valla kizlar kimin kilo problemi yokki bende vermek istiyorum benimki hamilelikten kalmadilar hamileyken 12 kilo aldim onlari verdim dogumdan sonra ama nedense sonrada geri aldim . cok kilo varmem lazim. 2 hafta diyet yapmistim 5 kilo verdim sonra biraktim diyeti 3 kilo geri aldim. ama ben abartmistim burgerler kizartmalar falan yedim . dunden itibaran yine diyetteyim bakalim haftaya carsamba tartilacam verebilecekmiyim.
catlaklara gelince ona care bulan banada soylesin. karnim dunya haritasi gibi cunki sadece karnim olsa iyi kollarim ve bacaklarimda cok catladi asiri kiloda almadim hamileyken ama doktor bana etin cok sikiymis dedi
evet sevcecim çok haklısın canım benim ilk 20 hafta boyunca hep kustum sizde biliyorsunuz ve vitamin ilaçlarımı alamadım içincede çıkarttıgım içim daha ilaçalrımı yeni yeni kullanmaya başladım ama artık hergün yogurt yiyorum kahvaltımı güzel yapıyorum
selam fadik nabwer nerelerdesin.özledim ya.napıyorsun görüşmeyeli.saol bebişim için söledklerin sevindim.sennkide maşlahı var.nasıl irem hanım iimi.neler yapıyo.biz yorgunluktan mahvoluyoz valla.1dakka durmuyo yerinde.bend e peşinde perişan oluyom.seyi dicem arkadsım gelmşti.bebegi bizden 15gün büyük maşlah görsen emekliyo tutunup yürüyo.benm kız da hiç hareket yok.kıpırdamıyo.yürüteçte fır dönüyoda.oturunca miskin.senn kızda basladımı tutunup yürümeye.biz mi geç kaldık çocuktan çocuga deişirmi.öptüm.kendne ii bak arkadasım.:teytey:yok arkadaşım asker eşi değilim. gerçek ismim de fatma en yakın arkadaşım bana fadik der hep bende öyle gireyim rumuzumu dedim.
senin bebişinde çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın
kızlar bişey soracağım benim sık sık bademciklerim ve damağım çok acıyor şişmiyor bademciklerim ama kızarıyor neden ki ... ve burnum çok tıkanıyor zor alıyorum nefesimi sizde de bu tür şikayetler oluyor mu.acaba dr.çıksam mı ki bişey olur mu bu kadardan bebeğime ...
karamsarcım benimde burnum tıkanıyor önceden daha fazlaydı ve kanlı geliyodu şimdi azaldı ama hala tıkanıyo kan gelmiyo artık bademcik olayı yok bende ama sabahları balgam oluyo azcık ama acı vermiyor. yerimseniben
selam kızlar ya ben 3-4 gündür kızımın bazı hareketlerini neredeyse midemde hissediyorum biliyomusunuz
ayrıca bazende aynı anda hem sağ hem sol tarafta hissedebiliyorum
maşallah yerinde durmuyo benim kız yeri bol tabi dönüp duruyooo
bide hareket ettiğinde resmen karnımı tittretiyo sizede oluyomu bu
ben artık bikaçgündür havaların ısınmasıyla birlikte yürüyüşlere başladım sahilde yaklaşık 2 saat yürüyorum
bana çok iyi geliyor şu ana kadarda 7 kilo aldım 27.haftama giriyorum yarınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?