2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deniz seni çok iyi anlıyorum şu anda annen sende kalınca alıştın gidincede bir yanır gitmiş gibi oldu
bende öyle oluyorum annem yatıya gelip gidince
hüngür hüngür ağlıyorum arkasından

buraya kadar gelmişsiniz anneni yolcu etmeye insan bi alo derde uğrar banada ya
aşk olsun deniz ikinciye üçüncüye oluyo bu darılıyorum ama

selammmmm guzel haftalar

arda cok tatlı yaa bu hali bıle yakışıklılıgını gızleyememış bence

bızımde aralla yogun haftamız basladıı
ev curcuna annem gıttı ya serdım bıraz
o olsa komutan gıbı basımda durup yaptırırdı
aral o gıttıgınden berıı annanee dıooo soruyor ozledı sımdıden
of yaa ne zor ayrı olmak

sevdacım ınankı aklımdaydın hatta zeynep ın bappilerını bıle yanıma alayım dedım sonra eşınden cekındım acıkcası
evdedır adamcazz belkı musaıt olmazlar vs.. vs.. dıye dusundum
ve ınanırmısın o parkta hep gozum senı aradı
cunku bız once mudanyaya gıttık
sora guzelyalıya gecıp annemı bındırdık
zıde mudanyada oturuyorsunz dımı

Son düzenleme:
ardayı görmeyeli baya bi uzun süre olmuştu
maşallah çok değişmiş tam bir delikanlı olmuş böyle
saçlarınıda kazıtman işe yarar inşallah ama bir dr bana hiç bir faydası olmadığını söylemişti
sizde iyi sonuç verir inşallah

deniz biz güzelyalıdayız canım
evimizde limana çok yakın dibime kadar gelmişsin yani :)
eşimden çekinmene gerek yoktu canım eşim biraz kıldır ama çokta anlayışlıdır sağolsun

ben burdayım..
sağol denizcim o snin güzelliğin..
burda parkyok kızlar daha önce söylemiştim.çok üzülüyorum oğlumun haline.pencereden bakıp,araba gitti,motor geldi.biysüyü araba geçti'diyip duruyor..

Ben burdayım hocammmmmm!!!kaydirigubbakcemile3

geldim geldimmmmmm...
ne güzel resimler eklenmiş sayfalar şenlenmiş..
yerim hepsini ya çok şekerler maşallah..

Aral hiç affetmiyor herhalde kızı olan sana gelmesin denizcim yazık kızın haşatını çıkarmış sıpa..
ırmak da çok fena nasıl cilveli cilveli gülmüş bayıldım..
Zeyno zaten bitirim böcük..
Arda desen evet gerçekten delikanlı olmuş ve saçları olmasada karizma karizmadır bakışı bakmış..:))
hepsine kocamannn

Yerim ben onun biy süyüsünüüüü:)) çok tatlı oluyorlar büyüdükçe kızlar video da ekleyin faceden

çocuklarımızın gelişimleri güncellenecektir.yaklaşık 2,5ay olmuş.kilo ve botyları ne alemde

Bende asrını uyuttum o uyurken 1 saat yürüdüm duş aldım kendime karışık bi zayıflama çayı hazırladım ve oturdum gerçi şimdi uyanır paşam keyif yarıda kalır..

Denizcim allah kavuştursun..

Ayşegül sende annenin tadını çıkar ben de yine başladım sıkılmaya babneler gelsin artık malum başkasına bırakıp gidemiyoruz ya biz:çok üzgünüm:
Ananeler ayrı mıoluyor nedir asrın da anane manyağı ben,babası ve ardından hemen ananesi geliyor..
Çok güzel,kaliteli vakit geçiriyorlar annemle güzel güzel oyunlar,şarkılar öğretiyor annaesi oonun da tam istediği şey işte..

Dün asrına çok güldüm diyalog aynen şöleee..
bilgisayardan resimler gösterip soruyorum
-bu kim annecim?
-baba
-bu kim annecim?
-babane
-bu kim annecim?
-teyze
-ve kendi resmimi gösterdim bu kim?
-memeeeee...mememeeeeeee :roflol:sırnaşık şey
diye bağırmaya başladı halbuki sadece yüzümün gözüktüğü bir resim!
manyak yaaaa nasıl güldüm beni iyice sarıkız olarak görmeye başladı bu sıpa nasıl bıraktırcam yaaaa,bayılıyor memişlere..

Atikecim kilomuz 16-16,5 arası bişey de boyumuzu hiç bilmiyorum epeydir gitmedik doktora bende evde ölçmedim hiç uyanınca bi bakıyım..

Ayy kızlar manyak oldum bu aralar gözüm hamile arıyor,bir de katalog bastırdım geçen burda bi alışveriş merkezinde hamilelik semineri vardı şu benim esprili hamile tişörtlerinden giyip kataloglarımla gittim alabileceğini düşündüğüm Hamilelere dağııtım,çok komiktim resmen hamile göbeği var bende de 3-4 aylık:)) (ağlancak halime gülüyorum) ama göbeğimi gere gere gezdim çok zevkliydi!
yok mu kızlar çevrenizde hamiş yaaa tişörtler kaldı (

memee
ha ay inanmıyorum.asrın seni sadece meme olarak görüyor demekki..
benim bir arkadaşımda senin gibi ne zaman otursa hemen kızı gelip emmek ister oda ayakta bekler bazen.namaz kılarkende oturduğunda kızı üstündekileri açmaya falan çalışırmış

Doğumgünleri de yaklaşıyor geçen sene ne hazırlık vardı hepimizde bu sene ilk yaş doğumgünü gibi olmayacak sanırım:))
ben evde yapmıycam bu sene kararlıyım yazık canıma yaaa..
hatta nihalle beraber ortak yapabiliriz ablam kızlar için yer araştırıyor uygun bi yer bulursak öyle yapcaz zaten gelcek çocuklar aşağı yukarı aynı çocuklar..evden pasta börek de getiririz belki bir de palyaço tutulur ne biliyim işte..maddi duruma göre yapcaz bişeyler..

maddi durumlar demişken biz iyice göçtük resmen kredi kartı çok fena şişti acil durum alarmı var bizde..babam gelcekti bu haftasonu size sürprizim var diyordu bizim zeytinlik var burhaniyede deniz kıyısı müşteri çıkmış yani paragelcekti babam da sizi sevindirecektim diyordu ama olmamış son anda iptal olmuş ona çok sevinmiştim hemen planlar yapmıştım kafamda şu parti evi projem için yada tişörtler için kurumsal bi kimlik web sitesi vs..şimdilik herşey beklemede bakalım..

ama benim acil bişeyler yapmam lazım iyice batıcaz..offfff offfff..

çok güzel fikirlerim vardı aslında bu konuyla ilgili ama neyse burda yazamam:))

Kızlar akülü araba kullanan varmı? denizcim sizin geçen sene aldığınız motor akülümüydü? dedesiyle babanesi takmışlar bu sene alcaklarmış d.gününde ama kullanabilirmiyiz bilmiyorum bana eziyet olmasın da..
bana kalsa bisiklet alsınlar en iyisi zaten evde koycak ufacık alan kalmadı heryer asrının eşyalrıyla doldu bir de koşu bandı falan.. kaldırcam mama sandalyesini falan artık zaten hiç oturmuyo sadeceyer kaplıyo ama kilerde de yer kalmadı her yer full!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…