2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nezle olmuştu neysekı şuan iyi burnu coka z akıyor gece nefes alamadıgı ıcın uykular haram gercı alsada oyle
bugun sabah 03,50 de uyandı 2 saat sonra ancak uyuyabıldı
bırde ona kızmıyım dıye annecım demez mı bana
cok kurnaz oluyorlar yaa
her gun boyle uykularımız

facede yok canım ya hemen açılıyor kkda var işte benimde başlama sebebimdi derya eşimle aynı yatağa giresim gelmiyodu afedersin öpmek falan istemiyodum kokusundan bu arada eşin eğer bi fırtla başladıysa umudunu kes eşimden biliyorum bir ay içmez bırakınca sonra bi fırtla devam ederdi bide bana yalan söylerdi içmiyorum diye bariz kokuyosun derdim sonunda dayanamaz itiraf ederdi yanımda içmeye başlardı bana söylediği şey işim çok stresli bu stresle bırakamam diyorda başka bişey demiyor çok acı biliyorum ama oğlum elimizde görerek büyüyor malesef ama bişey diyeyim doğaç eline geçirdiğinde paramparça edip atıyor paketleri inş. bize çekmez hep nefret ederde kırar oğlum :))

deryacım bana L beden lazım bir de bunlar likralı mı L DEn büyüğü yok değil mi?fiyatı ne kadar nasıl alıcaz bakim ha???

Sibelcim elimde xl var ama large ebatında yani biraz kalıbı dar zaten facede orjinal yazan albüme bak orda bazı resimlere bedenleriyle yazdım ebatını görürsün ve likralı esniyor kumaş..(yarım kollu)

son birkaç aydır bende içiyorum sigara başta arkadaşlarla gün yaparken çocukları uyutunca içtik sonra da özlediğmiiz farkedip eşimle paket almaya başladık ama daha hiç görmedi evde ne paketi ne içerken bizi
akşamları o uyuduğunda birer tane içip saklıyoruz müdavimi değiliz zaten önceden de öyleydi yemeklerden sonra içerdik biz
yalnız birinin içip diğerinin içmemesi de çok kötü ya benim bi arkadşım içiyo onunda eşi içmiyo erkeğin içmeyip kadının içmesi de garip
ecede bazen ağlayarak uyanıyo rüya görüyolar belki de bazen soruyorum rüyamı gördün filan diye söylüyo bişeyler yada sesi geliyo odasından uykusunda konuşuyo:)))
bikaç gündürde tv de ne görse istiyo sabah donduudo diye tutturdu hiç de yemedi bilmiyo tadını ama istiyo sonra cocopops ondan koydum yedi artık nasıl vazgeçircez bilmiyorum
ayrıca bikaç gündür vurmaya başladı bizimkide mi girdi nedir 2 yaş sendromuna bakıcısına kızıyo gidip vuruyo sonra sarılıyo üzülüyo vurduğu için
veya tvde birine kızsın gidip ona vurmaya çalışıyo Allahtan çekinerek vuruyo biliyo da kötü bişey yaptığını inş ondanda vazgeçer

afacan oldular kızıyla erkegıyle bu bızım veletler ıyıceee :)))
bnmde ellerımın uzerı hep kucuk kucuk yaralar oldu
çımdıklemesınden dolayı

bekarken halk oyunlarına gıtmıştım 1,5 yıl kadar ordan bır arkadasımın 2 yaşında kız vardı
sımdı yıne hamıleymış
ayy bende cok ozenıyorum amaaa araldan sonraa bıraz dınleneyım sonra..
ztn esım ıstemıyor suan ıcın

Sibelcim elimde xl var ama large ebatında yani biraz kalıbı dar zaten facede orjinal yazan albüme bak orda bazı resimlere bedenleriyle yazdım ebatını görürsün ve likralı esniyor kumaş..(yarım kollu)

cnm sana hangisi oluyorsa ondan alıcam ben gerçi ben senden daha şişkoyum ona göre bir de ben dar istemiyorum bunaltıyor beni dar şeyler azcık rahat olsun..gerçi likralı rahattır

kızlar yarın hıdrellez
gül ağacının altına koyarmısınız bişeyler yad abaşka bildiğiniz bişey varmı
bende bi kağıda çizip akşam eve giderken kampüsteki bi gülün dibine koyayım bari inş kabul olur daha nce hiç denemedim
ama küçükken ateşten atlardık hep akşmaları dışarda otururduk uzun uzun üstümüz is kokmuş kapkara gelirdik annem ne kızardı yaa

kızlar bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum
az önce parktan geldik zeynebin bugünlerde yine iştahı eksilerde
bende çorbasını yaptım kavonaza doldurdum parkta kovalarıyla kumda oynarken kaşık kaşık yedirdim :)
valla iyide yedi evde kesinlikle ağzını açmıyo çorbaya
bu aralar her öğlen uygulucam sanırım
en son çarem bu evde denediğim bütün yöntemler arıtk iptal hiçbirisine kanmıyorrrrr

ben hiç sigara kullanmadım bütün arkadaşlarımın içmesine rağmen alışmadım ya kendimi tebrik ediyorum :)
eşimde evlendiimizde içiyodu ben zeynebe hamile kalınca bir bıraktı o bırakış maşallah diyeyimde tek bir fırt bile çekmedi
zaten oda diye bıraktıktan sonra bir kere bile çeksen tekrar başlıyosun diye
daha önceden çok denemiş çünki :))
şimdi içmeyi bırakın içenlerin yanında bile duramıyo kokusundan rahatsız oluyo
sibelcim sende inşallah biran önce nefret edersin sigaradan

bizde eskiden hıdrellezde ateş yakıp üzerinden atlardık
zaten artık bunları yapan yok bizmişiz eğlenmeyi bilen :))))
nasıl bir eğlenceyse tamamiyle tehlikenin ta kendisi ateşten atlamak

bu arada berenbebek hoşgeldin aramıza
kızın çok güzel maşallah
senide sık sık görmek isteriz buralarda gerçi adını görüyoduk ama :)
zaten buraya bir takılan müdavimi oluyor senide öyle olucağına eminm
yaşadığımız herşeyi burdaki arkadaşlarla biran önce paylaşma isteği duyuyor insan
güzle paylaşımlarımız olur inşallah seninlede

sibelcim rüyanın boyuna bendende kocaman bir maşallah
batuhanla teo yu bile geçmiş
zeynebin boyu her ay bir santim uzardı bu ay hiç uzamamış ölçtüm yine 86 cm
bu ay hiç büyümemiş kuzum
kilo zaten aylardır değişmiyo 12 ile 12,500 arası

sevdacım ıyı olmanıza cokk sevındım emine annemın ve kayınpederımın cok selamları var sana
onlarda cok uzulduler

serpil lennnnn sabah ezanından sora alman gerekıomuş ama kagıdını hee ben oyle duyduydumm
gomdugun yerden gıdıp alcakmışsın

Kızlar yaaa az önce annem geldi onunla konuşuyorduk o da karaciğerinden şüpheleniyorum ben senin falan dedi benimde daha önce hiç aklıma gelmemişti internetten bi araştırdım o kadar çok şey tutuyorki çok korktum moralim bozuldu yarın gidip göstericem ihmale gelmez zaten safra kesem yok,karaciğer zorlanıyordur

bir de bel çevresi yağlanması (benim kilolar orada toplandı malesef),sivilceler (1-2 senedir cildim kuru olmasına rağmen yüzümde nedensiz sivilceler çıkıyor),kaşınma (gebelikte hatırlarsanız bi ara dayanamıyordum gece uyandırıyordu ne kremler almıştım ),

metabolizma olayı karaciğerde dengeleniyormuş yanlış anlamadıysam beni de biliyorsunuz 1 senedir rejimdeyim,spor da yapıyorum ve geçen seneki kilomdayım hala..
bir de en önemlisi bu tabi sağ kaburga kemiğinin altında ağrı bu çok sık oluyor ben hatta safra kesesi gitti o boşluk ağrıyo falan diye düşünüyordum meğer karaciğer büyüyünce ağrı yaparmış..

bunu gibi şeyler işte hepsi tutuyor çok korktum çokkk..dua edin lütfennn bişey çıkmasın yaa!

hey allam yaa kız Allah korusunn sapa saglamsın
tabıkı bışeycık cıkmayacaktır ama bır an evvel ıcını rahatlat
bızede haber et.

deryacım inşallah bişey çıkmaz
ihmal etme biran önce yaptır testlerini
sen içini ferah tut bende önmeli bişey çıkıcağını sanmıyorum

bende hiç sigara içmedim
eşim içiyodu birkaç kez bıraktı ama tekrar başladı
en sonunda dr gitti bir seansta bitti sigara derdi
1 yıldır ağzına sürmüyo içim istemiyo diyo

aman derya allah korusun yaa zaten az önce dedemin öldüğünün haberini aldım annem çok kötü ağlıyordu şimdi senin yazını okuyunca iyice moralim bozuldu of yaaa..git bir an önce baktır bari bize de blgi ver olur mu..

Sibelcim başınız sağolsun canım yaaa allah sizlere sağlık ve ömür versin..
Ani bi vefatmı oldu hastalığı varmıydı peki? aniyse insan hepten yıkılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…