2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada beren bebek yani özlem nihayet yaaaa!
aylardır sana çağrı yaptık burdan hep okuyup kaçtın hatta yanılmıyorsam ben sana özelden msj da atmıştım olsun neyse tanıştık artık hep yaz emi.. zaten hepimizi tanıyorsundur :))

berene de ,rüyaya da kocamannnn bi maşallah benden gelişimleri süpermiş bizim kızları bırak oğlanları da sollamışlar :)) gerçekten süperler ben asrını uzun sanıyordum artık sanmıyorumkaydirigubbakcemile3

veeeee biz 5 gündür meme emmiyoruz teyzeleri tamamen kestim!!
tabi gece 4 gibi uyanıp ağlıyo meme de olmayınca deliriyor yumruklar,tekmeler,saç çekmeler havada uçuşuyor süt bittiiiii diye bi ağlayışı var ki kuzumun içim deliniyor resmen ama napalım bunun bi sonunun olması gerekiyo dimi..
biberon almıyo deli olcam gece uyanıyoruz pipetle muzlu süt içiyor bi küçük kutu ve tekrar uyutuyorum her gece aynı terane nasıl alıştırcam normal süte,biberona bilmiyorum yaaa çok zor oluyor böyle..

ve tabi büyük aşkından ayırdığım için acayip sinirli bugünlerde çıldırıyor aklına gelince çok üzüyor beni çokkk ..inadı acayip bana çekmiş sanırsam azıcık sesim sert çıksın basıyor yaygarayı,yerleri tekmelemeyi şu 2 yaş sendromu git artık biz abiiii olduk yaaa!

aydede,yıldız manyaklığı var günde kaç kez diyor bilmiyorum her işimizi aydedeyle yapıyoruz yemek o bakıyo diye yeniyor yada aydede kızıyo diyince o şeyi yapmaktan vazgeçiyor işime yaradı valla..şu fosforlu tavana yapışan aydede yıldız,güneş aldık gece 4 de uyanıp onları izliyor,konuşuyor falan..çok komik yaaaa!

babnemiz de geldi cuma akşamı o gün de eşim istanbula gitti haftasonu yoktu bende korkarım evde yanlız kalamam babane bizde kaldı gece teoyu koklaya koklaya,sarıla sarıla uyudular..o da çok özlemiş hasret giderdiler haftasonu bol bol ama acayip şımardı tabi yapma anne desem de yapıyor bişey de diyemiyorum sonra kendi de gördü edepsizimi de vazgeçti şımartmaktan.. teoya ne ciciler almış neler neler bu yaz ben hiç bişey almıycam bir sürü şort ve tişörtü var işime geldi geçen senekiler olur sanırsam..
bir de nike mont almışlar kış için kalın kalın çok güzel ve 5 yaş!:))
seneye olur ama..
bu pazar eşimin akrabaları gelcek bakalım pazara kadar azcık gitcekmi şu kilolar!

Ayy yaz yaz bitiremiyorum..ne birikmişim meğer!:))

ırmak da çok tatlı maşallah tam esmer güzeli bende öyle bi kızım olsun istiyorum yaaa inşallah nasipse olur!

oto koltuğu bizimki büyük olandan yani 36 aya kadar sanırım denizcim sizde öyle alın bence bi daha uğraşmayın zaten büyük gelmez emin ol..ne kaldı ki seneye 18 olur aral emin ol!

bende demire başladım,bugünde babnesi netrogenin iştah açıcı şurubu varmış antalyada çok övmüş eşimin kuzeni 13 vitaminli falan ondan alcak bakalım azcık iştahını açarmı..gerçi sütü kestim keseli azcık fark etti acıkınca mecburen az da olsa yiyor..
geçen dün sulu köfte yaptım nohutlu,patatesli falan severek yedi bende çok sevdim içinde çok faydalı bir sürü şey var sonuçta o yedikçe ben yemiş gibi oluyorum her akşam artık portakal suyu faslımız başladı içine demir koyup veriyorum allahtan severek içiyor,itiraz etmiyor..

Şu tanıtım olayını biz atlamışız olmassss kambersiz düğün olurmu? :)) hemen yazıyım

bendeniz derya ve mucizem,herşeyim..teoman asrın
11 haziran 2008 de epidural sezeryanla hayata merhaba dedi..
doğum kilomuz 4850gr boyumuz da 58cm..
şu an kilomuz 16,5 boyumuz 93cm ve 16 dişimiz var sanırım en arka azılarımız bekleniyor..
ben 74kg ile hamile kalıp 92kg ile doğuma girdim ve şimdi bildiğiniz üzere 76kg ama şimdilikkk!:))
22,5 ay boyunca emdi iyiki de emdi çok faydasını gördüm..
genel olarak sakin bir çocuk ama şu son zamanlarda 2 yaş sendromuna takıldık ve öyle takılıyoruz asabi,hırçın ve dediğim dedik olarak..
suya bayılıyor tam bir su kuşu..bir çok kelimeyi biliyor ve söylüyor çoğu zaman iki ve üç kelimeli cümleler kurabiliyor 10 kadar yerleri karışık da olsa saymaya çalışıyor :))
iştahsız bir çocuk ama inşallah açılacak azimliyiz..

Son düzenleme:
sakin derya biber hapini unut..benim tanidigim biri 3 kutu kullandi evet kilolarini verdi ama suan 28-29 yasinda ve sebebi bilinmeyen tansiyon firlamasi yasiyor..

sakin derya biber hapini unut..benim tanidigim biri 3 kutu kullandi evet kilolarini verdi ama suan 28-29 yasinda ve sebebi bilinmeyen tansiyon firlamasi yasiyor..

Evet zaten netten biraz araştırdım bazılarında dediğin gibi hastalıklar çıkmış korktum bende zaten doğum zamanı bende hipertansiyon çıkmıştı gerçi doğumdan sonra geçti ama nolur nolmaz yine de saol tatlım şimdilik activin t kullancam inşallah onu bi yan etkisi olmaz tabi..

:ecrin_bebek:bendeniz derya ve mucizem,herşeyim..teoman asrın
şu an kilomuz 16,5 boyumuz 93cm ve 16 dişimiz var sanırım en arka azılarımız bekleniyor..
ben 74kg ile hamile kalıp 92kg ile doğuma girdim ve şimdi bildiğiniz üzere 76kg ama şimdilikkk!:))
genel olarak sakin bir çocuk ama şu son zamanlarda 2 yaş sendromuna takıldık ve öyle takılıyoruz asabi,hırçın ve dediğim dedik olarak..
suya bayılıyor tam bir su kuşu..bir çok kelimeyi biliyor ve söylüyor çoğu zaman iki ve üç kelimeli cümleler kurabiliyor 10 kadar yerleri karışık da olsa saymaya çalışıyor :))
iştahsız bir çocuk ama inşallah açılacak azimliyiz

:ecrin_bebek:Benim adım Özlem ,33 yaşındayım, kızım da Beren.
Aslında mayıs annesiyim. haziranda olacaktı ama sezeryanla 28 mayısta doğdu
3.450 ve 50 cm doğdu.
Şimdi 15 den biraz fazla ve 94 cm de boyu..
16 dişimiz kesin, diğer 4 taneden emin değiliz :)
Ben hamileliğimde 3 kilo aldım ve 1 ay içinde 13 kilo gitti...
Beren bir yaşında yürüdü ve konuşması da şu an en az benim kadar :) çoğu zaman beni susturuyor
..

:ecrin_bebek:selcan çelik vedat kağan 25.06.2008 de doğum yaptı.
suni sancıyla normal dogum oldu
.84 kiloydu şimdi 59 kilo
55 cm 4.700 gr dogdu. şimdi 91 cm 15 kilo hala emiyor..
hiç hastalık geçirmedi..12 dişi var 4 tane daha çıkarıyor.her kelimeyi konuşuyor ama cümle kuramıyor..hafızası çok kuvvetli taklit yeteneği var..hayvanlara aşırı ilgi duyuyor..
yemek yeme sorunu yok.
fazla su içmiyor..genel olarak hareketli ama uyumlu ..
hadi bakalım kızlar sağ baştan sayın

:ecrin_bebek:yasemin ben.. kizim hatice zeynep
18 saat süren vakumla son bulan bi dogumdu 05.06.2008
82 kiloyla doguma gitti 75le eve döndü suan tartilmaya korkuyo..
50cm 2950gr suan 84cm 13 kilo
16 disi var,bicir bicir hic susmayan bi kizim var.10 kadar sayiyo,hayvanlarin adlarini ve seslerini biliyo..
tuvalet egitimine gecmedik lazimliktan nefret ediyo.arada yemek sorunumuz var deli gibi sivi tüketiyo..
cok hareketli,tatli dile yenik düsen dünya sekeri bi prensesim var..

:ecrin_bebek:zeynep çelik annesi Sevda
29.05.2008 de benim normal doğum korkumdan dolayı sezeryanla doğdu
49cm. 3,290 gramdı
şu anki kilosu 12,500 boyuda 86 idi enson
bu aralar caillou resimlerini boyamaya takmış durumda
kankası kızımın :)
bilmediği anlamadığı ve anlatamadığı hiçbirşey yok gibi
çok mızmız istediği olmayınca çılgına dönen avaz avaz ağlayan asabi bi çocuk
amaaaaaaaaaa annesi ona hiçç kızmıyo kızamıyo

:ecrin_bebek:ben ayşegül çelik bu arada 3tane çelik soyadlı var tesadüfe bak selcan sevda ben 3 kişiyiz sanırım oğlumun adı doğaç efe suni vakumlu 24 saatlik normal doğum yaptım oğlum 3.500 kg doğdu şu anda 11 kilo var yok arası boyu 87cm iştahsız bir çocuk kilodanda belli olduğu gibi ama çok hareketli taklit yeteneği çok yüksek baya kelime ve 3 kelimelik cümle kurabiliyor 9 aylıkken yürüdü önceden huysuzdu şimdi sadece azcık nazlı ve inatcı 16 tane dişi çıktı hayvanları çok seviyor bende hamileliğimi 80 kiloyla sonlandırdım şimdi 53 kiloyum emzirmedim hiç kendi çabamla verdim kilolarımı balıkesirde yaşıyorum aslen ankaralıyım oğlumda ankara doğdu şimdilik bu kadar

:ecrin_bebek: ben songül örnek kızım yıldız 21.06.2008 de dogdu bebegimin kalp atısları zayıf oldugu için kontrole gittigimde apar topar doguma alındım sezeryan oldu epiduraldi dogumu izledim yani ama sonra pişman oldum cünkü cok panikledim tansiyonum düstü midem bulandı 3.750 kilo 50 cm dogdu simdi 13 kilo 85 cm daha konusamıyor ama herseyi taklit ediyor hayvanları cıkardıkları seslerle tanıyor bana cok düskün baska birisinde kesinlikle durmuyor cok aksi aksiliginden olsa gerek herseyi gec oldu dişlerini gec cıkardı 9 aylık emekledi 14 aylıkkende yürüdü ozamanlar yürümedi diye kaygılanıyoduk simdide konusmuyor diye 18 aylık oluncaya kadar emzirdim kızımı yüzden dogum sonrası kilolarımın cogunu hemen verdim ama emzirmeyi kestikten sonra cok aldım simdide ikinci bebegimizi istiyoruz ama yine hamile kalamıyorum tedavi olmaktanda bıkmısım hiç istemiyorum kızımın canı sagolsun o varya yeter bana

:ecrin_bebek:ismim serpil kızım ece 10 haziran 2008 normal doğumla dünyaya geldi suni sancıyla hamileliğim doğumum genel itibariyle sonrası çok güzeldi yinede ikinci için çekinik kalıyoruz hala
3500 gr 52 cm doğdu şu anda 86 cm 11300gr filan kilo almıyo metabolizması hızlıymışşş inş büyüyüncede böyle olur :))) 65 kiloyla hamile kalıp 74 le doğurdum şu anda 63 kiloyum
eskişehirliyiz ama gurbetteyiz hem çalışıyoruz hem kızımla ilgilenmeye çalışıyorum hem ev işi vs çok yoruluyorum ama onun gelişimini görmek tüm yorgunluğumu alıyo
ece çok konuşan 3 kelimelik cümleler kuran arkadaş canlısı bazen kıskanç genelde uyumlu resim yapmayı hatta makyaj yapmayı seven akşama kadar dolap boşaltıp üst değiştirmeye bayılan su delisi bikaö gün öncesine kadr yeme düzeni çok güzel bi çocuktu şimdi hiçç yiyesi yok düzelir heralde
gezentinin tklitçinin biri tam şebek anasına çekmiş doğuma bile yürüyerek gittim benim kızımda böyle olur yani :)) bir müzik dinleyip oynamayı çok seviyo onu ailecek seviyoruz ööyle deli manyak bi aileyiz işte
bizden de bu kadr

:ecrin_bebek:adım nuran tarhan oğlum batuhan
02.06.2008 saat 14.45 te sezeryanla doğdu
halbuki 4cm açıkmam vardı ama korkumdan sezeryan oldu
2.890 gr 48 cm doğdu şimdi 18,5 kiloda boyuda 95cm
59 la hamile kaldım doğuma 71 le girdim
şimdi 61,5 kilodayım
konuşmaya yavaş yavaş başladı 16 dişi var
bana çok düşkün babasında dahi durmaz
yemesi iyi iştahlıdır biraz rejimde ama dinleyen kim bol su içiyo
artık 4 yaş elbiseleri alıyoruz anca oluyo
hayvanları çok seviyo yemek yerken onlarda yemeğin tadına bakmalı
diziyoruz oyuncaklarımızı tek tek bakıyolar tadlara
araba hastası çocukları çok seviyo uyumlu yaramazlığı yok çok hareketli
herkesin dikkatini çekmeye çalışır herkes onunla ilgilenecek

:ecrin_bebek:adım deniz oglumun adı aral deniz
14 haziran 2008 c.tesi gunu suni sancıyla normal dogum oldu
dogum surecım toplam 3,5 saatti
doguma eşimde girdi ..
Aral 8 ayllıken yürüdü hatta koştu dıyebılırım
hiç emeklemedi
paylaşmayı sevıyor vurma huyu yok sadece çimdikliyor
cok sevecen sıcakkanlı gezmeyi cok seviyor
en sevdiği şey arabalar tekerlekler dıreksıyonlar ve şarkı soylemek
16 dişi var alfabenin yarısından fazlasını ve 10 a kadar saymayı okumayı bılıyor
çoookk hareketli çokk yaramaz bal surat bir oğlum var

:ecrin_bebek:ben sibel kızımın adı rüya
10 haziran 2008 de sezeryanla dünyaya geldi 3400gr.doğdu
şimdi 14 kg boyu 97cm koca ayaklı bişey
ballı dudaklarının arkasında 16 dişi saklı
ben 70kg ile hamile kaldım 83 ile doğurdum ama nedense hala 83 kg yum
üstelik ikinciye hamileyim allah sonumuzu hayır etsin..
kızım çok dost canlısı,insan aayırmaz,iştahlı,
arabayla gezmeyi ve banyo yapmayı suyla oynamayı çok seven bir bebişşş.
bütün kelimeleri söyler ama cümle pek kuramaz
sayıları ve hayvanları bilir ve söyler
kendi kendine yemek yer
:CüvCüv:

Son düzenleme:
Tüm hoşgeldin mesajları için teşekkürler..
Sanırım ben de bundan sonra daha rahat aranızda olabilirim. Şu sıralar düzene girdik iyice.. Akşamları 9:30 gibi uyuyor Beren. Ama bizim de gündüz uykumuz yok. Kurulmuş saat gibi yarım saatte uyanır. Neye yetişeceğimi bilemiyorum o yarım saatte ...
Bu arada albüme kızımın 3-5 resmini eklemiştim ordan görebilirsiniz bizi :)
fırsatım oldukça daha ekleyecem..

slm kızlar tekrar hoşgeldin özlemcim aramıza beren çok tatlı maşallah canım

kızlar bu forumdaki dr.a yine sordum durumumu ve oda hamile kalma şansımı yüksek bulmuş ama bu kullandığım şeker ilacının böyle etki etmesi insülün direncinde sorun olanlarda olduğunu söylemiş bi test yaptırmamı önermiş inş. şeker hastası falan değilimdir yasemincim sen anlarsın insülün direnci ne oluyor normal şeker hastalığımı nedir hamileyken yükselirdi diyorum bende olsaydı normaldi testlerim hep düşüyor olabilirmi ben tatlıyı çok seven biri değilmdir hiç aramam tatlı falan ((

deryacım ben anlamadım canım hangi forum şu konu açtığımız sitedekimi onumu güncelleyim ?

özlem aramıza hoşgeldin.geldiğin için çok memnun olduk.resimlerine baktım maşallah çok güzel bir kızın var bu arada kedinize de bayıldım.ben ve oğlum kedileri çok severiz.oğlum kagan kedinizi ve kızının uyuyan resmini öptü haberin olsun.
deryaaaaa 1.5 kilomu aldım dedin..neyse hayatım bozma moralini bu hırsını kaybetme elinde sonunda başaracaksın..
bu arada özlemle beraber 11 kişiyiz..yazmayan kalmadı değil mi?
derya kağan da aydede manyagı oldu.gece emmeye kalkıyor aydedeyi soruyor bana.niye bu kadar seviyolar acaba..

kedi konusunda çok tereddüt etmiştik önceleri .. Berenden 1 sene önce gelmişti evimize .. ama sonradan iyi ki kalmış dedik , çok çok iyi arkadaş oldular. Gerçi bazen Nazlı bu ilgiden rahatsız oluyor ama katlanıyor artık :)

kana karisan sekerin kullanilmak üzere kas karaciger vs hücrelerine alinabilmesi icin insülin gerekir.insülin yoksa kanda seker artar.bu tip1 diyabet.bazilarinda da insülin vardir ama islevini yapamaz ona karsi direnc gelisir yine kanda seker artar buna tepki olarak insülin salgilanmasi artar ama yine ise yaramaz ve pankreas harabiyetine kadar gider sonucta insülin yapimi bozulur ve tip 2 diyabet budur,,
sebebi genetik yatkinlik
sagliksiz yasam sekli
sigara vs vs bunlarin ortak ürünüdür

eger yatkinligin varsa yasin ilerlemeden sana tavsiyem düzenli beslen sakin ögün atlama iciyorsan sigarayi birak acken birden karbonhidrat yüklü asiri kalori alma insülin düzenini alt üst edersin.hamilelikta sinyal verebilirdi ama vermemesi sende olmayacak anlamina gelmez..benim babam onun teyzesi tip2 diyabet ben dikkat etmeye calisiyorum..

günaydın kızlar
sabah sbah biraz kötü bir açılış olacak ama kusura bakmayın artık (
biz cumartesi günü çok büyük trafik kazası geçirdik
rabbime çokkk şükürler olsun arabadaki hiç kimseye kötü birşey olmadı
olay hala gözeümün önünden gitmiyor dehşet anlardı
bizim apartmanda bi arkadaşım toki evlerine taşındı demiştim ya apartmanca toplanıp ona yeni ev ziyaretine gidelim dedik
burdan bi bayan arkadaşın arabası var o götürdü gittik oturduk falan sonra eve gelirken mudanya yolunda özdilek var (deniz anlar diye yazıyorum) tam orayı geçiyoruz önümüze karşıya geçmek isteyen öküzün bire çıktı arkadaşta ona çarpmamak için direksiyonu kırdı soldan gidiyoduk yolun sağına geçti hızla sonra toparlayamadı tekrar sola tekrar sağa geçti ve yoldaki bariyermi niyo artık bilmiyorum oraya çıkıp araba takla attı
yazarken bile ellerim titriyo hala kendimde değilim
araba ters dördü ve siz içinde kaldık kapılar açılmıyo öndeki cam kırıldı ama oraya geçemiyoruz hemen etraftan kalabalık toplandı camları kırdılar zeynep kucağımdayşdı nasıl ağlıyo yavrum ilk önce onu uzattım dışarıya ondan sonra ben çıktım hemen kızımı kucağıma aldım bişeyi varmı diye baktım allahıma binlerce şükürler olsunki ne bende ne kızımda bişey vardı
zeynep çok ağladığı için ordan biraz uzaklaştırıp sakinleştirmeye çalıştım sonra herkes arabadan çıktı çok şükür hepimiz ayaktaydık ve kimsenin burnu bile kanamadı
ambulans geldi 2 tane yaşlı teyzemiz vardı tansiyon hstaları onlar çok kötü oldular hemen hastaneye gittiler birinin yalnız kolu çatlamış
sonra bizde doktora gittik kontrolümüz yapıldı
benim biraz sırtım ağrıyodu röngen çekildik bi şey çıkmadı
dr zeynebe baktı ben tamografisinin çekilmesini istiyorum dedim dr çocuk gayet iyi görünüyor hopluyo zıplıyo koşuyo dedi boşuna radyasyon vermeyelim dedi orda biraz dkaldık baş dönmesi kusma falan olmayınvca döndük eve geldikten sonra gece dizim ve omuzum morardı okadar kızlar zeynebe öyle bir sıkı sıkı tutmuşumki onda ufacık bir çizik bile yok allahım korudu
böyle korkunç bir olay atlattık eve geldik ben kendimi baya kasmışım demekki orda beni ağlama krizi tuttu ya kızıma bişey olsaydı diye
benim gibi panik biri o kazadan sonra nasıl soğukkanlı davrandım bilmiyorum arabadan çıktık zeynep sakinleşsin diye ordan uzaklaştırıp kuşları ağaçları gösterdim ona düşünebiliyomusunuz evlat gibisi yokmuş kızlar koca anne baba kardeş hepsinin önünde evlat
allahım kimseye yaşatmasın inşallah öyle kazalar aminnnn

:ecrin_bebek:bendeniz derya ve mucizem,herşeyim..teoman asrın
iştahsız bir çocuk ama inşallah açılacak azimliyiz

:ecrin_bebek:Benim adım Özlem ,33 yaşındayım, kızım da Beren.
Aslında mayıs annesiyim. haziranda olacaktı ama sezeryanla 28 mayısta doğdu
3.450 ve 50 cm doğdu.
Şimdi 15 den biraz fazla ve 94 cm de boyu..
16 dişimiz kesin, diğer 4 taneden emin değiliz :)
Ben hamileliğimde 3 kilo aldım ve 1 ay içinde 13 kilo gitti...
Beren bir yaşında yürüdü ve konuşması da şu an en az benim kadar :) çoğu zaman beni susturuyor
..

:ecrin_bebek:selcan çelik vedat kağan 25.06.2008 de doğum yaptı.
suni sancıyla normal dogum oldu
.84 kiloydu şimdi 59 kilo
55 cm 4.700 gr dogdu. şimdi 91 cm 15 kilo hala emiyor..
hiç hastalık geçirmedi..12 dişi var 4 tane daha çıkarıyor.her kelimeyi konuşuyor ama cümle kuramıyor..hafızası çok kuvvetli taklit yeteneği var..hayvanlara aşırı ilgi duyuyor..
yemek yeme sorunu yok.
fazla su içmiyor..genel olarak hareketli ama uyumlu ..
hadi bakalım kızlar sağ baştan sayın

:ecrin_bebek:yasemin ben.. kizim hatice zeynep
18 saat süren vakumla son bulan bi dogumdu 05.06.2008
82 kiloyla doguma gitti 75le eve döndü suan tartilmaya korkuyo..
50cm 2950gr suan 84cm 13 kilo
16 disi var,bicir bicir hic susmayan bi kizim var.10 kadar sayiyo,hayvanlarin adlarini ve seslerini biliyo..
tuvalet egitimine gecmedik lazimliktan nefret ediyo.arada yemek sorunumuz var deli gibi sivi tüketiyo..
cok hareketli,tatli dile yenik düsen dünya sekeri bi prensesim var..

:ecrin_bebek:zeynep çelik annesi Sevda
29.05.2008 de benim normal doğum korkumdan dolayı sezeryanla doğdu
49cm. 3,290 gramdı
şu anki kilosu 12,500 boyuda 86 idi enson
bu aralar caillou resimlerini boyamaya takmış durumda
kankası kızımın :)
bilmediği anlamadığı ve anlatamadığı hiçbirşey yok gibi
çok mızmız istediği olmayınca çılgına dönen avaz avaz ağlayan asabi bi çocuk
amaaaaaaaaaa annesi ona hiçç kızmıyo kızamıyo

:ecrin_bebek:ben ayşegül çelik bu arada 3tane çelik soyadlı var tesadüfe bak selcan sevda ben 3 kişiyiz sanırım oğlumun adı doğaç efe suni vakumlu 24 saatlik normal doğum yaptım oğlum 3.500 kg doğdu şu anda 11 kilo var yok arası boyu 87cm iştahsız bir çocuk kilodanda belli olduğu gibi ama çok hareketli taklit yeteneği çok yüksek baya kelime ve 3 kelimelik cümle kurabiliyor 9 aylıkken yürüdü önceden huysuzdu şimdi sadece azcık nazlı ve inatcı 16 tane dişi çıktı hayvanları çok seviyor bende hamileliğimi 80 kiloyla sonlandırdım şimdi 53 kiloyum emzirmedim hiç kendi çabamla verdim kilolarımı balıkesirde yaşıyorum aslen ankaralıyım oğlumda ankara doğdu şimdilik bu kadar

:ecrin_bebek: ben songül örnek kızım yıldız 21.06.2008 de dogdu bebegimin kalp atısları zayıf oldugu için kontrole gittigimde apar topar doguma alındım sezeryan oldu epiduraldi dogumu izledim yani ama sonra pişman oldum cünkü cok panikledim tansiyonum düstü midem bulandı 3.750 kilo 50 cm dogdu simdi 13 kilo 85 cm daha konusamıyor ama herseyi taklit ediyor hayvanları cıkardıkları seslerle tanıyor bana cok düskün baska birisinde kesinlikle durmuyor cok aksi aksiliginden olsa gerek herseyi gec oldu dişlerini gec cıkardı 9 aylık emekledi 14 aylıkkende yürüdü ozamanlar yürümedi diye kaygılanıyoduk simdide konusmuyor diye 18 aylık oluncaya kadar emzirdim kızımı yüzden dogum sonrası kilolarımın cogunu hemen verdim ama emzirmeyi kestikten sonra cok aldım simdide ikinci bebegimizi istiyoruz ama yine hamile kalamıyorum tedavi olmaktanda bıkmısım hiç istemiyorum kızımın canı sagolsun o varya yeter bana

:ecrin_bebek:ismim serpil kızım ece 10 haziran 2008 normal doğumla dünyaya geldi suni sancıyla hamileliğim doğumum genel itibariyle sonrası çok güzeldi yinede ikinci için çekinik kalıyoruz hala
3500 gr 52 cm doğdu şu anda 86 cm 11300gr filan kilo almıyo metabolizması hızlıymışşş inş büyüyüncede böyle olur :))) 65 kiloyla hamile kalıp 74 le doğurdum şu anda 63 kiloyum
eskişehirliyiz ama gurbetteyiz hem çalışıyoruz hem kızımla ilgilenmeye çalışıyorum hem ev işi vs çok yoruluyorum ama onun gelişimini görmek tüm yorgunluğumu alıyo
ece çok konuşan 3 kelimelik cümleler kuran arkadaş canlısı bazen kıskanç genelde uyumlu resim yapmayı hatta makyaj yapmayı seven akşama kadar dolap boşaltıp üst değiştirmeye bayılan su delisi bikaö gün öncesine kadr yeme düzeni çok güzel bi çocuktu şimdi hiçç yiyesi yok düzelir heralde
gezentinin tklitçinin biri tam şebek anasına çekmiş doğuma bile yürüyerek gittim benim kızımda böyle olur yani :)) bir müzik dinleyip oynamayı çok seviyo onu ailecek seviyoruz ööyle deli manyak bi aileyiz işte
bizden de bu kadr

:ecrin_bebek:adım nuran tarhan oğlum batuhan
02.06.2008 saat 14.45 te sezeryanla doğdu
halbuki 4cm açıkmam vardı ama korkumdan sezeryan oldu
2.890 gr 48 cm doğdu şimdi 18,5 kiloda boyuda 95cm
59 la hamile kaldım doğuma 71 le girdim
şimdi 61,5 kilodayım
konuşmaya yavaş yavaş başladı 16 dişi var
bana çok düşkün babasında dahi durmaz
yemesi iyi iştahlıdır biraz rejimde ama dinleyen kim bol su içiyo
artık 4 yaş elbiseleri alıyoruz anca oluyo
hayvanları çok seviyo yemek yerken onlarda yemeğin tadına bakmalı
diziyoruz oyuncaklarımızı tek tek bakıyolar tadlara
araba hastası çocukları çok seviyo uyumlu yaramazlığı yok çok hareketli
herkesin dikkatini çekmeye çalışır herkes onunla ilgilenecek

:ecrin_bebek:adım deniz oglumun adı aral deniz
14 haziran 2008 c.tesi gunu suni sancıyla normal dogum oldu
dogum surecım toplam 3,5 saatti
doguma eşimde girdi ..
Aral 8 ayllıken yürüdü hatta koştu dıyebılırım
hiç emeklemedi
paylaşmayı sevıyor vurma huyu yok sadece çimdikliyor
cok sevecen sıcakkanlı gezmeyi cok seviyor
en sevdiği şey arabalar tekerlekler dıreksıyonlar ve şarkı soylemek
16 dişi var alfabenin yarısından fazlasını ve 10 a kadar saymayı okumayı bılıyor
çoookk hareketli çokk yaramaz bal surat bir oğlum var

:ecrin_bebek:ben sibel kızımın adı rüya
10 haziran 2008 de sezeryanla dünyaya geldi 3400gr.doğdu
şimdi 14 kg boyu 97cm koca ayaklı bişey
ballı dudaklarının arkasında 16 dişi saklı
ben 70kg ile hamile kaldım 83 ile doğurdum ama nedense hala 83 kg yum
üstelik ikinciye hamileyim allah sonumuzu hayır etsin..
kızım çok dost canlısı,insan aayırmaz,iştahlı,
arabayla gezmeyi ve banyo yapmayı suyla oynamayı çok seven bir bebişşş.
bütün kelimeleri söyler ama cümle pek kuramaz
sayıları ve hayvanları bilir ve söyler
kendi kendine yemek yer
:CüvCüv:

cok gecmis olsun canim ya..insanin basina ne zaman ne gelecegi belli olmuyo gercekten evlat gibisi yok..cok sükür ucuz atlatmissiniz..insaallah psikolojik olarakta kolay atlatirsiniz..

byöle olaylari duymak bile insanin elindekilerin degerini azda olsa bi kere daha farketmesine vesile oluyor...neler olabilecegini ve benim basima gelmis olma ihtimalini düsündümde..

yasemin okadar çok korktumki bundan sonra sanırım bayan şöförün kullandığı arabaya binemem
abim yıllardı şöför ve eğer o arabayı bir erkek kullaünıyo olsaydı karşyıya geçmek isteyen adama çarpardı yinede arabadaki o kadar insanın canını tehlikeye atmazdı diyo
yada bi şekilde adama çarpmadan ve takla atmadan durabilirdi diyo
gerçekten bu konuda ona katıloıyorum arkadaşım çok büyük bir hata yaptı 1 cana 6 canı harcıcaktı nerdeyse
biz bayanlar çok paniğiz o anda o mantığı kullanamayız

simdi böyle düsünmen dogal olay cok taze..bak sana kizimi yollayimda kafan dagilsin..sacinin kesilmis hali..

Günaydınnnnnnn..

evet sevdacım güzel güzel açmıştım sayfamızı ama bir okudum dondum kaldım resmen..Allahım korumuş sizi çok şükür canım yaaa büyük bi şey atlatmışsınız..neyseki sağlığınız yerinde ama dediğin gibi işin psikolojik kısmı var ki kolay kolay unutulmaz,sen yine de ön yargılı olma ama şu şöför konusunda kişiye bağlı tamamen..
tekrar çok çok geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…