2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa aaa dero supermışş yaaa
ama tam anlıyamadım o cd nın plastık kapagımı kendısımı.. ?
bırde delıklerı nasıl deldın
ayrıca cd yı nereye oturttun cubuk gıbı bışey var sanırım altında

kupelere bayıldım bnm tarzım
leoparlıyı cok begendım bırde o tüylü olanı :arkadasının kupelerıne gös koyan smıleyy

şimdi hatıladım dero yaa ama resım kucuk ya anlayamadım nasıl bır dolaptır o ölee
ama herseyı almış cok kullanışlı
bnm kremler parfumler ojeler kozmetık olan herşeyım ama herşeyım banyodakı rafımda gelen kızlar gorduler
ben orda hazırlanıyorum ışıgı fln super yatak odasına gel gıt yapmamak ıcın
oraya koydum herşeyı
sıgmayanlarıda makyaj masamın uzerıne
tokalarım da yatak odamdakı masamın uzerınde kucuk bır sandıkta

merhaba kızlar
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:içelim:

denizcim çekmecen süper olmuş bayıldım valla takılarına
bende çok severim takıyı ama metale alerjim var sadece altın takabiliyorum
içim gidiyo bazen yaa
bende uçlarını ojeliyorum öyle takıyorum ama oda çok rahatsızlık veriyo
bende bakmakla yetiniyorum sadece

deryacım senin küpedanlığını göremedim canım resim çıkmıyo

ayşegülcüm batuhanda konuşmada biraz geri diğerlerine göre
toplasan 10 kelimeyi geçmez
bizim bi akrabamız var
onun kızıda hiç konuşmuyodu
20 aylıkken birden açıldı diyo şimdi 2 yaşına girdi
maşşallah diğer çocuklarla eş duruma geldi

hee şimdi gördüm deryacım
küpedanlığın çok güzel olmuş
hamarat seni :))
küpelerine bayıldım çok hoş hepsi
dolabında gerçekten çok kullanışlı herşeyi almış içne

ya off aralla camasır makınesıne camasır kouyordukk poarmaklarını sıkıstırdı off yaa
ıcım cızz ettı buz koydum torbaya parmaklarına surdum
ama hemen elımden aldı suanda emıyor torbayı
bısey olmaz umarım
soguk belkıde dıslerıne ıyı gelır dımı :))))

arala çok geçmiş olsun canım
oluyo böyle ufak kazalar
batuhanda geçen gün yanağını oyuncak sandığına vurdu
yanağı mor mor dolaşıyo şimdi (

allah kavuştursun canım..nasıl başarıyorsunuz yaa bize ecrin hiiiç rahat vermiyor evde çay bile içirtmiyor....boshayallersmile

canım benim geçmiş olsun ....dün ecrinde kafayı çarptı şiştş morardı ay ayyy ...:çok üzgünüm:

bu kutular çok kullanışlı benimde siyahı var..

küperini çok güzel olmuş çok yaratıcı bayıldım çok yaratıcısın deryacım...

hu huuuuuuuuuuuuu ben geldım kızlar
aralla dolastık parka gıttık bısıkletıylee
kuşlara baktık pırr yaptık uçtular fln sonra sıteye gelıp top oynadık
ıcerı zar zor soktum nasıl agladı anlatamam
hıckıra hıckıra
sonra yemek yedı sustu anında megersem açmış bırde huysuzlugu ondan yapıyormuş
aral acıkınca cok huysuz oluyor
hatta once yemıyor ılk kasıgı zorla yada oyunla verıyorum anlıyor acıktıgı ıcın huysuz oldugunu agladını
daha sonra kendı alıyor dıger kasıkları

heheeheee bende sevgiliyken hiç bana süpriz yapmıyosun derdim sonrada sorardım ne aldın naptınn nereye gidiyoruz yaa öff hem süpriz yap diyosun hem sorup duruyosun diye kızardı
yaa biz evlendikten sonra biraz cimri olduk kaydirigubbakcemile3 ihtiyacımız olmayan bişey bana müsriflik geliyo ve çok üzülüyorum ona verilen paraya o yüzden az ve öz şeyler alırız birbirimize yada kendimize ece için bile sık sık alışveriş yapmam ben öyle kıyafet filan son zamanlarda oyuncak aldım bi kaç tane onlarda bimden zaten ucuzzzsırnaşık şeysırnaşık şey

çok güzelmiş derya ne güzel toplamış hepsini valla insan isteyince neler neler yapıyo yaa

allah kavuştursun canım..nasıl başarıyorsunuz yaa bize ecrin hiiiç rahat vermiyor evde çay bile içirtmiyor....boshayallersmile

ece de yiyo canım anca öyle yiyebiliyoruz çayı bizede içirtmiyo onada koyuyoruz bardakları saklaya saklaya içiyoruz işte geçen sene ne rahatmışız yaa 8 9 da uyurdu film izlerdik otururduk eşimle artık geç yatıyo cadıııııı

bu akşam arkadaşlarımız geldi 7 aylık oğulları varr ece hiç rahat vermedi yaa sarılıyo öpüyo illa oyuncağını tutturmaya çalışıyo çocukta şaşırdı korktu ağladı filan kafasına şapkasını giydirmeye yeleğini çıkartmaya çalışıyo filan oyuncak bebek gibi yaptı çocuğu yaa gidince de sayıklıo kayyaa ; tezeee diye

Denizcim bitmiş cd kutusunu alıyosun zaten oratsında cdlerin geçtiği çubuk var o ayak oluyor onun tepesine kapağı ters çevirip yapıştırıyorsun..ve plastik olduğu için ısıtılmış iğneyle tek tek deliyorsun çok basit yani..umarım anlatabilmişimdir..
dolabı resmi ufak evet o var diye hazırdı ekledim yarın tekrar çekerim olmazsa..

hee şimdi gördüm deryacım
küpedanlığın çok güzel olmuş
hamarat seni :))
küpelerine bayıldım çok hoş hepsi
dolabında gerçekten çok kullanışlı herşeyi almış içne
tsk ederim şımaran ve utanan smileysırnaşık şey:kedi:

arala çok geçmiş olsun canım
oluyo böyle ufak kazalar
batuhanda geçen gün yanağını oyuncak sandığına vurdu
yanağı mor mor dolaşıyo şimdi (
Ayy kıyamam yakışıklılarıma ikisini de öpüyim de geçsin teoya öyle yapıyorumacıyınca öpüyorum geçtiiii diyor yavrum..
çok güzelmiş derya ne güzel toplamış hepsini valla insan isteyince neler neler yapıyo yaa

tsk ederimmm..kopya çektim :)

Bugün teoyu babaneye bırakıp eşimle kızılaya gittik biraz piyasa ve alışveriş yapmaya..bana çanta aldık eşime de kot,gömlek ve kazak aldık (sevgililer günü hediyesi istemiycez ,para bitti ama o karlı çıktı :))
güzel bi gündü kafam biraz rahatladı iş konusunda..

şimdi o daha önce bahsettiğim duvar saatini yapıyoruz malzememizi aldık bitince resmini eklerim bakalım nasıl olcak..

denizcim bugün milyoncuda bişey gördüm hani senin çekmece içine yaptırdığın bölmeler gibi ama bezden alasım geldi ama benim çekmecem yok diye vazgeçtim kızlar sizde bakın belki bulursunuz 4.5.tl dı.

herkese gunaydınnnn
derya anladım şımdı bızde var ıkı tane yapayım bende hemen ama kupelerımı toparladım artık yenı aldıklarımı takarım oraya :)))

kısa geçicem deniz ve derya takı kutularınız çok güzel gerçekten denizinkini yakından görmüştüm zaten deryanın cd kutusuda çok farklı gerçekten ben istesemde yapamam onlara koyacak takım yok beni malesef nuranın durumunun aynısı bendede var altından başka takamıyorum o da az sayıda tabiki beyaz altın kullanıyorum günlük kullanıma uysun diye sinir oluyorum bu duruma gümüş kolya falan hemen kızartık kaşındırıyo boynumu yüzük bile kabartıyo parmağımı ne sinir bi tenim var gıcık oluyorum

serpilcim bizde sizin gibi yaşıyoruz canım hayatımızı biz borçtan çok korkarız kredi kartımızın borcu çıkmadan öderiz hemen nolur nolmaz diye kısıtlamaya alıştık hayatımızı zaten stesekde bu küçük yerde bişey yapamayız biz daha çok birikim yapma taraftarıyız daha iyi araba alalım yada bi ev alalım diye gayretteyiz küçük eğlencelerimiz var bizimde siz gibi bira çerez mısır gibi ama biz mutluyuz bu hayattan çünkü her istediğimizi yapacak yerimiz yok birikimde yapıyoruz çok şükür küçük şehrin avantajını kullanıyoruz işte

iyi pazarlar kızlar nasılsınız kız deniz gitmiyor musun daga bacım:)9 gidersen benim yerimede kay artık .... dün gece saat 3 dü ecrin aglayarak uyandı nedneini bir türlü anlayamadım mama yaptım yedi ama zorla son 4 dişi kaldı baya kabarmış ondandır dedim ama sonra karnı agrıyormuş farkettim canım yavrum benim ya .....

senn takı çekmecenin bende begendim çok güzel valla güzel bir fikir oldu denzcim

arala geçmişolsun denizcim

deryacım valla güzel olmuş küpelik ...keşek bende takı takmayı seven biri olsaydım (

arala geçmiş olsun denizcim herşeyde kuzucuğu buluyo dünde doğaç düştü kanepeden kafa üstü alıştık biz eskiye oranla az düşüyo ben bezini çöpe atmaya gitmiştim farketmedi gittiğimi sanırım arkasında ben varım sanarak yaslanıp boşluğa geldi herhalde yoksa kolay kolay düşmezdi çocuk bunlar ya öyle böyle büyüyolar işte

nurancım konuşma konusunda haklısın canım doğaç fazla kelime söyleyemiyor ama boş boş bişeyler diyo sürekli ve çenesi çok düşük deniz hatta baya taklitini yapmıştı bursadayken üj bejciler gibi konuşuyo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…