2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oooooo iyice şenlendi valla topik eve gidiyim bende deniyim bakalım inş koyabilirim kıskandım
denizsenin fotolaırını da çok beğenmiştim facedende gelinliğin çok güzelmiş yaa burdaki saç renginde öyle

bende gelınlıgımı kendım tasarlamıştım
gercı tam ıstedıgım gıbı olmadıydı emme olsunn bunada şukurrr

aral uyumadı benımahfedıo suan....

slm kızlar denizcim çok tatlı çıkmışsınız saçların gelinliğin çok şık gerçekten hadi bakalım diğer hanımlar sizleride bekliyoruz
bu arada geçmiş olsun deryacım yiğenine umarım ciddi bi sorun olmaz dışkıyla atar

şimdi size yazı yazayım diye girdim doğaç bey elleri kap kara geldi yanıma farlarımı al kır eline yerlere dök saç ayyy sinir manyağı olcam artık deliye döndüm ya çarşaflar herşeyi karaya boyamış onunla uğraştım gerçekten çok yorucu ya çocuk sahibi olmak normalde bi kadın bi işi 5dk yapıyosa bizler 1saatte yapıyoruz bitmiyo bi türlü bi yandan yine batırıyolar sıkıldım ben artık annelikten kadınlıktan keşke bi iş gibi olsada istifa edip kurtulsan öyle bişey değilki çekip gidemiyosun çekiyosun son 1yılda eşimede dedim yaşlandığımı hiisediyorum aynaya baktığımda yorgun bezgin soluk bi kadın görüyorum eski enerjim eski tempom yok kendime bakmak istemiyorum acayip salmış durumdayım hiç enerjim yok neşem yok offf offff bu ne yaaa

ayy bayıldım deniz sana..neresini beğenmedin sen anlamadım.herşey muhteşem görünüyor..söylemiştim bizim topikteki bayanların hepsi birbirinden güzel..
serpil eşimde sınıf malesef.malesef diyorum çünkü tayin işlerimiz çok zor oluyor..ben biyolojiden mezunum gerçi.ama sınıf öğretmenliği yapıyorum
hepinizi konyaya bekliyorum.konyaynın her yerini gezdiririm size.mevlana ,meram.alladdin tepesi....

ayşegül inan ardada aynı.bir yeri topluyorum başka yere geçiyorum. arkamı bir dönüyorum bütün topladıklarım yerlerde..
dün 'anne ayda töyen,aydatöyen' dedi .bir yandan da duvarı gösteriyor.bir kaç defa tekrarladı.meğersem duvarı kalemle karalamış.kendine göre arda tören yazmış beyfendi.biz yazı tahtasına hep adını ve soyadını yazıyoruz sanırım ondan...
çocuk büyütmek zormuş gerçekten.büyüdükçe dertleride büyür derlerdi doğruymuş demekki

oo kızlar geç kalmışım ben sohbete..
ama ne yaptım bir bilseniz...
oturma odamı yemek odası yaptım.artık salonda oturacam..zaten oldum olalı sevmem çekyatda oturmayı..
konsol vitrin yemek masası televizyon herşeyin yerini değiştirdim diğer odaya götürdüm..yoruldum ama güzel oldu..camları sildim perdeler yıkanıyor..
kağanda bana yardım etti..beraber itekledik koltukları yerleri sildi sonrada pis kovanın içine girip oturdu..işi gücü bıraktım bir de onu yıkadım..
patates haşladım yanına kefirli ayran yaptım içti üstüne emerken uyuyakaldı..bende koştum geldim..
iyiki gelmişim bakıyorum da konya planları yapılıyor..
hepiniz gelin hepinizzzzz..
mutlaka bekliyoruz gezeriz piknik yaparız ..olur mu kızlar?
bende hemen banyoya gireyim yine uğrarım öpüldünüz.......

ayşegül senin sinirlerin çok gerilmiş canım
yoksa sen kesinlikle böyle konuşmazsın
lütfen sakin ol halledilmicek bir sorun değil doğaç paşamın yaptığı
sakinleşince kendine kızıcaksın neden bu kadar gerildim diye bana inan

arada değişiklik iyi oluyo selcan iyi yapmışsın canım
keyifle otur inşallah
benimde yapıcağım bazı değişiklikler var eşyaların yerleri konusunda
bende havaların biraz ısınmsını bekliyorum eşem evi boyucak ondan sonra yapıcam değişikliğmi

derya yeğenin naptı acaba
inşallah çıkmıştır yuttuğu para
benim bozuk paralarımı attığım kumbaram var zeynepte bazen onunla oynucam diye tutturuyo hiç sağlıklı değil ama ben yanındayken oynatıyorum bi iki dakka onları boşaltıyo sonra tek tek delikten atıyo
hemen ellerini sabunlayıp dezenfektan sürüyorum
eğer o anda bunu yaptırmasan deliriyo yapıcam diye
öylede inat işte bunlar
çocuk bu napıcağı belle olmaz ama şu ana kadar ağzına atmaya yeltenmedi bile onları tek tek atmaktan zevk alıyo sadece

bende cok merak ettım o kucuk prensesı ya.. 1 lıra buyukcede bır para yaa
hatta deryayı okurken o yazdıklarını aralın elınde para vardı yerde buldum tala talaa dıye gezınyıordu
5 kuruştu hatta :))) hemen nasıl kaptım elınden anlatamam ya :)))

aysegul yalnız degılsın....!
aynı seylerı bende esıme soyledım bukadar olamaz yaa cumle bıle aynıdır belkı ..
aralda bugunbenı delırttı uyumadı vee mızmızlıkk sımarıklık hat safhada
delırcem yaa
cok yorgunum
ruhen bedenenn.. kayınvalıdemdeydık gıt sen kadınının banadasını soy
kucuk çatlak olan bı yerden
bı kac yerı soydu
onceden de ypmıştı ama bu kez buyuk bır parca kopardı
bende sarstım onu
uykun var ıuyu dıye bacagıma dogru attım yastıga yanı ayagımda yastık vardı uyu dedım agladı durdu
kalıp yıne aynı yere gıdıp yapacagını yaptı
an laaa mııı yorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şımdı eşımle ben yukarı kaçtık o da babaannede kaldı eşım gıttı bakmaya şımdı uyumuşş
bugun akşama kadar dışardaydık geberdı yorgunluktan
eve zor sokuyorum sokak cocugu oldu ıyıce...

delircem artık sevda ya çok yaramazlaştı eskiden evi bu kadar karıştırmazdı şimdi yüz kere aynı yerleri karıştırıp duruyo hala bitireedi evi keşfetmeyi arkamı döndüğüm an bi yaramazlık mutfakta damacanın pompasına basıp basıp suları akıtıpayaklarıyla basmalar balkoa çıkınca iki dakika gözümü ayırayım hemen demirlere tırmanmanlar düşecek diye korkuyorum yazda geliyor açıcaz haliyle kapıyı balkonu napıcaz biz sürekli nasıl yanında olucam iş güç yaparken çok bunaldım ya akçaya gittiğimiz gün çok rahatladım kendime geldim ama yetmedi inan uzun bi tatile ihtiyacım var bütün kış çok bunaldım havalarda bi düzelemedi annem ha geldi dedim gitti hemen ankaraya offf offf komşularımdan doğaçtan ötürü ne geliyolar ne çağırıyolar beni yalnız bıraktılar eşimde zırt bırt nöbette ankaraya antalyaya gidesim var eşim beni anlamıyor kendi peşine sürüklemek istiyor kampı var sizde gelin diyor kampta nasıl tatil olacak benim için akşamdan akşama gelecekmiş yanımıza ben doğaçla nasıl baş edeyim orada onu bırak tatilin ne anlamı kaldı doğaçın peşinde tek başıma koşacaksam en azından annemlerle olursam babam annem ilgilenir onlarda koşarlar bende tatil yaparım haksızmıyım yaaa tıkıldım kaldım bu şehire kıpırdayamıyorum havalar bi ısınsa kaçıcam eşimi falan dinlemicem valla onun işi yüzünden bişey yapamıyoruz geçen sene yıllık iznini hatırlarsanız ramazan ayında kullandı ramazan ayında napılır kime gidilir :gitme:

kızlar bız oto koltugu almamıştık bugune dek
ama artık alıcazz..cunku aralı zaptetmekk ımkansızz hale geldı
esım oturmıcak orda bılıyorum dıyor aglamaktan katılıcak morarıcak yıne bılıyoruzz ama alıp oturtcazz
kucaagımda durmuyor dursa bıle hıc guvenlı deıl
ıuyı bısey almayı dusunuyoruz
sızler nasıl alıstırdınız ya
bu konuda cok tecrubesızımm
satıcı kız bıze 1 ay agladı bnm yegenım hıperaktıtı o da aral gıbı dedı
ama aldırmadık ona dedı oyuncaklar verdık dedı
sımdı alıstı dedı
henuz almadık ıste satıcılardan bılgı aldık bıraz gıdıp alcaz 2 hafta sonra fln

aysegul
damacanayı bır taburenın uzerıen koy benoyle yapıyorum aral hıc basamıyor cunku cıkıcak yerıde yokkk

aysegul antalyada baban ankarada annen vardı dımı
yoksa tersımıydı ya unuttum
yada ıkıs aynı yerdelermıydı

antalyaya gıt derım ne yap et kocanı ıkna et
en azından gunduzz cıkarsın dıersın arkadaslarınal gorusursunn denıze bıle gırersın kızım gıt bence..
senı cok ıyı anlıyorum bende bunaldımmmmm

denizcim kağan çok güzel alıştı oto koltuguna..ben de artık rahatça öne biniyorum.biz kağanı 5 aylıkken mama sandalyesine oturttuk..ne bebek arabasına koyunca ne de diğer şeylere koyunca aglayınca asla kucagımıza almadık.
o yüzden alıştı yani neye oturursa otursun taviz vermeyecegimizi bildiği için hiç kalkmaya çalışmaz..hatta kemerini falan kendi takıyor çıt çıt diye...
bir süre sende yanında oturursun aglasa bile kucagına alma çünkü o zaman aglayınca çıkarıyorlar diye düşünüp her iştediğini ağlayarak yaptırmaya çalışır..onun dışında tavsiye ederim çok kullanışlı ve güvenli birşey canım...

evet canım annem şu an ankarada ama ordaki evin tadilatı için gitti babam antalyada annem dönsün ankaradan gidicem valla havalar bi ısınsın giderken yanımıza sadece yazlık alalım istiyorum hafif ve çok şey götürebilirim diye eşime gelince yapacak bişey yok anlayışlı olması gerekiyor gerçekten çok kötüyüm istediğimi yaparım bunu kendide çok iyi biliyor bütün sene ben onun ailesiyleydim hiç kırmadım gittik kaldık geldik sizlerde şahitsiniz babamı özledim ya ne zamandır görüşmüyoruz işinden dolayı işini bırakıp gelemiyor torununu özledi o da tabi sahil güneş offf offf gözümde tütüyor akçay o yüzden iyi geldi bana ama inanın eve dönerken ağlamak istedim ya hiç alışamadım bu şehire evime

bu arada denizcim doğaçıda biliyosun çok hareketli bizde zapdedemiyoduk arabalarda ağlıyodu deliriyodu falan koltuğu aldık ağladı geberene kadar hemde kaç kere her seferinde ağladı ama 1ay sonra falan alıştı keyfine bakıp tadını çıkarmaya başladı hiç kıpırdayamıyor kelepçeliyoruz çıkamıyor çıkmayada çalışmıyor artık aldırış etmeyip sabırlı olmanız gerekiyor ağlamalarına çok kötü ağlıyo gerçekten

günaydın kızlarrr
ya deniz zaten 1 hazranda zorunlu olcakmış heralde oto koltuğu aslı varsa şimdiden alın alıştırın yolda onları zapdetmek çok zor yaa gerçi eceyle uzun yola gitmeyeli bayaa oldu ama arkadaşlara filan giderken takside duruyo 5 dklık yollardakaydirigubbakcemile3
bizimki sek sek oynamayı öğrenmiş bide taş atmayı tabiiohaoldumsmile sabahın köründe giyindirdi kendini eteğini filan hadi diyo bakıcıya dışarı çıkalım banada anne sen dit diyo seksek diye oynayıp duruyodu babamız gittikten sonra boş durmadık eceyle cam sildik mutfağın perdesini attım makineye ütüledim taktım tülünüde domastosa bastım duruladım süzülsün akşam takarım yarın akşam arkadaşlar gelicek bizm apartmanda 3ç katı kiralamayı düşünüyolar ayy çok sevindim biri antalyalı biri eskişehirli karı koca kayra ecenin aşkı diyorum ya onlar taşıncak inş seneye güzel geçer inş
ecenin son zamanlarda maşallahı var gündüzde yatıp uyuyomuş kendi geçen gece karnı davul gibi olana kadar çorba içti sütünü bile içemeden yanımda uyudu kaldı sabaha kadar da uyanmamıştı ama dün gece yine çok yedi yattı ama korkup uyandı heralde sık sık koridora çıktı bizi aramaya bende yannıda yattım artık zaten odasında ikiiz uyuyoruz genelde herkes mutlu bu durumdan yatağıda kocaman çift kişilik yaa yayıla yayıla yatıyoruz
sizinkilerde erken kalkıyomu kızlar artık saatler alınalıberi en geç 10 da uyumuş oluyo saabhda 6 6 buçuk gibi ayakta cadı haftasonu zor oluyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…