2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bugunmuhakkakkk evı temızlemem gerekk cok kötu durumda
arall sabah 7,15 te kalktı ıcerı gıttık on odaya
annee üffsss dıyo tozları gosterıp hahahaha
yerler sac toz tey teyyy salmışım ıyıce
bugun kesın cılalıyorum bu evı
deeee camlar gozumde buyuyooo

deryacım çok geçmiş olsun
pekmezle üzümün kansızlığa iyi geldiğini bende duymuştum

aral varya tam ısırmalıksınkaydirigubbakcemile3
ne güzel poz öyle:lepi:

herkese günaydınnn
ayy ne zor bi geceydi yaa ece sürekli kustu 4 e kadar üst baş değiştirmekten çariaf değiştirmekten halı kanepe silmekten öldüm yaa dün sabah babası parka götürmüştü gittikleriyle geldikleri bir oldu yerde toprakla oynamaya kalktı üşür diye getirdim dedi hemen aldımı naptıysa ben üşüttümheraşde diyo eşimde yada nazar değdi dün arkadaşlar bizdeydi oooooo o kaseyi bitirdimi ece oooo cümle kurmaya başlamış ece gülce de dha tık yok ne güzel oyuncaklarını paylaşıyo çok uysallaşmış falan filan bisürü şey söyledi bi arkadaş akşam eşimle karşılaşmışlar onada söylemiş sonra benaradım ece kusuyo ilaç bulsana gelirken diye bakalım şimdi uyuyo biraz uyanınca nasıl olcak şlacı nane limonuda kabul etmiyo sadece nane kaynatarak deneyebilirim ama iyi gibi ateşide yok çok şükür ben çorbasını iki günlük diye düşünüp yedirmiştim ama 3 günlükmüş o bozmuş olabilir mi kızlar midesini yeşil mercimek çabuk bozuluruydutadında bişey yoktu ama

aral ne tatlı çıkmış maşallah
işte ablamın kızlarıı büyüğü bu resimde 6 yaşında küçüğüde 1 yaşındaydı
ecenide dünkü hali :))
burdada 9 aylık yürüyodu 8 aylık yürümeye başlamıştı dombalak:)))

çok cok geçmiş olsun eceye serpilcim
benim kızım da burnu akıyor oksuruyor bir haftadır su an iyi atlattık sayılır.
ablanın kızları çok tatlı maşallah

çok geçmiş olsun canım..nazara kesinlikle bende inanıyorum serpil.geçen hafta arkadaştaydık.arda da ne güzel kilo almış yanakları dolmuş dedi..o gün akşamdan beri ağzına bir lokma koymadı.sadece süt içiyor.benmi paranoyak oldum yoksa ardanın iştahsızlığıyla arkadaşın söylemesi bir tesadüfmüydü bilemiyorum ama .arda yine beni deli ettiği günlere geri döndü..en sevdiği şeyleri yapıyorum .ağzına bile almıyor..
hafta içi fazla giremeyebilirim kızlar.23 nisan çalışmalarım var..gelsede bir kurtulsak.

maşallah o ne güzel gözler öyle..çok şekerler..
tabi ece hanım bir numara ve sana çok benziyor

selammm
serpılcım gecmıs olsun eceye. kıyamam ben ona.
yalnız o bıcıırıklar ne kadar guzeller oyle maşallahhhhhhhhhh
gozler fenaa yakıyor yanıııı
ecemde cok şık gıyınıyor yaa off off kız bebeklerı yıyesım gelıyor vvallahııı

Ayşegülcüm senin prtakal suyu formülü biraz olsun işimi gördü canım dün demirine başladım portakal suyunun içine koydum içti neyseki..ama iştah aynı hala yokkk!

Bu arada kolay gelsin sana canım zor valla titiz kayınvalide olayı! Çocuklu ev sonuçta o kadar incelemesin onlarda anlayış gösterirler takma boşverrrrr.. Ben o konuda hiççç sallamıyorum ev dandiniyken bile geliyorlar ama napıyımmm görüyorlar teonun nasıl evi alt üst ettiğini,onların evini de aynı şekilde dağıtıyor vs..hak veriyorlar (umarım arkamdan dedikodu yapmıyolardır) :)))

Denizcim hayırlısı olsun artık başka diyecek bişey yok ablan kararını vermiş madem umarım Allah pişman etmez onlar için hayırlısı olur..

Teonun nezle nasılo nezleyse hala tam gaz devam geçemedi sümüklü böceğim benim..
masadaki tuz bibere teo da takık aylardır ondan kaçırıyoruz ama kazara bi eline geçsin hiç acımıyor bitene kadar eve döküyor çok fena oldular yaaaa her şeye akılları eriyor artık!

Çok geçmiş olsun serpilcim umarım hafif bir üşütmedir ve hatta şimdi iyileşmiştir fıstığım..
Ablanın kızlar da ,ece de çok şeker çıkmışlar.. dediğin gibi özellikle küçük olan bizim iremle benziyor galiba,hepsine maşallahhh allah nazarlardan korusun yavrularımızı..

Bu arada teyzeleri biz yavaştan memeyi bırakıyoruzzzz..
bu gün 2.günümüz dün de bugün de gündüz hiç vermedim dün gece göğüslerim şişti çok rahatsız etti gece o uyurken verdim rahatlatsın diye..böyle böyle azaltcam haftaya da süt azalınca tam kescem..2 sene oldu süt hala formunda kızlar dün öyle bi şişti kitle oluştu ki mastit olcam diye korktum duş falan aldım yumuşasın diye..

Arkadaşım ilaç kullanmıştı ama gerek yok sanırım (sütü kesmekiçin ) doğal yollarla kesiyim yavaş yavaş diyorum..

Teyzeleri hele oğluşuma şok oldum beni şaşırttı yavrum çok olgun,çok akıllı yaaaa
meme için deliren çocuk resmen kendi tarzında vedalaştı öğlen ananeeee diyor uyutacağım zaman (yani anane gibi uyutcakmışım ayakta sallayarak ) biliyor memelerden ona hayır yok..ve meme piss,eeee eee,ga gaaaa diyor sonrada meme bay bayyyyy dedi kendince vedalaştı aşkım yaaa nasıl içim gidiyor o böyle yaptıkça..
koli bantı işe yaradı yan,i selcan,nurannn duyurulur..
içerden koli bantının sesini duyuyor hemen eee eee ,pissss diye sesi geliyor yani benim onu yapıştırdığımı teo zaten biliyormuş ben kimi kandırıyorsam :))
bakalım kızlar haftaya inşallah tamamen kesmiş olurum ,umarım iştahı artar..

günaydın kızlarrrrr
bugünde çok halsizim baharn yorgunluğu sanırım songünlerde sabahları çok yorgun uyanıyorum halsizim keyifsizim
bütün gün yatmaka istiyorum ama ne mümkün
dün eşimin arkadaşını nikahı vardı oraya gittik çıkıştada arkadaşlarla hayvanat bahçesine gittik
çocuklar çokkk eğlendiler
zeynep özellikle ördeklerin yanından ayrılmak istemedi
ayyyy en korkunç olanıda aslandı o neydi yaa insanlırı yicek gibi bakıyordu
maymunlar çok komik ve terbiyesizler özellikle erkekleri :)
bi tanesi bacaklarını ayırmış titisinidi eaçmış millete gösteriyodu:)
birbirlerinin bitlerini ayıklıyolardı oturuşları aynı insan gibi
hayvanat bahçesi ziyaretlerimizi arada yapmayı düşünüyoruz

teo memelere veda ediyo demek anlattığına göre kolay olucak derya
bıraktıktan sonra inşallah normal süt içmeyede kolay alışır

gunaydın..
kızlar canım cok sıkkın ya sımdı anlatıp sızınde canınızı sıkmak ıstemuıyorum
annem cok hasta sanırım amelıyat lucak dızlerınden yuruyemıyormuşş artık
kısaca boyle durumlar

deryacım teonun memeyı bırakmasına cok sevındım artık valla zamanı gelmış vede gecıryordu bıle..
kansızlıgı da gecer umarım bu sekılde. cunku emmeyen cocuk daha cok yer.

ruyamda karmakarısık seyler gordum soba gordum ne demek acaba dıye baktım valla mevsımınde gorulmezse hayır deılmış pek..

herkese ıyı haftalar dılıyorum kızlar

sevdacım burdakı hahvanat bahcesıne mı gıttınız cok buyuk orası ya ben 2-3 kez gıttım geberdım gezmekten
bırınde de 7 aylık hamıleydım

bı seferde beraber gıdelım bız emıneyle gıtmeyı dusunuyoruz
sende gelırsın canım cocuklar cok mutlu olurlar hazıran gıbı dusunuyoruz yada mayıs ayında
haberlesırız

maymunlar dedıgın gıbı cok komık çökuyorlar yere pipilerde meydanda :)))))))
kayınvalidem kayınpederım vardı bı keresınde kadın nasıl kacıcagını sasırmıştı ordan

slm kızlar gitti şükür kayınvalideler doğaç burnumdan getiriyor gece bi ağladı bi ağladı sormayın offf çıkamadı son diş hala sinir hastası olacam az kaldı kayınvaldem bile allah sana sabır versin dedi çok saldırgan herkese saldırıp vuruyor herşeye hayır diyor gıcık oldum ya annem bile dediki kızım bu seni sinir hastası yapacak iyice dedi istersen bi kaç gün ankaraya git dedi doğaça ben bakarım dedi dedim baş edemezsin onunla bi şekilde başederim kızım diyor ama yüreğim el vermiyor yaaa herkes nasıl bi çocuk bu diyolar ya çok cins diyolar :))

serpilcim yiğenlerin çok tatlılar maşallah ya boncuk boncuklar

deryacım memeden kesmen belki fayda eder gerçekten demir ihtiyacını gıdalardan almaya başlar belki sütün iştahını kapatıyodur diğer besinleri yiyemiyodur belki hadi hayırlısı bakalım biraz göğüslerin şişip acıyacak ama bunu yaşamayanımız yoktur sanırım :))

denizcim annene çok geçmiş olsun canım umarım ameliyata bile gerek kalmadan tedavi olabilr olsa dahi çabuk iyileşir inş. sana hak veriyorum belli yaştan sonra tehlikeli oluyor ameliyat falan acil şifa diliyorum arkadaşım ablanda bence en güzel kararı vermiş artık biz bile burda duydukça etkileniyoruz kimbilir o neler yaşıyor hergün belki hayırlısı bu olacak

serpilcim geçmiş olsun eceye canım ya nazar değmiştir küçük kuzuya umarm toparlar biran evel
sevdacım ne güzel eğlenmişsiniz ya keşke bende gidebilsem öyle yerlere ankarada giderdim ben felaket bir hayvan severim bekarlığımda envayi çeşit hayvan besledim tavşana kadar hemde evde kedi köpek papağan neler neler tilki bile besledim yaaa manyak derecedeyim hayvanlarda ama doğaç doğunca bi muhabbetim vardı amcamlara verdim konuşmayı öğretmiştim tüyü kaçmasın soluğuna diye verdim o da satmış kuşumu çok üzüldüm allah izin verirse ilerde bi bahçeli bi evim olursa beslicem köpek falan babamın antalyadaki restaurantıda hayvan dolu ördekler hindiler tavuklar neler neler onun için can atıyorum oraya gitmeye doğaçıda götürmeye yeşillik orma havası ohhh ohhh anlatırken bile bi hoş oldum valla havalarda bi ısınamadı yaaaa halsizliğine gelince yalnız değilsin bende düşüp gidecem bi gün çok halsizim tam bahar havası ve benim alerjim coştu yine (

slm kızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için bugün bırakıp gidemedim kızımı aslında düzeldi dün tüm gün 1 kere kustu 2 kere kka yaptı bugün bi normal kakadan başkabi vukuatımız olmadı ama bi duygusal beni istiyo odadan çıkamıyorum yorgunum ev dandini ütü var diye kaldım evde diyorum ki kızım sen hastamı oldun diye gülüp oynuyosa o sırada hemen surat düşüyo gözler doluyo men hasta oodum; kaanım acıyo ; hem geliyo kanım acık çooba diye veriyorum en fazla 3 kaşık yiyo pek canı istemiyo zormaladım hiç bugün biraz daha iyi dye dün akşam ikizler geldi kusması için metpamid veriyodum o uyku yapıyodu heralde kafasını koycak yerarıyodu toparlandı koştu oynadı çok şükür iyi yaa valla ööyylee baygın bakınca insanın içi acıyo kimse hasta olmasın

ayşegül geçmiş olsun kayınvaliden gelmiş gitmişler bile okuyamadım da geçmişi işe gitmeyince doğaç 2 yaş send. doruğundamı yaşıo ne ne kadar değişmiş öyle huysuzlaşmış inş dişten sonra biraz olsun toparlar insanın snirleri laçka oluyo yaa
denizcim annene geşmiş olsun ablan içinde Allah hayırlısını versin olması gerekn bu belkide bundan soınrası çok daha iyi olur inş
oooooo teoda memeden ayrılıyo mu hadi bakalım kolay gelsin deryacımm
ne güzel yapmışsınız sevda bizde görümcemin çocuklarını götürmüştük 3 sene olcak nerdeyse kayınvalidem eceyi götürmeyi çok istiyo cuma günüde geliyolar görümcem enişte çocukları kayınvalide peder ama sanırım kırıkkallede gezeriz lunaparka pikniğe gidicez inş 2 gün burdalar ama araba bi alalım heryere götğrcem kuzumu
saikala da geçmiş olsun kışı ne kadr rahat geçirmiştik baharlar daha tehlikeli aslında
anammm benimki kaka yapıyo burnumun dibinede soktu poposunu öffffffffffffff ishal değil ama çok şükür :)))
salgınmış burda bakıcıyı gelme diye aradım komşularının kızı ecenin arkadaşı 6 ay küçük hastanedeymiş serum takmışlar aman eceyi götür ihmal etme dedi hastane çocuk kaynıyo dedi bende su içiyo ateşi yok diye götürmedim gerek kalmadı yarına iştahıda düzelir inş bakalım kaynamış su veriyorum şimdi
ben ölmeden kalkıyım şurdan görüşürz:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…