2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aytii 24 haftalığa kadar hissetmemek normal diye biliyorum ilk gebelikte ki sen zaten seyirmeleri hissediyosun 1 haftaya kadar iyice kuvvetleniyo sen bile anlamıyosun bazen bay hızlı vuruyo

YARIN HEM ŞEKER TAHLİLİM HEM DE ULTARASONA GİRECEĞİM İNŞALLAH BEBEĞİM İYİDİR KORKUYORUM NEDENSE BU AY.İNŞALLAH İYİ ÇIKAR HER ŞEY.GEÇEN AY KONTROLE GİTTİĞİMDE 2 HAFT.HASTANEDE YATMIŞTIM BAKALIM BU SEFER HER ŞEY İYİ ÇIKARDIR İNŞALLAH ... şutarafagitti:a015:

Bende bende haziran başı anne olucam inşallah.
Minik tontişimi rüyalarda değil gerçekte görücem Allahın izniyle:)

zaman yakilaştıkça ben çok heyecanlanıyorum
tam 3 ayım kaldı benim
allahım inşallah hayırlısıyla şu zamanda geçse ve sağlıkla alsam kızımı kucağıma
aminnnnnnnnnnn
bu arada kızımın ismi nisagül olabilir
düşündük ve bu isimde eşim ve ben karar aldık

Kizlar Benim Sorum Olacak Burun Kanamasi Devam Eden Varmi Bide Geçen Gün Bende Akinti Su Gibi Geldi Bide Biraz Fazlaydi Su Kesesinde Sorun Olabilir Mi Acaba Doktora Gitmeme Daha 2 Hafta Var Arasammi Acaba?

İNŞALLAH HİÇ BİR SORUN YOKTUR AMA SEN DR.GİTMESENDE TEL.AÇ Bİ SOR...Şeniz
Kizlar Benim Sorum Olacak Burun Kanamasi Devam Eden Varmi Bide Geçen Gün Bende Akinti Su Gibi Geldi Bide Biraz Fazlaydi Su Kesesinde Sorun Olabilir Mi Acaba Doktora Gitmeme Daha 2 Hafta Var Arasammi Acaba?

slm arkadaslar bende hazıran annesıyım.benim oğlum var.kılosu 11 kg boyu 72 cm.daha bugun gıttık doktora ewet benım bebıste 2 dısını cıkardı.hatta doktor ustten 3 cü dısınde geldıgını soyledı nasıl olduysa bız gormedık.doktor farkettı.bazen dısınden dolayı heralde cok huysuz oluyo.

günaydın herkese. Dün şeker yüklemem wardı 151 çıktı sonuç yüksek dedi doktor artık hamurişi tatlı yok son günlerde biraz abartmıştım tatlılıar kolalar filan acaba o yüzden mi yüksek çıktı yaa bide idrarda iltihap warmış penbuk (reçeteden tam okuyamadım ama) diye bi ilaç yazdı kullanan warmı kullanmadanda geçermi acaba.Çok yoğundu doktorum soramadım sorularımı kafam karışık ilaç kullanmak :çok üzgünüm:

tanyeri bildiğim kadarıyla öyle bişey varsa iltihap haplarını mutlaka kullanın diye bi yazı okumuştum internetten zarar verecek bişey olsa verilmezdi iltihabın zararı oluyoımuş

tanyeri bildiğim kadarıyla öyle bişey varsa iltihap haplarını mutlaka kullanın diye bi yazı okumuştum internetten zarar verecek bişey olsa verilmezdi iltihabın zararı oluyoımuş

teşekkür edrim dilekgndz ilacı alıp bi an önce kullanmaya başlayım bari hem şeker yüksek çıktı hem iltihap bayaa moralim bozuldu

kızlar şeker testim ve kontrolüm vardı bebeğime baktı durumu iyiymiş 25 hft. 5 günlük olmuş maşallah kızıma benim kikosuda 922gr . olmuş.bugünde testlerin sonucu çıkacakmış bakalımne çıkacak.tek bir sorun var yine içeride kanama görüldü umarım kanamam gelmez ama biraz akıntım koyuldu eğer daha da koyulursa dr.gideceğim onun haricinde her şey yolundaymış.

banada antibiyotik verdiler hastenede yattığım zaman iğneyle vurdular inşallah her şey iyi olur canım.:içelim:

hoşgeldin aramıza asyaa allah bagıslasın bebeişini.maşalh allah sirgesin çok tatlı.kızlara göre kilo boy farklı oluyo erkeklerde.benm kızda 2diş çıkardı çok huysuz ateş agrı oldu.bi ay içinde kilo almamış hiç.normal huysuz olması.hosgeldn tekrara.:teytey:

Slm Haziran Anneleri Nasilsiniz Bebişleriniz Hayirli Uğurlu Olsun ....bende Nasip Olursa Haziranda Doğum Yapacağim Inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…