2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Teo da bu gece hiç uyanmadı ama sabah 7 de ağlayarak uyandı ve beni dövüyor resmen kızlar çok sinirleniyo bana memeyi kestim diye sütttttt bittiiiiiii diye ağlıyo bana tekmeler atıyo,babasına sarılıyo teselliyi babada buluyo yavrum çok üzülüyorum biberon falan da almıyo malesef..bu sabah erkenciyiz yani ben uykusuz ve sinirliyim umarım günümüz güzel geçer..

sorma derya ya bizde erkenciyiz.. babamiz sinava gitti 7ye gelmeden kalkti bende kendime vakit ayrirmak icin onunla kalktim geri yatmadim bi baktim zeynepte uyanmis üstelik gec yatmisti ya ben ne zaman kalksam oda kalkiyo ve devamli ilgi istiyo..kendime gelemeidm bende buraya takildim kaldim..

derya evet şu an aklım yerinde değil gerçekten
erkeklerde kaza yapıyo tabiki ama arkadaşımın halini görmen lazımdı takla atan arabadan çıkmışız arkadaşım adama çarpıcaktım adam ya ölseydi diye ağlıyo yanımızda ya
o andaki korkusundan paniğinden olayı toparlayamadı sanırm
arabada tüplüydü üstelik çarpmanın etkisiyle tüpte patlayabilirdi üstelik kazayı gören herkes siz bu arabadan nasıl sağ çıktınız diye hayretle bakıyodu bize

olacağı varmış ne dersek diyelim allah onu yazmış bi kere
dediğim gibi aklım çok karışık şu an yalnış bişey yazmak istemiyorum
arkadaşımda psikolojik olarak hiç iyi değil 2 gündür

zeynep çok güzel maşallah saçlarınıı çok beğeniyorum zaten
rabbim hepsini korusun inşallah

günaydın kızlar
sevdacım çokk geçmiş olsun şükürler olsun kazasız atlatmışsınız
bende okurken tüylerim ürperdi ; yolda aklıma gelir düşünürüm dolmuş biraz hızlı gitsin eceyi şöylemi tutsam daha iyi şuraya mı otrusam kaza olsa önümüzde demir var bilmem ne gerçekten evlat bambaşka kendini düşünemiyo insan ona bişey olursa olduysa diye korkmaktan Allah bi daha yaşatmasın inş psikolojik olarak da çabuk atlatırsınız zeynep te kimbilir nasıl etkilenmiştir
kırıkkalede de araba kullanmak büyük ustalık istiyo sokaklar dar arabalar kaldırımlara parkediyo insanlar yodan yürüyo ışık yok sağına soluna bakmadan yola atlayan çok insanlar çok asabi kavga etmeye yer arıyo ankara kırıkkale yolu ayrı zaten bi sürü şehri bağlıyo yük kamyonları tırlarla dolu kimi yeri tek yön yol çalışması var daha geçen hafta tır kamyonun üstüne düşmüş patlama olmuştu her gün yeni bi kaza
Allah korusun hepimizi

derya fotolar çok güzel irem de çok tatlı bi kelebek olmuş ecemede çok yakışmış
eee teo için hem 2 yaş hem memenin yokluğu çok yıkıcı olmuştur ama dediğin gibi sabretmek lazım yoksa askere gidene kadar emecek valla :)))
ben de eceye süt beğendiremiyorum deli oluyorum getiriyorum ıhhııı sıcak ılıtıyorum ııhııı soğuk ısıt diyo emse ne rahat olurdu daya memeyi ohhh

sabah dra kontrole götürdük şeimindedersi yoktu sabahtan biz her sabah 6 da kalkıyoruz malesef ece manyağı karga ..... yemeden uyandığı için ; dr 8 buçukts gelir diyye 7 buçukta çıktık bi kahvaltı yaptık ailecek meğer 9 buçukta geliyomuş dükkanlar yeni açılıyodu gezdik serin serin bi kaç oyuncak aldık okuldan akçan öğrenciler gidi zaman geçimiyo neyse gittik birazda bekleme salonunda oynadı biz eceye hiç bak bu A bu 9 filan diye öğretmiyoruz sorsada ben geçiştiriyorum ewet çok güzel yeşilmiş vs diye orda yapbozlarla oynuyodu başka bi küçük çocukla aldı kıza gösteriyo bak dotuz diye gerçekten 9 yazıyodu öğrenmiş sıpa şaşırdık kaldık çevirdim lafı hemen nazar değiyo sonra herkesin yanında yapıyo böyle
dr da ilaç kullanmanıza gerek yok yok bişeyi dedi
rengimizi açık buldu teo gibi arada kullansanız olur dedi ama iştahı iyi ya şimdilik almadım ferrum biraz pekmez vericem şimdi şuruplara alışmışken bide annem üzme beni çok üzülürüm bak deyinnce yiyo ece içiyo zorluk çıkarmıyo o şekilde veririm diyorum kışa doğruda bi kanına baktırıp inş düşmez ama bi daha dra yolumuz düşerse baktırıp ona göe başlarım

zeynep çok tatlı ya maşallah saçları da gür
bizimki uzun ama hala seyrek kestirmeye kıyamıyoruz o yüzden iyice az görünür diye ince telli de olunca

günaydıııın şok oldum valla sevdacım verilmiş sadakanız varmış çok üzüldüm ama iyiki bişey olmamış canım kaza bu ya nerde nasıl olacağını bilemezsin o an panik halinde geçen bende yapıyordum kaza ucuz atlattık bahsettimmi bilmiyorum ama ben bayan olmama rağmen panik yapmadan işi kurtardım tam bizim nizamiyeden çıkıyorduk orasıda yokuş aşağı ve frenlerim tutmadı basıyorum basıyorum ren tutmuyor indiğimiz yol ana yol o hızla birden inmem yola faciaydı ben hemen el frenini çektim pratik davrandım araba durmasada hızını azalttım aşağı inincede gelen arabalara el işareti yaptım durun diye durdular arabayı tekrar çalıştırdım bu sefer fren çalıştı yoluma devam etti benimde bi komşum annem vardı doğaç vardı arabada el frenini çekmesem uçmuştuk resmen ben araç sürerken gerçekten çok soğuk kanlıyım panik bi ruhum yoktur diğer şöforler bile acele ettirseler umursamam yoluma bakarım ne düşünürseler düşünsünler derim gerçekten çok geçmiş olsun sevdacım zeynebimede çok sevinidim bişey olmamasına ama etkilenmiştir kuzum psikolojik olarak sen orda en iyisini yapmışsın bi anne olarak kuşlar böcekler dikkatini dağıtarak olayın ciddiyetini biraz olsun dağıtmışsın kafasından

yasemincim kendime ne kadar kızsam doğru olur biliyormusun bu saydıklarının hepsi bende var ben ergenlikte düzensiz acımasız diyetler yaptım kısa zamanda çok kilolar verdim metabolizmamı mahvettim o zamana kadar hastalık bilmezdim ben o zamandan beri hastalıklar fırladı ben çok düzensiz beslenirim öğünlerimi çok atlarım ve halada çok iştahsızım yemek yemek istemiyor canım zorla bi parçada olsa yiyorum inan hamurişi ve şekerli gıdaları çok tüketmiyorum çok sevmiyorumda özellikle yağlı gıdalar mesela bi cips yiyeyim soluğu lavoboda alıyorum mide bulantısından tabi bide en kötüsü sigara kullanıyorum ama hamileyken ve doğumdan sonra 1yıl daha içmemiştim tekrar başladım malesef tekrar hamile kalayım içmicem yine bırakıcam onda kararlıyım genetik boyutuna gelince ailemde babannemde ve annemde var ama uzun zamandır ikisinin şekeride normal bi ara fenalaştılar babannem hayatından şekeri çıkardı tamamen bitti artık şeker ilaçta kullanmıyor ama fenalaşmıyorda normalde yani annemde hiç belirti olmadan çıktı şeker oda ilaç kullanıyor bişeyi yok şimdilik ben sana şunu sormak istiyorum ilk baştan beri takip ediyoruz birbirimizi ben hamileliğimde 30 kilo aldım ve inan normal iştahlı fazla yiyen bi hamile değildim bu kiloları nasıl aldığımı anlayamadım aşırı ödemim olmuştu ayaklarım ellerim file döndü resmen o derce şiştim şekerle alakası olabilirmi doğumdan sonrada hızla gitti ödem ve kilolar eski kiloma döndüm sayılır aşırı bi diet yapmadan döndüm açıklaması bu olablirmi bi forumda dr. sormuştum bu aşırı kilo alımını benim polikistik over hastası olmama bağladı polikistik over olanlarda aşırı kilo alımı gözleniyormuş bida hamile kalırsam gözetim altında bulunmam gerektiğini ve yine aynı kilo artışının beklendiğini yazmış napılabilirki eğer şekerdense hamilelikte o ilaçları kullanmaya devammı etmemiz gerekiyor acaba

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlargerçekten verilmiş sadakamız varmış

deryacım resimler çok güzel
teoda harika çıkmış yakışıklı kuzum
hele senin küçük yeğenin çok şirin ya maşallah kanatlarıda çok yakışmış :)

aysegülcüm,o kilo alimin polikistik overe baglidir,trde de her hamileye rutin seker testi yapiliyor bildigim kadariyla... sende olsaydi cikardi,ama insüin direnci uzun vadede gelisen birsey..
hamilelerde seker oldugunda devamli kontrolle ve dietle dengede tutulmaya calisiliyor..gerekirse insülin kullaniliyor..
bize ögretilen ve gördügüm bu daha ilerisi uzmanlik alanina giriyor..
benim sana tavsiyem yasin genc hayatini düzenle ilaca gerek kalmasin takip ediyorum ilaclari güvenilir bulmuyorum daha yenilerde bi tanesi piyasadan kaldirildi kalp krizi riski yaptigindan..

sağol yasemincim verdiğin bilgiler için ben en kısa zamanda bi şeker yükleme testi yaptırayım tekrar direncimi ölçtüreyim düzenli beslenmeye gelince elimden geleni yapıyorum ama çok iştahsızım az yiyebiliyorum o da kendimi zorlayarak oluyor malesef dediğim gibi şeker hayatımda fazla olan bi gıda değil hayatımdan tamamen bile çıkartabilecek durumdayım aram iyi olmadığı için herhangi bi gıdayı fazla yiyeyim özellikle ağırsa midem bulanır hemen bedenim uyarı yapıyor sanırım bana sinyal yakıyor yeme diye :)) uzun zamandır halsizliğimden bahsediyorum sanırım yine bu şekerle alakalı bi durum olmazsa sonuca göre bi diyetisyenede giderim nasıl düzene sokacağımıza karar veririz :)

sevdacım inanamıyorum şok oldum.çokkkk geçmiş olsun canım.allah korumuş yemin ederim o kadar üzüldüm ki elimden ayagımdan can gitti..senin yerine koydum biran kendimi ..insan kendini hiç düşünmezki yavrusuna bişey olmasın diye..canım benim çok geçmiş olsun zeyneb nasıl şimdi benim yerime öp onu..fıstığım benim nasıl korkmuştur.rabbim birdaha yaşatmasın ..çok üzüldüm ya bunun üstüne bişey yazamaycagım sonra görüşürüz kızlar......

Sevda çok geçmiş olsun.. Ben bursada okurken anlattığından çok daha basit bir kaza geçirmiştim ama o korkuyu tahmin edebiliyorum. kaç gün ben de kendime gelememiştim..tekrar geçmiş olsun allah korumuş...

sevdacım çok geçmiş olsun okurken bile çok kötü oldum
ucuz atlatmışsınız canım kızına sana bişey olmamış
verilmiş sadakanız varmış

özlem aramıza hoş geldin kızın beren çok tatlı maşallah

sibelcim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini...

maşallah zeynebe çok tatlı olmuş
saçları ne güzel kıvır kıvır
batuhan gibi zeynepte kum delisi anlaşılan

irem çok güzel bi kelebek olmuş :)))
teonun karizması herzamanki yerinde
deryacım teonun saçları kıvır kıvırdı şimdi düzleşmeye başlamış dimi

teoda memeden kesildiğine göre sıra bizde
batuhan gece napcak sütte içmez merak ediyorum
biz nasıl atlatıcaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…