okudum pek bısey yazılmamıs
ya bende eş konsuunda şanslıyım sanırm
maşallah dıyemde kendı zanarım degmesın yeşıl gosluyum ya degıyor dıyorlar
o da hafta sonları fln kahvaltı hazırlar bazen..
bazen yemek yapar
bazen utu
cogu zaman mesela camasırlarımızı o asar o toplar utuleneceklerı bı kenara koyar
ayırd eder sabah hazır bulurum
ev supurur
dun gece acıktım gıttı alt kattan ekmek arası bıseyler yaptı portakal sıktı getırdı
evde bısey yok bnm dedım ya 2 aydır herseyı alt kata goturdum orda yıyıp ıcıyoruz yıne
ama sız geldıgınızde hersyı kendı evımde hazırlarım
ama sankim bnmkisininde ılgısı azaldı gıbı
ama ben hemen durtuyorum hoopp ne oluyor bak benı ılgısız koymaa dıyorum
ztn ben otururken bısey ızlerken uyurken bıle sureklı eşımı rahatsız eden bı tıpım
ondan beklemeden operım sarılırım
bnmkının dudakları köfte gıbıdır :)) sıkarım fln
sureklı elım ondadır
ama o daha sakın bana gore o yuzdn ben mı abarıyorum bu ılgı meselesını dıyorum bazen
mesela bı daha senı opmıcem aşkım demıcem hep ben dıyorum fln dıyorum
sonra yıne unutuyorum hemen .. :)) ben soguk duramıyorum ya
yapım boyle
deryacım hava çok soğuk dışarı istediğimiz gibi çıkamıyoruz dediğin gibi evde kalınca bunalıyoruz çalışmaya alışan insanların evde durması daha da zor birde eşin tuz biber ekiyo haklısın canım ilaç kullandığı için uyuyo heralde diyodun bitmiyomu daha
babannesi yakın en azından sık sık bırakabilirsin oraya sende biraz nefs alırsın ama dediğin gibi insan akşamları eşiyla oturp muhabbet etmeyi birlikte zaman geçirmeyi özlüyo inş düzelir biraz eşin
Biraz havalardan biraz da yanlızlıktan,ilgisizlikten..ve Asrın bazen çok bunaltıyor yanından bir dakika ayrılmama müsade etmiyor sürekli onunla oturup bişeyler yapıyoruz eee tabi herşey kalıyor..temizlik,yemek,bennnn..kendime ayıracak zaman bulamıyorum o yüzden geceleri bilgisayardayım canım.. (şimdi uyuttum ama spor yapmam lazım bi yandan dabu hareketsizlikte zayıflamaya çalışıyorum )
eşim yorgun olduğunu söyleyip erkenden yatmaya hatta sızmaya başladı ve oturup konuşacak kimse yok akşama kadar çocukla konuş nereye kadar,hiç bi şey paylaşmayınca evliliğin ne anlamı var bazen diyorum keşke hep flört etseydik o zaman acayip kıymetliydim yaaaa..şimdi kendimi evde bi dekor gibi hissetmeye başladım..
işte bunlar birikince bu haftasonu evde terör estirdim,asrını babanesine yolladım banyo yaptım ,ev temizledim,saç boyadım,kaş aldım,manikür yaptım vs.. (yapamadığım herşey :))
yaaa ben vitamin vermiyorum zeynebe bakıyorum herkes kullanıyor
zeynep zaten hiç sağlıklı ve dengeli beslenmiyo bu yüzden acaba vitamin kullunmalımıyım ?
sağlık ocağındaki doktora soracam bakayım ne dicek
bugün sinirlerim tavan yaptı kızlar hiç iyi değilim sabahtan beri sürekli bir ağlama isteği var ota .oka ağlıyorum ama yine de kesmiyo..
asrın az önce uyudu bu saate kadar uyumadı ve sabah uyandığından beri tek bir lokma bişey yemedi beni çıldırttı resmen dişten falan değil,keyfi yerinde ama gıcıkkkkkk! bu gıcıklık genetik olmalı!babasına ayrı gıcığım telefonları kapattım sabah beri açmıyorum canım hiç kimseyle konuşmak falan istemiyor
hani bazen hayata küstüm derler ya o biçim sanırım herşey renksiz,herşey keyifsiz sanki bu günlerde..
kendimi ufacık bi toz tanesi kadar değersiz,önemsiz hissetmeye başladım ve herşeyden çok sıkıldım saldım yani anlayacağınızzz..ev aldı başını gidiyor asrın herşeyi dağıtıp,döküyor yetişemiyorum,yemek yok yapmaya hevesim yok..
giyinip ,süslenmekten bahsetmişsiniz dün makyaj yaptım,süslendim falan ama ancak yemekte eşim bişey derken farketti adam yüzüme bile bakmıyor anlayacağınız..ahhh ahhh evli olmasaydık ben bilirdim yapacağımı yaaaa 17 sene koşturmuş peşimden yorulmuş artık beyimizyaşlılığımızı düşünemiyorum..
günlerdir dışarı çıkmıyorum bakkala,markete falan bile..eşimden başka kimseyi görmedim uzun zamandır ve çok bunaldım çokkk bu yanlızlık beni delirtcemk sanırsam..
neyse sizi de bunalttım ama çok doluyum kızlar Asrın da tuz biber ekiyor nolcak bu halim bilmem..
ay canım ya
yalnız değilsin biz varız.
7/24 seni dinlemeye hazırız.
üzülme lütfen hep yaşadığımız şeyler.benim de bulaşıklar duruyor inan ki.kağan da saat 5 de uyudu.zor uyuttum.ev bile süpüremiyorum makinayi 10 kere kapatıyor.geçenlerde bende senin gibi ağlama krizine tutuldum.tam olarak bir sebebi yok ama galiba küçük küçük şeyler birikince böyle bir patlama yaşıyoruz.ben gidip marketten abur cubur aldım.bigüzel hepsini yedim.sonra evi baştan sona temizleyip,kağanı babasına teslim edip 1 saat banyo yaptım.sonra da beni biryerler e götür dedim.2 gün üstüste gezdik rahatladım biraz.
oğlun o kadar tatlı ki maşallah allah bağışlasın.annesi ne yapalım dayanacaz artık yeri gelecek aglıyacaz yeri gelecek güleceğiz değil mi canım....öpüyorum seni....bak ne güzel arkadaş olduk yalnız hissetme kendini...
bız vıtamın olarak cok guzel bır surup kullanıyoruz arals everek ıcıyor zınco c dıye bır surup
ıstah acıyor hemde fecıııı
ya kızlar nerdesınızz deroo ıyımısın canım gel sen takma kımselerı yaa
nerelerdesin esra hiç girmiyorsun canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?