2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım resimler de çok güzel hava manzara ve tabii ki teo...şahane..bayılıyorum o tombilibu'ya....

sevdacım sana da çook çook geçmiş olsun ay çok kötü oldum sanki ben yaşamışım gibi allah korumuş ya..ama sen gene arkadaşına kızma o sizden daha kötü olmuştur emin ol hem insan ezecekmiş hem size öyle bir kaza yaşattığı için kimbilir ne kadar utanmış üzülmüştür..

1.69 bi bayana göre gayet iyi..bende en fazla 1.64 filan..
ben de cok sabirsizlaniyorum ama bi testi cok erken dönemde bosuna yaptim im bana simdi dayanabilirsem pazar gününü bekleyecegim bana belki anneler günü hediyesi olur..kilo konusunda bende muzdaribim bakalim ne yapacagiz..

wc egitimi konusunda ben ne yapacam bilmiyorum kizim bilmiyorum kizim bezine bayiliyor ..lazimliktan nefret ediyor klozete zor gerci cocuklar icin var biseyler.bende havalar iyice isinsin 2 yas bi dolsun diye bekliyorum

melegim yildiz benim ablamin oglu 3 yasinda 3 ay öncesine kadar en fazla 5 kelime konusuyordu saati 300 tl olan bi drye götürdü oda onu yönlendirdi suan krese gidiyor baya acildi kresin psikologu filanda var..dr otistik degil ama özel ilgiye ihtiyaci var yoksa ilerde icine kapanik olur demis.ablam devamli onunla ilgileniyor esi yurtdisinda ama o gitmedi basladigi egitimi yarida birakmamak icin..
benim sana tavsiyem eger imkanin varsa iyi bir krese ver.tam gün olmasi sart degil,ben bile düsünüyorum en azindan haftada bir gün sosyal olsun diye götürecem..

slm kızlar sabah biz yine ağlama kriziyle uyandık doğaçın havalardanmıdır nedir yine bazı gece ağlıyo doğaç korkuyomuki bilemedim sebebini neren acıyo diyorum göstermiyor

deryacım ben görüyorum ama üşeniyorum kullancı adımla şifremi girmeye bu ara eskiden otomatikti sayfayı açınca gelirdi msj panosu şimdi şifreydi addı yeniden istiyor sizdede varmı bu durum bilmiyorum bişey yazıyorum gönderiyorum ha şunuda yazayım diye dönüyorum tekrar şifre istiyo bilmem ne teo çok büyümüş deryacım artık büyük böcük olmaya başlamış zeytin gözlüm yiğenlerinde çok tatlılar onlara hastayım zaten bayılıyorum boncuk gözlerine dün burda da bi kız sevdim boncuk gözlü doğaçla 4ay varmış araları o da konuşamıyor hala songülcüm dert etme ama zekası iyiydi kızın bu ara içime doğuyor nedense benimde kızım olcakmış gibi saldım doğaçı uçurtmalara kızı sevdim durdum valla çok kıskanmıyor gibi doğaç ama sürekli yanımızda bi bebek olsa iş değişebilir belki :))

tekrar tebrik ediyorum sibelcim inş allah gönlüne göre verir ama yanılmıyorsam sen sigara kullanıyordun nolursun gebeliğinde içme ben başardım bende içen biriydim yıllardır ama bebeğin için başardım bunu başaranlardan biride derya kendini bırak ve bebeğini düşün çok zararlı hamilelikte gerçekten şimdi yine içiyorum ama yine hamile kalayım yine içmem

kızlar kilo olayına gelince sakın o ilaçları kullanmayın spor ve diyet herşeyin üstesinden gelir düzenli yapın ama benim gibi metabolizmanızı bozarsınız ağır diyetlerle bidahada toparlanamazsınız kötü olur ilaçlar kimbilir neler yapar

evet cnm ama ben rüya ya hamileyken içmedim şimdi günde bir iki tane içiyorum ama cts doktora gidicem ondan sonra hiç<içmicem ben de doğumdan sonra başlayanlardanım amabu sefer bırakırsam içmeyi düşünmüyorum bir daha..

ay ayşegülcüm bizimki doğduğundan beri her gece en az 4 defa uyanıyor ve hep ağlıyor bazen çıldırıyor doktorun dedğine göre rüya görüyormuş ama anlamadım ki hep her gece korkunç rüya mı görüyor bu çocuk yaw??

sibelcim bu resim senin için..sadece bak ve karar ver canım..
ben de hamileliğimi öğrenir öğrenmez bırakanlardanım ve şimdi bile hala kendimi zor tutuyorum bir nefes çeksem sanki yeniden başlıycam hissi var ,eşime de bıraktırdım (zorlakötükedihüso ) ama en güzeli gerçekten hem spor yapıyorum,hem sağlıklı besleniyorum (her ne kadar kilo veremesem de),hem sigara yok alkol de çok nadir özel zamanlarda..bir de stres olmasa seviyorum böyle yaşamayı..

ben bir memeyi bıraktırabilsem doğum gününden sonra da tuvalete geçicem ama...

Sibelcim memeyi hemen kesmelisin diye biliyorum..yani karnındaki bebeğin beslenemiyormuş emzirdiğin zaman..onu mutlaka araştır canım bir kaç doktora sor bizim bi tanıdık da öğrenmişti hamile olduğunu doktor hemen kestirdi memeden,ihmal etme canım..
ağlıycaklar teo da her gün ağlıyo bana kızıyo ama ne zamana kadar emecekler yeter artık faydası falan kalmadı!

tsk ederis ayşegül teyzesi..büğyüdük gerçekten karşımda artık bir çocuk var her geçen gün eşimle onu izlerken inanamıyoruz daha dün ememiyordu memeyi ağlıyordu falan ne çabuk büyüdü diye..
şu şifre olayına gelince ben sık kullanılanlara ekledim ordan giriyorum kk ya hiç şifre istemiyor canım ,öyle dene bir de..diğer türlü cookieler siliniyor sanırım

Kilo olayıysa zaten benim kabusum...
1,5 yıldır denemediğim şey yapmadığım çay kalmadı kızlar dikkat ediyorum,spor yapıyorum,bitkisel çaylar falan hiç biri olmadı veremiyorum..bi tahlil yaptırcam tiroit için..

sibelcim face hesabın varmı orada tüm modellerim var bakıp seçebilirsin..elimde beyaz ve siyah tişört var canım üzerlerine de istersen yazı falan ekleyebilirim..

memeyi de gündüzleri koli bantı yapıştırdım isteyince bak oğlum meme pis oldu,ee oldu falan dedim..öyle görünce istemiyor çok da kötü görünüyor hakketen :))
her istediğinde öyle yaptım gündüz o da bilincinde zaten artık bakmadan piss demeye başladı sadece gece emiyordu 1 kez uyanınca..şimdi 1 haftadır onu da kestim ama hala çıldırıyor psikolojisi bozuk yani..

bir bakayım cnm..senin face ne benim streetpit kabul et beni o zaman

İnşallah canım allah gönlüne göre versin bebişini artık ne çıkarsa ok demekki..
ama en az 3 diyosun ya ben şaşırdım iyi sabrın var senin demek ki ben 3 hayakl bile edemiyorum kafam,bünyem psikolojim klabul etmez sanırsam.. 2 bile düşünüyorum ne ara olcak,olcak mı vs..
doğumdan sonra bende tatlı krizleri yaşayıp çok tatlılar götürdüm ve 6-7 kilo aldım canım zaten mutfağa girmeyi seven biriyim bahane bulayım yeterki...:)) ama evet sen dediğin gibi yap sadece sağlıklı beslen nasılsa sütün gelir..

deryacım sık kullanılanlarda zaten benim sayfa ama olmuyo şimdi yine şifre girdim onun için bişeyi unutmamaya çalışıyorum sigara olayına gelince deryacım eşine sigarayı bıraktırabilmen süper ama ben bıraktıramıyorum eşime zaten tekrar başlama sebebim eşim yanında içen sürekli hemde biri olunca günün birinde sende dayanamaz oluyorsun geçmişinde içen biriysen benim tek sebebim bu başladınmı arkası geliyor zaten ben 2. ye hamile kalayım eşimde bıraksın öncesi ve sonrası kalmaz bende işte derdim eşimin içmesi kötü örnek oluyor bana :))

sibelcim hergün kötü rüyamı olurmuş ya saçma geldi bana ama gündüzleri sorunu yok değilmi doğaç ağladığı günde biraz huysuz oluyor havalara bağlıyorum ben dün akşam üstü çıktık biraz burnu aktı esiyodu hava tam hasta olmuyor doğaç çok yavaş yavaş geçiriyor bi kere akıyor burnu azcık bitiyor ertesi gün yine azcık öyle bi nezle türü diyeyim ama bişey yapıyorum ben güleceksiniz ama ben doğaça çingene çocuğu gibi davranıyorum ince giydiriyorum ayakları çıplak yerlere bastırıyorum rüzgardan korumuyorum geçen tvde alerjili çocukların terleselerde terini alacak havlu v.s lerle korumayın demişti dr. bende uykudan kalkınca falan üstüne bişey giydirmem öylece kalkar ama şunu söyleyim etkisini görüyorum kızlar eskiden korurdum çok sık hasta olurdu şimdi direnci arttı çingene gibi :)))

Denizcim geçmiş olsun anneciğine zor olcak sanırım dediğin gibi ablana da ,annene de Allah kolaylık ve şifa versin canım..

kızlar evn hali duman cok okutyamadım yazdıklarınız
ama deryacımben teonun resmlernı gormedım buraya mı ekledın sayfalara baktıgımda hıc gozume ılısmedı oysakı hep gırdıgımde gerı sayfalardan baslıyorum ben

deryacım bana L beden lazım bir de bunlar likralı mı L DEn büyüğü yok değil mi?fiyatı ne kadar nasıl alıcaz bakim ha???

Ayşegül bilgisayar ayarların değişmiştir o zaman ama nasıl düzelceğini bende bilmiyorum face de de aynı şey oluyormu peki?

o çingene çocuğu olayını bende uyguluyorum çoğu zaman eşim yokken özellikle o izin vermiyo çünkü biliyosunuz aman hasta olcak derdinde beni çıldırtıyor..
teo zaten çoraptan nefret ediyor akşama kadar çıplak ayak geziyor (gerçi bizim ev yerden ısıtma yer çok soğuk olmuyor)..bende uyanınca bazen yelek giydiriyorum öyle havlu falan koyma adetim yoktur alışsın istemiyorum yaaa..

eşine gelince ben yemin vermiştim teo ve kendi üzerime biliyorum biraz abarttım ama napıyım ya hem canım isteyecekti,hem onun sağlığı için hem de teo bizi elimizde sigarayla görsün istemiyorum..ayrıca içmeyen birine sigara gerçekten çok kötü kokuyor beni çok rahatsız ediyordu aynı yatakta bile yatasım gelmiyordu o da tüm bu sebeplerden ve benim cadoloz baskımdan bıraktı ama bugünlerde yine ara ara koku alıyorum bi nefes çektim diyip aklınca beni kandırıyor gıcıkkk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…