slm kızlar güzel görüşleriniz için teşekkür ederim..
gerçekten kitap güzelmiş ama bizimki bu aralar çaydanlığa taktı kafayı..yatarken bile yatagının kenarına koyuyor..
sevdacım kağan da aynı valla oynamadıgı şeyleri kıskanıyor benimm diyor yapacak bişey yok çünkü zaten bu dönemde kıskanmazsa bir sorun var demektir.allah korusun sosyal gelişimi yavaş demektir..
sen de yapaıyormusun bilmiyorum ama ben böyle durumlarda çantama çok sevdiği sakızlardan şekerlerden bir de birkaç parça eşya koyuyorum eger herhangibir şey için aglarsa onunla ilgilenmeyip babasıyla konuşur gibi yapıyorum.
aşkım sakız vereyim mi
ver aşkım
çok güzel değil mi
hımmm hem de çilekli gibi konuşunca hemen susuyor ona da verelim diye gülmeye başlıyor.
bu numara hep işe yaradı bizde..
bir de daha şimdiden 7kendini korkutma halıya filan işerse diye..
onun açısından düşün canım o henüz bu kavramları bilmiyor halının kirleneceğini onun kokacagını leke olacagını, senin onu yıkayıp yorulacagını idrak edemez.
o yüzden ufak kazalar olabilir..alıştırma külodu kullanarak bu kazaları en aza indirmeye çalışırız.
sen tuvalte girdiğinde ona göstermeye devam et ama ona hiç ısrar etme canım..
gerçekten işe yarıyor.kağan şuanda aslında öğrendi.terliklerini giyiyor tuvalete giriyor oturup bekliyor hatta ıkınıyor sonra sandalyeye çıkıp ellerini yıkıyor.ama bunları koridorda fayansa kaçırdıktan sonra yapıyor.ben takip ediyorum yazık tuvalete yapmak istiyor ama mesane kası gelişmediği için yolda tutamayıp işiyor..
ellerimin üstü falan hep çatladı sürekli deterjanla ugraşmaktan ama yapacak bişey yok böyle böyle öğrenecek değil mi?
sıfırdan başlıyorlar öğrenmeye,bizde elimizden geleni yapıyoruz işte.....