2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevdacım sen ztn formdasın bencee
hele o memişşlerr taş gıbısın vallaa :)))
o ıkı kılonda nazarın olsunnn bence yakışıyor sana
bende almaya calısıp alamıyanlardanız bılıyorsunuz
ama aral hıc hıc bır sanıyeoturtmuyor
suan bu satıları bıle dedesı aldıgı ıcın yazabılıyorum
bugun banyoyu temızlıyımd edım koşe bucak
sprey deterjanı sıktım gelıp elını deterjana surdu anında agzına mahsuzz gulerek yapıoo
zehırlenıcek salak yaaa
hemena gzının ıcını ellerını yıkadımm
ama o kadar zor yıkatıyor kı
bızım kı bugunlerde mınderlere taktı koltukların mınderlerını kalıp gıbı ya onlar
alıp kaydırak yaptırıyor
yada bırbırlerıne dayatıp ucgen tunel yaptırtıyorr
cok yorgunumm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
annemde bende yaa
cok tıtız oturtmıyor benı surayı topla bunu yap balkonu yıka

deroo mısafırlere takılma sen taam mı kuzuuu
onlara bakmaa sen cici kız ol (anladın mesajımııııııııııııııııı :))) )

bu arada bende ıstıyorum cocuk amaaa dun derın derın dusundum aral benı mahfedıo
ne yedıgımı bılıyorum ne oturdugumu ne uykumu hala duzensız uykular asırı hareketlılık
salakmısın denız dedım dur sımdı hayatını yasa azcıkk
eger ben hamıle kalırsamm muhakkak yıne kazar olurr emınım..
yanı su 1 - 2 sene ıcınde olursa
yoksa 2 senden sora dusunuyorum

ama ben resimleri neden göremiyorum yaa
kendi eklediklerimi bile göremiyorum
çarpı işareti var sizde direk ekrendamı görünüyo???

biz park yönünden çok şanslıyız
burda heryer park
zeynepte kaydırağa kendi çıkıp kayabiliyo ama babası bir rahat bıraksa çocuğu merdivenden çıkarken tutuyo çocuk kaymak için oturuyo daha aşağıya kadar inmeden eşim tutuyo
geçen face video eklemiştim görmüşsünüzdür eşimin davranışlarını
rahat bırak çocuğu ya diyorum yok illa tutacak biyerinden
sinir ediyo beni ...

derya amma çok sevenin varmış canım ya maşallah hiç boş kalmıyosun

ama hep sana geliyo o yatılı misafirler sen bi yere gitmiyosun bakıyorumda :)

sevdacım pc yı kapatıp gerı ac yada modemı
bız goruyoruz resımlerı
sevda halın cok guzelmışş kızzz

slm kızlar arala bak ne çapkın yaaaa zeynepte çok tatlı sevdacım benim açılıyo foto senin bi ayar yapman gerek sanırım

bizde bugün tuvalete kalebodur döşetiyoz kadın halimle gittim nerde adi defolu kalebodur var buldum attım arabaya getirdim usta buldum asker yokmuş eleman yaptırıyorum şimdi yerler kara taştı şimdi ışıl ışıl olacak oh beee benden sonra gelenler hazıra konacak apt. herkesin yapılı tuvaleti bi bizimkine kimsenin eli değmemiş bize nasip oldu 3sene kullancaz 27 lira tuttu malzemeler ustada 20 lira alacak bu kadar para verip kimse elini sürmemiş

bu arada annem var diye eşimle sinemaya gidiyoruz bizde önce bi yemek yiyeceğiz sonra çok film hareketleri izleyeceğiz bakalım nasılmış oh ya annemin olması nasıl güzel oldu tuvalet bitsin iyice yorulcam derin temizlik başlıyo çarşamba günü yapıcam artık anca kendime gelebildim deryacım şaşıyorum sana ya sen nasıl başarıyosun sürekli misafir ağırlamayı annem olsa bile ben zorlanıyorum doğaç unsurundan dolayı denizin dediği gibi ağzına deterjanlı suları sürer blmem ne rahat vermez hastanede allah kolaylık versin sana dediler bu ara doğaç aşırı inatcı ve hareketli hastaneyi birbirine kattı görümcemin kaynını gördük görümceme demişki ayşegül hanım doğaçın peşinden koşturuyodu yazık rahat durmuyo demiş bittim ben annemde diyo hiç böyle çocuk görmedim ben diye dr. dediki hiperaktivite olduğu şimdi anlaşılmaz biraz büyümesi gerek dedi bende dedim yoktur zaten sadece hareketli bişeye adapte oluyo dikkatini toplayabiliyor dedim altını değiştirmeme bile inat ediyo öyle değildi doğaç anlatırdım ya size dediğimi yapıyo şöyle böyle diye şimdi tersi oldu dr. yaşından dolayı doğal olduğunu söyledi yani 2yaş sendromuna girmiş paşa

2 yaş sendtromudur ayşegülcüm bencede.bizim doktorumuzda bu dönemde sürekli anne sözü dinleyen,hiç bir şeyi merak etmeyen,sormayan,istemeyen çocuktan korkun.öyle çock normal değildir ve ilerde özgüveni eksik bir birey olur demişti... o yüzden bence doğaçın bu hallri çok normal..
filmden sonra eleştirilerini bekliyorum.haftaya konyaya gidicez.malesef bir kez sinemeya gidebliyoruz.eyvah eyvah 'amı,çgfilm bunlaramı gidelim karar veremedik.

slm atikecim filim iğrenç tek kelimeyle skeç yapmışlar ayrı ayrı konu bölüm ve umduğunu bulamıyosun tvdekindende kötüydü bence eyvah eyvaha gidin tavsiyem biz pişman olduk doğaç konusunda evet haklısın canım ne inat ne keçilik ya bıktırdı ayakkabısını bile zorla giydriyoruz giymem yatmam yemem diye nasıl inat ediyo off oofff ya

selam kızlar nasılsınız.benim de misafirler var bir türlü giremedim.resimler süperrr.
çok uykum geldi kağan da yeni uyudu.fazla yazamıyacagım.öpüyorum hepinizi...
bugün pikniğe gittik kağanı görmenizi isterdim çok komikti.etrafımızda ne kadar aile varsa hepsinin yanına gitti onlarla tanıştı,yemeklerinden yedi,okey oynadı çekirdek çitledi.
bir bakıyorum önümüzdeki ailenin sofrasında bir bakıyorum başka birilerinin yanına gitmiş.kardeşim geldiğinden beri rahatladım.eskiden gündüz 10 kere emerdi şimdi 3 kere emiyor.
bu arada atikecim sinema çıkışı çaya beklerim..hangi sinemaya gideceksiniz ki...kule ye mi?
real e mi?

kuleye gideriz büyük ihtimalle.annemler yakınlar kuleye..gelicem mutlaka seninle yüzyüzede tanışmayı çok isterim.
bu hafta gelemeyiz sanırım.aynı gün içinde dönmemiz gerekiyor..
selcan sen kağanı hangi doktora götürüyorsun canım.memnunmusun
bnen başkente götürüyorum doğumuda orda yaptım.
hadi ya ayşegül demek film çok kötüydü...iyi oldu söylediğin elemiş olduk onu...

selam kızlar bencede eyvah eyvahh harıka bır fılm yaa bız esımle ılk gosterılme gırdıgınde gıtmıstık

bugun annemı yolculadık mudanyaya gıttık once parkta aralla oynadım annemı bındırdık gerı eve geldık
aral uyudu
aral cok uzulduu
dudagını buzdu hemen oglum anneanne aytaçla ırmagı alcak gelcek dedık kandırdık
of off annemde gıderken cok zorlandı
orda onlar burda sen torunları hep aynı yerde olsun ıstıyor
tabı bende... ama ımkansızz

atikecim ben hhızlı resimden yukledım cok kolay o sıte
ımageshack ten yuklerdım hep ama o arızalı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…