- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ben geldim
yaa deniz yaptım yüzük testini.erkek çıktı benimki de.
bugün kardeşim gitti.kağan çok üzüldü akşama kadar uyudu.depresyonda yani.
bu arada boyu 91 cm kilosu 14.5 ..
sarıkız listesine beni de ekleyin.oğluma doya doya sarılamıyorum ne zaman yanına gitsem seycannn memee diye bagırıyor.geçenlerde o kadar merak ettim ki sütümün tadına baktım kızlar.
sevdiği kadar varmış yani ballı muzlu süt gibiydi...
kızlar ben geldim çoook işim var oku oku bitmedi yazılarınız ha deryacım süper tasarım olmuş tişörtlerin öncede demiştim özel tasarımlarda yap sadece hamişlere yönelme müşteri kapasiten az oluyo
kilo boy işine girmişsiniz hatunlar canımı sıkmıyorum takmıyorumda artık 11 kilo doğaç boyuda 86.5cm yemediği için gelişimi yavşlamış dr. dedi hastanedeki dr. içimi rahatlattı test sonuçları süper olduğu için takmayın yememesini dedi ihtiyacı yok çocuğun dedi ileride muhakkak düzelecektir dedi bir iki lokma ekmek yese yeter diyorum şükrediyorum o bir iki lokmaya iştah şurublarınada gerek yok ilerde obezite yapıyolar dedi o da kötü bi durum dedi öylece bıraktım ipi bende annemde ne yerse yeter napalım diyoruz yoksa insanda psikoloji kalmıyo altüst oluyosun
park olayına gelince bizim lojmanda serpilgilinki gibi demirden kaydıraklı bi parkımız var plastiklerde var ama küçük ama yetiyo işte uzak yerlerdeki parklarada haftasonları götürüyoruz
doğumgününe gelince evde aile arasında yapıcam zaten doğaçın yaşıtı arkadaşı yok fazla gürültüyede gerek yok ilki güzel oldu bitti 2.de sadece o eğlensin jetonlu oyuncak ve parklarda eğlendiririm gündüz akşamda pasta keseriz yer içeriz ailecek çok yorgun bi sene geçirdim özenecek derman bulamıyorum kendimde bi gün yapacam kaç gündür temizlik yapıyorum bi 3ayın birikimi adet gördüm yoğun bi şekilde bitkin düştüm yarın yapayımda kurtulayım diyorum alışverişe çıkıcam yarın pirinç salatasıyla kus kus salatası yanınada irmikli prenses pastası yapayım diyorum biz kadınlar dışardan yemek söylüyoruz sadece salata ve tatlıyı kendimiz yapıyoruz alışverişe çıkıcam şimdi akşamdan hazırlayım hazırlıyacaklarımı sabahta doğaçın oyuncaklarını iyice toplarım bida süpürürüm evi masa hazırlarım diyorum offf offf nasıl gözüme büyüyo anlatamam ben temizliyorum ardımdan doğaç batırıyo iyice isteksizleşiyorum bıktık dağınıklıktan ya sizdede var değilmi kızlar bu dağınıklıklar sıkıldım ya düzeni özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?