- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
herkese günaydınnn
ayy ne zor bi geceydi yaa ece sürekli kustu 4 e kadar üst baş değiştirmekten çariaf değiştirmekten halı kanepe silmekten öldüm yaa dün sabah babası parka götürmüştü gittikleriyle geldikleri bir oldu yerde toprakla oynamaya kalktı üşür diye getirdim dedi hemen aldımı naptıysa ben üşüttümheraşde diyo eşimde yada nazar değdi dün arkadaşlar bizdeydi oooooo o kaseyi bitirdimi ece oooo cümle kurmaya başlamış ece gülce de dha tık yok ne güzel oyuncaklarını paylaşıyo çok uysallaşmış falan filan bisürü şey söyledi bi arkadaş akşam eşimle karşılaşmışlar onada söylemiş sonra benaradım ece kusuyo ilaç bulsana gelirken diye bakalım şimdi uyuyo biraz uyanınca nasıl olcak şlacı nane limonuda kabul etmiyo sadece nane kaynatarak deneyebilirim ama iyi gibi ateşide yok çok şükür ben çorbasını iki günlük diye düşünüp yedirmiştim ama 3 günlükmüş o bozmuş olabilir mi kızlar midesini yeşil mercimek çabuk bozuluruydutadında bişey yoktu ama
Ayşegülcüm senin prtakal suyu formülü biraz olsun işimi gördü canım dün demirine başladım portakal suyunun içine koydum içti neyseki..ama iştah aynı hala yokkk!günaydııın kızlar pekmezde demir olduğuna bende inananlarım bekarlığımda kansızlıktan çok şikayet ettiğim ve üşüdüğüm zamanlar bi hafta içerdim aç karnına pekmez yanardım üşüme falan bişey kalmazdı valla direncim artardı ordan biliyorum deryacım iştah şurubu ben en son yaseminin önerdiğini aldım vimin c adı denizinkindende kullanmıştım ama denizinkinde demir yoktu viminc de var demir değerleride denizin önerdiği şurubunkinden fazla yasemin tek bu viminc nin biraz yedirdiğini söylemişti bizdede hala diş dönemindeyiz bir diş kaldı patlama üzere azda olsa bu şurupla yiyo bu şurubuda ben sabah portakal suyuna koyupta veriyorum içinde demir olduğu için kana çabuk karışıyor meyve suyuyla sende bi müddet böyle deneyebilirsin ama bence şu an teo nezle olduğu için bu kadar iştahsız canı istemiyodur hasta olduğu için atlatsın düzelir kuzucuk bence bu kadar sıkıntı yapma bence bide emzirmeni azalt istersen süt kansızlık yapar derler belki bi yerde anne sütüde kansızlık yapabilir belli bi yaşa geldiler artık besleyici bi değerinden çok anne sütünün koruyuculuğu var artık
bugün kayıvalideler geliyomuş ya dün aradılar bende kaç gündür halszim evi ok götürüyor çok titiz insanlar napacam ne yedirecem bilemedim kaynvalideyi yine sokmayı düşünüyorum mutfağa onların tarzına ayak uyduramıyorum napıyım ya offf kayınpeder gelmese iyi herşey adam kadından beter titiz çöpçü balığı gibi yerlerde gözü bi pislikmi var gözü arar toplar yerlerden gırgır ayaklı gır gır adam :)) biz doğaçın ona çektiğine inanıyoruz doğaçta öyle evde yerde pislik arar bulunca gider çöpe atar :))(gönderdim yazımı ama gitmedi ) :))
Denizcim hayırlısı olsun artık başka diyecek bişey yok ablan kararını vermiş madem umarım Allah pişman etmez onlar için hayırlısı olur..deryaa yıne dökturmuşsun yaa
ben ıstıyorum kı hepımız burda olalım sohbet edasında karsılıklı konusur gıbı olsun yazışmalarımız ıstıyorum ama cocuklardan bu mumkun olmuyor
bırımız musaıtken dıgerımız teyy teyy kımbılır nerdeoluyor :)))
dun ablamla konustuk enıstemle ayrılmaya karar vermıs bunuda enısteme bıldırmıs annemle ev tutcaklarmıs kı annemle hıc anlasamıyorlar..
enıstem hala ıssızz.. ılk etapta sızde bıze yardım edermısınız dedı ablam
muratla konusup sana haber verırım abla dedım uzulme dedım
dun bende aralı saatım babanneye fılız abla dedım ya bosanmıs kocasından 38 yaşında fln o davet ettı ona gıttım hava superdı ballkonda oturdukkk
dertlestık bana cok buyuk sırlarını verdı benı cok guvenılır goruyormus
sagolsun
kahve ıctık fal baktı bana tabı atmaca :)))
sonra esım geldı aksam aldı benı eve geldık aralla dısarıc ıktık bahcede oyun oynadık
Teoman nasıl oldu acepp ?
derya dısarda fln yedırmeye calış sen bazen yada bazen suyunonunda suyla oynarken fln
bızımkı bu ara kırmızı pul bıvberle tuz a taktı masadakı
onları elıne dokuyor bıberı yıyorr aciii acii diye diyee sora hemen ardından tıkıom agzına hahaha
sorada su ıstıyor
acıyı cok sevıo bnm oglum yaa o konuda bana cekmış gecı babasıda acı yemeyı sever
herkese günaydınnn
ayy ne zor bi geceydi yaa ece sürekli kustu 4 e kadar üst baş değiştirmekten çariaf değiştirmekten halı kanepe silmekten öldüm yaa dün sabah babası parka götürmüştü gittikleriyle geldikleri bir oldu yerde toprakla oynamaya kalktı üşür diye getirdim dedi hemen aldımı naptıysa ben üşüttümheraşde diyo eşimde yada nazar değdi dün arkadaşlar bizdeydi oooooo o kaseyi bitirdimi ece oooo cümle kurmaya başlamış ece gülce de dha tık yok ne güzel oyuncaklarını paylaşıyo çok uysallaşmış falan filan bisürü şey söyledi bi arkadaş akşam eşimle karşılaşmışlar onada söylemiş sonra benaradım ece kusuyo ilaç bulsana gelirken diye bakalım şimdi uyuyo biraz uyanınca nasıl olcak şlacı nane limonuda kabul etmiyo sadece nane kaynatarak deneyebilirim ama iyi gibi ateşide yok çok şükür ben çorbasını iki günlük diye düşünüp yedirmiştim ama 3 günlükmüş o bozmuş olabilir mi kızlar midesini yeşil mercimek çabuk bozuluruydutadında bişey yoktu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?