2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar hayırlı olsun sibelcim ben hamile değilim kesin gibi bişey adet olucam kahverengi akıntı geliyo çünkü ama ilaç işe yarıyor sanırım kızlar benimde hamile kalmam yakındır adetim aylarca geç olurdu ya sadece 5 gün geçti günüm bu gidişle tam gününde olurum doğaçtada böyle yavaş yavaş düzene girmişti ilaçla hamile kalmıştım sonra inş. mayısta hamile kalırım çin takvimine göre mayısta hamile kalmam kız demekmiş nedense içimdende olursa kız olacakmış gibi geliyor doğaçtada erkek hissetmiştim yoğun bi şekilde hayırlısı olsun bakalım

sibelcim artık ocak annelerinede takılırsın değilmi ama bizi unutma gelişmelerden haberdar et özellikle cinsiyetini çok merak ediyorum :))

sibel tebrik ediyorum..insalllah gönlüne göre olur sira bende...cok merak ediyorum...masallah rüyaya..kizindan anlasilan boyun var galiba senin..boyun kac merak ettim???

Merhaba arkadaşlar..
Benim adım Özlem ,33 yaşındayım, kızım da Beren.
Aslında mayıs annesiyim. haziranda olacaktı ama sezeryanla 28 mayısta doğdu
3.450 ve 50 cm doğdu.
Şimdi 15 den biraz fazla ve 94 cm de boyu..
16 dişimiz kesin, diğer 4 taneden emin değiliz :)
Ben hamileliğimde 3 kilo aldım ve 1 ay içinde 13 kilo gitti...
Beren bir yaşında yürüdü ve konuşması da şu an en az benim kadar :) çoğu zaman beni susturuyor..

Ve son olarak da hepinize teşekkür ediyorum. Gerek hamileliğim gerekse kızım büyürken bana bilmeden de olsa çok yardımcı oldunuz. Bişeye takıldığımda burayı okuyup rahatladığım çok olmuştur..saolun..

Son düzenleme:
günaydııın kızlar hoşgeldin beren bebek hep görüyodum zaten sayfaya geldiğini fakat kaltılmıyordun aramıza daha sık katılırsan seviniriz canım

kızlar ciddi ciddi düzenli adet gördüm sayılır ya 5gün gecikti sadece geçen 4. aydaydım olmayalı düşünsenize ilaçlara devam düzenli bi şekilde :))

hoşgeldın berenbebek.. yanı ozlem
senı hep sayfanın altında gorurduk bızı takıp ettıgının farkındayız
hatta cogu kereler cagrılarımız odu sadece bakma yaz dıye
kısmet buguneymış

aysegul bu cok ıyı bır haber aman hee ılaclarını unutma kuzum
ay bnm oglan cokk azgın oldu ya onu bır psıkologa mı gotursem ya
mahfoluyorum ben
şimdide avızelere taktı bızım evdekılerdenhıc hazzetmıyor korkuyor onlara bakıp bakıp aglıyor
perdelerı cekıştırıyor
ellerımı cımdıklıyor

kızlar sızın oto koltuklarınız 9-36 kg arasım ı
şimdi zorunlu olucak ya hazırandan ıtıbaren
36 kg oto koltugumuz olmak zorundaymış cocugumuzun yaşına gore tabıkı
şuanda 9,18 de kullanılabılır bıızm ıcın
ama sonra bı kez daha mı degıstırıcezz ? bilmiyorumkismile

ırmak çok tatlı ya maşallah saçları harika
ayy arkadaşlarıyla çok eğleniyolar ayrı kuzenleriyle daha mutlu oluyo bu çocuklar ayrılmak istemiyolar bizimkide azdı kudurdu sonundada hastalığı kaptı onlardan rahatladı zaten :))

sorma selcan şimdiye kadar kaç far kalem attım çöpe bakalım bundan sonra neler yapıcka yok attım hepsini çöpe dedim yine gidiyo buluyo bazen eceden saklıyorum kendimde bulamıyorum kafa gitti iyice :)

saçın böylede güzel olmuş canım makyajla daha da güzel iyi günlerde kullan :) ben de bi ara gidip kesitircem uçlarından birazz inş ece çekeleye çekeleye mahvetti madem dalga yaptıröııcam bari azcık aldırayım boyundan

hayırlı olsun sibel vayy be bizimkiler büyüdüde ikincileri konuşur olduk bi hamilemiz bile oldu sırada yaseminle ayşegülmü var inş

çok güzel canım çok uzun sürmiiicek o zaman sizin bekleyiş ikinci bi kaç aya kadar yola çıkacak mı ; Allah sağlık versin ne zamansa en hayırlı vakit o zaman gelsin inş

özlem sen de hoşgeldin ; sonunda seninle de tanıştığımıza sevindim
kızının da maşallahı varmış bizim kızların boy ve kiloları hemen hemen aynı birbiriyle çubuk kraker nerdeyse hepsi bi rüya vardı bi kızımız daha oldu hem boy hem kiloda maşallahlık

bize gelince ben prş öğlen eve gittim cumada gelmedim zaten banada bulaştı grip eşimede ece cuma günü düzelmişti hatta cuma günü 23 nisan gösterisine götürdüm arkadşını bulunca azdı kudurdu tansiyonum düştü taksiyle döncektim arkadaş bıraktı da girer girmez yattım öylece beni rahatta bırakmıyo yatsam üstüme çıkıp yatıyo sürtünmeyi saçımı başımı çekiştirmeyi öyle seviyoki bazen gülüyorum hoşuma gidiyo bazen deli oluoyurm o kayyu izliicek ben önünde oturcem saçımla oynııcak çekiştirmse saaatlerce oynasın gıkım çıkmaz
bugün haliyle beni işe göndermekistemedi simit almaya çıktık bizde fırına kadar yolda diyoki "biz işe gidiyoz" yok kızım ananeyle kalcaksın sen ben gidicem diyorum özlemiş yolda onu gördü koştu sarıldı ama eve gelince kadını istemiyo yinede rahat geçirdi öptü yoladı beni
ecenin pek öyle yükü kalmadı bana çok şükür bi ara battaniyede salladığımız zamanları düşünüyorum da şimdi aklam 8 de en geç yatmaya gidelim diyo pijamalarını tulumunu alıp geliyo yok kızım burda otur gel kucammada daha erken diyorum bi kaç akşamdır kucamda uyuyup klaıyo bende gecenin yarısında eşimle geri kalnında eceyle uyuyuorum sabah 6 da ayakta ama akşamlarımız çok rahat eşimle oturuyoruz film izliyoruz konuşuyoruz birbirimize booolca zaman ayırıyoruz saatler alındığından beri böyle ama bakalım daha ne kadar erken uyuuucak bu şekilde

ay hava super ya yaz geldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
mayokını gıyıceklere duyurulurrrrrr :))

ay hava super ya yaz geldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
mayokını gıyıceklere duyurulurrrrrr :))

gelsin artık ya yeter
naptınız ölüdenizdeki kampa rezervasyon yaptırdınızmı deniz
mayokini giyebilirmiyim bilmiyorum ama evde olduğum bi kaç gündür coştum iyice akşamları abur cuburun gözüne vuruyoruz ece yemesin diye yemezdik önceden prş aerobiğe başlııcam inş faydası olur biraz

Ayyyy şükür kavuşturana ! bi oturamadım şuraya neyse yürüyüşümü yaptım,duşumu aldım geldim..
deniz yaaaa hiç sorma haftasonu ablamlarla piknik falan yaptık hamurişi ,tatlı falan yedim ve bugün tartı +1500gr gösterdi çıldırdım yaaa anında yarıyo bana o kadar uğraş günlerce,aylarca gram gram ver sonra bi kere ye hopppp kilolarla al hiç adil değil yaaaaa!mafoldumben

birazdan kargom gelcek o dediğim hapı sipariş verdim o gelcek hani sağlık bakanlığı onaylı bakalım işe yarıycakmı? etrafımda o kadar çok kişi var ki kızlar şu biber hapıyla kilo veren en son onu deniycem sanırsam çok etkiliymiş ama yan etkileri varmış ben de korktum eşim kızıyo zaten bu hapı bile almadı günlerce oyaladı beni en son ben kendim buldum netten :))

ay geldi bile yaz yaaaa ben hala aynıyım hiç değilse 70 olabilsem bari tatile çıkana kadar! beni takip et denizcim bak verecem bu sefer! inşallahhhhhh:Saruboceq: veee mayokinimi de giycem işteee!sositososito

ama deryacım sende yemıceksın demek kı
yapısal nedenlerden dolayı azar azar verıosun bırde pıknıklerde tutamıosun kendını
ay nası kızdım sımdı yaa ben senı o gelınlıklı halın gıbı gormek ıstıyorumm
taşş deryaaaaaaaaaaa olarakkk!

sserpilcim tur fıyatı 19 mayısa kadar yıne ındırımlı olarak uzatılmıs
cok ıyı bence
ama ben hala kararsınız
dalış yapmayıd enemıştım gecen sene bodrumda hoca havuzda ogretmıştı ama suyun altında nefes alabıldıgım halde bıle daralmıştım hemen yuzeye cıkmak ıstemıştım
hoca ban sız dalış yapmayın tavsıye etmıyorum dedıydı
ya bogulursam oralarda
ama raftıng yamac paraşutu at turu kanyon şelale gece dıscosu fasılı
tekne turu harıkaa yaa
7 gun 575 lıra otel fotograflar vıdeo cekımlerı (su altı yamac parasutu vs..) ve yemekler dahıl

kızlar yaaaa gecen gun baktımm ınanamadım yaaa aksamları abur cubur yıyorduk esımle

ay bır baktım kı selulıtt olmuş bacaklarımm ayyy yıkıldıgım an oldu
nasıl havuza gırıcem fln dıye kara kara dusunmeye basladım
eşım kızdı bıseyın yok sacmalama taş gıbısın dıye ama ben goruyorum yanı
ay nefret ettım kendımden artık gece hıc bısey yemıyorum cıps fln gıbı
cola hıcc ıcmezdım ben cok ısrar edılırse cay bardagıyla ıcerdım bu ara colaya baglanmıştım
ondan da selulıt oldum off yaaaa
cok moralım bozuk bu konuda
artık colada yok yemegın yanında su varrr eskısı gıbı
bırde hergun yuruyyuş yapıyorum ben duşunun aneaaammmm yaş ılerleyınce cıdden zor oluyormuşş

bende inceledim ama biz bir hafta kalmayı düşünmüyoruz o yüzden eşim hiç üstünde durmadı 3 gün orda 3 gün başka biyerde tabii tarihte belli değil ya araba alıp eceyle gitmeye kalkarsak 2 hafta izin alıcam yok ikimiz gideceksek bir hafta alıcam biz gitmden 1 2 hafta önce ayarlarız heralde ama dediğin gibi orası çok uygundu

kızlar bırde annem evını dagıtıp yıne deryaya tasındı hıc anlasamadıkları halde
ablamın ıstegı uzerıne annem yıne orda..
ıkı cocuk sureklı tepesıne cıkıyor kadının bırde
umarım herseyın hayırlısı olur
ztn yazın annem koye gıdıcek sıvas a (sıvaslıyız bız aslen)
ablam emar sonucunu almıss annemın doktorunun bulundugu hastenede suan
doktoru beklıyormus herıf amelıyattaymış
bakalım ne dıycekk amelıyata gerek duyucak mı

ya aynı dusunceler bende de var serpılcım
bende 7 gun cok uzun orda harcamak ıstemıyorum esıme dedım free takılalım 4 gun orda kalalım (fethıye)
sora bodruma fln gecelım geze geze de donerızz didim bakalımm

Ay deli oldum yine yaaaaa
yazdım yazdım bir sürü sonra sayfa hata verdi ve kapanıverdi hepsi gitti şimdi nasıl yazcam bi daha yaaaabilmiyorumkismile

acele acele yazıyım bari..asrın uyanmadan..

şimdi hapım geldi içtim bi dene bakalım nolcek..denizcim sen kızmışsın bana emin ol ben senden daha çok kızdım sabah..azcık tutamadın dimi diye..sigaradaki iradem burda çalışmıyomudur nedir anlamadım..

Sibelcim tebrik ederim mercümeğini :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin umarım şöyle esmer kara yağız bi delikanlın olur inşallah (öyle istiyodun dimi? )

sırada ayşegül ve yasemin var bakalım teyze oluyoz hbrleriniz ne zaman gelcek? bu arada hepinizi potansiyel müşteri olarak görüyorummmmmkaydirigubbakcemile3 ha ha haaaaa tişörtlerimden buyrun!
sahi siz bilmiyosunuzdur cidden epeydir girmiyosunuz durun linkini göndereyim..esprili hamile tişörtleri tasarlayıp satıyorum da bendeniz!

http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/346900-super-tatli-hamis-tisortleribayildimmmm.html

ayşegülcüm yaaa bide sende recammmm topiğe girip yorum yazarmısın çok arkada kaldı da! kırmazsın beni dimi arkadaşım ben de çok oluyom dimi!:))
bu arada saçlar da konuşuyor istediğin rengi tutturmuşsun ne güzel darısı başıma bende perş yada cuma gitcem inşallah güzel olur ya..

ne güzelmiş sahiden o dediğiniz tur yaaa çokkkkk cazip nerden inceliyoruz burayı bana da gönderirmisiniz linkini falan kızlar..

çok istiyorum aslında öyle deli dolu bi tatil ama bu sene zor sanırım mali durum berbattt sadece akçaydayım bu yaz hepinizi beklerimmm.. (ama yine de bi incelemek istiyorum orayı)

az önce senayla konuştum hani benim esk deki kankam,eşi iddiadan 16.900tl kazanmış..süper dimiii gerçi çok daha fazlası gitmiştir eminim ama tüm borçları falan kapatmış ilaç gibi gelmiş,gerçi onun eşi çok oynuyor abartı rakamlar veriyor ee azimle..taşı delermiş o misal ama ağzımın suyu aktı valla!:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…