2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarr
aral ve zeynep e maşallah ikiside pek güzel çıkmış zeynepin manzarası da harika
ayşegülcüm inş en hayırlı zamanda hamile kalırsın bende diyorum eşime en geç biz düşünüyoruz ama en erken bi yapıcaz heralde diye bazen ecenin kıskançlıkları delirtiyo o zamanlarda düşünüyorum açıkcası artık herşey onun dışarı çıkıyoruz yanımızdan geçenlere bile kızıyo bıyak benim diye kaldırımlarda onunmuş
bu arada biz odasını ayırdık her akşam ufak ufak temizlikle kışlıkları kaldırmakla uğraşıyorum ecede 2 gecedir odasında koccaman yatağında yatıyo beşiği kitaplık dolapları salıncağı valla dolaşcak yer kalmadı yaa seneye oda alabiliriz inş ona adamakıllı olsun
gece gidiyoruz yatapında birlikte uyuyoruz sonra gece yarısı süt için uyandığında çağırıyo uyuyana kadar yine yatıyorumn hatta bende uyuyakalıyorum sabah kadar felan bu sabaha karşıda uyanmış oturma odasına gitmiş ağlayarak geri dönüyodu odasına anne diye kimseyi bulamayınca yavrum gel annem burdayım dedim noldu dedim koğktum diye geldi yattı yanıma böyle böyle alışcak inş bide süt için uyanmasada deliksiz uyusa ama tabii bu günlerede çok şükür

serpilcim ece çok cesaretli çıktı maşallah
ilk odasını ayıran ece oldu
genç kız oldu o zaman :)
eee annesi oda almadan olmaz kuzuya enyakın zamanda alamya çalış

sevdacım zeynep kocaman olmuşş yaaa oyy saclarıda uzamışş harıka olmuşş
Allahım gıymıyorlarmı şöyle pembelerı benı delı edıyorlarrr
maşallahhhhhh

bizde artık Araldan ayrı yatmak ıstıyoruzz ortamızda uyuyorr yaa
nasıl ayırıcaz hıc bılmıyorum
ama artık kocaylaa sarılamaz olduk yaa ne kötu
her gece aral ortamızda bırbırımıze el sallayıp caresız ıyı geceler dılıyoruz :))))))

ayyy ne kadar büyümüşler yaa aral çok yakışıklı olmuş annesi damat olmuş tam

sevdacım zeynep gerçekten çok tatlı olmuş denizinde dediği gibi saçları uzamış cicileri çok güzel

serpilcim maşallah eceye ya doğaçın bu çığlıkları yüzünden bişey beceremeyiz biz gibi geliyor bana ama ufaktan başlamak lazım bakalım dr. ne diyecek yarın kanla idrar verdik sonuç ne çıkacak

gerçekten kocaman olmuşlar..
zeynep'e de maşallah...
biz saçlarımızı kazıttık.çok cansız saçları.tüy gibiydi.umarım bir faydası olur.çok çirkin oldu çünkü..

ayşegülcüm geçmiş olsun
demekki ikincinin kısmetide böyleymiş hayırlısı olsun canım herşeyin

arala zeynebe maşallah:))
kocaman olmuşlar

bende batuhanın odasını ayırmak istiyorum
ama geceleri kalakıp hala emiyo deliksiz yatmıyo
ondan daha ayıramadık

ya zeynebin saçı yok derken birden gürleşti kızlar
çok ince telliydi tüy gibiydi artık korkmaya bile başlamıştım bu kız saçsız olacak diye :))
ama maşallah hiç kesip kazıtmadığım halde birden uzadı ve gürleşti kuzumun saçları
bide kalın telli ve düz olacak sanırım
iyki bana çekmemiş benim kıvırcık ve ince telli saçlarım var

selam kızlarrr ayy aral cok fena oldu yaaa yatak odamın yerlerıne agaç resmı yapmış kırmız boyayla geldı parmagımdan tutut anne ağaççç dedı
bır yandan sınırlendım bır yandanda harıka yaptıgı ıcın gurur duydum
oglum buraya yapma tahtana yap burası uff olmasın dedım
sabahta tahtasına cızdı hep kahvaltısını ettırırken

aralında sacları cok gur deıl bakalım yazın bellı olur akibetiii
ınşallah bızım tarafa ceker eşımın tarafının saçları cokkk az
bızde ıse erkeklerın bıle cabuk uzuyor ve cok gür

aralla dısardaydık yenı geldık babannesıne bıraktım ogle yemegını yedır yatır dedım
evde ışlerım duruoo bugun utu yapayım dedım aral parmagını yakmışş hangı ara dokunduysa
uyudugunda da haşatım çıkmış oluyor ztn ış yapsamda yorgunluktan cok az yapabılıyorum
barı ayaktayken yapayım dedım ama parmagını yaktı

kızlar bu arada burası ıyıce ıssızlastıııı nerelerdesınız yaaa

aralında resme yateneği var galiba
ağaç falan maşallah
bu konuda bide ece çokkk başarılı
nasıl adam kafası çizmişti
çok şaşırmıştım görünce
maşallah aral ve eceye
zeynep hala karalamkla meşgul çizdiklerini hiç bir şekle benzetemiyorum ben :)
ama tabi resimde bakış açısı çok önemli zeynep için belkide onlar gerçekten ağaç kuş kalp olabilir :)

doğaçın tahlil sonuçlarını merak ettim bende
inşallah bi sorun yoktur
ayşegül gelince yazar zaten hemen

geldim kızlar tahlil süper hiçbir vitamin eksikliği yada enfeksiyon yok dedim bişey yemiyor nasıl vitaminsiz kalmıyor anlamadım dedim bu dr.da özel dr.umuzun tam tersine yetiyo demekki azda yese bünyesine dedi bırakın yemesin dedi kendi istediğin zaman yesin dedi başka sonuç yok kızlar o zaman dişten yapıyo bu huysuzlukları her zaman öksürüğüde olurdu o da yok ondan desem dr.da temiz boğazları dedi geriye bişey kalmadı dr. huyundandır dedi ne huymuş doğaçtakide ya ne nazlı çocuk kız gibi aynı gıcık oluyorum bu huyuna offf offf bunun üstüne bide 2. olcak inanamıyorum inş. o bari uslu bişey olurda üzmez beni

sevindim canım bişey çıkmamasına ikinci çok uslu merak etme hep öyle derler ya tecrübeliler ilkinin tersi olurmuş ikinciler bende yeme konusunda ikinci eceyi aratmaz diye umudediyorum çevremdeki çocuklar hep öyle neyse bakalım ne zaman alıcaz senden hayırlı haberleri
sevda kaç gündür eline kalem aldığı yok biliyousun ecenin sen ne zamandır ders çalışmıyosun annem dedim dün akşam günler önce çizdiği adam duruyo tahtasında silmemiş bile
ben 3 tan çöp adam çiziyorum baba anne ece ecede aynısını çiziyo yan tutup çiziyo tabi o zaman düz oluyo çizgisi yoksa yamuk çiziyo ama adamdan başka bişey çizmiyo henüz yuvarlaklarına bayılıyorum yaa çok muntazam inş ilerdede böyle bi yeteneği olur
odasındada yatıyo ama uynıca düşüyo yola iki gecedir yoldana döndürüyorum gel diye inş alışır zamanla deliksiz uyumayada başlar; biz şu anda kolumuzu kıpırdatamıyoruz sevdacım yokda hiç düşünmez yaprdım bi oda ama benim öğrenim kredim bitmedi hala baktımda 3750 almışım ama 7000 olarak ödüyorum yaa walla eşimle ikimizin öğrenim kredisi evlendiğimizden beri çok yordu bizi

günaydın kızlarrrr
eşimle zeynep markete gitti zeynebin karnını doyurdum biz daha yemedik
yediğimde bişey olsa bari bir iki lokma ekmek peynir zeytin form çayı
ama neden gitmiyo bu 2 kilol anlamış değilim ((

slm kızlar ayyy ben çok uyku düşkünü oldum ya niyeyse eceyi uyutmak için yattım ben ondan önce uyumuşum yine hep öyle oluyo zaten garibim dolanıp dolanıp yatıyo bide kakasını yapmış artık uyurken aldım
sabah pazara diye çıktık parka uğradık babası kaydırağa çıkardı kaydı kendi bi güzel çıkıp kayıyo büyümüş kızım rtık yaa çok seviniyorum öyle görünce burası park fakiri bi şehir sinir oluyorum bi tane var bize yakın tek park zaten insan kaynar yazın orası ordaki oyuncaklarda fii tarihinden kalma demir kaydıraklar filan yazın inşallah eskişehirde parka doyar kuzum hiç olmazsa plastik düşer keser derdi yok tek başına çıkar burda mecbur bizde çıkıyoruz çok yüksek bide bi kere ben çıktım zor indim yaa başım döndü
ewet sevda ya göremedim tam olarak foto çok küçük ben bi ra dikkat ediyodum ama bıraktım off bendede var bi 3 kilo bi 60 olmadım yaa göremiicem heralde hiç o kiloyu spor yapmam lazım benim onuda yapcak adam yok
derya ayşegül kızlarrr herkes nerde yaa valla çok ıssızlaştı bizim topik

Ben buralardayım aslında ama bu aralar keyfik pek yok okuyup çıkıyorum..pardon valla kızlar ihmal ettim sizi biliyorum ama misafir ,gezme vs derken zaman bulamıyorum..
veee bu gün yine yatılı misafirim varrr offff yaaaa tam rahatladım diyordum pasta börek vs yapmıycam,yemiycem,kendime zaman ayırcam modundaydım ..olsun artık neyse pzt başlarım herşeye misafir güzeldir neyseki sevdiğim insanlar..ama telaşesi yok mu! bir de teo varken hazırlanmak çok zor,eşim de hiçççç yardımcı olmazçocuğu bile tutamaz her iş bende yani.. neyse..

sizler nasılsınız?
aral ,zeyno ve batuhanın resimlerini gördüm hepsi çok tatlılar maşallah yanımda olsalar da sıkıştırsam bi yaaa...

ayşegülcüm tekrar teyze olcakmışız yanlış okumadıysam..hayırlısı olsun canım nasıl olsa olcak bu iş tren kaçmadan olsun ikisi birden büyüsün çocuk işi çıksın aradan işte..bende özlüyorum bebek hallerini arada acaba diyorum sonra vazgeçiyorum hemen..

neyse ben biraz evi toparlayım ,gelirim yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…