2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa zaten bi tek et problemli ama onuda 10 dk haşlarsam önceden iyi oulr kuzu eti occaktada çok çabuk pişiyo çünkü ayy aldık onları sonunda bikere kullandık onuda zaten pişirip son anda kaplara koyup fırına vermiştik bişey farketmemişti bu hafta içi yapıyım ben onu eti bi gün öncede haşlarım kaplarıda hazırlarım bakıcıya söylerim fırına veriversin önceden diğerlerini dediğin gibi çiğden çabuk pişerler kaşarlı filan kızartrak yaptığını söylemişti bi arkadaşımda onuda anlamamıştım
benimkilerin kapakları yok ama yağlı kağıt koyup hamurla kapatmayı düşünüyorum

ben hiç güveç yapmadım annem geçenlerde toprak tenceri almış bana getirdi ama oda baştan fırınlanması gerekiyomuş ekmek fırınınamı versem acaba ?
içinede kuyrukyağı sürülüyomuş yakarken
siz nasıl yaptınız ayşegül ve serpil
ben tencereyi hiç kullanamadım bu yüzden öyle duruyor dolapta

kesınlıkleee sarmısagını koymayı unutmaa sarmısaksız guzel olmiiiiiiiiiiiiiiiiii
2 ye böl böl at sarmısagı ıcıne

sevda benim aldıığm fırınlanmıştı adam gerk yok dedi ama sen kendin yağlayıp fırınla öyle yapıyolar
biz kayınvalidemlerde hep yaparız güveci bayılırız hatta pikniğe götürürüz hazırlayıp mangalda pişiririz harika oluyo valla ocakta yapmayı biliyorum ama biz fırın kapları aldık sütlaçlık ve güveçlik fırında bi deniiiyimde 23 nisanda görümcem kayınvalidem filan geliyolar gerç iarabayla gelckeler gezeriz dışarda yeriz ama ilk geldikleri akşama düşünüyorum güveci yaparım inş
deniz patlcanı sarımsaksız yiyemem lezzetli oluyo güvecede mutlaka koyarız çok severim zaten benn :):)

ayyyyyy bugün kendimi yemek tariflerine verdim
cumartesi günü gün bende çok güzel şeyler buldum yaa
bi poğaça ve yufkalı börek yapıcam
yanına tost ekmekli salata pastası (sitedede var çokk güzel görünüyo)
damalı pasta (siteden dün yaptım işyrine getirdim bayıldı kızlar)
bide elmalı turta yapıcam inş off hepsini şimdi yapıpyiyesim var valla

resimleri fotoğraflardan çektim sizin için .pek güzel olmadı o yüzden.
ilk resim konyadaki ,son resim samsundaki düğünden...konyadaki makyajım çok ağırdı ve saçımıda hiç beğenmemiştim.silmeye vaktimiz yoktu.düğünün başından moralim bozulmuştu..

aa bence cokk guzelll

hele son poz harıka
ya bnm studyo fotolarımı hıc begenmem ben
cunku gıderken bı olay olmustu
suratımızdan nasıl bellı ..
bızımd ısımızda gelısen bırseydı ama bıze cok yansıtıldı
bnm moral sıfırdı

atikecim resimlerde güzel çıkmışsın öyle abartılı görünmüyor makyajın.aa gerçekten son resimde daha güzelsin..
deniz sen de zaten çok güzel birisin.eminim fotoların da güzeldir ama sen o olayı yaşadıgın için gözüne öyle görünüyodur.koysana görelim resimleri..

slm kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizi ok seviyorum ve sizlerde ayrı ayrı tatlısınız güzelsiniz benim için

atikecim sende çok güzelmişsin canım resimlerde ben bir abartı göremedim oldukça tatlı duruyorsun allah bi ömür mutluluk versin canım benim

Slmmm kızlar gecegece tüneyebildim yine..

doğal olarak da kimsecikler yok.. bugün nasıl gerginim anlatamam dokunsalar patlıycam,başım çatlıyo ağrıdan falan..

Kilo topiğindeki arkadaşlara sinirlendim takım kaptanıydım ama bazı sorunlar oldu ve sanırım kendimi anlatamadım yada anlamak istemediler..bende istifa ettim :)) saçma sapan şeylere kafayı takıp kendimi yiyorum ve çok kızıyorum sonra..
neyse sabah okuduğunuzda bunalım bunalım şeyler okumayın kesiyorum..

Ayşegülcüm şimdi akçayın en tenha ama bi okadar da güzel dönemleridir kafa dinlemek isteyenler için bu aylar ve eylül-ekim çok ideal..el ayak çekilmiş oluyor!
bende ayvalığı önerecektim sana zaten mutlaka gidin şeytan sofrasına falan çıkın manzarası mükemmeldir..
bir de akçaya gitmişken altınoluğa da gitseydiniz keşke orası da güzeldir ve havsı dünyada 1 numaradır temizlik açısından..

Denizcim yazın geliriz demişsin ne şahane olur yaaa..bizim yazlıkta ablam ben ve çocuklar kalıyoruz babam yan dairede kalıyor siz gelirseniz ablamı da kayınvalidesine sepetleriz (altınolukta oturuyorlar) biz bize kalırız yaaaa ne süper olur valla ayşegül de gelir çocuklar da takılır hep beraber işte..

Atikecim çok güzelsin canım özellikle son resmi bende çok beğendim allah bozmasın mutluluğunuzu canım..

beni gördünüz gerçi ama size özel bi show hazırlıyorum ,sürprizzz...

Ya kızlar ben bu aralar hem ev işleri,yemek,kendim,tişörtler ve asrın arasında kalıyorum hepsinden yapmaya çalışıyorum pançik pinçik oluyor sizler nasılsınız yetişebiliyormusunuz yaaa..

evi resmen bana göre .ok götürüyor ama nerden başlıycağımı şaşırıyorum bi yeri yaparken diğer taraf batmış oluyor,asrın çok fena oldu her yeri birbirine sokuyor..resmen biri gelcek diye ödümkopar oldu..
babanemiz gelse de arada bir bırakıp iş güç yapabilsem,saçımı boyatcam onu bile yaptıramıyorum babane gelcek öyleee..beyimiz gıcık ya hani..

neyse yarın annem gelcek belki biraz yapabilirim asrın ananesiyle oynarken,annem de bi tuhaf yanında durmayınca bozuluyor bırakıp iş yapamıyorum..

bu akşam ilk kez üst komşuma gittim kahve içmeye:)))

Çok tatlı bi bayan benden büyük ama çok canayakın ve samimi o da bana yetiyor..

tişört siparişi vardı eşim yaptırmış bi getirdi tişörtte baskı makinesinden kalma lekeler olmuş delirdim yaaa resmen kosla döktüm olmadı sonra çamaşır suyu dökeyim dedim kalmamış komşudan istedim artık o da ariel leke çıkarıcı verdi sağolsun onunla denedim biraz çıktı ama şimdi biraz daha oynayınca baktım ki çamaşır suyu sarımsı yapmış kumaşı gıcık oldum yaaa..yarın tekrar yaptırmam lazım ve kargoya vermem lazım gitti gidiyordan sattım ilk satışım olumlu yorum almam lazım diğer satışlar için..
bu ikinci oluyor hamile kalırsam şimdiden 2 tişörtüm var onları kendime saklıycam artık napıyım satılmaz..

Bu arada yazmayı unuttum ecem akşamüstü arkadaşıyla oynarken para yutmuş hem de 1 tl sanırım ablamlar son konuştuğumda acildelerdi para bağırsaklara inmiş ama naptılar çıkartabildilermi bilmiyorum kafam ona da takıldı msj attım cvp vermedi uyumuşlardır bu saate herhalde..aşkıma kıyamam yaaa kocaman da çocuk nasıl yutmuş anlamadım..

gunaydın kızlar
derya yıne gece gece gelmıs yazmıss bende gece gırmek ıstıyorum ama hıcc fırsatım olmuyorrrr
dero ben dun reglı oldum patlamaya hazıer bır bomba gıbydım.. belkı sende hastalıgın yaklastıgı ıcın hassaslasmıssındır. ben oyle oluyorum cunku
dun gece arala bagırdım yatakta
ortamızda yatıo bılıyorsunuz benı delı edıyor.. gereksiz aglamalar sımarmalar... uyurken uyanıp mızmızlanmaya bvasladı bırde ona arkam donuk olmaycakmışş hey allam yaa agladı bende bagırdım
kesın ust komşu duymuştur
ya tam uyuycam o uyanıyor

neysee
derya ayvalıkta cok guzel dedıgın gıbı
ben orayada gıtmıstım (cok gezen zilli smileysüüü)
teyzemın orda yazlıgı var ablam annem gıtmıstık
hatta ben orda dıkılıye geçmıştım gunluk
altınolugunda oksıjenını duydum cok meshurdur
keske yurdumun guzel yerlerını gezebılme durumumuz olsa ahh ahh
ama ınşallah oyle bısey olursa gelmeyı cok ısterım

Evet denizcim hem regl yaklaştı hem de rejim devam ediyor ve bugün 75.6 çıktım mutlu oldum kilo vermişim..
dün kızgınlıktan öyle bi yürüdüm ki bantta 1 saat yüksek hızda banamısın demedim ancak sinirlerim yatıştı,iyi geldi..ondan sanırım bugün kilo farketmişti işte sevindirik oldum ama evde terör estiriyorum teoyla az önce bağrıştık tek lokma bişey yemiyor yemediği gibi bir de ağzını açıyor lokmayı sokuyorum bi andan ağzını açıp lokmayı atıyor üstü başı,ev rezil oluyor..madem yemiycen ne ağzını açıyon dimi..offf bağırdım kızdım ve küstüm geliyo yanıma yüz bulamıyınca şaşırıp gidiyor kıyamıyorum da ama gerçekten patlamaya hazır bomba gibiyim ben de..

Valla ne güzel olur gelseniz akçaya hem akşam babamların mekana da gideriz fasıl falan yaparız çocuklarla nasıl olursa :)))

Kızlar face video ekledim ilk video ecem ve iremin slaytı o güzel şarkı eşliğinde..
şimdi de bizim düğün gününü slyt yaptım size özel bakın bakalım nasıl olmuş pc deki resimlerle yaptım idare edin..

gördum ve cok begendım vıdeonu.. cok becerıklısın bu tur konularda canım.
dugunun gelınlıgın nıkah hepsını cok begendım
o kılona donmenı ıstıyorumm bennnnnnnn tamamsın oyle

derya video harika olmuş yaa eline sağlık arkadaşım
atike sen de çok güzel bi gelin olmuşsun oldukça da net görünüyo bende bi deniyim fotodan çekmeyi çünkü bizimde tüm fotolar baskı cd de filan vermemeişlerdi o zaman bi tarayıcı alsak hepsini tarıııcam ben ama ; bu akşam bi deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…