2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gelinlik geldikten sonra evde giymiştim heveslendim yaa ...

kına elbisem

Son düzenleme:
şu güzellere bakın ya hepsi manken gibi maşallah
denizcim yıkılıyorrrrrrr
nurancım sende hiç değişmemişsin aynısın valla

slm kızlar şenlenmiş burası ya ilk dafa açtım bugün pcyi yemek temizlik falan vakit bulamadım serpil sevda nuran deniz kızlar süpersniz veee hiiiç değişmemişsiniz bence hala aynısınız sadece birazcık kilolanma var (deniz hariç )ama oda aşırı değil bence idealsiniz ama en güzeli hakikaten katılıyorum selcana zeynep olmuş alınmayın lütfen hiç biriniz onu geçemezsiniz güzellikte :)) prenses ya sanki boyu uzamış sevdacım banamı öyle geldi nedir :))
kızlar hepinize bi ömür boyu mutluluklar diliyorum çok mutlu oldum inanın eşlerinizle resimlerinizi görünce

teşekkürler canım
ozamanlar 52 kiloydum şimdi 60 oldumkafamçokkarıştı

denizcim yine yıkmışsın ortalığıalkisalkisalkis

ama en güzelimiz zeynep

nuran deniz süpersiniz kızlar
çok iyi oldu resimlerimizi paylaşmamız
ortam biraz harekitlendi demi kimin fikriydi bu sanırm derya eklemişti ilk önce
arada böyle değişik fikirilerle şenlenim yaa

zeynep ellerinizden öper teyzeleri
inşallah zeynebin gelinliik fotolarınıda eklerim buraya :))
düşünsenize çocuklar büyüyor evleniyor ve resim paylaşıyoruz
kimbilir belki burdan birbirleriyle evlenen çocuklarımız bile olur :))

ayşegül çokta uzun değil zeynep aslında 86 ölçmüştüm en son şimdi nedir bilmiyorum
günden güne büyülar maşallah bebelerimize

ooo vallahi şenlenmiş gerçekten..
nuran,serpil.sevda manken gibisiniz gerçekten..çok güzel görünüyorsunuz...
yüzünüz resimlerdeki hep güler inşallah...
zeynep'in 1 numara olduğund bende hemfikirim

buda zeynebin yanına yakışacak bir damat..sevdacım allahın emri peygamberin kavliyle....
oğlumuz bu artık beğenirseniz..saçlarımız yok ama...yıllar işte çocuğu yordu,hepsi döküldü.hergün anneyle yemek savaşı,uyku savaşı,kaka temizliği falan çocuğu yıprattı tabi.ama geleceği parlak bir işi var oğlumuzun..çok güzel oyuncak araba tamir eder..

yalnız bizim boyumuz biraz kısa..zeynep topuklu giymezse o problemide ortadan kaldırmış oluruz
gerçekten kızlar şaka bir yana ardanın ayaklarıda çok küçük .minyon bir çocuk olacak..21 numara ayakkabı giyiyor.bugün bir arkadaşıma söyledimde öldü gülmekten.ardadan 6 ay küçük kızı var 22giyiyormuş.gerçi bende 36 giyiyorum.boyumda 1.60 ..bana çekmiş sanırım malesef

atikecim nasıl tatlı maşallah keloğlanımız..kazagını sevsinler..
canım valla diğerleriyle görüşemiyoruz (inşallah yazın bir buluşma yapabiliriz) sen gel de konuşalım kaynaşalım...
biz de buğün kağana ayakkabı baktık 26 numara anca oldu ama pek beğenmedim almadım..
ardaya kefir içirmeye çalış bi de balıkların özellikle palamutun sırt tarafındaki siyah etden yedir bunlar çok boy uzatıyor..
bu arada aramızda kız az erkek çok ..olmaz ki kim kimle evlenecek şimdi......ulennnn

atikecim arda her haliyle yakışıklı karizmatik bir genç :)
bilmmiyorum kızımla konuşmam lazım
işide çok iyiymiş zeynep bozar arda tamir eder :))

günaydın kızlarr
nurancım sen de çok güzel olmuşsun canım
bikaç kilo fazlamız var ama bize çok geliyo dimi yaa bende kendimi çok zayıf görüyorum o fotolar da ki o zamanda kilo vermek isterdim benim kendimi iyi hisseiğim kilolar 58-60 aslında 4-6 kilo var ama verilmiyo valla
zeynep i yerim ben yaa küpesi bileziği çok şık canımm
ardada çok şeker maşallah nasıl da büyüdüler vayyy şimdiden meslek de yapmış ne güzel bol kazançlar o zaman ardaya
bizim eceye zengin bi damat lazım masraflı biraz kızımız alışverişte kimseyi kırmaz mu annenin mu babanın bu benim mu halanın mu enesin bööylee tüm sülaleye alıyoruz adam batırır valla o na göre kendine güvenen gelsinn :roflol::roflol::roflol::roflol:

zeynep alışverişi hiç sevmez :)
avmlerdeki oyuncakçılara gidiyoruz ve hiç bir şey almadan çıkıyoruz
bakıyo elliyo orda oynuyo kızım hangisini alalım diyorum ıı deyip gidiyo :)
komik kız biz eşimle zeynepten çok meraklıyız oyuncaklara
ordakilerin hepsini alasım geliyo bazen çok güzel şeyler var ama zeynebin umrunda değil
oyuncaklarıyla pek oynamadığı için boşuna masraf etmeyin demek istiyo sanırım :))

sanada günaydın deniz
ben bugün güne baya bi erken başladığım için şu an akşam olmuş gibi geliyo
çokkk uykum var
zeynebi uyutup bende yatıcam hemen

ben bugun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum ruhenn bedenen
hıc bır açıdan ıyı deılım
dusunceler beynı kemıyor adeta...
canım acıyor..

banada öyle oluyo sevda ece erkenden kaldırıyo bu sabah yine cam sildim ortalığı topladım biberonlarını kaynattım güzelce giyindim süslendim işe geldim eşim yokru kahvaltıyı iş yerinde arkadaşlarla yaptık güzeldi öğlen yine spora gittik yemek yedik geldik yoruldum ama yaa bacaklarım ağrıyo ilk gün 10 tane bile mekik çekmek zor gelmişti şimdi daha iyiyim inş faydası olur şu bel çevrem biraz incelseydi
deniz evde olmak insanı boğuyo dimi ne kdar akşama kadar iş yapsan vaktin olmasad boş geçiyo günler insan üzülüyo ama yaz geliyo istanbula gidersin gezersiniz filan biraz kendiengelirsin sende bak hiç olmazsa aralı bırakabillcenn biri var arada nefes almanı sağlııcak çok şanslısın o yönden

Kızlar bende yazamıyorum 2 gündür fırsat bulunca yazcam emin olun aynen denizcim bugün çok beterim hiç çekilir gibi değilim sinirlerim bozuk ota .oka ağlıyorum yine..asrını doktora götürdük kan sayımları çok düşük yine demir tedavisine başlıycaz hiç bişey yemiyor,ilaç da içmiyor çıldırcam sanırsam..tedavi bitince tekrar kan alıcaklar doktor talasemiden falan şüphelendi inşallah öyle değildir yaaaa çok moralim bozuk doğduğundan beri demir eksikliği var bi düzelemedi oysaki kızlar bi görseniz o kadar çok yemesinin özellikle sağlıklı şeyler yemesinin üzerine düşüyorum ki ama çocuk inat yemiyo kilosu ve boyu aynı yani hiç artmamış hatta kilo vermiş 16 kilo çıktı doktor önemseme zaten 2 yaşın en üst sınırında boyunuz falan dedi ama çocuk bu büyümesi lazım bizimki aynı yerde saymış aylardır..offff offffffffffffffffffffff

deryacım geçmiş olsun inş önemli bişey çıkmaz
iştahsız olduğu için mi götürdün dra yaa çocuklarında kansızlıkları bi iştahsızlıktan anlaşılıyo heralde bizimde bi ara ölçtürmemiz lazım düşüktü hep çünkü ama üstüne olmuyoruz o kan almaları yokmuu
inş bi tüpten sonra gerek kalmaz teoyada kan ilacı canım sıkma sende canını

yok serpilcim nezlesi kesilmedi burnu sebil çeşme gibi sürekli akıyor hatta iltahaplanmaya başladı ve öksürük başladı dün akşam ondan götürdük..doktor görür görmez hemen kanına bakalım rengi çok solgun dedi zaten biz her gittiğimizde kan alınıyor doktor teyzemiz bi rengimizi beğenemedi gitti..
baktım da talesemi tedavisinde kullanılan ilacı vermiş küçük şişeler halinde 15 tane falan sanırım her gün bir şişe içecek ama nezleden sonra başlıycam..bu iştahsızlık hep var teoda bi gün olsun kendi yemek istemiyor hep zorla o da bir kaşık valla bunaldım yaaa.allahtan kilosu iyi meme emiyor hep zaten meme emdiği için kilo aldı bence yoksa gerçekten 2 lokma zor sokuyorum ağzına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…