kağanın sakallarıda çıkmış baksana.gerçekten çabuk büyüyorlar:))))))))
deryakesinlikle arkadaşın hatalıda olsa yapacağın süpriz çok güzel.pişman olmazsın.git bence.seni öyle kapıda gören biride herhalde geçmişte olan herşeyi unutur diye tahminediyorum.sevda haklı dost bulmak gerçek dost bulmak bu devirde o kadar zor ki..ben bazen bu konuda kendime çok kızıyorum..her zaman her türlü fedakarlığı gösterdiğim arkadaşlarımdan kazık yedim.bu kelimede hoş değil ama en uygunu oydu..bir olay anlatayım size.kaç gündür. uykularımı kaçırıyor bu durum..biraz takıntılıyım ben.en ufak bir şey ters gitsimn yemek yemem ,uyumam..evim,işim arkadaşlarımla ve ailemle ilşkilerim
mükemmel gitmeliki ben uyuyabileyim .o yüzden bazen rejim yapmadan bütün kiloları veririm
neyse;
çarşamba günleri sabahları 1saat dersim var ve o gün başka yok.yani 8-9 arasıdersim var.ardayı bakıcıya verdiğim günler üstteki komşuma rica ettim.oda bizim okulda öğretmen ve doğum izninde..ardayı 1 saat için uyandırmak istemediğimi.bebefonu bırkasam ilgilenip ilgilenemeyeceğini sordum ret cevabını vereceği aklımın ucundan bile geçmedi.bana söylense 2 saat daolsa bakarım derim.çünkü çocukların uykularından uyandırılamalarına hiç dayanamam.bu benim yakın arkadaşım dediğim herşeyimi anlattığım biri.benim kız var. o olmasa bakarım ama hadi arda uyanırsa durmazsa..
bende bir şok..
uynsa ne olcak ki uyanmaz biliyorum..1saat bile değil 40 dakka idare edilemezmi.arkadaşının kalbini kırmaya değermi..çok kırıldım çok..onunda1 .sınıfta kızı var ben götürüp getiriyordum.kızın montunu giydiriyorum falan falan işte...
ondan sonra bir dahada ne aradım nede sordum hatasını anladı ama..
sonra başka bir arkadaşa bıraktım ve arda ben gelinceye kadar hiç uyanmadı.allah razı olsun ondan..birbirimize her zaman işimiz düşüyor.okula başlayacak ve bakıcı arıyordu.benim bakıcını kardeşini ayarladım.ben böyleyim işte nsanların zor durumlarına yardım etmeden duramıyorum kızlar.her zaman da üzülen ben oluyorum....