2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kasılmalar olunca neler yapıyosunuz?benim henüz böyle bir şikayetim yok kasılmalarda sanırım 32.haftadan itibaren ara ara yokluyo öyle değil mi?Ben kasılma olunca belki paniklerim ama siz o an neler yaptığınızı söylerseniz benim için çok daha iyi olacaktır?
hastane çantamı artık hazırlamaya başlıcam bu hafta gözümün görmeyeceği bir köşede dursun gözümün önünde durursa psikolojik olarak kendimi erken doğuma hazırlayabilirim:)
herkese sevgiler..

bu haftaya kadar anne olmaktan korkuyordum..ama artik zaman gecsede bebegimi kucagima alsamlar basladi bende..erkenden gelmesin ama zaman gecsin,canim kizim orda iki büklüm midemi tepikleyip duruyor,bugün biraz daha ugrasirsa ayaklari mideme iz birakacak...kaburgalarima fena daynadi..

ben kasılmalarım oldugunda tam yatar pozısyonda deılde arkama yastık destegı vererek dınlenıyorum cok ıyı gelıyor bacaklarımıda uzatıyorum, burnumdan nefes alıp agzımdan yavasca verıyorum sende oyle yap

scapula bende artık senın gıbı hıssedıyorum bı an evvel kucagımda kollarımda olsunn kavuşalım dıyorum. ayrıca cok sıkıldım bu şişkoluktan yazın oğlumla guzel guzel gıyınıp havaların tadını çıkarmak ıstıyorum hayaller kuruyorum bunlar benı daha sabırsız yapıyor tabıkı :)))

mrb kızlar
ben temmuz annesiyim ama doktorum 10 gün önce 10 gün sonra olabilir dedi.tdt 7.07.10 gün önce olursa haziran annesi olucam.bakalım nolcak

bebişimin eşyalarını yıkadım ve bugün ütülemeye başladım ya okadar minnacıklarki neresinden ütülüyeceğimi şaşırdım ve ütülerken çok heycanladım eşyalarıyla konuşup durdum devamlı :)... biz hazırız bebeğim seni bekliyoruz...

bebişimin eşyalarına bakmak,onları yerleştirmek acayip keyifli geliyor bunları hep birlikte yapıyoruz oğlumla ,onunla konuşuyorum,dertleşiyorum daha doğmadan gerçekten 1 numaram oldu valla, artık kimse önemli değil sadece küçük prensim...kalbimin orta yerinde kocaman bir cumhuriyetsin...

arkadaşlar şuan hastaneden yazıyorum size, sancılarım artınca dün akşam hastaneye geldim nst ye bağladılar,20 dk da düzenli dört sancım oldu ve beni yatırdılar erken doğum tehdidim var diye.benim iki taraflı olmaya başlamıştı sancılarım,şimdi serum verdiler kasılmaları engellemek için,daha 31.haftadayım arkadaşlar üzülüyorum ya erken doğarsa

her durumda elimizden geldigince kendimizi rahatlatmamiz lazim cünkü eger erken dogum tehditi bile olsa onun icin yapabilcegin en iyi sey vucudunu gevsetmek,pozitif düsün arkadasim..
düsün ki her erken dogum kötü degildir..belki erken dogmayacak bile..hem masaallah bebegin tehlikeli zaman sinirini asmis..dualarimiz sen ve bebeginle..

demek ıkı taraflı olmaya basladı arkadasım sakın kendını strese sokma lutfen bebegını dusun onunla konus senı duyacaktır emınım.. ayrıca korkma erken dogsa bılee bence saglıklı olacak
a.s.

bızımde bnm geceliklerim hariç bir eksigimiz kalmadı kızlarrr bende onumuzdeki hafta yıkayıp ütüleyecegım bebegımın kıyafetlerını dun bı çanta dolusu sampuan pişik kremi tırnak makası fln aldık aksam hep onları kokladım duşundum duşundum duşundum senağlama duygulandım .. oğlumla konuştum habire :dance: umarım saglıklı eli ayagı düzgün olur bebegim
Allah herkesin cocugunu kendisine bagıslasın ... Allah hepizmize guzel dogumlar nasip etsinn

ben daha hiç bir şey alamadım.hala çalışıyorum ve hiç fırsatım olmuyor..bu arada benim oğlum çok hareketli sizdede öylemi.1 sn ye durmuyor.karnımı acıtıyor bazen..eğer anne karnında ki hareketleri doğduktan sonrasıyla bir ilşkisi varsa yandık.çok yaramaz olacak sanırım.yinede eşimle sürekli hayaller kuruyoruz.sabırsızlıkla bekliyoruz.hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize

]1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ......32+4iken..2050gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr.............32+2iken....2110gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK....31+2iken.....1700gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr.........30+5iken.....1700gr
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK....................29+3........1670
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.buteo.........................27 haziran...ERKEK
31.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
32helen.....................30 haziran.......KIZ......

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLAR[/QUOTE][/QUOTE]

[/QUOTE][/QUOTE]

biz 33 haftalık ken 2 kilo 192 gramdıkk ayça teyzesi

cemrecim tam gününü söylersen yazabilirim.33+0 günlükmüydü 2192 gr ken

kızlar beline ince kramp gibi ya da elektrik çarpması gibi bişeyler giren varmı? anlık giriyor kımıldıyamıyorum belimden kalçama doğru keskin,ince kramplar... doktorum bel fıtığı başlangıcı olabilir dedi korktum umarım değildir gebelikle ilgilidir

herkese günaydıın... dün akşam çok sancım wardı benim yaa göğsümün altından başlayan sancı taaa bacaklarıma kadar sürüyodu bi de sırt ağrısı eklendi üstüne tamam dedim bu akşam doğurcam heralde çok korktum :a015:yatsam yatamadım yürüsem yürüyemedim zar zor uygun bi pozisyon buldumda dinlendim neyseki 1 saate yakın sürdükten sonra geçti belki doğum sancısıydı belkide gaz bilmiyorum çünkü dün ayaklarımı üşütmüştüm ööffff yaa zamanı gelsede gelse artık kızım böyle doğum sancısının nasıl bişey olduğunu bilmeden herşeyi ona benzeterek tedirgin olmak çok kötü Allah yardımcımız olsun inşallah.....

geçmiş olsun tanyeri bol bol dınlen ben artık oyle yapıyorumm bı ıkı ufak ış sora hemen uzanıyorum dınlenıyorum sora yıne ufak tefek ışler ve dınlenme .. hemen hepsını bıtırıcem dıye kendımı helak etmıyorum.

yalnız bnm uykularm cok hafıf artık yanı gecelerı cok uyanıyorum sıkıntı basıyor. bırde sadece sag gogsumde agrı var :S

Kızlar ellerimdeki ağrı ve uyuşmalardan uyku uyuyamaz oldum, artık dayanamıyorum... Bazen ta omuzlarıma kadar sızlıyor... Bu ağrılardan kurtulmanın bir yolu yok muuu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…