2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offffffff 19.4 müüü:SSS
yaa ilk sene önemliydi bence kilo boy gelişimleri iyiydi hepsininde
artık öyle mat.hesap yapmaya gerek yok sağlıklı ve zeka gelişmleri iyi olduktan kelli
temizlik ypasak ne farkediyo ki kızlar ben iki hafta önce sözde dip köşe temizlettim sözde ben yorulmııcaktım ama farketmedi şimdi yine aynı herşey gözüme batıyo ama eşime bişey söyleyemiyom iyice ısınsada hava halılarımı versem yıkatmaya eceyide kapının önüne gönderip camlarımı silerim bir bir şimdiki hali beni 1 2 ay idare eder camların

kağanın sakallarıda çıkmış baksana.gerçekten çabuk büyüyorlar:))))))))

deryakesinlikle arkadaşın hatalıda olsa yapacağın süpriz çok güzel.pişman olmazsın.git bence.seni öyle kapıda gören biride herhalde geçmişte olan herşeyi unutur diye tahminediyorum.sevda haklı dost bulmak gerçek dost bulmak bu devirde o kadar zor ki..ben bazen bu konuda kendime çok kızıyorum..her zaman her türlü fedakarlığı gösterdiğim arkadaşlarımdan kazık yedim.bu kelimede hoş değil ama en uygunu oydu..bir olay anlatayım size.kaç gündür. uykularımı kaçırıyor bu durum..biraz takıntılıyım ben.en ufak bir şey ters gitsimn yemek yemem ,uyumam..evim,işim arkadaşlarımla ve ailemle ilşkilerim
mükemmel gitmeliki ben uyuyabileyim .o yüzden bazen rejim yapmadan bütün kiloları veririm
neyse;
çarşamba günleri sabahları 1saat dersim var ve o gün başka yok.yani 8-9 arasıdersim var.ardayı bakıcıya verdiğim günler üstteki komşuma rica ettim.oda bizim okulda öğretmen ve doğum izninde..ardayı 1 saat için uyandırmak istemediğimi.bebefonu bırkasam ilgilenip ilgilenemeyeceğini sordum ret cevabını vereceği aklımın ucundan bile geçmedi.bana söylense 2 saat daolsa bakarım derim.çünkü çocukların uykularından uyandırılamalarına hiç dayanamam.bu benim yakın arkadaşım dediğim herşeyimi anlattığım biri.benim kız var. o olmasa bakarım ama hadi arda uyanırsa durmazsa..
bende bir şok..
uynsa ne olcak ki uyanmaz biliyorum..1saat bile değil 40 dakka idare edilemezmi.arkadaşının kalbini kırmaya değermi..çok kırıldım çok..onunda1 .sınıfta kızı var ben götürüp getiriyordum.kızın montunu giydiriyorum falan falan işte...
ondan sonra bir dahada ne aradım nede sordum hatasını anladı ama..
sonra başka bir arkadaşa bıraktım ve arda ben gelinceye kadar hiç uyanmadı.allah razı olsun ondan..birbirimize her zaman işimiz düşüyor.okula başlayacak ve bakıcı arıyordu.benim bakıcını kardeşini ayarladım.ben böyleyim işte nsanların zor durumlarına yardım etmeden duramıyorum kızlar.her zaman da üzülen ben oluyorum....

batuhanda hesap hiç tutmuyor yalnız..
bu arada çıplakmı tartıyorsunuz çocukları

havayı güzel görünce sizde benim gibi camlarımı sildiniz..bende sildim.dün yağmur mahvetti.
gerçi ardada sürekli camda olduğu için yağmur yine daha iyi ardanın 10 parmak izinden

aaaa bende sebnemm hastasıyım yaaaa
esımde cok sever
senle evlenmeseydım sebneme teklıf edıcektım der durur :))))))
aysegul derya gelmesın ben gelıyımmm o esının bıletıne :))) hehehhehehe
ben daha yakınım sanaa bacım o tee angaradaa bense bursadayım 1 saatte gelırımm gaza basarsam :)))
off o kadar cok ozledım kı konserlerı kızlar yaa
ıstanbuldayken star tv de calıstıgım donem tum konserlere bedava gırerdım
maçlarada :)))))
evlenınce degısen seylerden bırıde bu oldu
aslında eısm burdakı konserlere gıtmemız ıcın cokkk kere teklıf ettı ama ben ıstemedım
yedıremedım gururuma
salaklıga bakarmısınız :)))))
banane benıstanbul cocuguyum onları ancak orda ızlerım dedım hahahahaha

cnm bende olsa bakardım atikecim.
kırılmanda cok haklısın
kız cok mu kucuk pekı ?

kaan adın gıbı cok karızmatıksınnn yeaavrımmmm
tras olan erkeklere hep bıtmısımdır ztn heheheheh
bu arada 5 deil ama 4 yasında gıbı duruyor onların yanında maşallahhh paşamızaaa

benlen cıkarmısın aceebaaaaa

kızlar yaa ben yıne bır kanalda gorev almak ıstıyorum ama bu bursada mumkun deıl
kaldı kı burda kucuk kuruluslarda ofıslerde dahı ıs bulamadım tumm koca yıl boyunca...
ıyıce bunaldım bu kondua
ben burdaa erımek gıtmek ıstemıyorum bu sekılde yaslanmak ıstemıyorum
esımede aynen boyle soyledım
cevremdekıler annem ablam vs.. sen ıstanbulda olsan 15 kere ıs bulmustun dıyorlar
esıme yıne kanalda ıs bulsam ıstanbbulda gıdermıyız dedım
ben nasıl ıs bulucam sen calısıp 1,500 lıra maas alcaksın ve onunlamı gecınıcez dedı
haklı bı yerde onun ısı tekstıl ve en cok bursada var
istanbulda yok denecek kadar az bu konuda fabrıkalar
uretım kısmında oldugu ıcın esım uretımde bursada oldugu ıcın buraya boylee mıhlandık
ama ben cok sıkıdlım bazen durduk yere aglıyorum
yada face den star tv den kral tv den arkadaslarımla sohbet ettıgımde ıcım acıyor ya

gecen gun star tv den arkadasım geldı gunu bırlık hepp eskılerı andık durduk
kımı an gozlerımız doldu kımı zaman kahkaları patlattık
cok guzel gunlerdı yıllarrdı yaa
cok ozluyorum o gunlerımı
bırde caslımak bnm ışım.. yanı ev kadınlıgı bana uymuyor pek
he alasını yapıyorum ama ıcımde olan bu deıl ış ortamları aradıgım
burda kendıme olan guvenımı kaybetmek uzereyım hee
ne bıcım bır memleket burası yaa
cv m o kadar guclu oldugu halde bı ıs bulamadım

nurancım o zaman senın 2 de erkek olcak
aysegul senın ıkıncı kız olcak
ılkınde de daıre cızdıyse bır kez daha yap elını kımıldatmamaya calıs canım
etkılenmesın yuzuk oraya buraya sallanmasın :))
ben sımdı arkadasım geldı ona uyguladım
ıkı oglu var ve asla ama asla dusunmuyor üçüncüyü ztn spıral taktırmıs
dedım deneyelım
yuzugu yoktu kendı alyansımla denedım saç telını koparıp
ıkı seferde de ılerı gerı hareket ettı
ucuncu bakalım olcak mı dedım sabıt durdu ucuncu sseferde yuzuk hıcc oynamadı
arkadasımda ztn asla dusunmuyorum 3. dedı
yanı bu test cogunlukla % 95 dogru cıkan bır test arkadaslar...
deneyen cok ksıı aynı goruste
tabı Allahım bılır ben sadece cok hosuma gıttıgı ıcın paylasmak ıstedım
ama deryacım senden de beklıyorum yaa senınkını cok mrk ettım ozellıkle :))))

denzi tekrar denedim yüzük testini
ilk yine erkek ama ikinci kız çıktı bu sefer hem de ne yuvarlaklar çizdi
şimdi ne olcak
ilk yaptığımda ikiside erkek çıktı şimdi ise kız

atikecim batuhan hep çıplak tartılıyo

benimde kız çıktı.
ben o testi arda doğmadan öncede yapmıştım.o zamanda erkek çıkmıştı

Denizcim üşenmedim gittim alyansımı aradım buldum(hamilelikten sonra kilo alınca takamadım dolmaları sıktı:))
neyse yaptım kız çıktı:))he he he doğurayım hemen!

bu arada farkındaysanız hep erkek çocuk istenir lafta..ama kızı olan hiçbir anneden duymadım ben bir de oğlum olsun lafını hep biz erkek anaları kız özlemi içindeyiz dimi?

derya koş pilavı kurtar
ben de kız istiyorum ama erkek çıkıyor neyse sizin kızları gelin alırım bende....
benim dediğim şeye göre kağan da zayıf çıkıyor.tam olarak hatırlamıyorum ama belki de en üst sınır dogum kilosunun 4 katıdır.
deniz ben senin starda çalıştıgını bilmiyordum.kaç yıl çalıştın.evlenince mi bıraktın?

günayydın kızlar
dün gece aklıma geldi hadi yapıyım dedim testi eşime de dedim şimdi bunu senin kalbinin üstünde gezdircem benden başka biri varmıymış onu anlııcaz dedim salak salak şeylerle uğraşma bee diyo neyse yaptım bi kız bi oğlan bi kız bi oğlan gidiyo çok dengeliyiz canımm
ece iki gündür geziyo misafirliklerde yorulup geliyo erkenden uyuyo ama geceleri çok ağlıyo yaa nazarmı değiyodur nedir bugünde bebek görmeye gidecekler akşam okumadan uyutmayım barii babamızda yok kızımın yanında yatarım bu gece

bende anlayamıyorum artık insanları atike sen elinden gelen yardımı yap onlar sırtını dönsün en ufak şeyde
bende arkadaşımın ikizlerine bakıcı bulmuştum bana sürekli sor dediği için buldum dediğimdede tamam zamanı gelince konuşuruz dedi burun kıvırdı mahçup oldum valla bizim bakıcını tanıdığıydı çünkü işe başlatmak zorunda değilsin ama gelsin bi konuşalım filan dersin dimi demek öylesine söyleyip duruyomuş bana aman işte bi daha kimsenin bişeyine aracı olmam dedim

oncelıkle herkese gunaydınnnnnn
evet deryacım kesınlıkle katılıyorummmm

nuran sende kız cıkarana dek ugrastın heee :))))
bıkere yaptın ne ugrasıon daha oglun olcak ıstee
saka bır yanba ben kayınvalıdemede yaptım
bılıyorsunuz eşım tek cocuk ama
ondan once bır e ondan sonra bır kez olmak uzere dusunklerı olmus kayınvalıdemın
yaptım hepsı erkek cıktı uc seferdee
sonra durdu yuzuk.
ve annem dıger duşen ıkı bebegınde erkek oldugunu cunku duştuklerınde pipilerini gordugunu soyledı

evet selcan calıstım cok guzeldı calısma ortamım hala o kısılerle gorusuyorum cunku aıle gıbıydık
ondan bırazda koydu ayrılmamız sırf bana dıel herkese aynı uzuntuyu yaşatmış
kı face de gruplar kurmuslar bende hepsıne uyeyım :)
3 yıl calıstım orda
once genel yayın yonetmemının asıstanlıgını yaptım daha sonra
yanı tmsf el koyduktan sonrada reklamda calıstım
sonrada ztn aydın dogan satın alıp herkesı kovdu bır anda..!

denizcim hayırlısı olsun.bu arada aydın dogana da teessüf ederim nerde bulacak senin gibi birini....
kızlar bişey sorcam sizin çocuklar günde ne kadar su içiyorlar..
biliyorsunuz kağan çok geç alıştı su içmeye..ben her içtiğimde ona da veriyorum ama günde 1 bardak etmez yani içtiği...

evet serpil hakılısın.insanlar bazen konuşurken karşmdaki kırılırmı diye hiç düşünmüyor..
selcan araya versem 1litre içer herhalde çok seviyor suyu.2 bardak yeterlidir diye düşünüyorum...
'cu neyde?'sonradakendisi cevap veriyor'muttakta.bardak doydur'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…