şu tuvalet eğitimi konusunda bende beklemedeyim henüz hazır olmadığını düşünüyorum yaza kadar bekliycem tam olsun sağlam olsun,sızdırmasınnn!:))
evet cnm ama ben rüya ya hamileyken içmedim şimdi günde bir iki tane içiyorum ama cts doktora gidicem ondan sonra hiç<içmicem ben de doğumdan sonra başlayanlardanım amabu sefer bırakırsam içmeyi düşünmüyorum bir daha..slm kızlar sabah biz yine ağlama kriziyle uyandık doğaçın havalardanmıdır nedir yine bazı gece ağlıyo doğaç korkuyomuki bilemedim sebebini neren acıyo diyorum göstermiyor
tekrar tebrik ediyorum sibelcim inş allah gönlüne göre verir ama yanılmıyorsam sen sigara kullanıyordun nolursun gebeliğinde içme ben başardım bende içen biriydim yıllardır ama bebeğin için başardım bunu başaranlardan biride derya kendini bırak ve bebeğini düşün çok zararlı hamilelikte gerçekten şimdi yine içiyorum ama yine hamile kalayım yine içmem
ben bir memeyi bıraktırabilsem doğum gününden sonra da tuvalete geçicem ama...
slm kızlar sabah biz yine ağlama kriziyle uyandık doğaçın havalardanmıdır nedir yine bazı gece ağlıyo doğaç korkuyomuki bilemedim sebebini neren acıyo diyorum göstermiyor
deryacım ben görüyorum ama üşeniyorum kullancı adımla şifremi girmeye bu ara eskiden otomatikti sayfayı açınca gelirdi msj panosu şimdi şifreydi addı yeniden istiyor sizdede varmı bu durum bilmiyorum bişey yazıyorum gönderiyorum ha şunuda yazayım diye dönüyorum tekrar şifre istiyo bilmem ne teo çok büyümüş deryacım artık büyük böcük olmaya başlamış zeytin gözlüm yiğenlerinde çok tatlılar onlara hastayım zaten bayılıyorum boncuk gözlerine dün burda da bi kız sevdim boncuk gözlü doğaçla 4ay varmış araları o da konuşamıyor hala songülcüm dert etme ama zekası iyiydi kızın bu ara içime doğuyor nedense benimde kızım olcakmış gibi saldım doğaçı uçurtmalara kızı sevdim durdum valla çok kıskanmıyor gibi doğaç ama sürekli yanımızda bi bebek olsa iş değişebilir belki :))
kızlar kilo olayına gelince sakın o ilaçları kullanmayın spor ve diyet herşeyin üstesinden gelir düzenli yapın ama benim gibi metabolizmanızı bozarsınız ağır diyetlerle bidahada toparlanamazsınız kötü olur ilaçlar kimbilir neler yapar
sibelcim face hesabın varmı orada tüm modellerim var bakıp seçebilirsin..elimde beyaz ve siyah tişört var canım üzerlerine de istersen yazı falan ekleyebilirim..deryacım sana iki şey soracağım birincisi hamile tişörtlerinden bir kaçtane almayı düşünüyorum ama ben sıfır kol istiyorum yada yarım kol bir de nasıl alabilirim bir de beyaz renk istiyorum yada soft renkler..
ikincisi ise memeden nasıl kestin acaba emzirirken hamilelik olur mu doktor bıraktır dedi ben de bıraktırmak istiyorum memeyi zaten 2 yaşına geldiler ama geçen gün denedim o kadar ağlıyor ki kafayı yedim dayanamayıp verdim kızlar ne yapmam lazım?
sibelcim face hesabın varmı orada tüm modellerim var bakıp seçebilirsin..elimde beyaz ve siyah tişört var canım üzerlerine de istersen yazı falan ekleyebilirim..
memeyi de gündüzleri koli bantı yapıştırdım isteyince bak oğlum meme pis oldu,ee oldu falan dedim..öyle görünce istemiyor çok da kötü görünüyor hakketen :))
her istediğinde öyle yaptım gündüz o da bilincinde zaten artık bakmadan piss demeye başladı sadece gece emiyordu 1 kez uyanınca..şimdi 1 haftadır onu da kestim ama hala çıldırıyor psikolojisi bozuk yani..
DERYACIM SAOL inşallah teo gibi bir oğlum olur ama sağlıklı ve hayırlı olsun kız da çok iyi olur rüya ile oynarlar hem rüyanın bütün eşyalarını kullanır..gene de erkek olursa daha bir başka olur belıki o zaman 3.çocuuğu düşünmem ama şimdi düşünüyorum gerçi ne olursa olsun ben yaparım 3.yü yaw 2 yetmez bana ev curcuna olsun istiyorum çünkü..
kilo olayını takma ama öyle şeyler kullanma bence kendi sağlılığın için annem herbalife mıdır nedir onları kullanmıştı 1 ay hemen yumurtalık kistleri arttı ve nerdeyse ameliyat olacaktı ama ben ona yasakladım öyle şeyler içmesini sonra ilaçla düzeldi allahtan o günden sonra da ben zayıflamak için sadece dengeli beslenme ve spor gerek diye düşünüyorum..azıcık tutaaabilsek verecez ama mesele tutamamakta işte..o haplar yerine sana soğan kürü yada maydonoz kürü öneririm..hem sağlıklı olursun toksik atarsın hem de kilo verirsin yemeğe dikkat edersen..söyleyene bakk
ben de doğumdan sonraya bıraaktım kilo olayını rüyada çok yanlış yaptım doğumdan sonra yedim de yedim o yüzden kaldı bunlar ama kısmet olursa bu doğumdan sonra sadece su içeceğim hiç yemeye niyetim yok valla
kızlar Aral bana ANNECİM diyorrrrrr :)
deryacım sık kullanılanlarda zaten benim sayfa ama olmuyo şimdi yine şifre girdim onun için bişeyi unutmamaya çalışıyorum sigara olayına gelince deryacım eşine sigarayı bıraktırabilmen süper ama ben bıraktıramıyorum eşime zaten tekrar başlama sebebim eşim yanında içen sürekli hemde biri olunca günün birinde sende dayanamaz oluyorsun geçmişinde içen biriysen benim tek sebebim bu başladınmı arkası geliyor zaten ben 2. ye hamile kalayım eşimde bıraksın öncesi ve sonrası kalmaz bende işte derdim eşimin içmesi kötü örnek oluyor bana :))
sibelcim hergün kötü rüyamı olurmuş ya saçma geldi bana ama gündüzleri sorunu yok değilmi doğaç ağladığı günde biraz huysuz oluyor havalara bağlıyorum ben dün akşam üstü çıktık biraz burnu aktı esiyodu hava tam hasta olmuyor doğaç çok yavaş yavaş geçiriyor bi kere akıyor burnu azcık bitiyor ertesi gün yine azcık öyle bi nezle türü diyeyim ama bişey yapıyorum ben güleceksiniz ama ben doğaça çingene çocuğu gibi davranıyorum ince giydiriyorum ayakları çıplak yerlere bastırıyorum rüzgardan korumuyorum geçen tvde alerjili çocukların terleselerde terini alacak havlu v.s lerle korumayın demişti dr. bende uykudan kalkınca falan üstüne bişey giydirmem öylece kalkar ama şunu söyleyim etkisini görüyorum kızlar eskiden korurdum çok sık hasta olurdu şimdi direnci arttı çingene gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?