2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eceme geçmiş olsun canım nasıl çıkarmışlar acaba yaa büyük de olsa çocuklar yapıyo demek böyle şeyler bizde kolonya içerdik hep ne kadar zararlıymış çok şükür bişey olmadı

çok teşekkürler kızlar.bizim topikte bütün bayanlar çok güzel bence..içleri de yüzleri gibi..sizinle yazışınca rahatlıyor,huzur buluyorum...keşke görüşebilsek ben çok isterdim..
aslında derya bizim olduğumuz belde ankaraya 1,5 saat bir hafta sonu gelebilirsiniz..burda gezemeyiz ama konyaya gideriz mevlanayı ziyaret de etmiş olursun selcanda gelir..
kızlar gez dünyayı gör konyayı demiş mevlana hepinizi bekliyorum..
derya yeğeninden haber alırsan bizide bilgilendir.nasıl yutmuş ya 1 lira en büyük demir para.bu çocuklardan gözümüzü hiç ayırmamak lazım..
derya senin annen de benim annem gibiymiş.benim annemde çok alıngandır..hemen başlar.ah emeklerim vah emeklerim diye dövünmeye..
bende hiç bir şeye yetişemiyorum bilgisayarın başında size yazarken bile aklımda binbir türlü şey var.kalkınca yemeği yapayım,sonra mutfağı sileyim. Arda uyanmadan yazılı sorularını hazırlayayım.sıralayıp duruyorum kafamda..benim evide ....k götürüyor.eşime kalsa nesi var tertemiz ev der...oysaki bana göre çok pis.oturma odasının halasının üstüne sürekli peluş örtü örterim.ona rağmEn halıda bir sürü gözüme çarpan lekeler var silinmesi lazım bu bir.tuvalet ve banyonun fayansları sabuNlanıp kurulanması lazım sürekli her girdiğimde gözüme batıyor bu iki..mutfağın dolaplarınında elden geçmesi fena olmaz..en önemlisi bunları yapacak biri lazım buda üç

vayyy videoyu çok beğendim derya..arka ona koyduğun müzikle süper olmuş..çok beceriklisin arkadaşım ya..bizim çocukların organizasyon işlerinide sen ayarlasana..
aslında bu tarz işlerde sen beceriklisin hiç iş alanı olarak düşünmedinmi..düğün,sünnet organizasyonları yapabilirsin.herkes bu kanuda çok sıkıntı çekiyor çünkü.benim düğünüm olsaydı kesinlikle seninle temasa geçerdim mesela

öğretmenliğe geçmey hem çok istiyorum hem de eve bisürü iş götürülüyo şimdi bile çoğu şeyi yetiştiremiyorum boş ver diyorum ayça zor valla sizin iş gerçi benimde mesai çok uzun taa 6 da evde oluyorum oturmaktan yoruluyorum ewde olsak yapılcak iş çok gerçekten dün hem karnıyarık için patlıcnları kızartıyorum hem kendi kendime söyleniyorum ece çekmeceden onun bebek mevlidi için çıkardığı bidaha sandığa geri koyamadıüım bembeyaz örtüyü bulmuş başına örtmüş kayıyo oda simnir oluyo yanıma geliyo kızgın yağın etrafında olmasından mı tedirgin olayım örtünün batmasını geçtim artık bacaklarıma sünüyo babsına gönderiyorum o da arkdaşım derya söylediğin silgiyi bulmuş onu getirdi eşimde duvarları siliyodu babasıda azarlayıp gönderiyo geliyo ağlıyo bu sefer ayy dedim senin neyine haftaiçi böyle yemek uapmak kır bi yumurta otur ye çok sinirlendim eşimede kızdım farketti eceyi aldı oyun oynattı çayı yaptı getirdi bardağım boşaldıkça doldurdu filan aldı sayılır gönlümü
bende şöyle 3 te filan evde oluversem çok makbule geçecek ya aynen mutfak dolapları iki tane silincek cam var onlar cumartesiye kadar yapmam lazım cts anca ortalığı toplar yiyeckeleri hazırlarım arkadaşlarım gelecek

ben iş yaparken ece çok rahatsız etmiyo beni hele önünde bikaç tas tabak bide su koyduysam herşeyi yapabilirim sonra onun sırılsıklam olmuş üstünü değiştiriyoruz ama işlerimide yapabiliyorum bide teflon tavalrıma çelik kepçeyle vurmayı çok seviyo sanki bilip de yapıyo gibi eşek

Tsk ederimmm kızlar sizde olmasanız var ya...kendmi en .oktan hissettiğim anlarda bile sizden güç alıyorum cidden arada böyle sözler duymak iyi geliyor..canımsınız valla..artık işin sanallığı da kalmadı hepinizi birebir tanıyorum yada öyle hissediyorum..

Atikecim ben böyle işler yapmayı çok istiyorum zaten ama sermaye lazım o da şu an yok..bi ara bizim düğünden sonra eşimle bu slayt işini yapalım dedim haftasonları akşam 2-3 düğün olsa yeter diye.. ben hazırlıycaktım slaytı (buna özenmedim uğraşılsa çok güzel efektler var gece 4 de yaptım ) bi projeksiyon cihazı alıp yapacaktık ama sonra vazgeçtik nedense..böyle slaytlar biz evlendiğimiz dönem 400tl falandı haftada 2 düğüne gitsek ki 10 dak bitiyor iş süper ek kazanç işte.. ama kişilere nasıl ulaşcaz vs..derken bulamadık..belki hala düşünebilirim aslında hazır düğün zamanı geldi internetten reklam verip..

Sünnet organizasyonlarına açığız kıslarrr:))))

Atikecim ne güzel demişsin valla mevlana falan bende görmedim ve görmekisterim anne tarafından konyalıyım bende annem hep anlatır oraları gitmek ister belki bi haftasonu günübirlik falan geliriz canım..

Valla süpersiniz kızlar hem iş hem ev ,hem çocuk vs...
ben bu halimle yetişemiyorum çalışsam nolurdu bilmem.. biraz durumları düzeltsek kadın falan alıyım diyorum ama öyle boğulduk ki şu aralar hiç bişey istemeye yüzüm yok ,offf bişeyler yapmam lazım benim yaaaaa...

Bu arada ecemi sormuşsunuz sağolun kızlar..arkadaşıyla evcilik oynuyomuş içi para dolu fincandan içiyo gibi yapıyorlarmış sonra bi anda yutuvermiş (ecem böyle anlattı) şimdi hala çıkmasını bekliyorlar Allah korumuş da soluk borusunu falan tıkamamış yavrumun yaaa..

Bu arada onların videosunu da gördünüz mü teyzeleri?

ayyy derya ben bi kere kadın aldım hayatımda bi daha almam heralde hiç de extra bişey yapmıyo (ben belkide süperman bekliyodum ) bide bizimki çok sigara içti içmede diyemezsin kadına balkonda yok ya mutfakta içti durdu üzüldüm verdiğim paraya yani hani hava ısınıyo çocukalrı babaları biraz dışarı çıkarsalar hepsini yaparız nolcak pazar günü eşin evdeyse bi günün temizliğe ayırırsın ayda bir bide hem çocuğa bak hem kadını kontrol et daha yorucu sanki benim mutfakta çok şeyin yeri değişmişti bi daha yerleştirdim sözde yorulmıııcaktım

canım yaa geçmiş olsun tekrar bugün çıkar inş
oda harika derya maşallah ikiside birbirinden güzel ablamın kızlarına çok benzetiyorum yeğenlerini fotolarını bulursam ekleyim evden bakalım sende benzetcekmisin

düşün bence serpil öğretmenliği ..ben 3 te gelmeme bazı günler öğleden sonraları boş olmama rağmen yetiştiremiyorum.seni düşünemiyorum gerçekten...kurumlar arası geçiş yapman lazım yoksa kpssye gireceksin nasıl olac
bu arada karnıyarık mı ..offf çok zor ve uğraştırıcı.vallaha eşim hafta içi kusuruma bakmasın .hiç öyle yemekler yapamam.konyaya haftasonları annemlere gittiğimizde eşim yemek hazırlanmaya başlandığında oo bugün yine ziyafet var ne zamandır böyle güzel yemekleri bir arada görmemiştim der..sonrada bozulduğumu anlayınca ama atike gerçekten çok yoruluyor.onun hızına ben bile yetişemiyorum der..bugün öğleden sonram boştu.o yüzden topalak yaptım.topalağı biliyormusunuz kızlar belki sizin yörelerde ismi farklıdır.kıyma ve bulgurla küçük toplar yapılıyor.içine nohut va patatesde koyuyorum arda çok seviyor..en az karnıyarık kadar uğraştırıcı ama onun birde sıçrayan yağlarını temizlemek var ya işte o beni deli ediyor..

çok sevinirim inan.mutlaka beklerim.konyanın etliekmeğide meşhurdur.sen bilirsin gerçi..
ben sünnetimizde sizinle kesinlikle irtibata geçicem..

ben bilmiyorum canım o yemeği ama içinde kıyma varsa güzeldir bende
ben etli salçalı yemeklere bayılıyorum zeytinyağlı yiyemeyiz eşimde bende
atike ben haftasonu gazıyla hafta başlarında uğraştırıcı yemekler yapıyorum ama cumaya doğru biter bu akşam yemek işi yok zaten mesaideyim 7 buçuk gibi giderim eve yarın akşam dolam yapıcam ve haftasonunu getiririz öyle cuma günü mantı günü olur zaten bizde ev mantısı yapan bi yerden alır eşim
kurumlararası 3 yıla kadar olur inş diyoruz atike ben kpssyede hazırlanıyorum ama bu sıralar sıkıldım iyice ilerlemiyo bugün hoca sordu nolldu erdinmi artık bittim çalışmalar diye baktım gitmiyo bıraktım dedim birlikte çalıştıüım salak da ben senin kadar çalışsaydım iyi bi yerde olurdum filan diyo torpille işe girmiş insanlara sinir oluyourm 15 senelik memur olsaydın madem bi şef amir bilmem ne işyerinde çalışmak istemiyorum ama evdede imkansız mecbur kötü geçerse sınav seneye bunların çenesini çekicem biz artık 20 li yaşları deviriyoruz kafamızda daha fazla şey var iş ev çocuk 90 almak hayal benim için gel de anlat insanı hayattan bezdirir bunlar yaa

atikecim bütün resimlerde çok güzel görünüyosun
saçın makyajın gelinliğin hepsi harika

bugün sıkılıyorum hava da sıcak yaa sürekli burdayım aklıma geldikçe yazıyorum
ben de özledim konyayı eşim öğrenciyken gitmiştim onun öğrenci evinde kalmıştım 2 gün meramdaydı evleri o zaman yerleşsek konyaya çok güzel demiştik hatta
sonra askerliğide orda yaptı bideo zaman gittik 3,5 sene oldu gitmeyeli etli ekemği çok güzel yaa inş tekrar gidebiliriz görüşürüz o zaman da canım
senin eşindemi öğretmendi atike onun branşı ne

sevda sende koy dugun resmınızden bı kac foto serpıl sende koyy bacımmmm

derya gercekten senınde bnmde evde kayıp gıden yılların ardından bakmamamız gerekıyor..
hep bende bıseyler yapmalıyım deyıp deyıpp hıc bısey yapamadann başa sarıyorum.
cıdden bunaldım artık.. yaşta gecınde ış gıderek zorlaşıyor
bulamıyorsun bulsanda senı almıyorlar
aslında en ıyısı kendı ışın..
temızlık dersen şekerım aynı durumdayız.. aral bey bugun benı mayhfettı yaa allahım hcı ama hıc durmuyor..
babannesının banadasını yoldu sıvası gozuktu artık bende vurdum ellerıne bı tane
agladı agladı yıne yaptı ya anlamıyor hayırdan .. cok ınatcı..

konyaya bende gıtmek ısterım mevlanaya ozellıkle
bnmde cok samımı arkadaslarım konyalı

sevdacım resmı ekledıkten sonra en alttakı lınk deıl bır oncekı lınkı kopyalayıp buray yapıstır olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…