2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam haziranın güzel anneleri inşallah iisinizdir..
Benim bu ara mide yanmalarım dısında ii sayılırım..annem sacı cıkıyor bebeğin ondan yanıyor dior ama bilemiyorum artık..

sevcecim hamilelikte özellikle bu aylarda idrar yolları enfeksiyonu çok sık rastlanılan bir durummuş ve mutlaka idrar kültürü ve tetkiki yaptırmak gerekiyormuş her ay,bana bunları doktorum söyledi bi şikayetin olsada olmasada idrara bakıcağız dedi eğer enfeksiyon varsa ve önlemini almazsan bebek içinde zararlı olabiliyormuş,mutlaka tahlil yaptır derim,geçmiş olsun.

slm kızlar nasılsınız şikayetleriniz var mı ... ben iyiyim bakalım az kaldı bebeğimi göreceğim hem de şeker testim var.inşallah iyi olur ...

valla kizlar kimin kilo problemi yokki bende vermek istiyorum benimki hamilelikten kalmadilar hamileyken 12 kilo aldim onlari verdim dogumdan sonra ama nedense sonrada geri aldim . cok kilo varmem lazim. 2 hafta diyet yapmistim 5 kilo verdim sonra biraktim diyeti 3 kilo geri aldim. ama ben abartmistim burgerler kizartmalar falan yedim . dunden itibaran yine diyetteyim bakalim haftaya carsamba tartilacam verebilecekmiyim.
catlaklara gelince ona care bulan banada soylesin. karnim dunya haritasi gibi cunki sadece karnim olsa iyi kollarim ve bacaklarimda cok catladi asiri kiloda almadim hamileyken ama doktor bana etin cok sikiymis dedi

yarın bende şeker testi için gideceğim doktor yanında limon götür dedi kolay yutulacak gibi bişey değil sanırım sizin de aklınızda olsun limon çıkan değerin sanırım 140 altı olması gerekiyormuş

EVET ÇIKAN DEĞER 140 ALTINDA OLMALI İNŞALLAH İYİ ÇIKAR SONUCUN ...

Slm kızlar bizde bebeğimin ismine karar verdik gibi.Yağmur istiyoruz.Aslında Yağmur ismini eşim aklımıza getirdi ama şimdi Hiç yorum yapmıyor. Biz oğlumla alıştık,Yağmur olmasına.Değişik değil belki ama, Benim ismimede yakın,hem yağmur bereket demektir.O yüzden evimize bereket getirecek diye düşünüyorum.
Bu konuda en büyük destekçim oğlum zaten.Cinsiyetini daha doğmadan kız diyordu eşim erkekden yanaydı.Dr kız deyince dr yanında Anne biz kazandık babam kaybetti kardeşim kız dedi.İsmi konusundada yağmurda ısrarlı.
Yinede hayırlısı diyorum, sağliklı olarak kucağımıza alalımda.

kızlar bugün bende şeker testi yaptırdım limonu fazla koymuşum midem yandı resmen mide sorunu olan varsa limonsuz içsin limonun amacı mide bulanmasın diyeymiş yanması daha kötü bence içtikten sonra biraz sersemledim eve gelince çok fena uykum geldi korkuyorum bişey çıkcak diye yarın alıcam sonucu inşallah yoktur bişey ((

iki gündür sag tarafımda bir agırlık hissediyorum sormayın kızlar valla sanırım kızım sag tarafa yumuldu pek sevdi agırlık hep orda bir de yuksek sese yumruklar atıyor bazende kasık üst bölgemde suları dalgalandırıyor :roflol:

canım bunların aynısını yap kesim yapman lazım bunları uygularsan olur hadi bekliyorum

Merhaba,

ŞÖyle bir çözüm buldum.

bu şekilde olan resim dosyasının sol ve sağında bulunan

taglarını kaldırıyoruz

geriye http://tickers.TickerFactory.com/ezt...2/wei ght.png şeklinde resim dosyasının adresi kalıyor.

bunu bir yere not ediyoruz.

Daha sonra kontrol panelimize gidip oradan profil ayarlarımıza giriyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/profil...=editp rofile

gelen sayfanın en altında
Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi :
şeklinde bir alan oluşturdum

buraya biraz evvel kaydettiğimiz resim dosyasını ekleyip değişiklikleri kaydet butonuna basıyoruz.

Dikkat etmeniz gereken nokta :

size

şeklinde verilen linkden sadece

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...i82/weight.png

kısmını almak aksi taktirde çalışmayacaktır.

Ve ne yazikki bu resimlerden link vermenize izin vermiyoruz.

yukarıdaki örnek dost27 adlı üyenin imzasından alınarak örnek amaçlı kullanılmıştır lütfen burdaki resim dosya ismini veya adresini kendi imaj dsyasındaki adres ile değiştirin.

Ayrıca bu özelliğin başka bir amaç ile kullanılması kesinlikle yasaktır. İmza gibi kullanan üyelerin üyeliği geçici bir süre duraklatılacaktır.

Saygılarımla

--------------------------------------------------------------------------------

Şeniz :1hug:Şeniz

saranurrr canımm bende senı arıyorumm bıtanem bende rahim içi enfeksıyon cıktı sendede vardı demı sen ne kullanmıştın bıtanem hemen bunu soracagım kusura bakmayın sayfanıza gırdım ama :):)

canım evet enfeksiyon vardı azax ve ornisid kullandım ve biteral fitil kullnadım

ya benim kzım neden zayıf ya bakıoyrum herkesink of maaşaallah benim bebegim 16 cı haftada 143 gr dı 20 ci haftada 289 gr dı bakalım mart ayınd abende gidecegim dr a başka arkadaş ile görüştüm oglu olmuş 750 gr benim kızım kaç gr oldu acaba

evet sui le doldur baska bişeye yer kalımıyo.dicem ama bende su içince dah çok acıkıyom yaw.arkadsım asker eşimisin sende.fadik diye biri var.sennk i06ama demi.bebeş çok tatlı mşşlah.ya.yerim onu bennnnnnn

yok arkadaşım asker eşi değilim. gerçek ismim de fatma en yakın arkadaşım bana fadik der hep bende öyle gireyim rumuzumu dedim.
senin bebişinde çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…