2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam haziran annişleri :)
Benide rica etsem listeye alabilirmisin arkadaşım..
Tahmini dogum tarihim :3 Haziran
Cinsiyet/isim : Erkek / Arda

merhaba bende 23 haftalık hamileyim hamile kaldığımda 64 kiloydum şimdi 68 kiloyum 4 kilo sizce az mı çokmu merak ediyorum siz kaç kilo aldınız???

canım arkadaşım sağol çok iyi allaha şükür .senin fıstık öykü hanımefendi nasıllar.. severim ben onu.. resimdede pek güzel çıkmış maşallah..
görüşürüz arkadaşım sonra ben hep buarlardayım.. kendine ve fıstığa iyi bak..

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
31.helen.....................30 haziran.......KIZ......TUANA

HURİCANE BEBİŞLERİMİZ ADAŞ OLACAK

Kizlar Ben çok Fazla Bilgisayar Başinda Duramiyorum Artik.çok şiddetli Sirt Ağrim Var.bu şekilde Daha çok Aciyor.sizdede Sirt Ağrisi Varmi..birde Ben Okulda çok Ayakta Kaliyorum.eve Gelince Ağridan Duramiyorum.egzersiz Yapmaya Başladim Sirt Ağrilari Için Biraz Rahatlatiyor..bu Arada Ben 24.haftaya Girdim Ve 10 Kilo Aldim.biraz çok Sanirim

selam ayca aynı durumdayız sırt agrılarım cok fazl
ama benım kalcalarım ve bacaklarımda agrıyo
bende 24 haftalıgım gecen hafta toplamda 11 kılo almıstım bu hafta korkumdan tartılamadım
yarın dr a gıdıcem suprız olucak orda banada daha 3 ayımız var ve son aylarda daha cok kılo alınıyo aslında ılk aylarda dıkkat etseydık cok ıyı olucaktı
ama artık alınan kılolar ıcın yapacak bıswey yok dogumdan sonra verebılırız
bebeklerımız saglıklı olsunda kılo onemlı degıl bence

canım bende 25 haftayı bitirdim benimde sırt ağrılarım oluyor gerçi ben 5 kilo aldım sadece ama gene de ağrı oluyor çünkü büyüyen karın ağırlık tyapıyor egzersiz yapmaya devam et valla iyi gelir ben de yapmaya çalışıyuorum.

slm annişler sizde kendinizi şişirilmiş bir balon gibi hissediyormusunuz? bazen acayip şiş hissediyorum kendimi nefes bile almak işgence oluyor daha 3 ay var napcam bilmiyorum 25+2 haftada 6 kilo kadar aldım fazlada almadım ama eğilip kalkmak,uzun süre ayakta kalmak belimin ağrımasına sebep oluyor,bir de bugünlerde gözümü açamıyorum acayip uyku bastırıyor ve gözlerim çok yanıyor internetten okuduğum kadarıyla bu haftalarda gözlerde kuruluk oluyormuş ondan sanırım bilmem sizde de oluyormu?

Arkadaşlar Hepimizde Hemen Hemen Ayni Sorunlar Var Bendede Bel Ağrisi Var Bilgisayara Bakinca Gözlerin Ağrimaya Başladi Ama Işim Hep Bilgisayarda Ve Oturarak Doğum Iznine Kadar Inşallah Top Gibi Olmadan Alirim Izni Bende 24 Haftalik Hamileyim 8 Kilo Filan Aldim Bence çok Benim Aldiğim Kilo Ama Elimde Değil Dikkat Etsemde Aliyorum Bide Benim Doktorum Fazla Kilo Almami Istemiyor Ayda Bir Buçuk Kilo Normalmiş Ama Ben Bu Ay 2,5 Kilo Aldim Daha Doktora Gitmemede 10 Gün Var Daha Fazla Almayayim Diye çalişiyom Bakalim Inş. Işe Yarar.

ya şu takvim bende çıkmıyo sanırım yanlış linki kopyalıyorum yardımcı olacak varmı bana:))

Ben de 24 hafta 5 gunluk hamileyim. 40 kilo ile basladim, su an 47.5 kiloyum. Kilosu hamileligin basindayken dusuk olan hamilelerin fazla kilo almasi hem normal hem de tavsiye ediliyor. Ayda 2 kg almak normal sayiliyor. Hele bir de benim gibi ilk 3 aylik donemde pek bulanti yasamadiysaniz :)

Bende de sizlerde oldugu gibi, bel ve sirt agrilari basladi. Is yaparken de cabuk yoruluyorum. Ayrica yemeklerden sonra patlayacak gibi hissediyorum. Ve cok su iciyorum. Su icmek faydali, tavsiye ediliyor. Ama ben suya doyamiyorum :) Tabi bu sayede de bacaklarda ayaklarda sisme oluyor. Gun icinde de, is yerinde de surekli ayaklarinizi, bacaklarinizi yuksek bir hizzaya kaldirip dinlendirmek gerekiyor. Bel ve sirt agrilari da ozellikle hamilelik oncesi pek spor yapmayan, direncsiz vucutlarda yasaniyor. Su an egzersiz yapabilirsiniz ama dikkatli olmali ve uygun, hafif egzersizleri secmelisiniz. Yuruyus en iyi egzersiz olacaktir. Size enerji verecek besinlerle beslenin. Sagliksiz hazir yiyeceklerden uzak durun. Cunku onlar bize ancak yag veya ciltte bozulma olarak geri donecektir. Bol sivi, bol sebze meyve yesillik, tabi ki sut, yogurt, peynir ve et (beyaz, kirmizi). Balik yiyemiyorsaniz da en azindan Omega 3 tablet almaya calisin. Bebeginizin zeka gelisimi icin de cok onemli. Bana doktorum da yazdi. Bilemiyorum baska kullanan arkadaslar var mi ama..

Haa bu arada biz de bir kiz bekliyoruz, isim olarak da dusunduklerim :

Sevval, Ceylin, Berra, Betul, Zeynep, Esra, Irem, Zehra. :uhm:

Selamlar.

sanırım herkesin şikayetleri aynı.belim agrıyor benimde ve sag bacagımı kasıyor.geceleri çok rahatsızlanıyorum.hergün yumurta yiyorum ve eşim her gece zorla bir bardak süt içiriyor(mucize benim için)yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.ve hergün yürüyorum.birde egzersizin yanında biz solunum pratiklerine de baslladık eşimle..baya komik oluyor:)dogumdan korktugum için rahat dogumu saglayacak ne varsa yapyorum..umarım bir faydasını görürüm..hepimiz iin hayırlı dogumlar diliyorum...

canım hemen kötü şeyler düşünme lütfen sen bize göre tecrübelisin o yuzden sakin olmak zorundasın müzik dinlet bak benmki dövmeye başladı beni :)) :roflol: bende kilosuna taktım haftaya gitcem dr a ama korkuyorum ya kilou düşükse diye korkudan dr a da gidemiyorum ya senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…