gore hazırlanayım (inş.)

sibelcim eger ozelden telefonunu yazarsan sanada ugramak ısterız aysegul senınlede tanısmak ıstedıgınız yazmıstı
fırsatını bulursak gelırız senı gormeye
tabı sende ıstersen canım

kımseler yok muuuuuu
ya sıbelde cıkmıss
derya gozukuyor emmmeeee burdamı kı acep

dun ben saclarımı boyattım rofle attırdım yanı ama pek begenmedım yaa off ben cok zor begenen bırıyım sanırsam yada olmadı cıdden sacım
cok ciğ bir sarı oldu bnegenmedı
bugun cila atcaklar oraya cıkmam lazım
sacımı boyle kullanmak ıstemıyorum

ben bi burdayım biiçerde :))
şimdi uyudu sıpa ohhhh... sessizlik!

benim derdim teo değil aslında yanlızlık iki çift laf edememek,antisosyal olmak vs..
çalışanlar siz anlayamazsınız (serpil ve esra :) gerçekten bi insan yüzü bile görmek,bi hal hatır sormak bile yetiyor şu an için ama diyorum ya haftalardır kimseyle konuşmuyorum bi eşim..o da malum

denizcim saçını güle güle kullan ne renk yapıyım dedin durdun yine sarıdan vazgeçemedin dimi :)) alışkanlıklar... (resim istiyorusssss:enbuyukkk:)
bende ilk baharı bekliyorum dediğim akdeniz güneşi rengini deniycem ama şimdi zaten dışarı çıkmıyorum bir de yeni kestirdim bahara kadar uzasın o saç uzun saçta kendini gösteriyor..

sen ayşegülü cepten arıyıp sorsana deniz ne zaman gelcekler önceden hazırlanırsın dediğin gibi..hani sen geçen sene diyordun ya bende gelip deryanın pasta böreğini yemek istiyorum diye şimdide ben diyorummmmm bende gelmek istiyommmmmmm yaaaaamafoldumben

bana da yarın misafir geliyooo:lepi: artık biri gelsin diye dua eder oldum teyzem,annem,yeğenim falan gelcek neyseki yabancı değiller çok hazırlık yapmama gerenk yok

deryacım gördün mü bak hepimiz aynıyız.
deniz varsa bir resmini koy da yorum yapalım.saç boyatınca ilk günler hep alışmak zor olur.

gözünaydın sevdacım çok sevindim....
v,itamin konusunada gelince dr.muz her zman bize şunu dedi eğer 3 günden fazla iştahsızlık varsa ve 4 öğünden az besleniyorsa balık felan yemiyorsa evet ama normalde iştahsızlığı az ise ve yiyorsa zorda olsa hayır....:1hug:
kızlar selam
benimde misafirim var bende giremiyorum ablamın kızı bendeydi bu akşamda ablam gelicek yarında annem gelicek
bi kaç gün bende kalıcaklar
çok mutluyum çokkkkkkkkk

ayy herkes misafir gelecek diye çok seviniyor bende çok seviniyorum

QUOTE=handerya;11261098]ben bi burdayım biiçerde :))
şimdi uyudu sıpa ohhhh... sessizlik!

benim derdim teo değil aslında yanlızlık iki çift laf edememek,antisosyal olmak vs..
çalışanlar siz anlayamazsınız (serpil ve esra :) gerçekten bi insan yüzü bile görmek,bi hal hatır sormak bile yetiyor şu an için ama diyorum ya haftalardır kimseyle konuşmuyorum bi eşim..o da malum

denizcim saçını güle güle kullan ne renk yapıyım dedin durdun yine sarıdan vazgeçemedin dimi :)) alışkanlıklar... (resim istiyorusssss:enbuyukkk:)
bende ilk baharı bekliyorum dediğim akdeniz güneşi rengini deniycem ama şimdi zaten dışarı çıkmıyorum bir de yeni kestirdim bahara kadar uzasın o saç uzun saçta kendini gösteriyor..

sen ayşegülü cepten arıyıp sorsana deniz ne zaman gelcekler önceden hazırlanırsın dediğin gibi..hani sen geçen sene diyordun ya bende gelip deryanın pasta böreğini yemek istiyorum diye şimdide ben diyorummmmm bende gelmek istiyommmmmmm yaaaaamafoldumben

bana da yarın misafir geliyooo:lepi: artık biri gelsin diye dua eder oldum teyzem,annem,yeğenim falan gelcek neyseki yabancı değiller çok hazırlık yapmama gerenk yok
[/QUOTE]

Son düzenleme:
canım foto acil.........a.s.

canım günün tam olarak bilmiyorum yazmamıştı ama artık eli kulağındadır ben bile heycanlandım .....:içelim:
ya kızlar haberınız varmı aysegul ler ne zaman bursada olucaklardı hafta ıcı ama gun vermemıstı sanırsam
bırgun onceden arasında ona gore hazırlanayım (inş.)

kızlarrrr en sevimli çift yarışmasına katıldım.19.resim benim ki.haberiniz olsunnn. :)

selcen ben kullandım canım oyumu ; hayırlı uğurlu olsun :lepi:
kızlar dün gece kar yağmış yuppiiiiiiiii akşam ankarada görünce buaraya ne zaman gelir acaba diyoduk çok bekletmedi :lepi:
sabah ben işe gelirken eceyide çıkardık el,ne kar koydum ıyyyy elim elim diyo az önce bakıcısı aradı çocuklar oyunyo çıkarayımmı eceyi dedi çıkar dedim ama eldivenler ikayıp nereye attıya nerde kızım dedi sabah yok diyo geçen sabah bakıcısına giderken simit istemiş sonra biraz yemiş babasına baba eyim eyim demiş simidi vermiş elini montunun içine sokmuş üşümüş meğersem eşimde gitmiş hemen eldiven almış kuzuya yawrum yaa bakalım şimdi napıcak bulamazsan çorap geçir bari dedim delikafadulden çareler tükenmezzzzzzzsempatiksalakcinni

Selam kızlar ben betül ecrin 'in annesi geri geldim kazen abiden özür diledim oh artık ayrılık yok allahın izniyle öptüm sizleri .....

hepciğinizi çok özledim her ne kadar görüşsekde ....e artık yine aranıza alırsınız herhalde demi :)))

valla ecrin' de çok yaramaz ama sonra paylaşımlarda bulunurum resimleride yüleyeceğim öptüm sizleri

secosel ben de seni tanımıyorum ama dün ben de oyladım ve oyumu 19 numaraya vermiştim :)) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…