yasemincim zeynep çok tatlı olmuş büyümüş saçları çok güzel sarı kıvır kıvır maşallah
bu arada saçlarımı kendim yaptım düzleştiriciyle kuaför doluymuş bide hafif makyaj yaptım size özel :))
hemşeri sayılırmışız canım hoşgeldin tekrar
sık sık gel bundan sonrad paylaşacak çok şey var
bizim topik bazen çokk sessiz baznede hızına yetişemiyoruz
ayşegül merakla bekliyorum saçını ben artık gece filan görürüm heralde
eceye ninni indirmiştim dinlerken uyudu onu yatırdım şimdi evdeyim diye temizlik yapıcaktım ama fişi bozulmuş makinenin bişey yapamadım neyse dinlenirim artık zaten ece bana da bulaştırdı ses filan gitti eşimde başım ağrıyo diye kalktı sabah az önce bakısı aradı eceyi sormak için oda hastaymış offffffffff ece bize sattı kurtuldu bugün iştahıda iyi biraz yemek istemiyo ama üzülürüm annecim üzme beni diyince nasıl açıyo ağzını kuşum benim ya
selcan çelik vedat kağan 25.06.2008 de doğum yaptı.
suni sancıyla normal dogum oldu
.84 kiloydu şimdi 59 kilo
55 cm 4.700 gr dogdu. şimdi 91 cm 15 kilo hala emiyor..
hiç hastalık geçirmedi..12 dişi var 4 tane daha çıkarıyor.her kelimeyi konuşuyor ama cümle kuramıyor..hafızası çok kuvvetli taklit yeteneği var..hayvanlara aşırı ilgi duyuyor..
yemek yeme sorunu yok.
fazla su içmiyor..genel olarak hareketli ama uyumlu ..
hadi bakalım kızlar sağ baştan sayın....
yasemin ben.. kizim hatice zeynep
18 saat süren vakumla son bulan bi dogumdu 05.06.2008
82 kiloyla doguma gitti 75le eve döndü suan tartilmaya korkuyo..
50cm 2950gr suan 84cm 13 kilo
16 disi var,bicir bicir hic susmayan bi kizim var.10 kadar sayiyo,hayvanlarin adlarini ve seslerini biliyo..
tuvalet egitimine gecmedik lazimliktan nefret ediyo.arada yemek sorunumuz var deli gibi sivi tüketiyo..
cok hareketli,tatli dile yenik düsen dünya sekeri bi prensesim var...
[ zeynep çelik
29.05.2008 de benim normal doğum korkumdan dolayı sezeryanla doğdu
49cm. 3,290 gramdı
şu anki kilosu 12,500 boyuda 86 idi enson
bu aralar caillou resimlerini boyamaya takmış durumda
kankası kızımın :)
bilmediği anlamadığı ve anlatamadığı hiçbirşey yok gibi
çok mızmız istediği olmayınca çılgına dönen avaz avaz ağlayan asabi bi çocuk
amaaaaaaaaaa annesi ona hiçç kızmıyo kızamıyo
bende tanıtayım kendimi kısaca madem ben ayşegül çelik bu arada 3tane çelik soyadlı var tesadüfe bak selcan sevda ben 3 kişiyiz sanırım oğlumun adı doğaç efe suni vakumlu 24 saatlik normal doğum yaptım oğlum 3.500 kg doğdu şu anda 11 kilo var yok arası boyu 87cm iştahsız bir çocuk kilodanda belli olduğu gibi ama çok hareketli taklit yeteneği çok yüksek baya kelime ve 3 kelimelik cümle kurabiliyor 9 aylıkken yürüdü önceden huysuzdu şimdi sadece azcık nazlı ve inatcı 16 tane dişi çıktı hayvanları çok seviyor bende hamileliğimi 80 kiloyla sonlandırdım şimdi 53 kiloyum emzirmedim hiç kendi çabamla verdim kilolarımı balıkesirde yaşıyorum aslen ankaralıyım oğlumda ankara doğdu şimdilik bu kadar :)))
herkes kendini tanıtıyor bende tanıtıyım ben songül örnek kızım yıldız 21.06.2008 de dogdu bebegimin kalp atısları zayıf oldugu için kontrole gittigimde apar topar doguma alındım sezeryan oldu epiduraldi dogumu izledim yani ama sonra pişman oldum cünkü cok panikledim tansiyonum düstü midem bulandı 3.750 kilo 50 cm dogdu simdi 13 kilo 85 cm daha konusamıyor ama herseyi taklit ediyor hayvanları cıkardıkları seslerle tanıyor bana cok düskün baska birisinde kesinlikle durmuyor cok aksi aksiliginden olsa gerek herseyi gec oldu dişlerini gec cıkardı 9 aylık emekledi 14 aylıkkende yürüdü ozamanlar yürümedi diye kaygılanıyoduk simdide konusmuyor diye 18 aylık oluncaya kadar emzirdim kızımı yüzden dogum sonrası kilolarımın cogunu hemen verdim ama emzirmeyi kestikten sonra cok aldım simdide ikinci bebegimizi istiyoruz ama yine hamile kalamıyorum tedavi olmaktanda bıkmısım hiç istemiyorum kızımın canı sagolsun o varya yeter bana...
ismim serpil kızım ece 10 haziran 2008 normal doğumla dünyaya geldi suni sancıyla hamileliğim doğumum genel itibariyle sonrası çok güzeldi yinede ikinci için çekinik kalıyoruz hala
3500 gr 52 cm doğdu şu anda 86 cm 11300gr filan kilo almıyo metabolizması hızlıymışşş inş büyüyüncede böyle olur :))) 65 kiloyla hamile kalıp 74 le doğurdum şu anda 63 kiloyum
eskişehirliyiz ama gurbetteyiz hem çalışıyoruz hem kızımla ilgilenmeye çalışıyorum hem ev işi vs çok yoruluyorum ama onun gelişimini görmek tüm yorgunluğumu alıyo
ece çok konuşan 3 kelimelik cümleler kuran arkadaş canlısı bazen kıskanç genelde uyumlu resim yapmayı hatta makyaj yapmayı seven akşama kadar dolap boşaltıp üst değiştirmeye bayılan su delisi bikaö gün öncesine kadr yeme düzeni çok güzel bi çocuktu şimdi hiçç yiyesi yok düzelir heralde
gezentinin tklitçinin biri tam şebek anasına çekmiş doğuma bile yürüyerek gittim benim kızımda böyle olur yani :)) bir müzik dinleyip oynamayı çok seviyo onu ailecek seviyoruz ööyle deli manyak bi aileyiz işte
bizden de bu kadr
adım nuran tarhan oğlum batuhan
02.06.2008 saat 14.45 te sezeryanla doğdu
halbuki 4cm açıkmam vardı ama korkumdan sezeryan oldu
2.890 gr 48 cm doğdu şimdi 18,5 kiloda boyuda 95cm
59 la hamile kaldım doğuma 71 le girdim
şimdi 61,5 kilodayım
konuşmaya yavaş yavaş başladı 16 dişi var
bana çok düşkün babasında dahi durmaz
yemesi iyi iştahlıdır biraz rejimde ama dinleyen kim bol su içiyo
artık 4 yaş elbiseleri alıyoruz anca oluyo
hayvanları çok seviyo yemek yerken onlarda yemeğin tadına bakmalı
diziyoruz oyuncaklarımızı tek tek bakıyolar tadlara
araba hastası çocukları çok seviyo uyumlu yaramazlığı yok çok hareketli
herkesin dikkatini çekmeye çalışır herkes onunla ilgilenecek
selam canlarımm
bende tanıtım yapiim
adım deniz oglumun adı aral deniz
14 haziran 2008 c.tesi gunu suni sancıyla normal dogum oldu
dogum surecım toplam 3,5 saatti
doguma eşimde girdi ..
Aral 8 ayllıken yürüdü hatta koştu dıyebılırım
hiç emeklemedi
paylaşmayı sevıyor vurma huyu yok sadece çimdikliyor
cok sevecen sıcakkanlı gezmeyi cok seviyor
en sevdiği şey arabalar tekerlekler dıreksıyonlar ve şarkı soylemek
16 dişi var alfabenin yarısından fazlasını ve 10 a kadar saymayı okumayı bılıyor
çoookk hareketli çokk yaramaz bal surat bir oğlum var
ben sibel kızımın adı rüya
10 haziran 2008 de sezeryanla dünyaya geldi 3400gr.doğdu
şimdi 14 kg boyu 97cm koca ayaklı bişey
ballı dudaklarının arkasında 16 dişi saklı
ben 70kg ile hamile kaldım 83 ile doğurdum ama nedense hala 83 kg yum
üstelik ikinciye hamileyim allah sonumuzu hayır etsin..
kızım çok dost canlısı,insan aayırmaz,iştahlı,
arabayla gezmeyi ve banyo yapmayı suyla oynamayı çok seven bir bebişşş.
bütün kelimeleri söyler ama cümle pek kuramaz
sayıları ve hayvanları bilir ve söyler
kendi kendine yemek yer....
83 kılomusun sıbelcım
umarım hamılelıgın kolay gecer.
sonrasında da hemen kılolarını verırsın ınş...
ıkı cocuk olunca vermesı daha kolay olur belkı
bebege ısım dusunuyormusun
erkek olur şu olsun kız olursa bu olsun dıye
Allah saglıklı evlat versın canım hayırlı bır cocuk olsun anndesıne babasına vatanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?