- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
evet denizcim önceden reddetti diye bida teklif etmemiştim sendeyken denedim içti zaten vermeye başladım dün içirdim mesela gündüz vermeyi kestim bu gün aç bıraktım biraz vicdansızlık yaptım denedim tuttu deniz ya uyandı öğle uykusundan aç ağlıyo falan getirdim çorbasını uzattım suratını çevirdi sonra vazgeçti parmağıyla gösterdi ver diye uzattım bi kaseyi yedi sonra yine bişey vermedim süt meyve suyu hiç bişey vermedim akşam yemeğinde eşim geldi sofrada yoğurt ekmek yedi baya yedi hemde ben devam edicem bu yönteme cicibebeyi gece vericem ona güveniyo sanırım tok tutar diye aç kalsada vermicem eninde sonunda yiyecek demekkiaysegul yalnız sana bısey dıyıcem
eşımle sana sorduk ya pırınc unu muhallebısını daha svık yağpsan bıberondan gece derın uykusundayken versen almaz mı dıye
sende denedım almıyor dedın
ben arala pırınc unu yaptım bıberonuna koydum bıraz fazla yapmıştım
doğaçın bıberonunada koydum
sana getırdım ya
ıçtı ama onu
bazen alabılıyor bence
sen denemeye devam et
cunku gunduz pek yemıyor ya gece uykusunda beslersen bı kac gun belkı ıyı gelır onada
mıdesı buyur belkı
hem uykuda pek yakmıyorlarda gunduz gıbı
ner dersın sadece bır onerı
ooooooooooo denizcim pazar günü keyif var yani maaşaallah arkadaşım süpersin bacım ....ayşegülcüm bandırmaya gelince lütfen haberim olsun görüşelim oldu mu canım
evet canım malesef öyle böyle büyüyecekler işte hep kıyastan bahsediyoruz ya bazende tombiş büyük çocukları görüyorum anneleri diyete sokmaya çalışıyor o da kötü ya küçük yaşta obezite komşumun oğlu var bebekliğinden beri iştahlıymış çocukla konuşuyorum diyoki bana ayşegül teyzeeee şimdi şurda yoğurtlu biber olsa ne güzel yerdim diyo asla hayır demezdim diyo annesi çok ekmek yediğini falan söylüyo 9 yaşında ve şişman bi çocuk dur diyemiyo kendine o da kötü ya kilo sağlık demek değil ben tek az ama yesin istiyorum hatta denizede dedim biraz yedi bak deniz bu bana kafi dedim hep bu kadar yese keşke dedim azcık ama onu ayakta tutacağına eminim azda olsa şükür dediğim gibi aç bırakmak işe yaradı azda olsa yedi bundan sonra böyle davranıcam benim oğlum çok inatcıdır inadından böyle yapıyo ben inadıyla uğraşmıcam kendisi anlasın açlığın zorluğunuyemek sorunu bizdede var malesef .boyu 89 kilosu 13.5 öğrenmeye çok acık hayvanları tanıyor 10 kadar sayı sayıyor MAŞALLLAHHHHHHHHHHHderdini anlatcak kadar konuşabiliyor.ama yememesi anne olarak canımızı acıtıyor.mutlaka normal yeme ve uyuma düzenine gececekler alkisalkisalkis
evet denizcim önceden reddetti diye bida teklif etmemiştim sendeyken denedim içti zaten vermeye başladım dün içirdim mesela gündüz vermeyi kestim bu gün aç bıraktım biraz vicdansızlık yaptım denedim tuttu deniz ya uyandı öğle uykusundan aç ağlıyo falan getirdim çorbasını uzattım suratını çevirdi sonra vazgeçti parmağıyla gösterdi ver diye uzattım bi kaseyi yedi sonra yine bişey vermedim süt meyve suyu hiç bişey vermedim akşam yemeğinde eşim geldi sofrada yoğurt ekmek yedi baya yedi hemde ben devam edicem bu yönteme cicibebeyi gece vericem ona güveniyo sanırım tok tutar diye aç kalsada vermicem eninde sonunda yiyecek demekki
çok iyi ayşegülcüm ben ecrini aç bırakıyorum ama yemiyor .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?