2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabaaaa nasılsınız?ben çok sık msj göndermesemde arada sizleri takip ediyorum.oğlum 19 haziran 2008 doğumlu yavaş yavaş onu tuvalet alışkanlığı vermek istiyorum.sizlerin bu konuda düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?

deryacım projelerin var sanırım geri de kaldım baya...

sevdacım sana da geçmiş olsun canım...

enes bu aralar çok iştahsız....

kızlar enes annemi çağırıyor koltuğa anneee gel otuuu diye
neyse annem oturmak için bir adım atıyor
enes hemen annemin oturacağı yere oturuyor
görseniz çok komik ya oyun yapıyor ya erkekim.....

slm freedomm
hoşgeldin aramıza.. ceee diyip kaybolma sende :))

çiçek hastalığı mı? aşısını olmamışmıydınız canım?
tuvalet eğitimine bende bazen şimdi başlasammı diyorum çünkü yaparken söylüyor teo belki lazımlık alırım bi deneriz..olmadı yaza kalır..

saol esracım deniycem bakalım..

kızlar yaaaaa
tuvalet egıtımı demısken
maşallah dıyerek başlıyayım
aral 1 haftadır kakasını yapmadan 5 dakıka evvel haber verıyor bana
ben sureklı zorlamadan oyunlaa ogretıyordumb unu ztn
bılıyordum bırgun haber verıcegını
kakası gelınce poposuna vuruyor
bana gosterıyor
tamam oglum kaka geldı sen yap sora kakayı atcak dıyorum
5 dk sonra yaptıktan hemen sonrada poposuna vuruyor
bu ıshal olduktan sonra başladı
o zamanlar aşırı ıshalden pişikolmuştu ya 2 gun
o zaman doktora bıle gıtmıştık bılıyorsunuz
ışte sanırım acımasın yıne dıye soylemey başladıı
heyyooo yaaaaa
yaza super gırıcez sanırımm

ay maşallah tekrardann kendı nazarım deger meger :)))

tata tata dıyor bırde yaptıktan sonra

ama lazımlık alamadım henuz hemen almam gerekıyor

bende düşünüyorum lazımlığı ya alırsam belki heveslenir yapmaya doğaç yaptıktan sonra söylüyo eehhh bıhh diyoooo çok komik bunlar yaaa ben aralın konuşmalarına bayıldım ya farfuuuur diyo ya çok tatlıııı bide b harfine be diyo canım yaaa

Ay selam kızlar sonunda bandırmaya geldim şimdide bir haber izliyorum sinirlensem mi gülsemmi bilemiyorum.....3 yaşındaki çocuk erkek yalnız :)) komşu kızını öptü diye kız tarafı dava etmiş tövbe tövbe izlemişsinizdir herhalde ama ne komik olduk artık milletçe tövbe tövbe nasılsınız bakalım cici anneler

maaşaallah supanaallah ecrinde söylüyor çişini yapıyor lazımlıga ama kakasını hayır ....

betülcüm sen bandırmalımısın benim eşimde bandırmalı sunullah mahallesinden

objektif,ayşegül çelik merhaba kızlar
birkaç gündür bu topiğe uğruyorum. ben de GÖNEN liyim.benim de 19 aylık kızım,13 yaşında delikanlım var.

:) sızlerı takıp edıyorum aslında cok güzel bir arkadaşlığınız var canım. benıde kabul edersenız cok sevınırım.aşısını olsada hafıf şekilde geçirebiliyormuş.kuzucuğum üzmedi beni maşallah çok akıllı huysuzluk yapmadı.3 günde atlattı.boray bezi istemiyor ama tuvalete oturmak istemiyor çığlık atıyor lazımlıkta bizimkinin poposunda değil kafasında eskidi :)

günaaaayyyyyyyddddddddıııııııııııın kızlar bugün güneşli hava ve ben çok pozitifim inş. bu yazıyı okuyunca sizede geçer doğaç bişey yemedi hala ama takmıyorum ara ara uzatıcam yerse yer yemezse eyvallah napıyım ya dün bi oyuncak aldık telefon araba şarkılı falan öğretici bişey baya oynadı hala oynuyo ona oyuncak olsun yeter oynarken dalmıyo bi dalsa yedircemde olmuyo işte neyse gelirim yine canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…