2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarr
sabah beri gelen giden bi ders çalıştırmadılar yaa
arda nasıl da büyümüş uzun zamandır görmeyince maşallah canım bizde parksızız bi tane var onla idare ediyoruz
ece iki gün hep dışardaydı apartmandaki çocuklar bebekliğinden beri oynamaya can attığı için onlada çok mutlu eceyle ammaaa bizimki çok kıskanç yaa sabah yatak odasında giyinirken bile onun içerdne sesini duydum sinir oldum tvyle kavga ediyo bırak benim diye herşey onun kızlar top havuzunda oynadı biraz makroda orda çocukların gömleklerine asılıyo git diye tüm oyuncakları topladı bi köşeye ne kendi biniyo ne kimseyi bindiriyo
dışardad topunu aldı gitti vermemiş kimseye onların elindekileri almış bide eve gelip bana kaaadeşşş oyna diyo duyanda oynamış zanneder
önceden babasına gidip baba talt mama derdi artık baba karnın aç, tatl mama ye , çay iç diyo banada gelip ecenin kaaanı aç ,mama veyy diyo canım kızım yaa
dün sabah oyun hamuru yaptım ona sevdi sabahda bayatlamamıştı henüz yine oynamaya koyuldu kırmızı burun yaptık eşimle ben oda burnuna tuttuamıyo deliklerine sokmuş yanına yapıştırmış ben gibi çok komikti hali foto çektim ama evde hepsi eklerim inş en kısa zamanda

2,5 AYDA NELER OLDU

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008.......................82cm............ ..........11.4kiloŞİMDİ............12KİLO........86CM
2-BATUHAN(NURAN).............................02.06.2008.... .......................90 cm.........................16.5 kilo
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL).....................12.06.2008................... .......86cm ...................10.5 kilo ((((nazar:
4-ZEYNEP(SEVDA)......................29.05.2008............ ....................84cm.......................... ...12 kilo:nazar

5-VEDAT KAĞAN(SELCAN)..............25.06.2008...........88cm...... .....14 kilo
6-....................30 mayıs2008..........83cm..10.80kilo
7-TEOMAN ASRIN(DERYA).................. 11.06.2008................93cm..............15.5kgŞİMDİ.............16.3KİLO
8-ECE(SERPİL).................10/06/2008..........................84 cm............................11.100 gr.............
9-ARAL DENİZ .......... boy 82 cm.............. kılo 11,400 flndır ancak 10 tane dışımız vardı bugun 12 oldu
10-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm..10.80kilo
11-RÜYA(SERPİL)....................boyu 89cm kilosu da 12.5 ..

bende bu sene eskişehirde bisiklet alıcam derya bebek arabasını götürmiiicem bisikleti orda arabası burda dursun
ayyy bizimde bi sürü planımız var ama durumları bi toparlayamıyoruz şu öğrenim yokmuuu sanki çok raaht bi öğrencilik geçirtti yaa parayı naptıığımı hatırlamıyorum ama 3 senedir kurtulamadım haziranda bitecek inş o zaman biraz ohhhhhhh diiicem

sbah eşimle konuştukda eğer eylül akim gibi önümüzdeki dönemde bu şekilde kıskançlıkları devam ederse (2 yaş sendromudur ve çok uzatmaz diye umuyorum) rezil ediyo valla bizi heryerde bizde yakn iyi bi kre açılmış haftada iki gün yarım gün oraay gönderelim dedim bakıcısı götürür getirir gerçi ne farkeder zaten sürekli arkadaşlarıyla biraz bekleyelim baaklım nollcak

ardanında var o tarz problemleri serpil.paylaşma özelliği yok.daha erkenmi ilerde değişirmi bilmiyorum ama hiç bir oyuncağını kimseye vermez.hiç eline bile almadığı oyuncağı başka çocuk alırsa kıyametleri kopartır..çocuk burda fazla sosyalleşemiyor sanırım ondan kimi görüyorki....
her gün bakıcı..
,akşam yorgun anne va baba..
dışarı çıkarsak gidecek bir yok..ben ona bağlıyorum.siznkiler paylaşımcımı

2,5 AYDA NELER OLDU

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008.......................82cm............ ..........11.4kiloŞİMDİ............12KİLO-86CM
2-BATUHAN(NURAN).............................02.06.2008.... .......................90 cm.........................16.5 kilo
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL).....................12.06.2008................... .......86cm ...................10.5 kilo ((((nazar:
4-ZEYNEP(SEVDA)......................29.05.2008............ ....................84cm.......................... ...12 kilo:nazar

6-TEOMAN ASRIN(DERYA).................. 11.06.2008................93cm..............15.5kgŞİMDİ.............16.3KİLO
7-ECE(SERPİL).................10/06/2008..........................84 cm............................11.100 gr.............ŞİMDİ.........11.5KİLO-86CM
8-ARAL DENİZ .......... boy 82 cm.............. kılo 11,400
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm..10.80kilo
10-RÜYA(SERPİL)....................boyu 89cm kilosu da 12.5 ..

oyyy ardanın parka gıdememesıne cok uzuldum yaa
ama vardır elbet bı yerlerde dımı

deroo mısafırlerle yedın mı bak takıpteyım cızelgenıı
bırde atv motorumuz sormussun
aral ona hıc bınmıyor ha bıre arkasından tutup ıttırıyort akusu bos ztn suan doldurmamız lazım
ama asrın bıner ben ınanıyorum
cunku bu tur sacma sapann hinlik ve abukluk gerektıren seyler sadece bnmn ogluma mahsus...
arkasından ıtttırıyor akusunu bosaLTTI yada tepesıne cıkıp kollarını acıyor

muzıklerıyle kornasıyla oynuyor ısıkları fln var onlarla oynuyor ama cok nadırdır bınıp gaza basıp gezdıgı
bısıkletı ıse cok cok onerıyorum bızım var 1 yasında hedıye gelmstı esımın teyzelerınden
cokkk ısıme yaradı cok zevklı
bız aralın arabasını hıc dogru duzgunkullanmadık onu sevmedı bnmedı ama bısıkletıyel her yere gıdıyoruz

evett yaa 2 yaş partılerımz yakşlaşıyorrr kızlar bende bu yıl buyukk buyuk ıhtımal dero gıbı
evı batırmamak vede daha az yorulmak adınaa
dısarda kutlıcam..
Allahtan bır manı cıkmadıgı takdırde ya yalovada yada iznik gölunun ordaki cıftlıkte kutlanıcak

sızler neler dusunuyorsunuzzz

atike çocuğun içinden gelen bişey heralde diye düşünüyorum yaa çünkü ece hep dışarda çocukalrın içinde çok sosyal bi çocuk tüm çocukları etrafında toplamayı çok seviyo istiyo ki herkes onunla ilgilensin o ne verirse onunla oynasın yönetmeyi seviyo paylaşmaya gelince kanı kaynadıysa herşeyini veriyo onunda herşeyini alır tabii ama ısınmadıysa hayatta vermez inş düzelir yaa gerçekten parkta filan zor oluyo ama cazgırlığıda alttan alta hoşuma gitmiyoda değil yanii çünkü paylaşamadıkları bişey için hayata karşısındakii ağlatmadan bırakmıyo kendide apğlıyo ama karşısındakinide ağlatıyo baklaım yaa teoyla bi buluştursak onunla nasıl oynııcak oynııcakmı kavga mı edicekler merak ediyorum

doğumgününe gelince ben hiiç plan yapmıyorum eşim kızım ve ben evde pasta alıp kesicez ilkyaş günü önemliydi bizim için bundan sonra kendi büyüün oyun çağında kendi arkadaşlarıyla nasıl isterse kutlarız bu bikaç sene sade masrafsız kendi kendimize kutlama yapıcaz

Gerçekten de ne paraymış ya serpill! ben öğrenciyken almamıştım ama alan arkadaşlar paraları çekince yutkunurdum hemen borç isterdik :)) iyiki de almamışım şimdi bir de onu ödemekle uğraşırdım..

bende serpil gibi yapmayı düşünüyorum doğumgününü..sade bir doğum günü burda olursak arkadaşlarıda çağırırız belki...
o tarihlere bir otel ayarladık gerçi..alanya incekumbeach otel.bilen varmı aranızda..eşimle çocuğumla güzel bir tatil planları yaparken görümcem ve eşi,eşimin kuzeni ve eşide katıldılar.hep beraber gidicez.herkes o şekilde daha zevkli olacağını söylüyor.bakalım arda burnumuzdan getirmezse.tam 2 yaşında oluyor o tarihlerde...

2,5 AYDA NELER OLDU

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008.......................82cm............ ..........11.4kiloŞİMDİ............12KİLO-86CM
6-TEOMAN ASRIN(DERYA).................. 11.06.2008................93cm..............15.5kgŞİMDİ.............16.3KİLO
7-ECE(SERPİL).................10/06/2008..........................84 cm............................11.100 gr.............ŞİMDİ.........11.5KİLO-86CM
8-ARAL DENİZ .......... boy 82 cm.............. kılo 11,400 ŞİMDİ..........11.7KİLO-84,5CM
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm..10.80kilo
10-RÜYA(SERPİL)....................boyu 89cm kilosu da 12.5 ..

Denizcim misafirler gelmedi son anda iptal oldu ve bende herşeyden yırttım :)) ama dün dışardaydık teo burger yedi tabi bizde! azıcık kaçtı ama akşam yemedim..
yaz geldi valla acil hızla kilo vermem şart oldu kış boyu iki ileri bir geri modundaydım..sen takip et beni..!

Söyleyim de almasınlar ya akülü araba falan benim de hiç aklıma yatmıyor çocuk bi büyüsün kendi istesin diyorum şimdi anlamazlar ki..

Serpilcim ece oğlumu ağlatmaya mı geliyor yani:)) Teo çok sakin bi çocuk öyle aşırılıkları yok ama elindeki oyuncak alındığında her çocuk gibi bozuşuyoruz ,biraz yaşıtlarıyla zaman geçirmesi lazım..geçen hafta efeyle pek tınlamadılar birbirlerini gerçi ortam daha ilgiçekiciydi belki ondan! bakalım ecoşla nasıl anlaşcaklar,bi gelin de anlaştırırız..

atike 2,5 aymı olmuş olisteyi yapalı
o zaman zeynep hiç kilo almamış sadece boyu uzamış

boy 86
kilo 12

Bu arada hazır elimde tişört varken kendime tasarlıyorum kızlar üzeri yazılı resimli tişörtler moda ya bende ona benzer üzerinde bizimiçin özel olan günler,teoman asrın vs yazan tişörtler tasarlıyorum bitsin göstercem sizede..

bende bu seneki doğumgünümüz için pek plan yapmıyorum
geçen sene ev rezil olmuştu ya balonlar süslemeler konfeti falan :)
ama tabi ilk doğumgünü olduğu için zor gelmemişti
bu senede önden bir yemek daveti veririz sonrada pasta kesilir kadromuz gene aynı olur
klasik bir doğumgünü yaparız
şu an hiçbirşey anlamıyolar zaten efenin doğumgününü yazmıştım size
ordan oraya koşturup durdu pastasını bile zorla üflettik ve 1-2 tanede zorla resim çekindik

deryacım teomanla batuhan bizi meme olarak görüyo :)))
haftasonu bizde batuhanı babannesine bırakıp dışarı çıktık eşimle
geldiğimizde beni görünce memeee diyip atladı üstüme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…