2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ınşallah kızlar bişey çıkmaz benim de tek isteğim o ama sanırım pazartesiye gidebilcem doktora herkesin işi var teoyu bırakamıyorum..

Az önce aklıma geldi hıdırellez olduğu eşime kağıt verdim al aşağıda gül ağacına göm diye tuhaf tuhaf baktı nasıl yani diye..sen bırak ben sabah işe giderken gömerim falan diyo sonra ben gidiyorum diyince ciddi olduğumu anladı söylene söylen indi gömdü..bir de sakın arkamdan dalga geçme diye kızıyordu çok komikti..:roflol:bakalım ezandan sonra gidip almaz herhalde olsun belki dileklerimiz gerçek olur hı?
varmı başka yapan?

Bu arada esraaaa niye girmiyosun kıs topiğe küstünmü bize hı?
facede takılıyosun görüyoruz ama buraya uğramıyosun artık..

günaydınnnnnn
deryacım inş bişey çıkmaz ihmal etmemek lazım tabi ; gönlünü ferah tut canım
sibel başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin dedene

yaaaaaaaaaa derya demek siz yaptınız deniz dün sabah almak lazım deyincesi biz arkadaşlar vazgeçtik yapmadık halbuki kampüste bisürü gül vardı
neyse Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar
dün akşma arkadaşla bizdeydik eşim de nöbette yoruluyoruz heralde valla devrilip yattık film açtım o izledi ben de uyumuşum yine yannıda offf kafamı koyar koymaz uyuyorum yaa çoğu zaman iyi bazende kötü bi şey ünvtedede oturalım derdim ilk ben uyurdum hatta konuşurken bile uyuyp kaldıpım olurdu ece de bana benzemiş bişey anlatırken uyuyo bazen geceleri :)))

slm kızlarrr sibelcim başın sağolsun canım allah rahmet eylesin dedene

ben hıdırellezde gül ağacı olayını bu yaşıma geldim ilk defa duydum kızlar yapmadım öyle bişey oluyomuki gerçekten dualar :))

deryacım inş. yoktur bişeyin canım bence bi diyetisyene git o gerekli bütün tahlilleri yaptıracaktır sana bide bi yeni york testi çıkmış her insanın metabolizmasına göre bi testmiş kimde ne kilo yapıyor neler yemesi gerekiyor öğreniyormuşsun kimisinde guluten kimisinde süt ürünleri çıkıyormuş ama çok pahalı bi testmiş kandan ölçüyolarmış yeni bi yöntemmiş bu test sayesinde çok insan zayıflamış ne dokunuyosa yemeyerek çok zayıflıyan varmış bi araştır istersen deryacım

sibelcim dedene allah rahmet eylesin allah sabır versin sizlere
ölüm hepimiz için heran yanımızda yaşlısı genci dinlemiyo (

derya sende benim gibi hastalıkla ilgili çok senaryolar yazıyosun kafanda
inşallah düşündüğün gibi değildir canım biran önce gidip gereken testleri yaptır bencede

şimdi zeynebi uyuttum bende yatıcam biraz uyumaya çalışıcam
acayibim bugün yine yaaaa

selam kızlar aralla basım belada ay bır cocuk bır sanıyemı durmaz yaa ınanamıyorum ya
hıperaktıf olduguna kanaat getırdım sonunda
ben bıle yetısemıyorum kı o kadar hızlı bır yapım vardır kı
gecede hep sabaha karsı uyanıyor uyumuyor delırcem ya

sıbelcım başınız sagolsun Allah sızlere uzun omurler versın

kızlar benimde dün başıma güneş geçti herhalde 3saat doğaçı parkta oynattım bugünde başım ağrıyo çok fena bende ilaç aldım ama fayda etmedi biraz zaman geçsin bida alıcam ilaç yatıcam offf offf

denizcim acil şifa dilyorum annenede çok zor belli bi yaştan sonra dizler aralın yaramazlığını tahmin edebiliyorum gerçekten çooook hareketli bir çocuk doğaçta hareketli dışarda zapdetmek hele daha zor evde yine iyi dışarıya çıkınca ağlaya ğlaya eve sokuyorum tekme tokat giriyor bana eve götürme diye iştah sıfırlarda hala dün biraz yedi diye sevindim yeşil fasulye vardı bi tane büyük kesilmiş fasulye denk geldi illa onu yiyecem dedi soktu ağzına çeviremedi kustu ne yediyse ardından deli oldum ya azcık yüzüm güldü biraz yedi diye oda boşa gitti iyice acıkınca yiyor sıpa ama böyle şeyler olmaya görsün

ay ne olcak dogac ın bu ıstahsızlıgı yaa bebegım bnm
aralda ıstahsızz 1 haftadır hıc bısey yemıyor ve delı olmak uzereyım ben takmamazlık yapamıyorum
cokkkk rahatsız oluyorum
cunku aşırı hareketlı bır cocuk oldugu ıcın ancak onlardan enerjısınıa lıyor vıtamınını alıyor
dun gıttım zınco c sını yenıden aldım eczaneden
cunku onu bıraktıgımızdan berı yemıyor belkı ıstah acılır bakalım

parka fln goturdugunde yanına bıseyler al aysegul oralarda yıyorlar azcıkta olsa
ben hergun aalı sıteye ındırıyorum orda bıle zor zaptedıyorum ama evde durmuyor kacıyor hep mecburunm cıkarmaya
hemde bı kez deıl 3 kez cıkıyor
ıste oralarda hamur kızartması yogurt fln yedırıyorum ara ara

slmmm
bizde 2-3 gündür park delisi olduk saatlerce salıncaktan inmiyor bayılıyor sallanmaya ve aynen doğaç gibi ağlıyor eve gitmeyelim diye..
bende parka giderken sütünü,üzümünü,cocopos vs..bişeyler alıyorum yanıma orada cidden güzel yiyor ama sevda gibi yemek götürme fikri de yattı kafama..
babnesi netrogenin iştah açıcı şurubunu almış 2 gündür veriyorum fena değil bu günlerde..

az önce yürüyüş yaptım ve bi baktım tartıya 75.7 olmuşum o aldığım 1300 de gitmiş üzerine 300gr daha vermişim çok mutlu oldum ama sıkı dietteyim..

denizcim parka benim yiyecek götürmem komik olur burda komutan eşleride oluyor ve çocukları çok arsız oluyor rezillik yaparlar bide doğaç hiç özenmiyor yiyenede ya dün dondurma almış çocuklar ellerine bende aldım belki özenir bir iki yalar diye yok dedi özenmiyorda ya hiç biz küçükken nasıl özenirdik yiyen içen arkadaşlara sizde yokmuydu kızlar benim oğlanı ben survuvora gönderecem hem enerjide hem açlıkta bir numara gelir akşam şimdi bi kase makarnayla azcık yoğurt yedi şükür dışarı babasıyla top oynamaya çıktılar bütün gün meyve suyu salatalık yeni dünya erik yiyen bi çocuk işte vitaminini ordan alıyor sanırım iştah açıcıda veriyoz ama işe yaramıyor malesef aman ben saldım hem az yiyor hemde günde 5 kere az az kaka yapıyor ne yiyorda nasıl geliyor kaka anlamıyoruz annemle ankaraya gidelim benim amcamın çocukları var küçük onlar çok iştahlı biraz onlarla takılalım belki yavaş yavaş heveslenir diyoruz çünkü yemek için kavga eden çocuklar :))

normalde bende parka asla boş gitmem :))
orda öyle bir dalıyolarki oynamaya ne verirsen yiyolar meyveli yoğurt kek falan götürrüm hep eşimde benimle dalga geçiyo bari orda rahat bırakta oynasın çocuk diyo :))
bu sefer biraz abartıp çorbasıyla gittim :)) iyide yaptım çok güzel yedi evde olsa asla yemezdi o kadarını
bugünde apartmanın önünde masamız var bizim oraya indik orda bebek arabasını çıkardım zeynep onu gezdirirken ben yine peşinden onu takip edip yedirdim çorbasını :))
bu yaz böyle geçicek sanırım

selcancım kardeşşine çokkk selam söyle benden
gideceğinden bahsetmemiştin şaşırdım :)
kardeşinle bebişi iyidir inşallah

kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah sizlere ömür versin ..ani oldu ölümü gerçi böbreklerden rahatsızdı ama kalpten gitti uyurken durmuş neyse vakti gelen gidiyoor işte daha fazla germeyelim burası eri değil zaten tekrar saolun.

günaydın kızlar
hepsi sokak delisi olmuş bu çocukların ece de öyle
bizim bi de apartmanın önünde korkuluklar yok bahçede yandaki aparmanın oraya sarkmaya kalkıyo ece 3 4 metre filan yüksekliğinde bakıcısına kızıyomuş ordan taş atıcam taşın duvarın üstünde durcam tutma beni diye ayy aklım hep onda kadında dışarı çıkarmak istemiyo tabi yakındad park yokki gitseler
zaten son bikaç gündür sürekli savaş halindeler gündüz ayrı odalarda oturuyolarmış kafamı uzatıyorum sesi çıkmayınca başlıyo hemen git demeye diyo sabahları ben giyinmeye başlıyo anne bende işe; ananeye küs ; istemiyom filan sıralamaya benimle konuşmasına izin vermiyo gidip vuruyo ama öyle yavaşça üzülüyo sonra yaptığına dönüp bakıyo baznede sarılıyo gidip
bi huysuzluk var uykusunda da ağlıyo filan inş diştendir çıkarsaartık fena olmaz ne zamandır çıkarmıyo çünkü
yarın için eşime ankaraya gidelim dedim arkadaşlarla onlarda eskye gidiyomuş haftasonu o zaman ben gideyim eceyle deryaya giderim diye düşündüm tamam dedi siz gidin gelin madem gideken ece uyur gelirken de bişeyler düşünürüm derya sana haber vericektim haftabaşında karar almıştım ama senin misafirlerin bu pazar geliyodu galiba vazgeçtim o yüzden gelip gitsinler sen bi rahatla kızımıda alıp gelicem haberin olsun :) hatta ayşegül siz ne zaman gelmeyi düşünüyosunuz annenle hep birlikte görüşsek ne iyi olur ya dışarda bi yerde ya evde yapalım bi organizasyon

günaydııın kızlar serpilcim benim ankaraya gitmem haziran sonu temmuz başı olur büyük ihtimal eşimin kampı var yine geçen seneki gibi 1.5ay sürer bana çok kızgın kamp yazdırmadım diye aman ya o çalışcak benim ne işim var çocukla oralarda seeye dedim artık doğaçta büyümüş olur dedim ama 2.de olursa yine zor hahahaha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…