2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deniz nt de var o tür kitapalr canım ordan bulabilirsin sanırım bisimde buna bezer var kulak resmi var mesela altta da şarkı dinleyen çocuk kulağımızla dıyarız diye uygun resimleri birleştiriyosun güzel kitaplar gerçekten ben artık ntden alıyorum çoğu şeyini
ayşegül bime ne zamandır bakamıyorum yaa daha doğrusu hep girip süt bir iki şey alıp çıkıyorum oyuncaklara bakmadım oynamaz zaten alsamda onun işi gücü süslenmek
bezini çok sevmeye başladı hem rahatsız oluyo anne bezimm diye ağlıyo gel çıkaralım dediğimde yatmıyo
dün dışarı ççıkıcaz üstünü değiştiriyorum külotlu çorap giydircektim anne bezim duusun dedi öyle masum bi bakışı vardıki kıyamadaım bıraktım bide üstünde ayılı tshirtü vardı anne ayı duusuun dedi onuda bıraktık oyun oynrken hazııı başlaa hazııı atla diyo dışard akuş kovalıyodu babasıyla ben önden gidiyodum beni gördü koşuyo annee bekle durrr diyo çok düzletti yaa son zamanlarda konuşöayı bazı şeyleri hala anlaşılmasada

nt neresı kıtapcı kırtasıye gıbı bı yer sanırım .. bursada varmı kı acep

bursa merkezde mutlaka vardır deniz her yerde var heralde nt üstelik bizim burdakinden daha çok çeşit olduğundan da eminim bi gez çocuk kitaplarını fiyatlarıda uygun oluyo kampanya zamanlarına da denk gelirsen süper

Esracım nerdesin kıs geçen face de de ara ara bulamadım ,hesabını mı dondurmuştun?
videolara senin ismini de ekledim hbrin olsun

slm kızlar güzel görüşleriniz için teşekkür ederim..
gerçekten kitap güzelmiş ama bizimki bu aralar çaydanlığa taktı kafayı..yatarken bile yatagının kenarına koyuyor..
sevdacım kağan da aynı valla oynamadıgı şeyleri kıskanıyor benimm diyor yapacak bişey yok çünkü zaten bu dönemde kıskanmazsa bir sorun var demektir.allah korusun sosyal gelişimi yavaş demektir..
sen de yapaıyormusun bilmiyorum ama ben böyle durumlarda çantama çok sevdiği sakızlardan şekerlerden bir de birkaç parça eşya koyuyorum eger herhangibir şey için aglarsa onunla ilgilenmeyip babasıyla konuşur gibi yapıyorum.
aşkım sakız vereyim mi
ver aşkım
çok güzel değil mi
hımmm hem de çilekli gibi konuşunca hemen susuyor ona da verelim diye gülmeye başlıyor.
bu numara hep işe yaradı bizde..
bir de daha şimdiden 7kendini korkutma halıya filan işerse diye..
onun açısından düşün canım o henüz bu kavramları bilmiyor halının kirleneceğini onun kokacagını leke olacagını, senin onu yıkayıp yorulacagını idrak edemez.
o yüzden ufak kazalar olabilir..alıştırma külodu kullanarak bu kazaları en aza indirmeye çalışırız.
sen tuvalte girdiğinde ona göstermeye devam et ama ona hiç ısrar etme canım..
gerçekten işe yarıyor.kağan şuanda aslında öğrendi.terliklerini giyiyor tuvalete giriyor oturup bekliyor hatta ıkınıyor sonra sandalyeye çıkıp ellerini yıkıyor.ama bunları koridorda fayansa kaçırdıktan sonra yapıyor.ben takip ediyorum yazık tuvalete yapmak istiyor ama mesane kası gelişmediği için yolda tutamayıp işiyor..
ellerimin üstü falan hep çatladı sürekli deterjanla ugraşmaktan ama yapacak bişey yok böyle böyle öğrenecek değil mi?
sıfırdan başlıyorlar öğrenmeye,bizde elimizden geleni yapıyoruz işte.....

Denizcim bendeki dahi bebeğin ürünü ama serpilin dediği gibi varsa bende bi bakıyım Nt de uygun oluyor fiyatlar kitaplar biraz abartılı olsa da (gereğinden fazla dini içerikli buluyorum) alınabilir..ben geçen sene sizlere de göstermiştim bez ktap falan çok güzel hala oynuyor asrın ve 5tl almıştım,bi bak bence de..

Biz de de mutfak aletleri takıntısı var selcancım demiştim ya geçen mutfak seti aldım teoya şimdi onlarla bize çay yapıyor şeker atıp karıştırıyo getiriyo falan:))

kızlar ekleyemedim hızlı resimden resimleri derya gibi face özel koyuyorum sadece siz görebileceksiniz

Evet sevdacım bu kadar takılma ve korkma..geçen sene yazmıştım hatırlarsan yazın teo halıya kakasını yapıp oynarken bulmuştuk..:)))
böyle kazalar olcak,olmazsa şaşarım ama bu denli olmasın yaaaa..

kızlar bu arada doğaçın inadı azalmaya başladı huysuzluğu falan birazdan hem diş hemde annemden dolayı şımarıyomuş diye düşünüyorum annem gitti baya duruldu altını değiştirceğimde örtüyü serer sermez kendisi yatıyo şimdi ama robota hala alışamadı ya korkakmı olacak bu çocuk ya gerçi o kadar atlı karınca araba falan biniyo korkmuyor robot ateş falan ediyo renkli ışıkları var dönüp duruyo etrafında ondan çok korkuyo çalışmadığında eline alıp oynuyor
ben doğaça çay diye pekmezli suyu içiriyorum sabah aç karnına geliyo yanıma çayyy diyor dün arabada giderken yeni kelimeler öğrendi dağ diyor at diyor benim diyor ağaç diyor portakala porto diyor 10 rakamını nerde görse on diyor hani reklam var ya on on diye ordan kaptı sanırsam :))

haklısınız kızlar
çocuk belki şimdiye kadar çoktan öğrenicekti ama benim bu pipirikliliğim yüzünden başlayamadı bile
şimdiye kadar hiç altını bile açık bırakmadım zeynebin ben
hatalıyım kabul ediyorummm ...
alıştırma külotlarından alıcam bende bide klozete çocuklar için olan oturaklardan alıcam
artık yavaştan başlamak lazım

bu arada alıştırma kilotları var kızlar ben bi kaç tane almayı düşünüyorum tuvalet eğitiminde çok faydalı ev batmasın istiyorsanız havalar biraz daha ısınsın sadece o kilotla tutucam hemen açıp yapsın diye komşularım 1ayda çocukların öğrendiğini söylüyolar 1ay üstüne düşecekmişsin sürekli çişe götür getir alışıyolarmış dedimki çocuklar hazır olduklarını belli ettilermi diye belli etmiyolar dedi söylemiyolar diyolar zamanla biz getire götüre söylemeye başlıyolarmış ama tabi zorlamadan yapıcaz bi oyun edasında :))

baktım dugun fotolarına cok guzelmışşsn aysegul sacın basın gelınlıgın
cok begendım
maşallah

ay kızlar ya parmagımı yaktım
suan acıdan mahfıldum 1 sattır boyle acı cekıyorum bıldıgınız acısını alan bısey varmı yaa acılennn

alıştırma kilotlarına bende bi bakıcam kimi hiç güzel değil tutmadı üstünde rahat edemedi çocuk diyo ama bi deneyelim baklaım yalnız ece lazımlığını sevmiyo kim öğretcek tuvaletini bilmem olmadı bide tutmayı deneyim
deniz geçmiş olsun yanıkla ilgili mail atmıştım ben belki sanada göndermişimdir yumurta akının iyi geldiğini söylüyolar iler iderece yanığı olan biri denemiş plasenta gibi çevreliyomuş yanık izini ve ağrısınıda alıyomuydu ne tam hatırlamıyorum ama onun dışında merhem kullanabilirsin
evde bulundurma gerekiy aslında öyle şeyleri yapmıyorum ben bide benim canım hiç tatlı değil yaa kendi haline bırakırım geçende eşimin yeni bileylettiği bıçakla soğan doğrarken parmağımı kestim nerdeyse kopacaktı parça bir haftada anca kapandı yaa çok derinmiş kanaması durmamıştı uzun süre
dünde komidinlerin yerini değiştireyim dedim eşimle resmimiz düşmüş arkasına camı kırılmış çerçeveyi kaldırırken üstündeki cam parçası giri heralde parmağıma bulamdım yerini bayaa içeri gitmiş şimdi sızlıyo biraz kendisi deri altına kadr çıkarmı acaba ya yoksa böyle sızlar geçer heralde eşime göteriyorum sende ne haşin temizlik yapıyon her hafta bi vukuatın var diyo bana bacaklarım zaten çürük içinde DDD eeeeeee hem çocuk peşinde koş hem iş yap bizim işimizde kolay değil heralde

deri altına giden cam kırıları
cok ınce olduklarından dolayı damar ıcınde dolasıp beyne kadar gıdebılıyor serpılcım
lutfenn ıhmal etmee. muhakkak dr a gıt yada cıkartmaya calıs
bugun aral ın 3 kakasını degıstrdım dışler cok fecıııı

Son düzenleme:
ahh ahhh ihmal ede ede bazı şeyleri başımıza ne işler geliyo da işte yinede aklıllanmıyoruz denizcim inş öyle bişey olmaz dursn bakalım oda diğer şeyler gibi
kızzzzzzlaaaaaaarrrrrrrrrr özelikle ayşegül( senin bi kere yaptığını biliyorum ya ondan ayırdım) fırında güveç yapıcam ama nasıl yapmıştın ayşegül sen bi kere daha sormuştum sanırım ama unutum şimdi not alıcam inş önce biraz pişiripmi koymak lazım çiğdenmi koymak lazım tek kişilik güveçlerde fırında kuzu etli güveç yapmak istiyorum önce pişiririsekte mesela eti ayrı haşlııcam patlıcanı kızatcam patatesi kızartcam sonra birleştircemmi yapan bilen varmııı

canım ben eti önceden haşladım düdüklüde etler sert kalabiliyor çünkü bide çok zaman alıyor pişmesi diğer sebzeleri çiğden koydum çünkü güveçin özelliği o zaten sebzelerin kendi sularını içinde salıp etle karışması sen önceden kızartıp koyarsan pek bi anlamı kalmaz bide ocakta yapacağında alümünyum folyoyla kapağı kapatıyoruz ya onun yerine ekmek ıslatıp hamur yapıp kapağı kaplarsan kenardan açılmadan düdüklü gibi pişiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…