2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanQUOTE=cemredeniz;11220479]Allah ızın verırse bu cuma tullerım ve perdelerım takılıyorrr
resmını cekerım kızlar
ınsallah bır aksılık cıkmaz .. zemuszemus[/QUOTE]

Son düzenleme:
valla şanslısınız eşimin vakti yok ...

Son düzenleme:
canım valla bebeğin konusunda uzaksın :

Son düzenleme:
-..............:

Son düzenleme:
sağol canıım bilgisayar kursu ...QUOTE=sevce;11202362]yasemin kursun hayırlı olsun canım
ama ney kursuydu ben onu unuttum muhasebemiydi ???
bu kurs oluyı ecrin içinde hayırlı olur inşallah
seni özlemesi işe yarayabilir
[/QUOTE]

Son düzenleme:
günaydınlar......

yasemincim kursa başlamışsın hayırlı olsun.....

hasta bebişlerimiz varsa hepsine geçmiş olsun.....

kızlar enesin vitamini bitti supravit veriyordum yine aynısınımı alsam acaba?

bu arada bugün istanbulda hava yumuşak annemi arayayımda enesi çıakrsın karların üsütünde yuvarlasın kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

bız vıtamın olarak cok guzel bır surup kullanıyoruz arals everek ıcıyor zınco c dıye bır surup
ıstah acıyor hemde fecıııı

ya kızlar nerdesınızz deroo ıyımısın canım gel sen takma kımselerı yaa

kızlar selam
benimde misafirim var bende giremiyorum ablamın kızı bendeydi bu akşamda ablam gelicek yarında annem gelicek
bi kaç gün bende kalıcaklar
çok mutluyum çokkkkkkkkk

yaaa ben vitamin vermiyorum zeynebe bakıyorum herkes kullanıyor
zeynep zaten hiç sağlıklı ve dengeli beslenmiyo bu yüzden acaba vitamin kullunmalımıyım ?
sağlık ocağındaki doktora soracam bakayım ne dicek

bugün biraz güneşi gördük dışarı çıktık bizde hemde apartmanca :)))
hava çok soğuktu ama yinede güneşin olduğu yerler biraz iyiydi
çıktık gezdik iyi oldu vallahi açıldım biraz zeynebede iyi geldi 2 saat oldu uyutalı hala uyuyo kuzum

gözün aydın canım.
umarım iyi vakit geçirirsiniz.
ben de oğluma hiç vitamin vermedim.ama benim ki hem emiyor hemde yiyor.sen doktora sor bakalım ne diyecek.
bu arada kızının iştahı olmayabilir genelde bebekler iştahsız oluyor ama az da yese saglıklı bişeyler yemesi senin elinde galiba ne dersin?

bugün sinirlerim tavan yaptı kızlar hiç iyi değilim sabahtan beri sürekli bir ağlama isteği var ota .oka ağlıyorum ama yine de kesmiyo..

asrın az önce uyudu bu saate kadar uyumadı ve sabah uyandığından beri tek bir lokma bişey yemedi beni çıldırttı resmen dişten falan değil,keyfi yerinde ama gıcıkkkkkk! bu gıcıklık genetik olmalı!babasına ayrı gıcığım telefonları kapattım sabah beri açmıyorum canım hiç kimseyle konuşmak falan istemiyor
hani bazen hayata küstüm derler ya o biçim sanırım herşey renksiz,herşey keyifsiz sanki bu günlerde..

kendimi ufacık bi toz tanesi kadar değersiz,önemsiz hissetmeye başladım ve herşeyden çok sıkıldım saldım yani anlayacağınızzz..ev aldı başını gidiyor asrın herşeyi dağıtıp,döküyor yetişemiyorum,yemek yok yapmaya hevesim yok..
giyinip ,süslenmekten bahsetmişsiniz dün makyaj yaptım,süslendim falan ama ancak yemekte eşim bişey derken farketti adam yüzüme bile bakmıyor anlayacağınız..ahhh ahhh evli olmasaydık ben bilirdim yapacağımı yaaaa 17 sene koşturmuş peşimden yorulmuş artık beyimiz yaşlılığımızı düşünemiyorum..
günlerdir dışarı çıkmıyorum bakkala,markete falan bile..eşimden başka kimseyi görmedim uzun zamandır ve çok bunaldım çokkk bu yanlızlık beni delirtcemk sanırsam..

neyse sizi de bunalttım ama çok doluyum kızlar Asrın da tuz biber ekiyor nolcak bu halim bilmem..

ay canım ya
yalnız değilsin biz varız.
7/24 seni dinlemeye hazırız.
üzülme lütfen hep yaşadığımız şeyler.benim de bulaşıklar duruyor inan ki.kağan da saat 5 de uyudu.zor uyuttum.ev bile süpüremiyorum makinayi 10 kere kapatıyor.geçenlerde bende senin gibi ağlama krizine tutuldum.tam olarak bir sebebi yok ama galiba küçük küçük şeyler birikince böyle bir patlama yaşıyoruz.ben gidip marketten abur cubur aldım.bigüzel hepsini yedim.sonra evi baştan sona temizleyip,kağanı babasına teslim edip 1 saat banyo yaptım.sonra da beni biryerler e götür dedim.2 gün üstüste gezdik rahatladım biraz.
oğlun o kadar tatlı ki maşallah allah bağışlasın.annesi ne yapalım dayanacaz artık yeri gelecek aglıyacaz yeri gelecek güleceğiz değil mi canım....öpüyorum seni....bak ne güzel arkadaş olduk yalnız hissetme kendini...

Saol Selcancım şimdi daha iyyim zaten sizler olmasanız naparım bilmiyorum.. Desteğin için tskler canım..
sinirlenince Teoya karşı tutumumda sert oluyor bağırıyorum sonra da tabi çok üzülüyorum ama önce anne psikolojisinin düzgün olmasından yanayım yani psikolojisi düzgün,sağlıklı çocuklar için..
tüm gün bir tek lokma yemedi ama akşamüstü makarnadan yana şansımı kullandım belki onu yer diye teo da her çocuk gibi hayır demedi salçalı,yoğurtlu makarna yedi yarım tabak onunla da yattı :))

Eşim eve gelirken biliyo başına gelecekleri yine çiçekler yaptırmış güzel güzel rengarek ve bir de benim sevdiğim meyveli şaraplardan bulmuş almış bi hevesle geldi ama benim sinirimi kesmedi bunlar (ne kesecek onu da bilmiyorum ya..)şimdi o tv de ben burda aynı tassss aynı hamammmm!

zemuszemusgünaydınnnnn
derya kış olduğundan birazda böyleyiz tam çocukların gezmeyi istedikleri zaman biz evde kapalı kaldık onlarda bunalıyo ben eve adım atar atmaz ece kendini yere atıp ağlamaya başlıyo beni hiç otutturmuyo sürekli lalalalalal salon onun odası dolanıp bişeyler toplayıp getiriyoruz oturma odasına adım atacak yer kalmıyo yiyecek bişeyler getiriyorum döküyo saçıyo gezerek yemeyi seviyo çekmeceler berbat alıyo başka yerer atıp mutfak çekmecesindeki şeyler yatak odasından çıkıyo aklşam oturuyoruz kafasına bodysini geçirmiş bacaklarından birini giyebilmiş pantalonu ayağındaa babasının çorabı deli gibi dolanıyo gülermisin ağlarmısın hepsi başka yerlerden alınmış onları beğenene kadar diğerleri yerlere saçılmış valla bi ara dürüp koyuyodum yine artık bende öylece koyuveriyorum nasıl olsa yine dağııtcak diye her akşam şikayet ediyorum evi .ok götürüyo dilediğim gibi temizlik yapamıyorum diye zaten kısıtlı zamanım var eşimde senden iş isteyen yok ece seni özlüyo otur onla zaman geçir diyo Allahtan bak bana onun çok yardımı oluyo ama baharı iple çekiyorum alsın çıkarsın dışarı bende evde biraz zaman geçireyim diye
cumartesi günü teonun sana yaptığının aynını yaptı ece akşam 6 ya kadar uyumadı sonrad gece 1 oluyodu sinir oldum arkadşım vardı bebeğiyle ona sündü hep biberonun emziğini aldı yemek yemedi hadi uyu dedikçe süt istedi sabah kutuyu yeni açmıştım ertesi sabah bitmişti bi kilo süt birazı çöpe gitti çoğunun ece içti tüm günü onla geçirdi delirtti beni
yaa bende kızıyorum ediyorum dediğin gibi sonra pişman oluyorum anlamıyolarki neyi ne kadar yapcaklarını neyin iyi olduuğnu yeni yeni ayırdediyolar biraz daha büyüsünler rahatlııcaz inş az kaldı diyorum ben Allah sağlık versin hepsine çok tatlılar ama yaa iyi ki doğurmuşuz herşeye rağmen akşamları alıp içime sokasım geliyo son günlerde o kadar çok kelime öğrendiki herşeiyi söylüyo artık daha da tatlı oldu ayy özledim valla yaa sabah babasına sarılıp uğurladı beni şap şap adamı öpüyo ben söylemeden beni öptüğü seyrektir ama babasını sürekli öpüyo sarılıyo kıskanıyorum ama yaa :jeyyar:

deryacım ruh hallerimiz birbirimize yakın
bende kendimi iyi hissetmiyorum
enese bağırıp çağırı bende pişman oluyorum
ama sabrımı çok zorluyor..... gece 12 de ağlaya ağlaya uyuttum çekmece sevdamız hala bitmedi şimdi yatak odasındaki çekmeceler ilgi alanında, mutfaktan kepçe kaşık ne bulursa alıp yatak odamıza koşuyo kapı kapalıysa ortalığı ayağa kaldırıyo... kepçeyle çekmeceyi açıyo yaaaa aklı hınzırlığa çok iyi çalışıyo
durmadan kafasını oraya buraya vuruyo canı acımıyo sanki gidiyo bidaha vuruyo....
canı sıkılıyo durmadan attaaaa diyooo
dün akşam eşime dedim bizi anca site paklar bu çocuk enerjisini boşaltamıyo yaz bile olsa park yok yakınımız da.....
eşimden hiç bahsetmiyorum artık az çok biliyorsunuz eski tas eski hamam
herkes kış depresyonuna girdi sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…