2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa ne güzel olur valla serpilcim ama dediğin gibi perşembeden pazar akşamına kadar doluyum eşimin sülalesi geliyor ya sürekli bi organizasyon planlamışlar terasta mangal partisi,brunchlar vs.. ama haftaya gel valla beklerim canım..
ayşegül yaaaa ne zamansız oluyor seninle görüşemiyoruz ankaraya gelince bende o tarihlerde akçaya giderim heralde umarım rastlaşırız yaaaa

Bu arada günaydınnn...
gece 4-4,5 gibi yattım tişörtlerden birinin modelini baskıya hazır hale getircem diye uğraştım bayağı zamanımı aldı bugün tişörtü hazırlayıp göndermem lazım..
teo da erkenden uyandı dün babanesi bizde kaldı babamız yine şehirdışında ama bugün gelcek..evde biri olunca nasıl mutlu uyanıyor bıcır bıcırdı bu sabah babanesine ayağını öptürdü durdu,bir de çorabını delmiş patatesssss,yıtıldıııı diyooo :)) alıp zorla diktirdi bana inatla da o çarabı giyiyo..

gece bayağı oturduk muhabbet ettik kayınvalidemle pek bi sohbet koyuydu :)) dün akşam yeni dünürüyle tanıştı azcık dedikodu ve yorum yaptık:))

komık olur dıye dusunme bence canım. sonucta dogac ın gıdası herkesten herseyden daha onemlı olmalı. o kısımları duşunmemelısın.. arsız oluyorlar dıyorsun varsın olsunlar ne yapabılırler kı sen sonucta dogacla bıre bır parkta oynayacaksın ve o ara agzına sokacaksın yemegını bence bu fırsatı degerlendır

bende reglı oldum aşırı hassasım.. duygularım son haddinde.
gerginim
aral hala hasta nezle burnu tıkalı dıye sınır oluyor yenı uyuttum ev darma duman ya ev ışı kadar nankor bısey yoktur sanırsam

slm kizlar..dün test aldim tam yapma hazirligindayken gerek kalmadi..üzüldüm ya esim uzun süredir 2.diyodu bende tereddüt ediyodum ama anlasilan bende istiyormusum...özlemisim ogünleri zor olacak biliyorum ama hergüzel sey zor degilmi..
bende diete basliyorum bugün itibariyle bu ay 5 kilo hedefim..dünki hayal kirikliginin üstüne bigüzel alisveris yaptim biz bayanlar neden böleyiz ya ..
bol bol su ic derya kardesimin esi 59dan 54dede sivi tüketimini arrtirip birazda dikkat ederek indi..bende öle yapacam..

ev işi mi mafoldumben süpürgemiz bozuldu 10 gündür ev temizlik görmedi kalk gidelim diyo her yer anca ortalık toplayıp gırgırlayıp yer sildim ama bu akşam en azından salonu yada iki camı halletmem lazım yarın arkadaşımı aradım çocuklarda ne zamandır görüşmüyolardı gelsinlerde hem biz laflarız hem onlar oynar
deryacım haftaya yani 15 mayıs demi ; gelebilirim canım çrş prş olsun karar veririz haberleşiriz sana özelden tlfnumu yazıyım sende bana yazarmısın çaldırırsan anlamam belki enteresan insanlar arıyo bazen aklinialirimsmile
öğle arası bi kadın aradı cilt bakımı hediyem varmış hem de tanıtım yapıyomuş i arakdaşımdan almış tlfunumu gitsemmi kadar vermedim temizleyip bi iki krem sürüyomuş bakalım
ağdacımı aradım tatildeymiş 10 gün kadar daha yokmuş ayy nasıl bekliiiceksem bi kısmını ben halledeyim bari kısa kollu giyemiyorum yaa mafoldumben

az önce yürüyüş yaptım ve bi baktım tartıya 75.7 olmuşum o aldığım 1300 de gitmiş üzerine 300gr daha vermişim çok mutlu oldum ama sıkı dietteyim..

dero supersın yaaa akşamlarıda az ve salata tarzı şeyler yersen mayokinini giyebülürsünnn zannımcaaaa :))

bende kılo verdım canm cok sıkkkın bugunlerde malum.. o yuzden yemeden ıcmeden kesıldım

serpill ankarayamı gıdıyorsunuzz canım gamyoncuiremsu

denizcim gitmeyi çok istiyorum yarın için eşim gidin dedi ama deryanın misafirleri geldi aklıma
haftaya belki olabilir ; ikimizin de işi çıkmazsa gider gelirim kızımla

ayşegül bencede dışarıda yedirmeyi mutlaka bir dene
ben 2 gündür dışarlarda yediyorum vallahi napıyayım evde yediremiyorum son günlerde
az öncede balkonda yedirdim salıncağını nihayet balkona kurduk
zeynebi ağzını açsın diye kandırayım dedim kızım bak aydede orda dedim
ne dese beğenirsiniz
gökyüzüne baktı ve "burda aydede yok "dedi şok oldum
uzun zamandır 3 kelimeli cümleler kuruyodu ama bunların başında mutlaka anne yada baba oluyodu ilki
mesela anne mama bitti yada baba otur oyna gibi
ama az önceki beni çok şaşırttı tam yerinde söyledi lafını :))
maşşallah kuzuma

önümüzdeki hafta ankara buluşması var he ohh ne güzel keşke ayşegülde denk gelsede hep beraber olsanız

aral iyi olmadımı daha deniz kıyamam ben ona öp benim için o çılgın delikanlıyı :))

yasemin senin edına bende üzüldüm canım ya biz bile burda senin hamile olduğuna inanmıştık
olsun arkadaşım bidahaki aya olur bakarsın
her işte bir hayır vardır
benim hayatımda en çok kullandığım bir cümledir bu

ece yine güldürdü beni :))
demek yalnız kalmak istiyor odasında haa haaahaaaaaa alem bu kız ya
keşke zeynepte beni odadan kovsa :)
tam tersi odadan çıktığımı gördüğü anda pırrrr dibimde bitiyo
ben nereyşe gidersem peşimde hanfendi
benimkikininde bu huyu var işte
ayrı duramıyo bendenn

büyüdüler artık sevda ; bayaa bayaa sohbet edip anlatıyolar bizimle
maşallah zeynebede
ece ben olduğumda yanından ayrılmamı istemiyo yaa bide geceleri bi uyanıyorum yannıda yatıyo oluyorum ne ara gidiyorum ağlıyomu çağırıyomu hatırlamıyorum yoksa bende mi onsuz uyuyamaz oldum kaçıp kaçıp gidiyorum kocamın yannıdan anlamadım
eceye gözlük almışlar keyfi yerine gelmiş bakıcının gözlüğünü akıp geziyodu şimdi sabah beri gözünde kendi gözlüğü oturmuş kounşuyomuş kadınla ; bi dönem bu da geçer heralde
yaseminin mesajını atlamışım aynı anda yazmışız heralde
hayırlısı olsun canım çok düşünmüyomuş istemiomuş gibi görünsekde umutlanıyoruz heralde ece de aynı şeyleri yaşamıştım bi kaç ay sen de bi kç kilo verip başlarsın fena olmaz işte

ay ayyy buluşma var demek heee merak etme deryacım iki taraftada yakınsın ankarada olmasan akçaydasın ordada bulurum seni nasılsa serpilide bulurum o bana ben ona gideriz ankaraya gelince ben aranızda en gezgincinizim unutmayın her yerde bulurum sizi :))

denizcim şimdi ben temizlik yapıcam diye annem götürdü doğaçı pohaça simit falan götürdü yanında onlar en kolay yedirilebilen şeyler diye verdim bizim burdaki parkın oyuncakları demir düşecek diye hep elinden falan tutuyorum merdivenlerin sivri yerleri var diğer çorba türü falan bi yandan doğaç bir yandan kase hakimiyet kuramam tek elimle bakalım annem ne diyecek gelince yedirebilmişmi paşama :)

bende sabahtan beri cam sildim kanepe halı sildim bittim resmen bahar temizliği gibi bişey oldu birazdan banyo yapıp kendime gelirim bende

yasemincim üzüldüm canım hamiş olmadığına ben alışkınım bu hüsranlıklara ondan çok umutlanmıyorum bakalım bu ay nolucak adetim yeni bitti 10 gün sonra falandı sanırım değilmi yumurtlama günü çalışmalar başlar o günler ay sonu bakalım nolur adetim 5günü geçsin olmazsam büyük ihtimal bende hamiş olurum çünkü ilaçlarımı unutmadan kullanıyorum yine :)) içimden bi his bu kez kız diyor doğaçtada erkek diyordum allah hepimizin gönlüne göre verir inş. sağlıkla

herkese merhaba...
aral hastamı canımm kıyamam çok geçmiş olsun...
2. çocuk çalışmalarımı var kızlar..aman aman ikinci bir arda düşünemiyorum ben

merhaba atikecim. arda nasıl ?
aral valla hastamı deılmı bılemıyorum kı hasta amaa azgınlık son haddinde
yemıyordu 1 haftadır neysekı bugun hıcc sut vermedım ve yemek zorunda kaldı dayanamayıp verıyordum yatmadn önce oğlenlerı
bugunde ıstedı hayır açsın vermıcem dedım
dolma vardı onu yedırdım vcd ile oynarken cd koyma yerını açıp kapatırken tıkıştırdım agzına
dıgıturk un kartını yerınden cıkarıp takıo fln arada da oyle soktum agzına.
oyle yedı
sonra uyuttum kalkınca aşağıya ındırdım uzerını değiştirip
balkonda pılav domates ve bı ıkı küp şeklıdne patates kızartması yedırdım
babaannesının cıceklerıne su verırken
tam bır azgın amaa burnu akıo bıraz ama genelde tıkalı ve en cok ona sınırlenıyor

aysegul bende ztn corba fln hıc yedırmedım asağıda yogurt fln yedırdım
hamur kızartması sımıt o tarz seyler
yanımızda muhakkak suyumuz pecetemız oluoo ztn o sekıdle yedırıyorum

Aysegul duana ıctenlıkle aminnnnnnnn diyorumm
bende Rabbımın ıznıyle kız bebek ıstıyorum ya papuçları kıyafetlerı bıle hazır..
Gunahamı gırıyorum acaba boyel ozenmekle..
bu kıyafetler hep ırmagın seylerı ayakakbılarda oyle hepsı londradan geldıgı ıcın
derya kıyamadı baskasına vermeye bana verdı
bnmde kızzım olmazsa hedıye edıcem artık bırılerıne

geldi denizcim annemle doğaç yememiş yine ya sizin çocuklar dalıyor bişeyle uğraşırken doğaç dalmıyor kaptırmıyor kendini yemeğe karşı hep algıları açık hep farkında yemek uzatıldığının olmuyor bi türlü neyse çok acıkınca yiyor azda olsa napıyım ya benimkide böyle büyüyecek herhalde biraz daha büyüsün hele kardeşi olsun yer diye düşünüyorum kıskançlıkla azim gelebilir

güzellik uzmanlığı işinide erteledim belkide hiç gitmem elimizdeki birikimimizi eşimin oyağa yatırdık seneye maaş olarak artı dönüşü olacak emekli maaşı gibi gelir olcak çalışsam yie aynı para gelirdi herhalde diye düşünüyorum bide 2. çocuğu düşününce doğaçıda seneye anaokuluna vericem anca idare ederim diyorum hep plan program yapıyorum napıyım burda büyüsün diyorum 2çocukta bu şehirden giderken iki büyük çocuğum olur arkadaş gibi oluruz herhalde :)) sıkılmam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…