- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
babannemiz gitti kızlar onları geçirdik hava süper gezdikk ece tırtıl salıncak araba ne bulduysa bindi yoldada uyudu geldim eve eşim kaldı çarşıda
ewet ayşegül onda alıcaz inş bizde bakalım kayınvalidem hemen alın bulrusak dediyse alırız en kısa zamanda
benim öyle takı takıntım yok yaa bi ara takardım ama evlendikten sonra kalktı hepsi ya dağıttım ya kaybetim ama ece biraz büyüsün birlikte süslenip takarız artık şimdi bile acayip süsüne düşkün kayınvliadem hayret etti yaa yandınız siz diyo
sevgililer gününde bizim bi planımız yok olmazda zaten kutlamıyoruz biz öyle günleri hediye de gezerken biey görürsek alırız birbirimize normalzamanda ama öyle paket yap süpriiizzzzzzzzzzzz eskiden idi çokkkk eskiden
anca olursa evde cips pasta kuruyemiş çiğköfte eğlencesi olur o da her haftaki eğlencemiz zaten :içelim::teytey:
ya off aralla camasır makınesıne camasır kouyordukk poarmaklarını sıkıstırdı off yaa
ıcım cızz ettı buz koydum torbaya parmaklarına surdum
ama hemen elımden aldı suanda emıyor torbayı
bısey olmaz umarım
soguk belkıde dıslerıne ıyı gelır dımı :))))
denizcim daha önceden eklediğim şu resim vardı orda gözüküyor dolap şeklinde içi ışıklı rafları falan var benim parfümler,kremler vs.. ancak alıyor..orada gördüğünüz kutu gibi 2-3- tane de daha var takı dolu..kokoş derooo...(asrın için süper bir de kilit taktım artık açamıyor en son açtığında bi ojemi açıp yerlere dökmüştü sıpaaaa)
heheeheee bende sevgiliyken hiç bana süpriz yapmıyosun derdim sonrada sorardım ne aldın naptınn nereye gidiyoruz yaa öff hem süpriz yap diyosun hem sorup duruyosun diye kızardıbızımde cıg kofte partılarımız oluyorr serpıl :))))
bayılırıyorum cıg kofteye yaa
ah aahh aysegul un vaktı olsaydı havada ıyı olsaydı nerelere gotururdum ben onuda..
şansı yokmuş
Allah kavuştursun canım ..
valla ben oyle aa bunu begendım alsın demeden bısey gorup bana almasını surprız yapmasını cok ısterım
yoksa ztn her dedıgımı alıyor adamcaz
bır kere yatak odamyakdı o zaman gardırbumuz dışarımı ne cıkıcaktık
onune geldım ben
surgulu kapıyı cektım dıger tarafa ıcınden kocamannnnn kırmızı kalp seklınde bır yastık fırladı duştu onumee
zar zor tıkmış oraya ztn :)))
uzerınde senı sevıyorum yazıyordu
yanı bu tur seylerden hoşlanıyorum
ztn o eşımın tek surprızı oldu sanırsamm
cunku hep suurprızlerını onceden çakıyorum :))
sinir oluyor bu duruma o
hatta o gece ayşegule bıle anlatıyordu buna surprız yapamıyorum hemen anlıyor dıyee :))
dert yanıyordu
kızlar küpedanlığım işte bu! :)) nasıl ama derya teyzesinin önerisiyle çok basit ama çokkk kullanışlı bişey siz de deneyin benim çok işime yarıyo en çok taktığım küpelerimi buna asıyorum bulması kolay oluyo karışmıyor..bitmiş cd kutusundan yapılıyo kapağı ters çevirip yapıştırıyorsun sonra delik açıyorsun küpeler için..
allah kavuştursun canım..nasıl başarıyorsunuz yaa bize ecrin hiiiç rahat vermiyor evde çay bile içirtmiyor....boshayallersmile
Denizcim bitmiş cd kutusunu alıyosun zaten oratsında cdlerin geçtiği çubuk var o ayak oluyor onun tepesine kapağı ters çevirip yapıştırıyorsun..ve plastik olduğu için ısıtılmış iğneyle tek tek deliyorsun çok basit yani..umarım anlatabilmişimdir..aa aaa dero supermışş yaaa
ama tam anlıyamadım o cd nın plastık kapagımı kendısımı.. ?
bırde delıklerı nasıl deldın
ayrıca cd yı nereye oturttun cubuk gıbı bışey var sanırım altında
kupelere bayıldım bnm tarzım
leoparlıyı cok begendım bırde o tüylü olanı :arkadasının kupelerıne gös koyan smıleyy
tsk ederim şımaran ve utanan smileysırnaşık şey:kedi:hee şimdi gördüm deryacım
küpedanlığın çok güzel olmuş
hamarat seni :))
küpelerine bayıldım çok hoş hepsi
dolabında gerçekten çok kullanışlı herşeyi almış içne
ya off aralla camasır makınesıne camasır kouyordukk poarmaklarını sıkıstırdı off yaa
ıcım cızz ettı buz koydum torbaya parmaklarına surdum
ama hemen elımden aldı suanda emıyor torbayı
bısey olmaz umarım
soguk belkıde dıslerıne ıyı gelır dımı :))))
Ayy kıyamam yakışıklılarıma ikisini de öpüyim de geçsin teoya öyle yapıyorumacıyınca öpüyorum geçtiiii diyor yavrum..arala çok geçmiş olsun canım
oluyo böyle ufak kazalar
batuhanda geçen gün yanağını oyuncak sandığına vurdu
yanağı mor mor dolaşıyo şimdi(
çok güzelmiş derya ne güzel toplamış hepsini valla insan isteyince neler neler yapıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?