Ya kızlar ben bu aralar hem ev işleri,yemek,kendim,tişörtler ve asrın arasında kalıyorum hepsinden yapmaya çalışıyorum pançik pinçik oluyor sizler nasılsınız yetişebiliyormusunuz yaaa..
evi resmen bana göre .ok götürüyor ama nerden başlıycağımı şaşırıyorum bi yeri yaparken diğer taraf batmış oluyor,asrın çok fena oldu her yeri birbirine sokuyor..resmen biri gelcek diye ödümkopar oldu..
babanemiz gelse de arada bir bırakıp iş güç yapabilsem,saçımı boyatcam onu bile yaptıramıyorum babane gelcek öyleee..beyimiz gıcık ya hani..
neyse yarın annem gelcek belki biraz yapabilirim asrın ananesiyle oynarken,annem de bi tuhaf yanında durmayınca bozuluyor bırakıp iş yapamıyorum..
bu akşam ilk kez üst komşuma gittim kahve içmeye:)))
Çok tatlı bi bayan benden büyük ama çok canayakın ve samimi o da bana yetiyor..
tişört siparişi vardı eşim yaptırmış bi getirdi tişörtte baskı makinesinden kalma lekeler olmuş delirdim yaaa resmen kosla döktüm olmadı sonra çamaşır suyu dökeyim dedim kalmamış komşudan istedim artık o da ariel leke çıkarıcı verdi sağolsun onunla denedim biraz çıktı ama şimdi biraz daha oynayınca baktım ki çamaşır suyu sarımsı yapmış kumaşı gıcık oldum yaaa..yarın tekrar yaptırmam lazım ve kargoya vermem lazım gitti gidiyordan sattım ilk satışım olumlu yorum almam lazım diğer satışlar için..
bu ikinci oluyor hamile kalırsam şimdiden 2 tişörtüm var onları kendime saklıycam artık napıyım satılmaz..