2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar doğaç benim adımı söylüyo ya ayşeeeee diyoooooo çok komik soruyoruz annenin adı ne diye söylüyo hemen

gunaydınnn kızlar
ay daha yenı kahvaltı edıcem bıraz keyıf yaptım bugun
yapıyım gelıyorum
sonra aralla dışarı cıkıcaz hava superr

KIzlar sizin bebecikler coşmuş valla..süperler hepsine maşallahhh..
sizleri okurken 4-5 yaş çocukları gibi sandım bi an :))

bizde o kadar yok yani alfabeyi yada rakamları henüz bilmiyor,bende öğretmiyorum sadece yaşını söylüyor..daha vakti var bunlar için diye düşünüyorum sonra büyüyünce ne öğrencekler,sıkılırlar valla okuldan falan..

ben herşeyi asrınsa paslamış durumdayım ben yönlendirmiyorum yani puzzle oynayacaksa o alıp getiriyor yadakaralama yapacaksa..içinden geldiği gibi yaşasın herşey elinin altında montessori yöntemine uygun :) kendi iradesiyle hareket ediyor..

dur bi doğaçıma bakıyım nasıl ayşeeee diyomuş sıpaaaaaa..:))

ayşegülcüm benim kızda kardeşimin adını AYDE diye söylüyor benimkini de betü betüüü diye söylüyor çok tatlı oluyorlar böyle yaaaaa maaşaallah supanaallah onlara gireyim face e bir bakayım :))

kızlarr
kocalarınıza sevgılıler gununde ne alıcaksınız yada nasıl bır surprız hazırlayacaksınızz

hadı fıkırlerımızı paylaşalımm..

ben o gun aysegullerle farfurr da gezerken bı kazak begenmıs eşım onu alıcam henuz tabıkı bılmıyor bak guzelmı dıye bana sordu bende begendım beyaz bır kazak
ama tam ınceleyemedım cunku arkadaşlar yuruyorlardı onlara yetıştık hemen
bırde kendı ellerımle başka bır surprız hazırlmayı planlıyorum
ama sevgılıle gunu dıye deıl uzun zamandır ztnm dusunuyordum bıseyler yapmayı ona
cok yoruluyor uzuluyorum ya ...hakedıyor şımartılmayı

Ben eşimden yüzük istemiştim ama şimdi vazgeçtim elektirikli süpürge istediğimi belli edeceğim ona da güzel birşey begenip alacağım artık inşaallah

bnm eşım çıkolata hastasıdır evde hep çıkolatamız olur
ben ona kendı ellerımle çıkolata yapmayı duşunuyorum kalp şeklınde yapıcam
yada çıkolatadan aşkım yazarım ne bılem o tur bışeyler ıştee
bde o kazagı alıcam (inşallah)

Bu arada denizcim o çekmece içine yaptırdığın bölmeler çok iyi olmuş çok kullanışlı gözüküyor..benim tuvalaet masam yok yani çekmecem yok görmüştünüz sanırım dolap şeklinde (benii ancak o paklıyor)
bende küpelerim için derya baykalın programında küpadanlık onu yapmıştım o da çok kullanışlı resmini çekip gösteririm..
benim o kadar fazla takım var ki böyle çekmece falan almaz 3 sandık kutu dolu ve küpelerimmm ver yok azaltmayı düşünüyorum zaten..çoğunu hiç takmıyorum..bir de bende hastalık kızlar küpesiz aslaaaa dışarı çıkmam takıntı oldu sanırım :))

durunbi topik vardı hediye alternatifleri üzerine ekleyim..

bir de takvim yaptırabilirsiniz yada yapabilirsiniz..en özel fotolarınızdan oluşan masa takvimi..d.günlerinizin olduğu aylarda sadece o yada siz,yazın yaz resimleri vs.. güzel olabilir ama emek ister hemen olmaz tabi..

benim içimden hiç bişey gelmiyor valla..yapcak olsam bulurum güzel fikirler ama özellikle bu aralar hiç haketmiyor ,sorunlar tam gaz devam..bende artık uzak duracağım ,yoruldum düşünüp üzülmekten eski derya olcam hani şu yıllarca peşinden koştuğu..

aaaa aynı ben ama artık ben kupe almayı bıraktım ve azalttım anne olduktan sonra kupesızde dışarı çıkıyorum
cunku aral hemen cekıyor kulaklarımı parçalıcak dıye bır ara hıc takamıyordum
onsuz dışarı çıktıgımızda da takmıya takmıya unuttum
ama tatılde bol bol taktım :))
bırde yazın cok takıyorum denızde bıle kupeyle doıolaştıgım olmuştur
bnm bır arkadaşım var yasemın dıye o da senın gıbı cok kupesı takıs var
delı oluyorum ona gıdınce
o ıp germış oraya asıyor
bekarken ordan takıp takıp cıkardık
ahh ahhh eskı gunlerr

senın yatak odanı gormedım ben cnm ınan hatırlamıyorum resmını koyarsan cok sevınırım

olmaadıgın kabahat...
bencede agırlıgını koy hem sen mı uzuluceksın
ama bence enışte sevgılıler gununde gonlunu alıcak senın

babannemiz gitti kızlar onları geçirdik hava süper gezdikk ece tırtıl salıncak araba ne bulduysa bindi yoldada uyudu geldim eve eşim kaldı çarşıda
ewet ayşegül onda alıcaz inş bizde bakalım kayınvalidem hemen alın bulrusak dediyse alırız en kısa zamanda
benim öyle takı takıntım yok yaa bi ara takardım ama evlendikten sonra kalktı hepsi ya dağıttım ya kaybetim ama ece biraz büyüsün birlikte süslenip takarız artık şimdi bile acayip süsüne düşkün kayınvliadem hayret etti yaa yandınız siz diyo
sevgililer gününde bizim bi planımız yok olmazda zaten kutlamıyoruz biz öyle günleri hediye de gezerken biey görürsek alırız birbirimize normalzamanda ama öyle paket yap süpriiizzzzzzzzzzzz eskiden idi çokkkk eskiden
anca olursa evde cips pasta kuruyemiş çiğköfte eğlencesi olur o da her haftaki eğlencemiz zaten :içelim::teytey:

kızlar küpedanlığım işte bu! :)) nasıl ama derya teyzesinin önerisiyle çok basit ama çokkk kullanışlı bişey siz de deneyin benim çok işime yarıyo en çok taktığım küpelerimi buna asıyorum bulması kolay oluyo karışmıyor..bitmiş cd kutusundan yapılıyo kapağı ters çevirip yapıştırıyorsun sonra delik açıyorsun küpeler için..

bızımde cıg kofte partılarımız oluyorr serpıl :))))
bayılırıyorum cıg kofteye yaa
ah aahh aysegul un vaktı olsaydı havada ıyı olsaydı nerelere gotururdum ben onuda..
şansı yokmuş

Allah kavuştursun canım ..
valla ben oyle aa bunu begendım alsın demeden bısey gorup bana almasını surprız yapmasını cok ısterım
yoksa ztn her dedıgımı alıyor adamcaz
bır kere yatak odamyakdı o zaman gardırbumuz dışarımı ne cıkıcaktık
onune geldım ben
surgulu kapıyı cektım dıger tarafa ıcınden kocamannnnn kırmızı kalp seklınde bır yastık fırladı duştu onumee
zar zor tıkmış oraya ztn :)))
uzerınde senı sevıyorum yazıyordu
yanı bu tur seylerden hoşlanıyorum
ztn o eşımın tek surprızı oldu sanırsamm
cunku hep suurprızlerını onceden çakıyorum :))
sinir oluyor bu duruma o
hatta o gece ayşegule bıle anlatıyordu buna surprız yapamıyorum hemen anlıyor dıyee :))
dert yanıyordu

denizcim daha önceden eklediğim şu resim vardı orda gözüküyor dolap şeklinde içi ışıklı rafları falan var benim parfümler,kremler vs.. ancak alıyor..orada gördüğünüz kutu gibi 2-3- tane de daha var takı dolu..kokoş derooo...(asrın için süper bir de kilit taktım artık açamıyor en son açtığında bi ojemi açıp yerlere dökmüştü sıpaaaa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…