ırmak çok tatlı ya maşallah saçları harika
sorma selcan şimdiye kadar kaç far kalem attım çöpe bakalım bundan sonra neler yapıcka yok attım hepsini çöpe dedim yine gidiyo buluyo bazen eceden saklıyorum kendimde bulamıyorum kafa gitti iyice :)denizz hoşgeldin evine..tabi durumlar karışık olunca senin kafan karışmış biraz.dediğin gibi allah hayırlısını nasip etsin..bu arada ırmak ve aral çok güzelsiniz.ırmagın saçları falan yakıyor yani..
kız ece ben sana ne diyeyim..makyajda yeni bir trend başlatmışsın..olan ruja olmuş :) serpilcim ece büyüyene kadar bayagı bir masraf çıkaracak galiba...
yasemincim hızlı resim.com dan yüklemeye çalış resimleri...
saçın böylede güzel olmuş canım makyajla daha da güzel iyi günlerde kullan :) ben de bi ara gidip kesitircem uçlarından birazz inş ece çekeleye çekeleye mahvetti madem dalga yaptıröııcam bari azcık aldırayım boyundan
hayırlı olsun sibel vayy be bizimkiler büyüdüde ikincileri konuşur olduk bi hamilemiz bile oldu sırada yaseminle ayşegülmü var inşmerhaba kızlar
ayşegülcüm ne kadar hızlısın valla şaştım ben hayatımda hiç boya yapmadım ama düşünüyorum bakalım bütün çocuklarım doğsun sonra kendime bakacam artık allah kısmet ederse..
bu arada sonuç belli oldu kızlar hamileyim inşallah ocak annesi olacağım ocak 4 görünüyor ama daha erken de olabilir sezeryan olacak çünkü..ailecek çok mutluyuz size de ayrıca çok teşekkür ederim hepiniz içten dileklerde bulunuyorsunuz biliyorum..
denizcim sen de evine hoşgeldin cnm aralcığın özlemiştir tabi daha çok küçük o sana ihtiyacı var..kıyamam ben ona yaaa..
bu arada neden kendimizi tanıtıyoruz anlamadım ama ben de yazıcam..zaten tanışmıyormuyuz??
günaydııın kızlar hoşgeldin beren bebek hep görüyodum zaten sayfaya geldiğini fakat kaltılmıyordun aramıza daha sık katılırsan seviniriz canım
kızlar ciddi ciddi düzenli adet gördüm sayılır ya 5gün gecikti sadece geçen 4. aydaydım olmayalı düşünsenize ilaçlara devam düzenli bi şekilde :))
ay hava super ya yaz geldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
mayokını gıyıceklere duyurulurrrrrr :))
bende inceledim ama biz bir hafta kalmayı düşünmüyoruz o yüzden eşim hiç üstünde durmadı 3 gün orda 3 gün başka biyerde tabii tarihte belli değil ya araba alıp eceyle gitmeye kalkarsak 2 hafta izin alıcam yok ikimiz gideceksek bir hafta alıcam biz gitmden 1 2 hafta önce ayarlarız heralde ama dediğin gibi orası çok uygundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?