2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr bugun karpantolonumu terzıye verım fermuarı bozulmustuu
umarım yapabılırm dedı adam farklı oluyor onlar cunku
kafaya koydum paar gunu kayaga gıtmek ıstıyorummm

evet denizcim önceden reddetti diye bida teklif etmemiştim sendeyken denedim içti zaten vermeye başladım dün içirdim mesela gündüz vermeyi kestim bu gün aç bıraktım biraz vicdansızlık yaptım denedim tuttu deniz ya uyandı öğle uykusundan aç ağlıyo falan getirdim çorbasını uzattım suratını çevirdi sonra vazgeçti parmağıyla gösterdi ver diye uzattım bi kaseyi yedi sonra yine bişey vermedim süt meyve suyu hiç bişey vermedim akşam yemeğinde eşim geldi sofrada yoğurt ekmek yedi baya yedi hemde ben devam edicem bu yönteme cicibebeyi gece vericem ona güveniyo sanırım tok tutar diye aç kalsada vermicem eninde sonunda yiyecek demekki

yahu yasemincim tamam beslenmede önemli elbette ama inan herşey degil zaman içerisinde sizinkilerde yiyecekler vardır bebelerin bildiği birşey zaten sen ayşegülcüm dogru olanı yapmışsın aç bırakma yöntemi dogru bir seçim ......yasemincim iştah konusunda haklıaısın ama behsettiğim diğer arkadşlarımın çocuguda iştahsız .....kıyaslama konusunda ben kendimi eleştirdim güzel anneler ......lütfen kırılıp gücewnmeyin

Son düzenleme:
ooooooooooo denizcim pazar günü keyif var yani maaşaallah arkadaşım süpersin bacım ....ayşegülcüm bandırmaya gelince lütfen haberim olsun görüşelim oldu mu canım

yemek sorunu bizdede var malesef .boyu 89 kilosu 13.5 öğrenmeye çok acık hayvanları tanıyor 10 kadar sayı sayıyor MAŞALLLAHHHHHHHHHHH derdini anlatcak kadar konuşabiliyor.ama yememesi anne olarak canımızı acıtıyor.mutlaka normal yeme ve uyuma düzenine gececekler alkisalkisalkis

ooooooooooo denizcim pazar günü keyif var yani maaşaallah arkadaşım süpersin bacım ....ayşegülcüm bandırmaya gelince lütfen haberim olsun görüşelim oldu mu canım

betülcüm ben senin ne demek istediğini anladım canım kendimizi iyi hissetmemiz için anlattın bunları yasemininde kızdığını zannetmiyorum çok üzülüyo o bu duruma kızının iştahsızlığına o kimseye kızmaz kırılmaz değilmi yasemincim sen yasemini tam tanımıyosun biz burda baya bi birbirimizi tanır olduk yaseminin ne demek istediğini ne hissettiğini anlıyoruz artık sende kendini üzme kırılcak bişey yazmamışsın canım

bu arada ben daha yeni geldim bandırmadan canım suların ilk kesildiği günler ordaydım ben hatta bugün geldiğinide biliyorum kaydirigubbakcemile3 bidahaki sefere inş. bu sefer baya bir zaman geçer sanırım önümüzde bayram seyran kalmadı artık eşim haftasonlarıda çalışıyo tatil yok anlıcan sende fırsat bulursan balıkesire beklerim canım aklında bulunsun

evet canım malesef öyle böyle büyüyecekler işte hep kıyastan bahsediyoruz ya bazende tombiş büyük çocukları görüyorum anneleri diyete sokmaya çalışıyor o da kötü ya küçük yaşta obezite komşumun oğlu var bebekliğinden beri iştahlıymış çocukla konuşuyorum diyoki bana ayşegül teyzeeee şimdi şurda yoğurtlu biber olsa ne güzel yerdim diyo asla hayır demezdim diyo annesi çok ekmek yediğini falan söylüyo 9 yaşında ve şişman bi çocuk dur diyemiyo kendine o da kötü ya kilo sağlık demek değil ben tek az ama yesin istiyorum hatta denizede dedim biraz yedi bak deniz bu bana kafi dedim hep bu kadar yese keşke dedim azcık ama onu ayakta tutacağına eminim azda olsa şükür dediğim gibi aç bırakmak işe yaradı azda olsa yedi bundan sonra böyle davranıcam benim oğlum çok inatcıdır inadından böyle yapıyo ben inadıyla uğraşmıcam kendisi anlasın açlığın zorluğunu

iyi geceler kızlar ne çok yazmışsınız yaa okuduklarımın unuttum
çoğunu da okuyamadım
iki arkadaş daha gelmiş sanırım hoşgeldiniz sık sık görüşürüz inş sizlerle de bazen çok sessiz oluyo bizim topik ama iki gündür çoşmuşsunuz
kızlar ece o kdar mutlu ki kayınpederimin işleri dolayısıyla yarın gidiyolar hiç bişey anlamadık ne onlar ne biz ece deli oldu etraflarında gidince çok zor gelicek iki gündür biraz ishaldi bugün durdu banyuuu diye sayıklıyodu yıkadık artık nasıl sevindi önce bayaa bi oynadı küvetinde yıkanma delisi bizimkide bugün sarma yaptık yaprakların suyunu sıktı tabağa napıyosun kızım mama ne koydun içine piyavvv derkennnnn sonra o suları yüzüne kafasına sürmeye başladı napıyosun kızım bıcıbıcı sempatiksalakcinni aynı suda hem yemek oldu hem banyo ohh valla bide krem sürüp geziyo yüzü yağlı güreşçiler gibi oldu en son saçlarınada sürmüş yıkamasaydık bitlenirdi heralde kaydirigubbakcemile3 çok yaramaz olduartık
doğaça ecrine ve iştahsız tüm bebeklere bolll iştah diliyorum hasta olanlara da şifa bize uğramadan gitsin hepsi inşallah :Saruboceq: ne gzüel bi dua oldu yawww:lepi:
aslında yarın arkadaşları çapırmam gerekşyodu güne ama aramadım yaa bu ay hepsi bende her hafta çok yorulcam bennn valla yandım bu hafta içi temizliği halletmem lazım 15 tatilde ara vermiştik başladı benim yine gezmelerim hava ısınır da inş artık tadına varırız yaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa kızlar bu arada kayınvalidemler araba için kredi çekmeyin bizde 5 bin kadar dedi birazda borç bulursunuz dedi 8 9 a alın zorlanmadan dedi eşimde madem direk sizdekiyle bişey alalım iki sene sonra değiştiririz evni borcuda bitmeye yaklaşır zolanmayalım dedi hemde acemiliğimizi ataım dedi eskye gidince bakmaya başlııcaklar kayınvalidem bulursak hemen alın dedi iyi dedik bakalım inş güzel bi şey denk gelir yaa şansımıza artık üstünede biraz biz koyup alcaz Allah nasip ederse

Önemli olan sağlıklı olmaları bir ara çok kafama taktım ben yemek yerken vicdan azabı duyuyordum kötü anne sen ye çocuk aç bilaç geziyo:) ama aslında önemli olanın sağlıklı bir birey olması gerekiyor.şimdi onu hiç sıkmıyorum sabah akşam aptamil süt içiyor o bile ona yeter arada sigara böreği bin nazla 1 yada 2 tane yada kek yaparım onları yer.

slm kızlar benim misafirlerim vardı giremedim bayağı yazışmışsınız.
bebişlerimizin hepsi çok tatlı ve süperler maşallah.iştahsız falan demeyin tontişlerime.canları isteyince yer onlar.
bizden bile akıllılar maşallah.
benim oğlan da kudurdu bugün misafirleri görünce.
bu arada söylemeden geçmeyim kızlar bebişlere harfleri sayıları falan öğretmeyin.bir seminerde dinledim ve araştırdıgım kadarıyla yanlış birşeymiş.okula uyum saglayamayıp adaptasyon sorunları çıkıyormuş.
kızlar bebeklerinize aşure yedirmeyi denesenize.ben dondurucuma 10 parça atmıştım ara ara çıkarıp veriyorum .hem doyurucu hem de besleyici.

saol ayşegülcüm butun gece inan uyuyamadım valla yemin ile kızlar saol......yasemini anlıyorum burda olmasa face.....de çok şeyi paylaştık ama çocuklar hakkında degil elbette ama işte ben böyle biriyim .....sizlerden o kadar uzak kaldıgıma çok ama çok pişmanım kzılar ama olsun zararın neresindne dönersem kardır hepinizi çok seviyorum........

suus canım hayırlı olsun hepinize kız deniz seni rüyamda gördüm valla .....hepinize günaydın rabbim bebekleirmize sağlık sıhhat versin inşaallah tabi greektiğ kadar da iştah :))

çok iyi ayşegülcüm ben ecrini aç bırakıyorum ama yemiyor .....

maşallah canım yaaa yemesede çok iyi boyu kilosu....QUOTE=freedommm;11436296]yemek sorunu bizdede var malesef .boyu 89 kilosu 13.5 öğrenmeye çok acık hayvanları tanıyor 10 kadar sayı sayıyor MAŞALLLAHHHHHHHHHHH derdini anlatcak kadar konuşabiliyor.ama yememesi anne olarak canımızı acıtıyor.mutlaka normal yeme ve uyuma düzenine gececekler alkisalkisalkis[/QUOTE]

Son düzenleme:
serpilcim o fiyata unolar var tavsiye ederim canım küçük ama kullanışlı bi araba 6 -7 milyar arası onlar kayınvalidemin var önemli bi sorun çıkarmadı hala bizde eşimle ilan vermeye karar verdik arabayı iyice soğudum diyo arabadan otomatik vites istiyorum ben 15 yada 16 milyarlık bişey bu araba benide soğuttu kendinden çıkardığı harıltılı sesten bıktım bi kliması var ik insan birbirinin konuşmasını anlamıyo gürültüsünden motorda aşırı bağırıyo sinir bişey önce bi iç dış yıkatalım diyoruz resmini çekip sahibinden coma vercez

çok iyi ayşegülcüm ben ecrini aç bırakıyorum ama yemiyor .....

yasemincim ben bugünde yaptım aynı şeyi vermedim oysaki uyandı mama diye yemedi yinede ısrar etmedim hiç kendimize kahvaltı hazırladım yavaş yavaş hiç yemezdi denizede demiştim çikolata ekmek yedi birazcık ama kıyıyo herhalde tatlı diye neyse kucağıma gelmek istedi aldım bi ekmek bi domates ağzına tıktım reddetmeden yedi baya maşallah bundan sonra böyle sütü gündüz vermicem oda belki kapatıyo iştahını akşam yemeğinden sonra bide gece cicibebeli vercem bu arada deniz dünde verdim muhallebili cicibebeli süt içti bide ben biberonunu değiştirdim ağzı çok delikti belki boğazına kaçıyodur ondan öğürüyodur dedim dar kavuççuk meme koydum biraz zor içiyo ama bitiriyo yinede bakalım belki kesilir tiksinme huyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…