sakin derya biber hapini unut..benim tanidigim biri 3 kutu kullandi evet kilolarini verdi ama suan 28-29 yasinda ve sebebi bilinmeyen tansiyon firlamasi yasiyor..
slm kızlar tekrar hoşgeldin özlemcim aramıza beren çok tatlı maşallah canım
kızlar bu forumdaki dr.a yine sordum durumumu ve oda hamile kalma şansımı yüksek bulmuş ama bu kullandığım şeker ilacının böyle etki etmesi insülün direncinde sorun olanlarda olduğunu söylemiş bi test yaptırmamı önermiş inş. şeker hastası falan değilimdir yasemincim sen anlarsın insülün direnci ne oluyor normal şeker hastalığımı nedir hamileyken yükselirdi diyorum bende olsaydı normaldi testlerim hep düşüyor olabilirmi ben tatlıyı çok seven biri değilmdir hiç aramam tatlı falan((
deryacım ben anlamadım canım hangi forum şu konu açtığımız sitedekimi onumu güncelleyim ?
cok gecmis olsun canim ya..insanin basina ne zaman ne gelecegi belli olmuyo gercekten evlat gibisi yok..cok sükür ucuz atlatmissiniz..insaallah psikolojik olarakta kolay atlatirsiniz..günaydın kızlar
sabah sbah biraz kötü bir açılış olacak ama kusura bakmayın artık(
biz cumartesi günü çok büyük trafik kazası geçirdik
rabbime çokkk şükürler olsun arabadaki hiç kimseye kötü birşey olmadı
olay hala gözeümün önünden gitmiyor dehşet anlardı
bizim apartmanda bi arkadaşım toki evlerine taşındı demiştim ya apartmanca toplanıp ona yeni ev ziyaretine gidelim dedik
burdan bi bayan arkadaşın arabası var o götürdü gittik oturduk falan sonra eve gelirken mudanya yolunda özdilek var (deniz anlar diye yazıyorum) tam orayı geçiyoruz önümüze karşıya geçmek isteyen öküzün bire çıktı arkadaşta ona çarpmamak için direksiyonu kırdı soldan gidiyoduk yolun sağına geçti hızla sonra toparlayamadı tekrar sola tekrar sağa geçti ve yoldaki bariyermi niyo artık bilmiyorum oraya çıkıp araba takla attı
yazarken bile ellerim titriyo hala kendimde değilim
araba ters dördü ve siz içinde kaldık kapılar açılmıyo öndeki cam kırıldı ama oraya geçemiyoruz hemen etraftan kalabalık toplandı camları kırdılar zeynep kucağımdayşdı nasıl ağlıyo yavrum ilk önce onu uzattım dışarıya ondan sonra ben çıktım hemen kızımı kucağıma aldım bişeyi varmı diye baktım allahıma binlerce şükürler olsunki ne bende ne kızımda bişey vardı
zeynep çok ağladığı için ordan biraz uzaklaştırıp sakinleştirmeye çalıştım sonra herkes arabadan çıktı çok şükür hepimiz ayaktaydık ve kimsenin burnu bile kanamadı
ambulans geldi 2 tane yaşlı teyzemiz vardı tansiyon hstaları onlar çok kötü oldular hemen hastaneye gittiler birinin yalnız kolu çatlamış
sonra bizde doktora gittik kontrolümüz yapıldı
benim biraz sırtım ağrıyodu röngen çekildik bi şey çıkmadı
dr zeynebe baktı ben tamografisinin çekilmesini istiyorum dedim dr çocuk gayet iyi görünüyor hopluyo zıplıyo koşuyo dedi boşuna radyasyon vermeyelim dedi orda biraz dkaldık baş dönmesi kusma falan olmayınvca döndük eve geldikten sonra gece dizim ve omuzum morardı okadar kızlar zeynebe öyle bir sıkı sıkı tutmuşumki onda ufacık bir çizik bile yok allahım korudu
böyle korkunç bir olay atlattık eve geldik ben kendimi baya kasmışım demekki orda beni ağlama krizi tuttu ya kızıma bişey olsaydı diye
benim gibi panik biri o kazadan sonra nasıl soğukkanlı davrandım bilmiyorum arabadan çıktık zeynep sakinleşsin diye ordan uzaklaştırıp kuşları ağaçları gösterdim ona düşünebiliyomusunuz evlat gibisi yokmuş kızlar koca anne baba kardeş hepsinin önünde evlat
allahım kimseye yaşatmasın inşallah öyle kazalar aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?