çok teşekkürler kızlar.bizim topikte bütün bayanlar çok güzel bence..içleri de yüzleri gibi..sizinle yazışınca rahatlıyor,huzur buluyorum...keşke görüşebilsek ben çok isterdim..
aslında derya bizim olduğumuz belde ankaraya 1,5 saat bir hafta sonu gelebilirsiniz..burda gezemeyiz ama konyaya gideriz mevlanayı ziyaret de etmiş olursun selcanda gelir..
kızlar gez dünyayı gör konyayı demiş mevlana hepinizi bekliyorum..
derya yeğeninden haber alırsan bizide bilgilendir.nasıl yutmuş ya 1 lira en büyük demir para.bu çocuklardan gözümüzü hiç ayırmamak lazım..
derya senin annen de benim annem gibiymiş.benim annemde çok alıngandır..hemen başlar.ah emeklerim vah emeklerim diye dövünmeye..
bende hiç bir şeye yetişemiyorum bilgisayarın başında size yazarken bile aklımda binbir türlü şey var.kalkınca yemeği yapayım,sonra mutfağı sileyim. Arda uyanmadan yazılı sorularını hazırlayayım.sıralayıp duruyorum kafamda..benim evide ....k götürüyor.eşime kalsa nesi var tertemiz ev der...oysaki bana göre çok pis.oturma odasının halasının üstüne sürekli peluş örtü örterim.ona rağmEn halıda bir sürü gözüme çarpan lekeler var silinmesi lazım bu bir.tuvalet ve banyonun fayansları sabuNlanıp kurulanması lazım sürekli her girdiğimde gözüme batıyor bu iki..mutfağın dolaplarınında elden geçmesi fena olmaz..en önemlisi bunları yapacak biri lazım buda üç
Valla süpersiniz kızlar hem iş hem ev ,hem çocuk vs...
ben bu halimle yetişemiyorum çalışsam nolurdu bilmem.. biraz durumları düzeltsek kadın falan alıyım diyorum ama öyle boğulduk ki şu aralar hiç bişey istemeye yüzüm yok ,offf bişeyler yapmam lazım benim yaaaaa...
Bu arada ecemi sormuşsunuz sağolun kızlar..arkadaşıyla evcilik oynuyomuş içi para dolu fincandan içiyo gibi yapıyorlarmış sonra bi anda yutuvermiş (ecem böyle anlattı) şimdi hala çıkmasını bekliyorlar Allah korumuş da soluk borusunu falan tıkamamış yavrumun yaaa..
Bu arada onların videosunu da gördünüz mü teyzeleri?
Tsk ederimmm kızlar sizde olmasanız var ya...kendmi en .oktan hissettiğim anlarda bile sizden güç alıyorum cidden arada böyle sözler duymak iyi geliyor..canımsınız valla..artık işin sanallığı da kalmadı hepinizi birebir tanıyorum yada öyle hissediyorum..
Atikecim ben böyle işler yapmayı çok istiyorum zaten ama sermaye lazım o da şu an yok..bi ara bizim düğünden sonra eşimle bu slayt işini yapalım dedim haftasonları akşam 2-3 düğün olsa yeter diye.. ben hazırlıycaktım slaytı (buna özenmedim uğraşılsa çok güzel efektler var gece 4 de yaptım ) bi projeksiyon cihazı alıp yapacaktık ama sonra vazgeçtik nedense..böyle slaytlar biz evlendiğimiz dönem 400tl falandı haftada 2 düğüne gitsek ki 10 dak bitiyor iş süper ek kazanç işte.. ama kişilere nasıl ulaşcaz vs..derken bulamadık..belki hala düşünebilirim aslında hazır düğün zamanı geldi internetten reklam verip..
Sünnet organizasyonlarına açığız kıslarrr:))))
Atikecim ne güzel demişsin valla mevlana falan bende görmedim ve görmekisterim anne tarafından konyalıyım bende annem hep anlatır oraları gitmek ister belki bi haftasonu günübirlik falan geliriz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?