2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim bende yaptım daire çiziyo ama ilkindede daire çizdi doğaç erkek ama durmasınıda bekledim durana kadar daire çizdi yavvv 2.de daire yaptı

neyse kızlar 1 nisan konsere gidiyoruz şebnem ferahın eşimle aldık biletleri ama inş. eşimin işi çıkmaz söylenip duruyo konser zamanı mesaisi uzayacakmış falan diye biz zaten bişeye niyetlenmeyeli bahtsız bedeviyiz biz ((

Ya ben yapcaktım da alyansımı bulamadım nereye koyduysam üşendim aramaya da,zaten pek inanmam bu tür şeylere ama yapcam aklımda..
çin takvimi tutmuştu benim..

Ayşegüllll kıskandım şimdi bende şebnem hastasıyımmm,bende geliyim miiii???

ha bide şuruptan bahsetmişsin denizcim şurup dişleri patlamaya başlıyınca işe yaramaz oldu etkisi kalmadı şimdi tekrar başlayım dedim dr.da obez olur diyincede tırstım saldım çayıra anlıcan bugün gördüm alttaki köpek dişide patlamış kaç gündür battaniyede sallamaktan gına gelmişti çığlıkla kalkıyodu sonunda teşrif etmiş diş ama bi tane daha kaldı o da gelse bitecek işkence sanırım 15.diş oldu 16. yolda şimdi

Ayşegüllll kıskandım şimdi bende şebnem hastasıyımmm,bende geliyim miiii???

gel deryacım ya zaten eşim gelemezse elemana ihtiyaç var bilet yanacak hemen atla gel doğaçla teoyuda alalım kafa sallarlar birerde bira açarız ohhh keyfe bak :lepi:

Kızlar arkadaşımı sormuşsunuz küslük sebebimiz uçok uzunnn ama öyle incir çekirdeğini dolduracak şeyler değil hele öyle bi dostluğu 5 yıl donduracak bişey asla değil..ama malesef biz bunu yaptık,konuşmadık,görüşmedik!
çevremde herkes annem,ablam,eşim ve yakın dostlarım arama ,o arasın sana çok haksızlık yaptı diyorlar ama ben artık bu yaşa geldik gurur savaşları yapmak istemiyorum..çünkü bizim dostluğumuz gerçekten bambaşkaydı o gitti yerine hiç bişeyi koyamadım,içimi görebilen benim yerime düşünebilen her tür sırrımı bilen tek insan o..yani benim için sadece bi dost değil!
yani çok şey paylaştık bi anda bitirmek yanlış bir daha böyle dostluk bulamam zaten aramam da..onunla da eskisi gibiolmaz biliyorum ama ne yapıyor en azından bunu biliyim,konuşayım diyorum ben yokken o da 2 çocuk annesi oldu,herşey çok değişti çokkk..

Az önce aradımkardeşini ama cvp vermedi..sanırım geri dönüş yok artık kafaya koydum!umarım pişman olmam..

Ayyy ne güzel olurdu aynı şehirde olsak bebeleri satıp giderdik ikimiz kısss!

yaa bende konser istiyorumm
ahh ahh eskişehire bi yerleşsek herşey güzel olcak inş ikinic üçüncü dizecem çocukları kayınvalidenin kapıya bizz gezmeye hahahahha

yyaaa ama bende şebnem hastasıyım kıskandım şimdi....
deniz bende sürekli erkek çıkıyor
ayşegül bence de surup verme artık.2 yaşındayken dogum kilosunun 4 katı olması gerekiyor.
bu hesaba göre kilosu iyiyse takma kafana... yani 3 kilo dogan bir bebekten 2 yaşındayken 15 kilo olması beklenmemeli.
yaa bi de dikkat ettim meme düşkünü bebeklerimiz hep kilolu bebekler.mahvoldu omuzlarım kollarım.kamburum çıktı.
bende hep masal okuyarak uyutmayı hayal ediyorum...inşallah yakında o günleri de görücez.az kaldı kızlar........

ben dün hem cam sildim hem perdeleri yıkadım kızlar bittim kaç gündür ya vitrini falan temizledim bide tuvalete kalebodur yappıldı ya pislik çıktı tabi toz yaptı yeni toz almıştım sil baştan oldum hep gün olayı bitsin yazlıkları çıkarıcam kışlıkları kaldıracam koltuk kanepe silecem halılarıda tabi iş çok bahar geldi mis gibi koksun evlerimiz doğaçın inadı yüzünden yemeğini biz yedirmiyoruz kendi yiyo illa ekmeği alıp banıyo yemek suyuna çatalla makarna yiyo ama kaşık kullanamıyor daha çatalı zor tutuyo sol eliyle oda çatalın en tepesinden tutuyo görmelisiniz çok komik kendi yiyebildiği kadar yiyo doğaç yemeği çok yemesede meyveyi çok yiyor acaba vitamini ondanmı alıyor diyorum oturup portakal elma çilek hepsini bayıla bayıla yiyor meyve suyunuda çok seviyor çileği yiyişi çok güzel ağzı kıpkırmızı oluyor bide hepsinden bi kere ısırıp bitti diyo öbürüne geçiyor onuda ısırıyo bitti diyo bitmemiş daha var diyorum bitti diyo :)) tabi ondan sonra evi po götürüyor malesef cinlerim tepeme çıkıyor (

selcancım o hesaba göre çok eksik doğaç 3.5 kilo doğdu 14 kilo olması gerekiyor o zaman 11 kilo doğaç amaaan canı yerinde olsunda sağlıklı sonuçta önemsemiyorum artık gerçekten

kızlar gerçekten keşke yakın olsaydık böyle şeyleri kaçırmaz arkadaş olurduk giderdik çocukları bırakırdık babalara kaçardık of offf hep güzel olan şeyler ulaşılması zor şeyler oluyor zaten (

Kızlar oı hesaba göre teonun 19.4 olması gerekir 2 yaşındayken..çok değilmi yawww!
şimdi tarttım 16.9 çıktı bu arada!

kağan traş olmaya başlamış :)))
çok tatlı maşallah
cidden 5 yaşındaki arkadaşların pek farksız değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…