denizcim parka benim yiyecek götürmem komik olur burda komutan eşleride oluyor ve çocukları çok arsız oluyor rezillik yaparlar bide doğaç hiç özenmiyor yiyenede ya dün dondurma almış çocuklar ellerine bende aldım belki özenir bir iki yalar diye yok dedi özenmiyorda ya hiç biz küçükken nasıl özenirdik yiyen içen arkadaşlara sizde yokmuydu kızlar benim oğlanı ben survuvora gönderecem hem enerjide hem açlıkta bir numara gelir akşam şimdi bi kase makarnayla azcık yoğurt yedi şükür dışarı babasıyla top oynamaya çıktılar bütün gün meyve suyu salatalık yeni dünya erik yiyen bi çocuk işte vitaminini ordan alıyor sanırım iştah açıcıda veriyoz ama işe yaramıyor malesef aman ben saldım hem az yiyor hemde günde 5 kere az az kaka yapıyor ne yiyorda nasıl geliyor kaka anlamıyoruz annemle ankaraya gidelim benim amcamın çocukları var küçük onlar çok iştahlı biraz onlarla takılalım belki yavaş yavaş heveslenir diyoruz çünkü yemek için kavga eden çocuklar :))
az önce yürüyüş yaptım ve bi baktım tartıya 75.7 olmuşum o aldığım 1300 de gitmiş üzerine 300gr daha vermişim çok mutlu oldum ama sıkı dietteyim..
ev işi mi mafoldumben süpürgemiz bozuldu 10 gündür ev temizlik görmedi kalk gidelim diyo her yer anca ortalık toplayıp gırgırlayıp yer sildim ama bu akşam en azından salonu yada iki camı halletmem lazım yarın arkadaşımı aradım çocuklarda ne zamandır görüşmüyolardı gelsinlerde hem biz laflarız hem onlar oynar
deryacım haftaya yani 15 mayıs demi ; gelebilirim canım çrş prş olsun karar veririz haberleşiriz sana özelden tlfnumu yazıyım sende bana yazarmısın çaldırırsan anlamam belki enteresan insanlar arıyo bazen aklinialirimsmile
öğle arası bi kadın aradı cilt bakımı hediyem varmış hem de tanıtım yapıyomuş i arakdaşımdan almış tlfunumu gitsemmi kadar vermedim temizleyip bi iki krem sürüyomuş bakalım
ağdacımı aradım tatildeymiş 10 gün kadar daha yokmuş ayy nasıl bekliiiceksem bi kısmını ben halledeyim bari kısa kollu giyemiyorum yaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?