2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşım seni diyet bölümünde gördüm pek sevindim.yanımda tanıdık birini görmek güzel.hadi beraber başlayalım. inş ben 3. grupta başlayacağım bu yola. özel msj. yolladım ama burayada yazayım dedim:)

yemiyomusun saranurcum yediklerinin vitaminli şeyler olmasına dikkat et canım
veeee yemek yedikten sonra sol tarafına yat yarım saat falan
ama gerçekten zayıfsa doktorun sana söylerdi canım merak etme
demekki gelişimi normal

evet sevcecim çok haklısın canım benim ilk 20 hafta boyunca hep kustum sizde biliyorsunuz ve vitamin ilaçlarımı alamadım içincede çıkarttıgım içim daha ilaçalrımı yeni yeni kullanmaya başladım ama artık hergün yogurt yiyorum kahvaltımı güzel yapıyorum

saracım enfeksşyon geçirmişin geçmiş olsun bebişin kilosunuda takma kafaya bana drum söyledi önemli olan gelişimi ve doğumsal anomalililer diye yoksa doğum kilosu sağlık belirtisi değil ama tabi sen beslenmiyorsan o ayrı beslenmene dikkat et süt yumurta yoğurt muz et badem ceviz fındık fıstık çok bebeğe kilo aldıran şeyler

arkaadaşlar bende bugün tarama yaptırdım bebeğimin kalbini bile gördüm bütün organları sağlıklı normal olarak çıktı bebeğim 486 gram olmuş 22+4 baya oynuyo kızım şimdi isim bulma derdine girdim

canım arttık şimdi alır.benimde 21.hft.da gittim ve 420gr dı ama bakalım şimdi ne olacak hem zayıf olsa dr.hemen uyarırdı çünkü gelişme geriliği oluyor.

kızlar bişey soracağım benim sık sık bademciklerim ve damağım çok acıyor şişmiyor bademciklerim ama kızarıyor neden ki ... ve burnum çok tıkanıyor zor alıyorum nefesimi sizde de bu tür şikayetler oluyor mu.acaba dr.çıksam mı ki bişey olur mu bu kadardan bebeğime ...

Son düzenleme:
yok arkadaşım asker eşi değilim. gerçek ismim de fatma en yakın arkadaşım bana fadik der hep bende öyle gireyim rumuzumu dedim.
senin bebişinde çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın
selam fadik nabwer nerelerdesin.özledim ya.napıyorsun görüşmeyeli.saol bebişim için söledklerin sevindim.sennkide maşlahı var.nasıl irem hanım iimi.neler yapıyo.biz yorgunluktan mahvoluyoz valla.1dakka durmuyo yerinde.bend e peşinde perişan oluyom.seyi dicem arkadsım gelmşti.bebegi bizden 15gün büyük maşlah görsen emekliyo tutunup yürüyo.benm kız da hiç hareket yok.kıpırdamıyo.yürüteçte fır dönüyoda.oturunca miskin.senn kızda basladımı tutunup yürümeye.biz mi geç kaldık çocuktan çocuga deişirmi.öptüm.kendne ii bak arkadasım.:teytey:

karamsarcım benimde burnum tıkanıyor önceden daha fazlaydı ve kanlı geliyodu şimdi azaldı ama hala tıkanıyo kan gelmiyo artık bademcik olayı yok bende ama sabahları balgam oluyo azcık ama acı vermiyor. yerimseniben

selam kızlar ya ben 3-4 gündür kızımın bazı hareketlerini neredeyse midemde hissediyorum biliyomusunuz
ayrıca bazende aynı anda hem sağ hem sol tarafta hissedebiliyorum
maşallah yerinde durmuyo benim kız yeri bol tabi dönüp duruyooo
bide hareket ettiğinde resmen karnımı tittretiyo sizede oluyomu bu
ben artık bikaçgündür havaların ısınmasıyla birlikte yürüyüşlere başladım sahilde yaklaşık 2 saat yürüyorum
bana çok iyi geliyor şu ana kadarda 7 kilo aldım 27.haftama giriyorum yarınnn

AYÇA28 beni listeden çıkartmışsın epeydir foruma girmiyodum.üçlü taramada kız gibi demişlerdi ama dün doktora gittim %100 ERKEK dedi şok oldum:)))))
24 haziranda doğcak bebişim adını da Mehmet koyucaz.eklersin artık birara beni:))

slm arkadaşım, ben bu aralar zayıflamayı takdım kafaya kilolarla boğuşuyorum yani:))
dünde kızımın diş bulguru vardı. uğrayamadım siteye.
maşallah arkadaşının bebişi hızlıymış. benimkide daha adım atamıyor. benim biraz desteğimle tutunduğu yerde duruyo ama dedğim gibi adım atamıyor. yerdede benden tutup kalkıyo yerden. daha böyle yani hareketleri. bu arada birde yerde oynarken emekleme pozisyonuna geçmek istiyor ve burnunu yere vurup ağlıyor(
her çocuğun gelişimi çok farklı. bizim bir akrabamızın bebişi 16 aylık ve hala diş çıkarmadı ve destekle yürüyo. ve tabi senin arkadaşının bebişi gibi hızlı olanlarda var. bizimkiler normal normal hızda gelişiyorlar merak etme. allah sağlık versin herkesin bebişine...

kendine ve öykü'ye iyi bak... görüşmek üzere...

bende sadece bende mi var ki bu şikayet diye düşünüyordum ...

inşallah hayırlısıyla bu şekilde devameder.

bugün biraz daha iyiyim ben ama burnum halen tıkalı geçmeyede hiç niyeti yok gibi sanki.iki gündür hiç uyuamıyordum bel ağrılarımdan ama dün uyudum biraz dinlenmişim inşallah iyi olurum çok zor oluyrmuş uykusuzluk yatamamak ...

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ
5.gökçen...................5 haziran...ERKEK
6.karamsar................6 haziran...KIZ
7.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
8.bebişim................8 haziran............ERKEK
9.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
10-ceydacey................10 haziran...ERKEK
11.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
12.handerya...............12 haziran...ERKEK
13.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
14.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
15.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
16.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
17.bennys..................15 haziran......ERKEK
18.narin....................16 haziran.........KIZ
19.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
20.yasemin....................19 haziran...KIZ
21.ayti....................20 haziran...ERKEK
22.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
23.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ
24.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
25.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
26.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA
27.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA
28.sadengk....................27 haziran...ERKEK
29.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
30.helen.....................30 haziran.......KIZ......TUANA

sara nurcum seni tekrar görmek ne güzel.çok geçmiş olsun canım..karamsarcım burun tıkanıklığı normal sanırım..evin kaloriferliyse havası kuruyor olabilir.birde artık ağzımız açık uyuyoruz en azından ben öyle..ondanda kuruyor olabilir.. ben daha önce hiçyaşamadığım şeyleri yaşıyorum bu dönemde..salyam akıyor uyurken,sayıklıyormuşum..bular çok normal kafana takma.

selamm hazıran annelerı
ben tam 23+2 haftalıgım ama bebegımın hareketlerını cok net hıssedemıyorum
sizde durumlar nasıl acıkcasıo korkuyorum
hareketler pıt pıt seklınde ve sadece vajına bolgemde
sankı gözüm segırıyormus gibi
yada makata dogru baskı şeklınde ama kesınlıkle karnımda bı hareket hıssetmedım daha
bu normalmı benım gıbı olanlar varmı korkuyorum
yarın 2.düzey ultrasona giricez bakalım inşallah bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…