2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim
yaa deniz yaptım yüzük testini.erkek çıktı benimki de.
bugün kardeşim gitti.kağan çok üzüldü akşama kadar uyudu.depresyonda yani.
bu arada boyu 91 cm kilosu 14.5 ..
sarıkız listesine beni de ekleyin.oğluma doya doya sarılamıyorum ne zaman yanına gitsem seycannn memee diye bagırıyor.geçenlerde o kadar merak ettim ki sütümün tadına baktım kızlar.
sevdiği kadar varmış yani ballı muzlu süt gibiydi...

kızlar örnek denemeler..nasıl sizceeee??

kocaman olmuş yaaa..neyse buna benzer bişeyler işte çok uğraşamadım uykum geldi..sabah yazarım..
yorumlarınızı bekliyorum..

herkese günaydınnn!

kızlar ben geldim çoook işim var oku oku bitmedi yazılarınız ha deryacım süper tasarım olmuş tişörtlerin öncede demiştim özel tasarımlarda yap sadece hamişlere yönelme müşteri kapasiten az oluyo

kilo boy işine girmişsiniz hatunlar canımı sıkmıyorum takmıyorumda artık 11 kilo doğaç boyuda 86.5cm yemediği için gelişimi yavşlamış dr. dedi hastanedeki dr. içimi rahatlattı test sonuçları süper olduğu için takmayın yememesini dedi ihtiyacı yok çocuğun dedi ileride muhakkak düzelecektir dedi bir iki lokma ekmek yese yeter diyorum şükrediyorum o bir iki lokmaya iştah şurublarınada gerek yok ilerde obezite yapıyolar dedi o da kötü bi durum dedi öylece bıraktım ipi bende annemde ne yerse yeter napalım diyoruz yoksa insanda psikoloji kalmıyo altüst oluyosun

park olayına gelince bizim lojmanda serpilgilinki gibi demirden kaydıraklı bi parkımız var plastiklerde var ama küçük ama yetiyo işte uzak yerlerdeki parklarada haftasonları götürüyoruz

doğumgününe gelince evde aile arasında yapıcam zaten doğaçın yaşıtı arkadaşı yok fazla gürültüyede gerek yok ilki güzel oldu bitti 2.de sadece o eğlensin jetonlu oyuncak ve parklarda eğlendiririm gündüz akşamda pasta keseriz yer içeriz ailecek çok yorgun bi sene geçirdim özenecek derman bulamıyorum kendimde bi gün yapacam kaç gündür temizlik yapıyorum bi 3ayın birikimi adet gördüm yoğun bi şekilde bitkin düştüm yarın yapayımda kurtulayım diyorum alışverişe çıkıcam yarın pirinç salatasıyla kus kus salatası yanınada irmikli prenses pastası yapayım diyorum biz kadınlar dışardan yemek söylüyoruz sadece salata ve tatlıyı kendimiz yapıyoruz alışverişe çıkıcam şimdi akşamdan hazırlayım hazırlıyacaklarımı sabahta doğaçın oyuncaklarını iyice toplarım bida süpürürüm evi masa hazırlarım diyorum offf offf nasıl gözüme büyüyo anlatamam ben temizliyorum ardımdan doğaç batırıyo iyice isteksizleşiyorum bıktık dağınıklıktan ya sizdede var değilmi kızlar bu dağınıklıklar sıkıldım ya düzeni özledim

cnm ılk cocugun erkek ıste kaan.. ıkıncı yspısında ne cıktı o onemlı .. ılk yapısın ılk cocugunu sonrakı yapısın ıkıncıyı gosterıyor alnında kaç cocugun olucagı yazılıysa o kadarınıda gosterıyor
dusukler ve ölenlerle (Allah korusun) beraber..
anladıgın mı dedıgımı
ıkı kere yap bakalım ıkıncıyı ne gostercekkk
yanı ılk yaptıktan sonra ılerı gerı yada saga sola hareket ettı dımı
o kaan ıste
sora yuzugu gerı cek ve tekrar avucunun ıcıne dogru sallanddır buuda ıkıncı cocugunu gosterıcektır..

aysegul kolay gelsın cnm bnmde buyukkk ıhtımal yarın mısafırım olcak
sıteden annemın komsuları
ne zamandı sozum vardı
evım tertemızde camlarımı pok goturuyor yaaa
belkı sadece oturma odasının camını sılerım bıraz sonra yarında mamaları yapıcam cunku

bu arada doğaç ın surubu ıse yarıyordu yanı yemek yemesıne baya destek olmustu
sonra bı ıse yaramadımı ?

derya gercek fıkrımı soylıyım mı

bence olmamış.. bır kere cok dolu
yanı o sekıller bana gereksız geldı
ben grafıkerlıkten anlasaydım yanı programları kullanabılseydım bende ılgılenırdım
eskıden kendım yapmıstım bır tshırtume
cokk yıllar evvel sıyah bır tshırtım vardı ona eskı sevgılımle benım adlarımı fln yazmıstım
herkes cok begenmıs farklı bulmustu

bak mesela ılk tshırt varya fılm serıdı var dıger sekılelr bununla pek bagdasmıyor gıbıme geldı
o fılm serıdını tam ortalasan daha hoş olmaz mı
daha sade bır tane denesen

yıne ılk tshırtte bı kac tane daha fılm serıdı bulunuyor mesela onlar hıc anlasılmıyor
sonucta tshırt bu uzaktanda sekıller goruntuler anlasılmalı
yanından gecenler hemen anlamalı mesela
onlar bırde o baby yazısı olmasada olurmuş sanküümmmm

bende bıraktım yeme işini ayşegül .takmıyorum artık..yerse yer,yemezse acıkınca yer diyorum bırakıyorum..
çok yıprandım çünkü ardayayemek yedirirken..şimdi daha rahat..ilerde vermek için spor yapacaklar,rejim yapacaklar.büyüyorlar artık zaten..elbetbir gün bizim çocuklarda düzene girecektir...

2,5 AYDA NELER OLDU

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008...82cm-11.4kiloŞİMDİ............12KİLO-86CM
2-BATUHAN(NURAN)..........................02.06.2008.... ..90 cm-16.5 kiloŞİMDİ.......18,5KİLO-93CM
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL)...............12.06.2008.......86cm -10.5 kilo ((((nazar:ŞİMDİ.......11KİLO-86,5CM
4-ZEYNEP(SEVDA)..................................29.05.2008............ .....84cm-12 kilo:nazarŞİMDİ......12KİLO-86CM
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN)...................25.06.2008...........88cm-14 kilo ŞİMDİ.....14,5KİLO-89CM
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)...............11.06.2008................93cm-15.5kgŞİMDİ.............16.3KİLO
7-ECE(SERPİL).........................................10/06/2008..............84 cm-11.100 gr.............ŞİMDİ.........11.5KİLO-86CM
8-ARAL DENİZ ...................... boy 82 cm-kılo 11,400 ŞİMDİ..........11.7KİLO-84,5CM
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm-10.80kilo
10-RÜYA(SERPİL)....................boyu 89cm-12.5 ..

yok valla artık gırmıyorr hayatında neler olup bıttıgını bılemıyorum sahsen..
bugun aralla parka gıttık cok yoruldum
sonra sıtenın bahcesınıde talan ettıkk
mahfoldum yaa
oylee azgın ki :)))

yaaaa o kadar uzun bi msj yazdım kiii net gitti burda gitmiş hepsi offfffff
derya ben beğnedim canım eline sağlık özellikle ilk tshirtü biraz daha uğraşsan çok güzel şeyler yapıcaksın canım
bende yeme konusuna hiç takılmıyorum artık bi ara hasta gibi olunca süte dadanmıştı ama düzeldi çok şükür bide gündüz bakıcısı yediriyo ama akşamları ben eline veriyorum çatalı kaşığı çorbayı bile kendi içiyo maşaallah uyku konusundada yormuyo artık gece bahçesi bitince anne yatimm diyo gidip uyuyoruz birlikte yatıp bi zamanlar ne uğraşırdık yaa battaniyede salla salıncağında salla kucağında gezdir çok şükür şimdi iyi
dün gezmeye gitmişti bizden sonra geldi eve bizde eşimle neşeli hayatı izledik biraz sonunda dvd player almışta rahat rahat seyrettik bugünde gezmede akşam ben mesaideyim 6 gibi götürür bakıcısı çok mutlu bu hafta canım kızım yaa

selcan hızlı resimcoma gir.resmi bilgisayarından yükle.640-480 boyutunu işaretle.
en altta çıkan adresi kopyalayıp forumun cevap kısmına yapıştırıyorsun
serpil ece kendi kendine uyuyabiliyormu ne güzel.ardayı öğlen uykusundada,akşam uykusundada ben ayağımda sallıyorum.kesinlikle kendi kendine uyumaz.imreniyorum öyle çocuklara....
beşikten çıktık o bile mucize bizim için

derya bende ilk tişörtü beğendim.
ikinci tişört için denize katılıyorum.banada çok kalabalık geldi.bir kaçtane tarih var üzerinde..özel günleriniz mi

Slmmmmm haziranın en güsel anneleriiii...

bende yürüyüşümü yaptım geldim birazdan uyanır benim böcük o uyanmadan yazıyım iki satır..

Tişörtlere gelincegece uykulu uykulu çok uğraşmadan yaptım işte ama mantık olarak yine böyle bişeyler çıkacak yani karışık.. şimdi öyle tişörtler moda ya yazılar,şehirler,karman çorman..ben a4 kağıda bastıracağım için alanı kısa tuttum yoksa daha yayardım..birde baskı için kenarlarının flu olması gerekiyor yada çok net..denizcim bir de o küçük negatifin içine resim koymadım o photoshop fırçası hazır yani..

ne biliyim işte yaaa yaparım bi iki model daha bastırıp bastırıp giycem bu yaz üzerimde kocam ve oğlumun aşkını taşıycam fenamı?:))

Ayşegül aslında satılacağına bilsem gircem normal tişörtlere de..alırım tişörtlerielimde kalır diye cesaret edemiyorum sitem olmadığı sürece insanlar bu şekilde almak istemiyor haklı olarak,güvenecek sadece adım var :)) eşim kargocularla da anlaşmış biraz indirim yapmışlar bakalım..
anneler günü için tişörtler hazırlasam diyordum yada şu sevgili tişörtlerinden ,düşününce ilginç ve güzel şeyler çıkabiliyor..tek tek baskısı pahalı oluyor büyük firmalar toptan bastırıyor ucuza geliyor sanırsam..ay ne biliyim para lazım firma kurmak için,web sitesi için..

ne güzel işte derya kendin için yapıyosun çeşit çeşit hazırla beğendiğini içine sineni bastırır giyersin ikincisindede asrında harfler eksik doğumgünü 41 haziran yazıyo filan ya çok bakamadım yaa rahatsız etti beni öyle ters eksik şeylere takarım bazen durup durup aklıma geliyo hatta o eksikti yanlıştı filan diye biraz manyaklık var heralde geri sayımlarıda sevmem mesela :
atike ece bi süredir uyuyo bende çok mzenirdim ama bende yatıcam yanına saçımla oynıııcka çorap çekmecesini boşaltım ayağına giymeye çalışırken ben ninni söyliicem sonra yine yanıma yatıp saçımı karman çorman edip uyıııcak allaahtan bunların hepsi en fazla bi saat sürüyo ardad inş alışır gündüz bakıcısına biraz zor oluyo heralde nasıl uyutuucanı bilemiyo yanınada yatmıyo ama hallediyolar salıncakta baznede ayakta bazende sızıyomuş süt beklerken

selcancım valla onlar ağızlarının tadını biliyolarlar bırakırlarmı memeyi :))

batuhanda sadece meme emerken yatıyo ayakta salladığımda kıyameti koparıyo
kendi kendine uyumasını bende çok istiyorum ama şimdilik zor

deryacım ben tshirtleri çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…