2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpilcim 11 haziran yazıyor,başka şekil girmiş araya 4 gibi gözükmüş:))
yeni denemeler yapıp eklerim yine en çok beğenenleri bastırırım artık..

Eceye maşallah ya bende çok özendim özellikle kendi kendine yemek yemesine,çorba içmesine..teo yemek görünce hala kaçacak delik arıyor ne yapacağımı şaşırıyorum çorba falan görsün tadına baktırana kadar canım çıkıyor beğenirse 8-9 kaşık ekmeksiz içer..ıvır zıvırla geçiştiriyor akşama kadar ama bende artık saldım yemezse yemesin benden alsın eksik vitaminleri ben iki kişilk yiyorum:))

artık yemiyorum şaka yaptım !:))

biz de emişerek uyuyoduk son günlerde anane gibi uyutayım mı seni diyorum ayağımda sallıyorum meme emmesin diye çabuk sızıyor benim de işime geldi ama kötümü yapıyorum kızlar bu seferde ayağa alışırmı?

Ya kızlar bir de bişey sorcam size..
yarın hani şu hep bahsettiğim kankam var ya 5 yıldır gurur yapıp görüşmediğimiz ve bir türlü arayamadığım..işte yarın onun d.günü içimden küçük bi pasta alıp ona gitmek geliyor,hbr falan vermeden..kardeşini arayıp adresini alıyım diyorum ve sabahın köründe gitcem tabi (eşim bırakcak işe giderken)
ayy bilemiyorum kararsız kaldım ama görüşürsem içim rahatlayacak biliyorum yıllardır onun boşluğunu hiç bişeyle kapatamadım o çok ayrı bi yerdeydi hayatımda...
napıyım dersiniz?

şimdiye kadar hiç ayağında sallamıyomuydun derya eğer sallanmaya alışık değilse bence alıştırma bu saatten sonra derim
emerek uyuyosa memeden kesincede yanında yatırıp uyutmaya alışışması daha kolay olur diye düşünüyorum
ayakta sallamak çok zor onun zorluğunu ben çekiyorum gündüz uyuturken gece uyuturken hep ayağımda sallıyorum
gece çok gıcıklık yapıyo uyanıyo mesela hemen ayağıma alıyorum tamam artık daldı diyorum yatağına bırakıyorum hop hemen kafa dikiliyo
tekrar ayağıma alıyorum bu şekilde sabahladığım çokkk oluyo

ay neye alışcakları neyden hemen sıkılıcakları bellı olmuyor kı ..
bız cogunlukla ayakta sallıyoruz
yada oramıza alıyoruz masallarla konusarak sohbet ederek uyutyoruz
saclarımı oksuyor arada cekıyor dıslerını sıkıp :)) oyle dalıyoruz
sabahları anniiiiii dıye uyandırıyor benı ama aslında ben uyanık oluyorum bakalım
ne yapacak dıye gozumu kapatıyorum
hemen gelıp ouyor sıkısıkı sarılıyor
aylavyuu
vede aşkım dıyor
akkımmmm seklınde tabı :)))))
ama ırmagı annaneyı vede aytacı unutamıyoruz dudagını asagıya sarkıta sarkıta aglıyor
napcam ben yaaa
23 nısan cumaya gelıomuş gıdem barı persembeden :)))))

Son düzenleme:
evet ayatkta sallamak cok zor bnm kı arkaya bı yere yaslanmamıda ıstemıyor ılla elımı tutcak bel ıkı buklum oluyor tabıkı ayy ayyy bnuyusunler artıkk

dero sabahın korunde gıtme bence.. oglene dogru esın 30 dk lık ızın alsın gotursun senı olmaz mı

bu arada aşk olsun sıze yaaa su yuzuk testını hıc kımse hatırım ıcın bıle olsa yapmamısss

küslüğünüzün sebebini anlatmışsındır ama ben hatırlayamadım şmidi
içinden ne geçiriyorsa öyle davran kiii içinden gitmek geçiyo öyleyse git derim
bu zamanda yeni dostluklar kurmak çok zor zaten o senin eski dostun ondan zarar gelmez
bu yüzden bence ilk adımı atıp bu arkadaşlığı kurtarmalısın diye düşünüyorum

deniz yapıyorum şimdi ben
benim ilk bebeğim düşmüştü zeynep ikinci
ben şimdi yaparsam 3 keremi yapıcam yani ?
üçüncüsümü doğrusu olacak

ben olsam giderdim derya bide faceden görüşüyosunuz dimi ne güzle bi sürpriz olur valla benimde polatlıda öyle bi arkadaşım var esktye gideken uğramak istiyorum bi araba alsaydık

ben yaptım üçündede ileri geri gitti :))
bu durumda zeynepte mi erkek diyo bu yüzük bana :)))

yaa ben çin takviminede bakmamıştım hiç inanmıyorum ya öyle şeylere evde aklıma gelirse yaparım bi ara deniz
kızlar sağları solları beli olmuyo ama bende uyku konusunda eceden çok ekiyodum şimdi odaları ayırdık şimlede bi huzurla uyuyoruz beşikte çıktı ya odadan yeni evlenmiş gibi hissettim kendimi hee ikimize ait odamız sadece
gece bi ecenin yanında bi eşimin yanında uyuyorum ama dinlenmiş kalkıyorum önceden ece üstümüzde uyurud huzursuz uyurduk bizde inş bozulmaz düzenimiz derya sende ayakta alıştırmada yanına filan uzanıp uyutmaya çalış sonra çok zor geli şimdi bile maşallahı var zaten teonun

atike yasemini sormuşsun canım ama uğramıyo bayadır buraya
selcan konuşmus en son ve özel bir durumu var girememesinin
aklının burda olduğuna eminm ama

bende bu yaz artık yatağını ayırmayı düşünüyorum
memedende kesersem yaza kadar iyi olur
gece kalkmaz diyolar memeden kesildikten sonra

sevdoşş
oyle deıl kızzz

bak sımdı sacından tel al
alyansını ıcınden gecır
daha sonra sag avucunun ıcınde tut ama sallamamaya gayret goster o kendı sallanıcak ztn
ılk yaptıgınılk bebegının cınsıyetını gosterıcek
senın ılk bebegın duşen yanı erkekmış bacım
hemen akabınde ıkıncı kez sallandır yuzugunu sag avucunun ıcıne dogru yanı sallandır dedıysem
sabıt tutu
eger daıre cızıyorsa o kız ztn kızın var zeynep
3. yede dene bakalım sallanıcak mı ılerı gerımı yoksa daıremı cızıcek
o da zeynepten sorakı cocugunu gosterıyor canımm
yuzuk sallanmayı durduruna kadar tekrar et

nurancım memeden kestıkten hemen sonra gece kalkmalı kesınmıyor cok sonra rayına oturuyor
bence sen sımdıden calısmalara baslaa

sevdaaa aksam özdılege gıdıyoruz bız ama sızın ordakıne deıl ya yalova yolu uzerındekıne gelın ıstersenız aha bak davet edıom :))
arala ayakkabı ve sandalet bakcaz.

cam sıldım geberdım sabah kahvaltısıyla duruyorum hemen anama ınıp yemek yıyem :))
dun yemeklerımı oraya ındırmıstım bugun oda bı ıkı cesıt yapcaktı ınıp yemelıyım gurul gurul edıo mıdem

kızlar bu yuuzk testını arka arkaya yapmanız lazıma ra vermeden yanı ılk yaptınız sora hemen yuzugu gerı cekıp tekrar avucunuzun ıcıne dogru tutumalısınız aradan zaman gecmemelı yanı

Denizcim bende haftasonu hadi dedim epeydir silmiyorum cam sildim,balkonları yıkadım vs..amaaaa yağmur yağdııı(
biraz bekliycem havaları iyice ısınsın öyle silcem bi dahakinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…